Tick tack


Nu sitter Wille och äter välling här bredvid i famnen på sin pappa :) Jag hoppas att han njuter då det blev en massa tjorv med tillagningen av den. Vi har bestämt oss för att öka mängden välling då han vaknar på nätterna och vill ha välling ( hur vi vet det, ja det vet vi väl inte med 100 % men han slutar först att gråta då han har fått mat). Hursomhelst har vi tänkt öka med 50 ml. Men då kom problemet, det rymdes inte i flasken, eller jo, vattnet men inte allt pulver. Så då skulle jag hälla över allt till en annan flaska men då missade jag helt och allt for ner i slasken, tur var ju det iaf att jag var smart för engångs skull och höll mig ovanför diskbänken. Men ja, sen tog jag iaf och gjorde allt på nytt i den andra flaskan, där rymdes bara 2 mått av 2 ½. Så då var jag tvungen att skaka ihop vattnet och dom där 2 måtten innan jag kunde stoppa ner det sista halvamåttet. Då när Wille sen skulle äta den så var det en sån napp på den flaskan som går ganska sakta, han använde den när han var lillliten, så stackarn satt och sög och sög och de kom aldrig ut några större mängder som han annars är van vid, så efter att han kämpat ett tag så det minskat lite iaf så hällde jag över vällingen i den första flaskan som han alltid annars brukar ha, då gick det bättre :) 

Så, antingen måste vi köpa en ny flaskan som rymmer mer eller köpa hem någon mer mättande välling till natten, typ den där kvällsvällingen eller börja ge något mindre "mellanmål" typ en timme innan vällingdags.. vi får se. Troligen blir det att köpa hem kvällsvällingen och prova den. Någon med barn som provat den och tycker att den hjälpt?

Annars idag så blev det att gå till dollar store med lillebror och Wille, köpte det som planerat godis till bilresan + lite till ifall att det skulle råka bli så att tilda blir karrasugen redan idag eller kanske imorgon. Imorgon ska jag och Jenny och köpa det som annars kommer att behövas till bilresan. Vi ska väl göra i ordning några mackor så vi iaf slipper stanna när vi blir hungriga, det räcker med stoppen med W. Äh, kanske stannar vi och äter lunch.. sen inget mer för våran del, sen får vi klara oss med det vi tar med oss i bilen.

Jag mötte lite folk jag känner där på dollar, dit ska man gå när man känner för att mingla ;) .. och det slog mig verkligen att folk blir helt tokiga när det öppnar nå större här i gällivare, fredag+lördag+idag har det ju varit knökat med folk där :)
Även jag, igår och idag har jag varit där :)

Resten av dagen har spenderats hemma hos W's moffa, han bjöd på korvstroganoff till middag så vi slapp t.o.m gå hem för att laga mat. Kom hem för en halvtimme sen kanske.

Nu måste det hängas kläder om de ska hinna torka tills det är dags att packa ner dom, vilket blir imorgon någongång.

Imorgon har jag telefontid med vårdcentralen ja, får se vad domen blir :p..  och coop har lovat för typ 3-4:e gången att de ska ringa upp så vi får väl se hur det blir med den saken.

Snart är det tisdag, snart åker vi :)

Plikten kallar.
Ciao!

Karrapåsar på dollar


Idag ska jag börja småpacka lite, sånt som vi ska ha med oss men som vi inte behöver använda här hemma innan vi far. Sånt kan man ju börja packa ihop. Måste slänga på en tvättmaskin också men lite av mitt och lite mer av Willes kläder.

Sen måste jag handla lite, men jag får se om jag gör bort det redan idag eller om jag kanske väntar till imorgon. Mat och sånt till Wille, helst sånt han kan äta under resan. Sen ofc, bilgodis!! hihi. Det är ett måste när man reser långt. Med långt innebär en bilfärd som tar mer än 2 timmar, för då börjar man bli "lastlös" :) Ja så sånt ska jag dona med idag och imorgon. Ska kanske promenera förbi dollar också, där är ju karrat billigt t.ex men fan jag vet inte om jag pallar alla köer. Igår när vi var där så var det ju en 7 mil lång kö. Ok, lite överdrivet men skitlång kö. Jag hatar att köa, det ska gå snabbt och enkelt.  Btw, så köpte vi typ bara en sax och en necessär  :) tss..

Jaja, nu ska jag plocka upp Wille som har vaknat.
Sen är det dags att göra ett ryck.. iaf ett ryck till att göra någonting, oavsett om det har med våran tripp att göra eller om vi bara sysselsätter oss med något annat. För jag känner inte bara för att sitta här hemma och inte göra någonting idag heller. Jag VET att jag vill förbi min pappa idag, det ska väl hinnas med iaf.

nu så..
Puss

Ett bildspel spelas upp i mitt huvud


Jag har tråkigt!

Det har jag verkligen och trött är jag också. Det är nästan så att denna kombination gör så att jag bara vill gå och sova. Men samtidigt så känns det också ännu tråkigare. Jag tror nästan att jag ska tända lite ljus, slå i gång en rulle och sedan se vad som händer, antingen ser jag klart filmen och då har tiden gått lite så då känns det mer lägligt att gå och sova eller så somnar jag helt enkelt på soffan framför filmen, ingen större skada skedd.

Nu ska jag iaf logga in på msn för ovanlighetens skull. Vad har hänt med mig egentligen? Förr var det då det första jag gjorde när jag satte mig vid datorn, då loggade jag in på en gång. Nu brukar jag knappt vara inloggad där och när jag väl tänker tanken så börjar jag med att logga ut från Dannes msn, fortsätter glo runt på internet och glömmer sen av att göra resten, dvs logga in mig själv. När jag är på väg från datorn, då jag stänger ner alla fönster jag har haft öppna, då först brukar det slå mig "just fan, jag skulle ju logga in på msn" Men så blev det inte av. Nånå, det är ju inte något att haka upp sig på. Men detta slog mig faktiskt här för någon dag sen. Well, well.. numera pratar jag knappt med någon där iaf, förr var jag väl kanske mer inloggad för att jag surrade med en massa folk där, nu ids jag väl itne bara för att jag vet att jag ändå inte brukar prata med någon där i stort sett.. några stycken. Men det kan vara ett par roliga "stycken" när jag väl är där, då surrar jag oftast med folk som jag annars inte brukar prata med.. sånna som man inte stöter på varje dag, som kanske flyttat härifrån eller som man kanske bara glidit i sär ifrån. Så ibland är det roligt att visa sig där också.

Appropå glida i sär, tänk vad saker och ting förändras. Vad många vänner som kommit och gott på vägen. Vissa försvinner andra står fortfarande kvar. Det finns dom som man aldrig trodde skulle försvinna ur ens liv. Har dessa personer glidit ifrån en så känns det ibland som att vad som helst kan hända, för det kändes då så självklart,att inget kommer någonsin att förändras. Men idag sitter man här och kan se tillbaka på tiden som varit, alla skolår med gamla klasskompisar, bästa vänner, kompisar alla från nära vänner till mer ytliga, och tryggheten som fanns där. Personer man tagit sin första fylla med, första kyssen, första pojkvännen, andra flirtar, personer man umgåtts med och skrattat med. Vissa hälsar man inte ens på idag när man stöter på dom någonstans, personer som betytt någonting i sitt liv, vissa kanske inte ens vet om att dom själva kanske betytt något för mig, på ett eller annat sätt, likväl som att jag säkert inte vet om alla som "kommer ihåg mig" när man möter den på stan.

Ja, jag blev nostalgisk.. minnen dyker upp :)
Mest bra men även tråkiga också. Men jag har mest bra minnen, jag är nöjd med hur mitt liv varit. Jag ångrar egentligen ingenting, för utan allt som jag varit med om och personerna som funnits i mitt liv så skulle ju inte jag vara jag, det låter ju klyschigt men det är ju så. Man formas ju som person efter erfarenheter och upplevelser och intryck och allt sånt där.

Bla bla bla, snart blir det allt för invecklat känner jag.
Jag skrev bara av mig, säkert låter det jätte konstigt men det är så svårt att få ur sig en känsla med ord. Så nu slutar jag här, när jag läser detta inlägg imorgon så kommer jag nog att märka att det låter helt fucked up. Men det tar jag..

så här kan det gå när man har tråkigt..
Puss

Nu är dagen fredag över...


Kalasandet är nu över men det var riktigt trevligt på kalaset. Smörgåstårta, fika bröd och vanlig tårta serverades. yummie! Man åt alldeles på tok för mkt kände jag när vi satte oss i bilen på väg därifrån. Mycket folk var det också, fullt hus rent ut sagt, folk satt t.o.m på golvet :) hihi. Sen mot slutet blev det inte lika roligt nåmer, fortfarande trevligt och mkt folk men en mycket trött Wille hade jag i famnen, han ville varken sitta, stå eller ligga. Han somnade på spurt efter kvällsvällingen. Vi var hemma vid nio så det blev ju inte allt för stor förskjutning på hans rutiner, 1-1½ timme bara ungefär. Men jag tror att han blev extra trött bara för att det var en massa folk därav en massa barn vilket gör att ljudnivån blir några extra aningar högre än ljudnivån som brukar vara nog så hög då det är ett stort gäng vuxna under samma tak. Men han charmade då många som vanligt :)

Kommentarerna han får är ofta " ja, du är då alltid så glad, inte alls blyg" Och det är han faktiskt, han gråter sällan när en ny människa kommer fram, han brukar i regel bara le och sträcka ut armarna för att visa att han vill komma till deras famn. Sen finns det ju undantag då han kanske bara ler utan att vela komma i famnen. Man kan iallafall säga att han inte ser skräckslagen ut och blir jätte ledsen när någon pratar med honom eller lyfter upp honom.

MEN.. konstigt nog så är han rädd för en kompis till oss. Trots att han träffat honom flera gånger så är det något som gör att han börjar gråta eller åtminstone vänder sig bort i från honom. Det tycker jag är knasigt, att han hellre kanske hade gått till någon han aldrig har träffat än till honom som han träffat många fler gånger :)

Ja, här rabblar jag bara på en massa...
Jenny for alldeles just hem, vi har ju kollat film som planerat men det var ingen bra film, Made of Honor.
Ingen film jag rekomenderar, tråkig! Och väldigt förutsägbar.
Det finns ju filmer som kan vara bra även fast dom är just förutsägbara men inte den här, det kändes nästan som om man hade sett filmen tidigare, vilket vi inte hade gjort för då hade jag abslolut inte sett den igen.

Nä, nu håller jag på att somna hit. Jag ska bara gå och bortsa bissingarna, tvätta bort sminket och släcka alla lampor sen ska jag gå och lägga mig.

Nu är det inte länge kvar tills jag, Wille och Jenny drar på en semster tillsammans.
3 dagar, Lördag, Söndag och Måndag.. för på tisdag åker vi.





* Jag älskar min familj, ni är helt klart det bästa som har hänt mig *


Godnatt

Kalas idag


Nu är jag ny duschad och påklädd. Idag valde jag att sätta på mig min kalasbyxor, dvs mina rosa leggings :) + en svart tunika + vita benvärmare. Det får helt enkelt duga. Nu ska bara ansiktet läggas på och det ruffsiga håret ska borstas och stylas till lite. Sen är jag redo för kalas! :)

Ikväll blir det filmtittande här hemma hos oss, Jeny ringde tidigare och frågade om vi ville se film med henne och Carro ikväll och det tackade jag då inte nej till, lät mysigt. Så det blir att se den här eftersom våran lille Wille kommer att sova vid den tiden.

Ja, så min fredag är fullspäckad!

Sen är jag måttligt less på coop, jag ska aldrig mer köpa något "större" ting därifrån, världelös service om jag får tycka till!
De har lovat att ringa upp flera gånger nu men det slutar alltid med att det är jag som ringer dit igen istället, då säger dom samma sak igen, så nu ska jag tydligen vänta till på måndag då hon (som ska ha ringt upp mig flera ggr men som ännu inte gjort det) ska ringa upp mig. Flr idag hade hon hunnit gå hem. Igår hade hon inte börjat när jag ringde men kvinnan jag pratade med sa att hon skulle be henne ringa när hon började. Jo tjena!

Rings det inte på måndag så ska jag kräva att få lämna tillbaka deras jävla skitcykel och få pengarna tillbaka. Eller iofs, ringer dom upp då så säger jag på engång att dom kan skippa i att beställa hem några nya delar för att jag inte vill ha kvar den ändå. Jag vill ha bättre service, för mig är det viktigt. För jag hatar verkligen sånt här!

Jajja, nu ska jag fixa resten.
Jo, jag har ju glömt att berätta, Wille har sagt  "pappa"  2 hela ggr igår, idag går det lite sämre, nu säger han mer "pa pa pa pa pa pa" haha, men han är duktig ändå, det kommer, det kommer ! :)


Puss

Godnattstund


Jag brukar ju ha såna här, bara avsluta dagen med att kika runt lite och även skriva några rader här och sedan säga godnatt. Imorgon ska vi på 50-års kalas, eller egentligen är det ju idag. Grattis Stefan!

Ja, så det är väl de "enda" planerna vi har för imorgon, men det är ju inte så bara, man fyllerju bara 50 en gång.

Jag är grymt sugen på att göra en hårförlägning btw, hade varit kul. Och sen är det ju skitafint med långt hår, jag vill ha. Jag kollade på en gammal bild på mig här för någon dag sen, vad jag saknar mitt långa hår! Det var iofs inte så jättejätte långt, inte så långt som jag önskar att jag hade nu men det var tillräckligt långt för att jag kan sakna det och verkligen vilja spara ut håret igen + lite till!
Vi får se vad som händer och sker här framöver, Ida tipsade mig iaf om en sida som säljer hår som verkar bra. Jag var nyss in och läste lite där och blev då ännu mer sugen. Inte så farligt dyrt heller, mindre än vad jag räknat med men samtidigt är jag ju inte allt för tät så ... någon som vill ge mig? :) Nej men, jag fyller ju år snart, jag kan ju alltid önska mig hår, vad roligt det lät :) Nä, jag ska fundera på saken, om jag sen bestämt mig för att förlänga det så måste jag sen ha lite beslutsångest vilken färg jag ska ha.. men det blir nog mörkt, riktigt mörkt! Jag trivs i det.

Nu väntar sängen, skönt ska det bli att sova. Är fortfarande trött, trots att jag tog mig en tupplur på eftermiddagen då Wille vilade :)

Godnatt

Spänningshuvudvärk och skavsår

I know, det är synd om mig, visst? :)

Läkaren sa att det troligtvis är spänningshuvudvärk och det enda jag egentligen kan göra är att ta det lungt, försöka slappna av och börja ta lite "egen-tid" med mig själv, helt utan gubbe och barn sa hon :) Vi får väl se hur det blir med den saken, ett bad kan jag väl unna mig någongång, det är ju ganska skönt :) Sen om det inte går över eller blir bättre så kanske jag får gå på akupunktur eller nå liknande för att försöka få bort värken.

Sen har ju skorna gjort så att jag fått massa blåsor på ena fossingen, inte skönt dårå men det brukar ju gå över, efter att det blivit ännu lite värre för att senare vända mot det bättre :)

Nu våra bästa år, sen lite städ troligen :)

Puss

Tack Jenny för skjutsen förresten, det var väldigt snällt! <3

"vacker utan spackel"


Nu sitter jag och väntar på att dom ska ringa upp mig. Dom sa att dom skulle ringa 8.20, nu är klockan 8.22 så snarre borde dom ju calla.

Wille sitter och leker på golvet, han har fått en egen låda. Anledningen till det är för att han älskar att dra i tv-bordsskåpen, öppna och stänga och så om och om igen. Nu har han fått en skokartong som han kan öppna och stänga och tro mig, han gillar den skarpt. Igår satt han och öppnade och stängde den i över en halvtimme utan avbrott :)
Så idag skulle jag ha som ett litet projekt att göra den där kartongen lite finare, klippa och klistra lite, bara för skojs skull. Nu ser den ju ut att vara så tråkig. Men som sagt, det verkar den ju ändå inte vara eftersom att han verkar gilla den. Det kanske är just därför, för att den ser ut så som den gör, piffar man upp den för mkt kanske han tappar intresset för den. "vacker utan spackel" helt enkelt :) Kanske det..

Nu ringde dom, som vanligt fick jag en sån här "stress-tid" Jag ska vara där om 45 minuter och jag har inte ens tänkt tanken på att klä på mig eller göra mig i ordning på något sätt. Så, I better going!
Måste slänga en fejja innan jag går också tror jag.

Puss så länge

Blogg design


Min blogg är tråkig, det vet jag.. alltså innehållet. Det är bara samma sak dag in och dag ut, jag skriver nästan aldrig om något "intressant" bara om min vardag och sådär. Det är mer som en dagbok än en riktig blogg.

Men nu känner jag att det är dags att liva upp den iaf med en någon snygg design, kruxet är då bara att jag inte vet hur man gör, någon som känner för att hjälpa mig eller åtminstone berätta hur man gör för jag hajjar liksom NOLL.

Förresten fick jag hjälp med att äta upp kladdkakan, Lillebror och Tommy dök förbi här och gluffsade med mig :)

Jag funderar (som så många gånger förr men som aldrig brukar hända) att ta en tidig kväll, för jag är helt slut i skallen, kanske man borde ringa vårdcentralen imorgon på morgonen och höra vad dom säger. Jag är less nu, det ger ju aldrig med sig.
Vi får se..

Puss

Kladdkaka


Här sitter jag i mina nya skor som känns... väldigt osköna just nu. Jag hatar verkligen att sätta på mig nya skor, dom är som så hårda och ja, osköna helt enkelt. Jag älskar att använda mina riktigt gammla skor, dom är nötta, mjuka och alldeles perfekt formade efter min fot :) Dessutom så hade jag velat ha en halv storlek större på dom här skorna, men det fanns inte och då tänkte jag ju att alla skor går ju faktiskt oftast ut sig så nu är dom ju en aning extra osköna.

Jag har köpt hem kladdkaka som jag ska äta idag, det är jätte länge sedan jag har ätit det så idag kändes om en bra dag att göra det. Kasst väder och inte något annat för mig. Så det blir att äta kladdkaka i mina nya rosa/svarta skor :) Nej, jag ska ta av mig dom. Jag ville bara testa båda skorna samtidigt. På affären blev det bara en sko så nu när jag gick förbi skolådan i hallen så tänkte jag att jag skulle titta och känna och klämma lite på dom och så helt plötsligt satt dom bara på fötterna :)

Wille sover och Danne är hos syster sin så jag är själv.
Mer åt mig! :) tss..

Hejåhåå!

Puss


Strö pengar omkring sig


Idag började jag dagen med att följa med mamma på stan, vi gick på apoteket, lindex, glasbiten; BB och sen gick vi och fikade. Där träffade vi Pecka,Danne och Wille som också var och fikade där. Wille åt en kärleksmums eller liknande, det syntes då på bordet, under bordet, i stolen och runt stolen :) Sen for mamma hem och jag och min familj fortsatte att gå runt. Jag hittade ett par ganska snygga skor för endast 200 kr på intersport. Danne hittade också ett par skor för runt 200-lappen på Jive. Sen gick vi hem till pappa min där Wille lekte av sig lite :) Sen var det dags för körlektion(er). Jag vill nämligen köra till bilskolan först, sen hoppa in i bilen med Karlsson och sedan fortsätta köra. Det gick väl sådär idag, kunde gått bättre. Men jag var så slut i skallen, har ju haft min huvudvärk nu i flera veckor och det var ju typiskt att den skulle komma mitt i lektionen, för då ville jag helst bara stanna bilen vi vägkanten, kliva ur bilen och byta säte till baksätet, lägga mig där och somna, haha ! Men det gick ändå, några fler fel än vanligt blev det dock. Men det kan ju inte bara gå bra varje gång, någongång måste det ju gå dåligt, annars kommer väl den där dåliga gången på uppkörningen istället och det gillas ju inte !

1300 kr har gått idag förresten, på vad? Ingenting känns det som..
Våra skor, 400 kr sammanlagt. Sen var vi och handlade mat för nästan 600 kr, sen köpte jag ett plagg åt W och ett gäng med hårsnoddar för 14 kr åt mig på lindex. Fatta dyrt det är att handla, det ska jag genast sluta med!
Synd är ju då att nästa vecka åker vi. Jag, Wille och Jenny till Härnösand igen, trist att måste hålla i pengarna där, för vi ska ju ha råd att leva här hemma sen också, så det blir en snål resa, jag får se det som en "umgås-resa". Bara passa på att umgås med folket där som man inte träffar varje dag. Så får det bli! :)

Nu tror jag att jag ska spela en stund medan Wille vilar eller vad han nu gör, det var då meningen att han skulle göra det men han ligger och leker i sin säng istället men det får han väl göra en stund, han verkar ha kul iaf :)

Puss

Nu är det dags för sängen


Jajjemen, så är det!

Godnatt mina damer och herrar!

Puss

I morgon har jag körlektion ja, inte att förglömma!

Kocken Wille!





Mamma var förbi här för ett tag sedan och då frågar hon mig om jag sett vem som egentligen lagade maten igår, hon hade skickat bilder på mailen :)
Jag kikade in snabbt och tittade, där var det några bilder på Wille som sitter i köket med kastrullen. Så nu vet jag vem som lagade den goda grytan igår, min lilla son Wille :)


Nu sover iaf lillprinsen, så jag passar på att sitta här en stund, ska spela lite också hade jag tänkt.
Åhå, solen lyser! :)

Puss



Höst för fan!


Nu är vi hemma igen, det känns.. ok! Inte mer än så, jag tyckte att det kändes tråkigt att komma hem idag. Jag brukar säga att det alltid är skönt att komma hem till sin egen säng och sina egna saker och sitt egna utrymme. Men nej, idag känner jag inte så. Jag har sovit super i sängen hos mamma och jag har inte behövt alla mina saker där och jag vill inte ha mitt egna utrymme, det låter tråkigt. Jag är på en sånt humör, vill vara med någon så ofta som möjligt, så länge som möjligt. I vanliga fall är jag en sådan persom som faktiskt inte mår dåligt av att vara själv. Jag trivs att vara själv ibland också. Självklart vill jag inte sitta själv här hemma utan något sällskap förutom Wille 365 dagar om året men jag mår inte dåligt av att vara själv 1,2 - och kanske ibland 3 dagar i veckan heller. Men just nu är jag i en period då jag tycker att det är tråkigt. Varför vet jag väl inte men jag kan nästan tippa på att det vänder snart, mina perioder varar aldrig så länge :P

Ja, vi var ju som sagt på drive in bingo, inget vann vi på bingon men Danne vann minsann en liten frotté handduk på lotteri, WOW! :)Efter Bingon for vi hem och åt mammas fläkfilégryta sen packade vi ihop oss och åkte hem. Det är här det tragsika händer, mamma upptäcker att träden längs vägen är alldeles gula, löven alltså! Vad innebär det? Jo, att det är höst!?
Redan? Jag fattar ingenting. Trist, vart tog sommaren vägen? Jag kan knappt påstå att vi har haft något speciellt sommarväder, har vi haft sommar? Några fina dagar har vi väl haft, det kan jag väl säga men ja.. inte någon sommar att hurra över precis, nej!

Men imorgon är det slut på sommarlovet iaf, då börjar skolorna igen. Lillebror och Lillis är två av alla dom som börjar, kul! :)

Nä, nu ska jag glo runt lite och sen spela lite Airport :)

Puss

Banoffpaj


Jätte god paj! :) Mamma gjorde den igår men då var vi alla så mätta så man kunde inte riktigt njuta av den till fullo, men idag minsann så tog jag en bit tidigare imorse och som sagt, den var god! Den ska jag då sno receptet till och göra själv någongång, det är banan, toffee, grädde, digestivekex och riven mörkchoklad högst upp. En riktig kaloribomb gissar jag eftersom den var så rackarns god! :)

Idag ska vi på drive in bingo här i byn, jag brukar aldrig ha tur att vinna någonting så därför brukar jag inte vara men idag tänkte jag göra ett försök, roligt tycker jag att det brukar vara iaf, oavsett om man vinner eller inte. Vinner man så är det väl mkt roligare men .. alltid vinner ju någon, man kan ju vara glad för deras skull istället för att deppa ihop sig för att jag inte vann.. eller något :) Positivt tänkande! Men jag har faktiskt aldrig varit någon dålig förlorare, jag brukar ta förlusten med en nypa salt. jag brukar se det som så att jag iaf hade roligt.

Nej nu tror jag att jag ska sno en sista bit av den där pajen, man vet ju aldrig när man får något så gott nästa gång?! :)

Ha en bra söndag!
Jag tror då att vi kommer hem idag..

Puss

Airport mania


... Jag är beroende, jag svär!

Maten idag var riktigt god, jajjemen! Lika gott som jag hade förväntat mig. Jag gillar thaimat :)
Nä nu somnar jag snart pladask ner på¨tangenterna, så det är dags att gå och sova.

Bjuder på en bild på Wille från idag, en bild på hans nya min han jämt gör ;P



Godnatt
Puss

Thai-fest


Jajjemen, festen vi väntar på :) Kl. 17 är den. Det ska bli riktigt gott med thaikäk, oooh så mumma!
Mommo och Wille ligger just nu i mommos säng och busar, jag tror dom leker häst eller nåt, Wille tycker då att det är skit kul, han skrattar högt! :) Och mommo drömmer om att Wille också en dag ska vara med i OS, hon säger "men inte kan du ju göra så, då blir det ju inge OS-guld" och " Du måste hålla i i tummarna, annars ramlar du av" :) Haha, ja dom har ganska kul ihop dom där två :)
image25

Själv sitter jag här och äter min lunch, korv och ägg :) J hade lagat så jag äter snällt upp det, ganska gott ändå.

Wille vaknade inatt och bara tokgrät och var alldeles spänd, så han fick alvedon och välling sen somnade han om på en stund efter det, men han har sovit lite oroligt. Troligtvis var det magen som spökade så som han pruttade :P

Jaja, nu ska jag gå in och se vad busarna har för sig egentligen, jag vill också skratta lika gott som Wille gör.
Men tydligen blir det inge guld i dressyr hör jag mommo säga! :) hihi

På återseende
niiiiihaaa!

Puss

100 kg kärlek



my baby loves me when i'm down and out
my baby loves me when i'm up and shining
don't want to scare him away from me

oh, how i love him

- Fast du är en sölpotta ibland!

Isbitring


Efter lite gnällande och sugande på fingrar och hela handen så slängde jag in W's bitring i frysen ett tag. Sen gav jag den åt Wille och han blev tyst, det enda läte han gjorde ifrån sig var något i stil med "mhhömmhm". Det såg då ut som att han gillade att bita på de iskalla bilnycklarna som hans bitring består av. Så jag börjar mer och mer tro att det är tänderna som spökar. Nu gav jag honom alvedon och lade honom i sin säng för till slut dög inte bitringen nåmer, jag gissar den blev varm och tråkig efter en halvtimme i munnen.

Då är vi två som han tandbeskymmer kanske. Mammas visdomstand som håller på att komma fram och någon av alla Willes tänder :)

Nä nu ska jag packa det sista, blir mycket lättare att packa nu utan någon som är och ålar mellan fötterna och gnäller, det är bara stressande så det har inte varit någon idé.

Tjing!

Puss

Bissingar på g?


Igår hade jag en väldigt jobbig och gnällig liten gosse, Wille bara gnällde och skrek och grät vad jag än gjorde med honom. Det är så himmla frustrerande, inatt vaknade han också och var så där lite halv gnällig och samma sak hela morgonen.
Sen så slog det mig att kanske håller han på att få tänder, jag hoppas nästan det så att han iaf gnäller av en anledning istället för att bara helt enkelt ska bli en gnäll-Wille över lag :) Han är ju ändå 9 månader så man tycker ju att en liten tand snart borde kika fram, vi får helt enkelt vänta och se.

Igår så var jag och Wille och handlade, vi handlade så vi kunde göra potatispalt till middag, sen sprang vi in på lindex en snabbis, har faktiskt hållt mig ifrån att shoppa många vändor när jag varit där men igår, då slog jag till :) Jag hittade ett par skit söta byxor, så köpte jag en body till dom och sen köpte jag ett par fleecebyxor som man snart börjar få användning för när det blir lite kallare men ändå för varmt för att ha overall. Då är det perfekt med fleecejacka och ett par lite tunnare fleece brallor :) Jag är sugen på att köpa ett par lite tunnare vantar åt honom också men jag hittade inga på lindex, bara ett par rosa bamse vantar. För ibland när vi går hem någonstans ifrån på kvällen så är han alldeles kall om händerna.
Nåväl, dom borde ju få in sånt snart :)

Idag drar far vi, familjen "Karlgreen" iväg till nattavaara, imorgon ska vi käka thai buffé och resterande tid av helgen ska vi bara mysa med Willes mormor :)

Ha en bra helg!

Kanske uppdaterar jag något där, vi får se :)
Puss

Snus




Ja, jag hatar snus. Det är så äckligt. Och med all rätt så hatar jag den där förbannade snusen, den borde inte få finnas ( här hemma iaf).Egentligen så störs jag väl inte av att alla snusar, det är bara när jag måste sitta ibland dom. För visst är det äckligt när någon tar fram snusdosan på t.ex en buss och började knåda sin prilla? uuh, jo det tycker jag! Det luktar såå illa. Och nu är det ju så att jag har en karl som snusar och jag har aldrig gillat det men det är ju bara att stå ut. Jag är iaf tacksam över att han gått över från lös till portion. Men egentligen, eftersom jag inte kan påverka samhällets regler så borde jag väl ändå kunna påverka reglerna i mitt hem, hädan efter kan vi ju börja med snusförbud innanför dom här väggarna?
- Nej, nu kommer jag inte att vara så drastisk och elak.
Men jag har god lust att bara sätta stopp, för det är äckligt, helst när man hittar dom där påsarna lite var som helst. BLÄÄÄÄÄÄ!

Jag kan alltså i vissa situationer störa mig på att något sätter in en prilla såsom vissa ibland stör sig på rökare.
Bara det att jag stör mig på snuslukt. Men det är ju ganska stor skillnad på att snusa och röka. Snusare "förgiftar" ju inte omgivningen och den där äckliga lukten varar ju bara några sekunder medans rökare "förgiftar" omgivningen och är ju ett störmoment som varar längre, det tar ju längre tid att röka en hel cigg än att sätta in en snus.

Nu är jag ju rökare själv så det är väl därför jag personligen inte störs av folk som står och röker heller.

Och det är alltså inte så att om det skulle bli en röstning om snus ska förbjudas eller inte att jag hade röstat att den skulle bort. Jag hade kanske däremot röstat blankt, för för mig kvittar det. Och ute är det inte ofta jag stör mig på snusare, över lag så är det här hemma som jag stör mig. Här får jag stå ut med de hela dagarna.

Så det jag egentligen ville ha sagt från början med det här inlägget var nog mer
- Snälla, rara, söta älskling, kan du inte bara sluta snusa?

Tack på förhand // Din gnälltant
Puss




Godmorgon!


Ganska nyvakna är vi, jag och Wille :)
Han fick för sig att vakna klockan fyra inatt, jag var på väg upp och in i köket för att göra i ordning vällling åt honom för jag trodde det var morgon, uppstigningsdags. Men sen när jag såg vad klockan var jag bara och gav tutten åt honom men det funkade inte, så det slutade med att jag tog honom till våran säng och försökte få honom att somna om där i stället då, men det gick inte så bra det heller. Så det slutade med att han låg kvar i våran säng, fick välling ändå, lekte med min näsa och mun ett tag innan han till slut somnade :)

Nu sitter jag här och musikar, för ovanligetens skull ;P
Nomy - I died by you


Vissa dagar känner man är/-eller kommer att bli en "bad-day". Då brukar jag känna att jag bara vill ligga kvar i sängen och inte kliva upp.
OCH!... jag är så less på min huvudvärk!

Jag har iaf börjat på ett litet expriment. Har fått hem omega-3 tabletter för en hel månad, , det ska ju tydligen vara bra med fiskolja och olika fettsyror, så jag ska testa och se om man känner någon skillnad, man kanske blir smartare?

Nä nu lek med världens bästa Wille! :)



Den är bara för söt..


Ett hurtigare liv

.. det är precis vad jag skulle behöva. Tänk om man skulle palla att ta en springtur eller liknande varje morgon, eller åtminstone nångång under dagens lopp. Självfallet hade jag aldrig orkat en hel vända garanterat men man hade kunnat börja med att springa en minut och sedan promenera en osv, intervaller. Sen orkar man ju mer och mer till slut. Oj om man vore så hurtig och duktig. Om man skulle ge det ett försök... Nångång!

Jag hade verkligen behövt ett hälsosammare liv men jag har verkligen ingen karaktär eller vetskap om hur man gör.. typ!
Någon som vill bli min personliga coach?

Idag är en sån här dålig dag, jag blir bara illamående!

Ska kika runt lite här på internet, sen ska jag gå och lägga mig.
Ta en funderare över mitt liv eller något sånt. Nåt i den stilen iaf.

Puss och Kram


Fika-time


Idag ska jag och min lilla familj gå på stan och fika, det är länge sedan så det ska vi faktiskt ta och göra idag :)
Jag ska bara klä på mig, jag har precis hoppat ut ur duschen, skönt var det. Vissa gånger då man duschar så känner man verkligen inte för att kliva ur, att man hade kunnat stå där i flera, flera timmar. Idag var en sån gång! :)

Nå som sagt, ska gå och klä på mig för att sedan glida ut på stan.

So long!

Puss

Give me some sex and the city





Wille gillar hinderbanor han, han ska alltid ta det tjorvigaste vägen dit han ska. Det är så kul att titta på hur han bänglar sig fram, under stolar och över gåstolen som på bilderna och det som brukar se roligast ut är ju när gåstolen åker med honom, så han använder stolen som en krypstol istället för en gåstol, hihi :)

Nu är det läggdags för min del, har suttit och sett halva filmen på trean, saved eller vad den nu hette och sen har jag ju såklart sett sex and the city, vilken bra serie det är alltså. Jag vill ha shoe-boxen men alla säsonger. Oh ja, ge mig :)



Så här lurig såg Wille ut idag när han hittade pappas nycklar på tv-rumsbordet :)

- Jag älskar honom sååååå!

Puss & Godnatt på er allihopa
Imorgon väntas det bilkörning med bilskolan

Oh boy


Jag satt och lyssnade musik idag och hittade en egentligen rätt så jäkla kass låt men som jag ändå fastnade för, jag blir glad av den ! :)



Nu sitter jag och väntar på Jenny medans jag diggar lite musik, ska ge er en liten lista på vad som går på min playlist just nu sen. Jenny ska komma förbi och få sin present, hon har nämligen jobbat till nu.

Nickelback - Rockstar
Gabriella Cilmi - Sweet about me
Alicia Keys - Superwomen
Tool - Right in two
Gorillas - Clint Eastwood
Lars Winnerbäck - Strimmor
Elin Lanto - My favourite pair of jeans

Det var några..

Nu ska jag invänta Jenny, jag har t.o.m med pysslat ihop ett grattis-kort åt henne själv, ganska kuligt :)
Lite hjälp fick jag av Danne, men han höll mig väl mest sällskap med att diska :)

Puss

Kasst väder

Nu ska jag bara ta en snabbdusch sen ska vi gå ut i det tråkiga vädret och gå på stan. Vi ska köpa en födelsedagspresent åt Jenny som fyller 21 idag, GRATTIS JENNY!

Sen har vi inga planer för resten av dagen, får se vad eller om man hittar på något. Det hade varit kul att komma på någonting att göra iaf, det är så tråkigt och deprimarande när det är så dåligt väder ute att bara sitta hemma också, man blir så trött och lat :)

Nä nu väntar duschen.

Puss

Slut som artist



GÄÄÄÄSP!
Ja, tröttheten och huvudvärken vägrar att försvinna.
Men igår så slog det mig att jag kanske måste fara och kolla upp mina blodvärden igen, för att se om dom är bra eller mindre bra eller rent utsagt kassa. Jag har ju alltid haft problem med mina värden, alla mina tonår iaf och när jag var gravid, då blev dom ju inte ens bättre med hjälp av järntabletter heller, jag fick ju ligga med järn-dropp två gånger.
Det är ju snart ett år sedan jag kollat upp dom nu. Ja, sist jag kollat var väl när Wille var nyfödd.
Kanske är det något sånt, undra varför annars?

Vi har haft främmande nyss, Henke och Nattis kom förbi. Det var minsann en glad överraskning. Det var inte precis något jag väntade mig när jag satt här vid datorn tidigare. För det var bara jag och Wille hemma, han sov och jag satt här. Danne var hos syster sin men han kom hem för en stund sen så han missade inte dom. Men det var roligt att dom kom, nästa gång (eller åtminstone nästnästa eller nåt) hoppas jag att det är vi som hälsar på dom, för det hade inte varit helt fel att dra till luleå och hälsa på dom och samtidigt komma till en större och lite roligare stad :)

Nu kanske vi ska glo en film, ska se vad vi har för några att välja mellan innan jag bestämmer mig.

Godnatt
Puss




Zombie


Nyss hemkommen ifrån Jenny där jag tillbringat HELA min dag .. nästan. For dit vid tolv och ja, nu är ju klockan 00.00 så ja, 12 timmar ganska på pricken.

Men p.g.a 2,5 timmes sömn förra natten så säger jag nu på engång
- Godnatt!

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg och visa att jag lever.. faktiskt, fast jag kännt mig som en levande död idag.


Min lugna kväll slog om till en kaotisk natt


Min plan för kvällen var ju att bara sitta hemma och mysa själv, riktigt så blev det inte.
För det första så kom Jenny och Carro förbi men det var bara roligt, kul att ha "myspolare" :) Vi har som vanligt bara suttit och surrat en massa skit, vi alla har varit trötta. Så när dom precis kommit hit då satt vi och babblade i ett, men ju mer tiden gick ju tystare blev vi :) Jenny skulle vara fyllechaffis eller vad man ska kalla det, ja fyllechaffis när krogen stängde. Så klockan blev efter två och hon satt och väntade på att telefonen skulle ringa. Men istället för att ringa så kom de tre musketörerna hem hit istället och dom var inte här länge men det kändes som en evighet. Alla tre var då jätte fulla men den enda jag "brydde" mig om att han var så där full, det var ju min egen karl. Han har då legat över vardagsrumsbordet, kraschat ner i golvet på olika ställen, när han klev ur sängen som han äntligen lagt sig i så tappade han balansen och flög baklänges in i garderoberna och sen ner i golvet. Och spykalas såklart! Great!
Nå när Jenny och resterande hade farit så gick jag ut med Bea, det slog mig att hon inte fått göra bort nattbajsen, så vi gick ut och medans jag går där i mina egna drömmar, helt apatisk eftersom jag var såååå trött så började Bea tokskälla och jag väcktes då tillbaka till verkligeheten, ja där ligger en kille avsmälld på parkeringen och jag kände bara paniken, vad fan ska jag göra? Jag kan ju inte precis sätta mig ner och prata med honom med en skällande tokhund bredvid mig. Men jag försökte få kontakt så gott jag kunde men han låg då bara där. Fast Bea hade väckt vem som helst med de där skällandet.

Då gick jag in och ringde polisen.. så jag har inte somnat förrän 4-4.30 imorse. För Wille har vaknat, Danne har levt om, polisen har ringt upp för mer uppgifter, när jag väl lade mig så fick jag sms osv...

Jenny hade tydligen inte heller haft det sådär jätte lätt där hemma hos sig.

I morse så ville Wille vakna klockan 06.00, trots att jag var aptrött så var det bara att gilla läget :)
Idag ska vi på kalas, får se hur pigg karl är på det. Han har då fått fram några ord i morse, han skulle minsann ligga i sängen och ha ångest hela dagen. Ok!

Nu har jag en blöja att ta hand om.
Puss

Ammning




Vi (jag & Wille) kom hem från pappsen för ett tag sedan. Vi hann bara in genom dörren så började vi göra oss i ordning för natten. Wille fick sin välling och jag plockade ihop alla leksaker och skräp som legat över golv och vardagsrumsbord. Sen efter att sonen min somnat så tände jag lite ljus i läggan. Ikväll blir det bar att ligga hemma och mysa för mig själv med kanske en film och vad passar inte bättre än glassen jag fått av min lillebror till min myskväll?

Appropå glass så kom jag att tänka på min gulliga mamma som köpte glass åt mig när Wille var nyfödd, jag minns t.o.m orden hon sa på ett ungefär " Det finns inget bättre än glass när man mår dåligt och känner sig ledsen". Ni som känner mig vet att jag hade en jobbig första tid som nybliven mamma åt världens gulligaste Wille men grejjen var ju just det, han kändes för bra för mig. Jag hade det jätte jobbigt med ammningen och det gjorde jätte ont psykiskt för mig. Jag kände mig helt värdelös som inte ens kunde ge mat åt min son - vilket ledde till att jag inte heller ville försöka nåmer heller. Jag grät flera gånger om dagen i 2-3 veckor. Jag hade mjölk men Wille ville inte ta bröstet och när han väl gjorde det så somnade han bara, det var psykist stressande att inte veta om/hur mycket han egentligen fick i sig. Så jag började ju varva med ersättning, vilket till slut blev det enda han fick. Jag orkade inte mer! Och jag hade jätte stor press från många runt omkring mig också som berättade om hur viktig bröstmjölken är för barnet, det här var ju saker jag redan visste men jag kunde ju helt enkelt inte. Sen när jag väl bestämde mig för att sluta amma så var det en period då folk tyckte och tänkte fortfarande, så jag kände mig verkligen värdelös. Men efter ett tag så började jag stå på mig och det blev lättare och lättare för med tiden började ju folk att acceptera. Men något som störde mig så otroligt just när det kändes som jobbigast, det var att folk, som jag  inte ens känner kunde stanna och prata och titta på Wille och säga hur söt bebis han var och så där, sen kom alltid frågan "ammar du han?" Jag förstår inte ens vad folk har med det att göra. Säkert skulle jag inte reagera lika starkt om jag nu faktiskt hade ammat och var nöjd i situationen. Men nu var jag inte det så alla som frågade satt mig i en jätte jobbig sits, för sa jag nej så kom alltid frågan "varför? " Och jag kände verkligen inte för att stå där och förklara mig för en främling. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bättre med att amma nästa gång jag får barn, för det är ju faktiskt det bästa för barnet MEN.. det finns ett jätte bra andra alternativ om man inte kan eller vill och det är ersättning. På vissa låter det som om man ger barnet en dödsdom bara för att man väljer eller ofrivilligt väljer att inte amma. Men än så lever min son och mår jätte bra!

Och jo, när jag slutade amma så behövde jag pumpa ut mjölk en endaste gång så en barnmorska eller vad hon nu var för något, hon sa att jag troligen inte ens hade haft så bra med mjölk för i så fall skulle jag nog behövt tömma oftare och iaf i några dagar för att jag inte skulle få mjölkstockning eller liknande. Men det behövde jag inte, så det kanske inte hade gått så bra att amma han så länge till, who knows?

Men åter till mitt glassätande ikväll, det är inte för att jag mår dåligt eller så, jag halkade bara in på ett bananskal att min mamma tyckte att jag skulle äta glass då :)

Ja nu har ni fått lite läsning om mig och mitt "oammande". Tyck det är intressant eller inte, det var ganska skönt att skriva av sig om det iaf.
 
Nu ska jag kika en film och äta glass :)
Puss

Hurtbulle


Här sitter jag, alldeles mätt och belåten. Har även ont i mina fötter. Jag, Jenny och lilla vovvsingen Bea har varit och promenerat på dundret, det var riktigt skönt och måste definitivt göras om. Men nu har jag ont i fossingarna, jag är inte riktigt van det där med att gå/klättra på stenar men jag lär mig väl :) Kanske hade jag inte de bästa skorna för såna äventyr men jag tror att de var det bästa alternativet bland mina skor iaf.

Nu har jag svårt för att bestämma mig för nästa sysselsättning, ska jag lägga mig och slöa på soffan med risk att jag måste ligga där resten av kvällen eftersom jag kommer bli ett gäng slö om jag väl tillåter mig att bli det eller ska jag ta mig en liten promenix till mina käre far och hälsa på? Det är frågan. I så fall måste jag börja gå nu så vi hinner vara där ett tag, Wille brukar ju gå och sova om ca 2 timmar, inte för att det gör något att "gå över tiden" någongång sådär men :) Ja, ni hajjar.


- får väl se om jag blir själv ikväll/natt . . . .
Men jag har ju always min Jenny :)

Nu ska jag bestämma mig!
- kanske hörs vi igen, eller heter det kanske "ses vi igen" när det handlarom bloggen ? :D

Puss

Förlåt mig





Igår blev det inget inlägg i brist på tid faktiskt.

Dagen började iaf att jag skulle till bilskolan, jag skulle vara där nio men klockan hann bli kvart i och jag hade ännu inte fått tag i pappsen, jag gissade på att han hade försovit sig. Jag fick åka med Dannes pappa upp istället, jag var på bilskolan 3-4 minuter i nio :)

Sen kom jag hem, vi åt lunch och sen kom moster Annso med barnen hit, hon drog med mig och Wille ut. Vi knatade runt till olika lekparker i ca 2 timmar :) Sen gick jag hem till min karl som höll på att laga mat, Jenny blev också bjuden. Thaikyckling blev det, kyckling med bambuskott, chili och lök. Det var då MUMSFILLIBABBA!

Sen så gick kvällen åt att vara med Jenny till klockan nästan blev tolv.
Vi lekte med Wille, han har suttit och lekt i hans leklåda :) Sen vid sju -halvåtta snåret fick Danne ta nattningen och jag och Jenny gick ut på först en liten prommis, sen raggade vi runt lite med hennes bil :)

Nu sitter jag här dödstrött och känner bara för att lägga huvudet på kudden och sooooooooooova!
Här bredvid mig leker W i sin gåstol som vi nu satt batterier i så den spelar, åh så less jag är på den! :)

Nä nu är Wille trött, ska väl kanske passa på att vila själv om han somnar.


W i leklådan

- Nu vilar vi!

Det är lika jobbigt att komma på en rubrik varje gång :)

Den här dagen försvann i ett naffs. Vi har haft sysselsättning hela dagen, fast vi har "bara" varit hos Willes moffa och sen här på kvällskvisten så gjorde vi en snabbvisit hos Morbror Robert på kortids :) Det var trevligt, mobbo tyckte nog att det var kul med Pappa-Syster-Danne -och Wille besök.

Imorgon blir det en tidig runda med bilskolan också, det ser jag fram emot. Synd bara att det blev så tidigt, fast det fanns bara den tiden och jag vill verkligen köra en gång till den här veckan. Ska försöka köra två ggr i veckan så länge det finns tider :) Vi skulle nog öva på att hitta dragläge och starta i backe, eller något sånt tror jag att han sa :)

Nu ska vi avrunda kvällen med en film :) Fifty pills tror jag filmen heter.

Det här får duga för ikväll.
- Godnatt på er!

Puss


..också en bild såklart!
Den är några veckor gammal men söt ändå ju! :)

Jag gillar post


Jag är en sån person som ofta blir utan post, alla får post utom jag. Jag brukar få typ engång i månaden, då brukar jag få från försäkringskassan. Sen kan jag väl få nå skräp nångång sådär också, typ klädkataloger eller reklam.
Men idag så damp det ner två kuvert och en nalle puh "blankett" också. Allt var till mig :) Jag var så nöjd när jag satte mig vid köksbordet och öppnade posten. Däremot så var det inte någon rolig post, ett brev från FK, där det stod att från och med oktober så måste den andra föräldern överlåta sina dagar åt mig, då man har rätt till hälften var men eftersom jag begärt längre än till oktober så måste D ge sina dagar åt mig. Men det är lätt fixat, jag fick med en bifogad blankett där det bara var att fylla i personuppgifter på båda oss.

Sen fick jag ett brev från barnomsorgen att Wille nu står i kö till dagis och att vi blir informerade då han får en plats eller liknande. Det var ju bara 2-3 månader sen vi skickade in ansökan och på de här pappret som jag nu fick så står det att Wille placerats i kö den 4 augusti, nåväl det är ju bara att gilla läget :) Skönt att han står där iaf.

Det tredje jag fick var från disneyklubben, jag gillar disney :) Jag vill ju att W ska få vara med i nåt sånt där men än är det ju lite tidigt(?), han kommer ju ändå inte förstå att det är han som får post osv.. men man kan ju gå med nu för att hinna samla på sig lite böcker tills dess att man börjar läsa för honom?
- När gör man det?, alltså börjar läsa för sitt barn? Nu skulle det ju vara hopplöst, han skulle ju bara vela ha boken, äta, suga och slicka på den istället för att lyssna på mamma som ligger och tittar i den och babblar på ;P

Men, skulle vi gå med i disneyklubben nu så har ju jag böcker att läsa tills Wille är intresserad, för me likey disney! :)

Nä nu nå ska jag göra nå annat, typ lägga mig på soffan och glo tv.
JAG HAR FORTFARANDE ONT I HUVUDET, varför?! Tredje dagen nu.
Skit samma, den försvinner väl, jag får tänka som min pappa brukar säga.
- Var tacksam att du har ont i huvudet istället för då vet du ju iaf att du har ett.

Nu Puss!

Filmtips!

Jag och Danne såg en bra film alldeles nyss. Big Stan hette den och den tyckte jag var riktigt bra. Men jag gissar att man måste ha sjuk humor för att gilla den och sjuk humor det är precis vad jag och älsk har :) Hih!

Nu ska jag antingen kolla sex and the city eller gå och sova. Egentligen skulle jag behöva hoppa i säng för jag är jätte trött och har fortfarande ont i huvudet, har haft det sen i går på eftermiddagen. Men sen är ju Sex and the city så bra så jag är i valet och kvalet :) Jag får känna efter en stund, eller så kan jag ju kompromissa med mig själv, istället för att glo båda avsnitten så kan jag ju kika ett och sen gå och sova. Great! :)

Puss

Filmtorka


Jag är så jätte sugen på att se en riktigt bra film, det var ganska länge sen jag såg en sån. Jag har bara sett bra filmer, sevärda, lite bättre osv. Men inte någon KANON FILM!

- Någon som kan föreslå en bra film?



Nu är vi rena och fina


Idag har vi dammsugit och skurat lägenheten, det behövdes. Våran son älskar dammsugaren :)



Efter det så gick jag och tog en snabbdusch, jag tänkte först bada med Wille men vi hade på tvättmaskinen så vi skippade badandet tillsammans. Jag badade honom i diskhon alldeles nyss. Men nu har jag lagt honom i sin säng för han var jätte trött, han brukar sova riktigt gott efter ett bad också :)



Så här trött var han när jag lade ner honom
:)

Nu väntar vi främmande ( konstigt ord för folk man känner som ska komma och hälsa på )
Men Willes Farmor och Farfar ska komma iaf :)

Puss

Min första körlektion med bilskolan

Kom ganska nyss hem ifrån malmberget där jag har varit och kört med bilskolan.
Det var jätte roligt, jag fick ett kärringstopp men det var inte så farligt men det blev för mycket för min hjärna helt enkelt. haha :)

Bilskoleläraren har då skrattat åt mig iaf men det är ju kul att man kan underhålla honom medans han lär mig att köra :)

Jag - Åh nej, en människa. Jag kommer att köra över henne!
Han - Nej det hoppas jag inte att du ska göra!

En gata längre bort..
Jag - En gubbe, inte vill jag väl köra på honom heller!
Han - Det har jag väl inte sagt att du ska göra heller, för det ska du inte göra!

Sen säger han att jag inte ska kolla på växelspaken när jag växlar..
Men så var det dags att växla..
Han - .. och sen så växlar du ner till 2:an.
Jag - Vilken växel har jag i nu då?
Han - 3:an, men varför frågar du mig det?
Jag - För att du sa att jag inte får titta så då måste ju du göra det ! :)
Han - HAHA, men du får ju lägga handen på spaken för att känna vilken växel som är i.

Ja, jag längtar redan till nästa gång. Fast man är nervös när man sitter där och man är lite osäker så är det faktiskt kul att köra bil.

Jag fick förresten köra hem ifrån malmberget också. Pappa kom för att hämta mig men så ger han mig bilnycklarna och säger - kör hem! Jag bara - OKEJ!


Nu ska vi snarre och käka blodpalt, sen blire kanske en sväng förbi min vän Mikaela som fyller 20 år idag.
GRATTIS GÖLLET! =)

Puss


Varenda krona räknas!


Yes, jag hade mer pengar på kortet än jag trodde!
Jag var på väg och skulle handla men så tänkte jag att jag kollar för säkerhetsskull så jag har penki där och det hade jag och mer än vad jag trodde dessutom :) Det här kommer bli en glad överraskning för D. Han kommer bli så lycklig! :)
Jag hade hela 9 kr mer än vad vi trott! :)


Nu ska jag och övningsköra, göra lite säkerhetskontroller och så där :)
Det blir bra!
Jag har börjat bli riktigt duktig på det där med bilkörning.

Puss


Krullruffset ja!


Nu höll jag på att glömma en sak. Jag fick nämligen bilden på Wille med ett rejält fluff av min mami igår.
Så nu ska jag göra som lovat, lägga upp bilden här :)


Mitt charmtroll ;)

Men efter en stud lessnade han på att ha på sig peruken.
Jag gissar att den kliade :)

Ett syskon åt Wille


Ibland blir jag så otroligt sugen på att skaffa en till liten bejsa :)
Åh, tänk vad mysigt att få vara gravid igen och tänk vad underbart att få ha en lill-liten i famnen som man får sitta och snosa på. Ja, ibland blir jag såå sugen :)

Jag vet att jag vill ha ett till barn, men jag vet att jag lika gärna kan vänta med det ett tag till.
Det hinns ju och det är ju för- och nackdelar med att skaffa barn tätt.

Men jag ljuger om jag skulle säga här att jag inte skulle kunna tänka mig att skaffa ett till här och nu på engång, för det hade jag. Men jag är ung, jag behöver inte ha bråttomt. Men kul hade det varit :)
Synd bara att nästa måste vara riktigt planerad, det kan inte bara hända utan först måste spiralen ut ;P hihi.

Nej, vi har ju våran Wille och än är jag nöjd så, än klarar vi oss utan ett syskon till honom.
Sötnosen sover just nu.
Ooh I love him!

Annars idag blir det väl lugna puckar. Jag ska ringa till coop och be dom beställa hem en ny pedal och vev-arm(?) åt min cykel, den har ju liksom pajjat. Gängorna är trasiga så det går inte att skruva fast pedalen. Vi har försökt men det har slutat med att när jag har varit på cykelfärd så har alltid den där förbannade pedalen lossnat.

Jajja, det var de de.
- Nu ett coop-samtal.

Puss



Åh du härliga söndag


Jag tycker att den här dagen bara har rusat i väg. Kort och gott, Moster med man och ett av barnen och mamma kom hit på dagen. Jenny kom också efter en stund. Det var trevligt. Efter att hela gänget farit förutom Jenny så gick jag och hon på stan och kikade lite på de lilla folket som var där och åkte karuseller och sånt. Vi mötte upp Carro och sen gick vi och åt.

Sen har vi bara myst på här hemma hos mig, det har varit en helbra dag. Och här på kvällen sprang bara timmarna i väg. Vi har surrat om allt mellan hmmel och jord. Jag älskar såna kvällar men samtidigt hatar jag att den faktiskt måste ha ett slut också för det känns som om man hade kunnat prata i evigheter :)

Jag har även hunnit skaffa en bloggkoll.com, lite småfränt :)

Sen har jag ju självklart busat med min älskade lilla son också
- Mitt allt :)




















Jag måste då säga att han har blivit en riktig buse, han har blivit jätte snabb på att ta sig fram och han ska över och under allt som kommer i hans väg. Sen har han börjat bli jätte svår att fota för när jag precis på väg för att ta bilden så skyndar han sig fram emot eller åt sidan på kameran, så nu har det börjat bli en hel del halv taskiga bilder, men lika söt är han ju ändå :) Som sista bilden, han har ju en söt näsa, mun och haka också :) Så ibland för vi nöja oss så nu mera :)

- Nu väntar sängen för en jag :)

Puss
















Krullruffs =)

Jag och Wille har morgon Disco :)
- Den här låten diggar han mest till




Och på tal om ingenting så ska jag från och med nu bli bättre på att använda kameran igen.
Jag har blivit så kass på att ta mig i kragen och fota. Igår skulle ni se vad söt hur Wille var.
Han fick låna MobboBennas peruk, en stor färglad krull peruk typ. Åh så söt han var!
Jag ska försöka fixa fram en bild på honom då och visa. Det fotades då på flera kameror vid det tillfället så någon borde ju kunna ge mig den? :)

- Någon som känner sig givmild, Benna, Mamma, Danne, Pappa? :)

Lögnerska


Jag har ju lovat er ett inlägg där jag skulle skriva om gårdagen, eller nu är det ju söndag egentligen eftersom klockan är efter tolv. Men ja, i fredags menar jag ju då. Men nu är det så här att vi inte varit hemma på hela dagen och nu är jag alldeles på tok för trött för att idas skriva. Kort och gott iaf så hade jag riktigt roligt, det kan jag ju säga :)

Wille somnade som en stock när vi kom hem ikväll. Direkt vi om innanför dörren, bytte vi om för natten och sen somnade han medans han fick välling. Vi har varit hos Dannes mamma och sagt grattis i efterskott och sen har vo varit och hälsat på min pappa och gänget. Vi kom hem först vid halv tio och annars brukar ju han gå och lägga sig för natten vid halv åtta, senast åtta. Så han var trött.

Nu ska jag göra detsamma, slockna på spurt!

Puss

JAG HITTADE DEN!


Hoff!
Jag sökte som en tok i översta byrålådan i hallen, där vi har Willes kläder. Och där var den, så fint inbäddad och invikt i Willes supermanpyjamas :D

Åh vad glad jag blev! =)

Nu är det dags för en Matilda att hoppa in i duschen :)

Ha en bra dag/kväll allihopa, för det ska jag ha! :)

Puss

Mysterium


Vi har varit jätte dåliga på att fota på senaste tiden, anledningen till de är att kameran varit utan batteri och ingen av oss har tagit fingrarna ur röver för att ladda den heller. Men nu så hittade jag laddaren i min väska så då tänkte jag passa på att ladda kameran när jag ändå höll laddaren i handen. Jajjemen, så då var det ju bara kameran kvar att ta fram. MEN VARS ÄR DEN? Jag har sökt på alla möjliga ställen men jag hittar den inte, vi brukar oftast ha den på särskilda ställen men inte på något av dom ställena och ingen annan stans heller. Jag får helt enkelt panik, jag måste hitta den. Kameran är en av de käraste sakerna jag äger. Åh!

- Någon som har sett den?

Nä nu måste jag fortsätta leta!

Tjing!

Bränna skiva till förbaljan


Idag var det en sån där tung morgon igen, huvudet dunkade och jag såg typ solar eller/och blixtrar.
Men här sitter jag  och dunkar mjosick för att få igång kropp och själ.
Wille dunkar sin musik i sin gåstol också.

Apropå det så har ju Wille en "egen" låt här på datorn som han älskar, han sitter alltid och skakar på huvudet och diggar med till den när vi lyssnar och tittar på den på youtube :)


När vi ändå talar om musik så funderar jag på om jag ska bränna en skiva, men samtidigt så lär ju inte grabbarna tycka om musiken jag och Jenny lyssnar på. Men vi får väl ha förbaljan i sovrummet och dom i vardagsrummet :)
COOLT! =)

Nej, jag är laddad.. bara huvudvärken försvinner. Jenny slutar vid fyra så då hoppar jag in i bilen och drar mot henne :)
Nu ska jag göra något annat, kanske kommer jag att uppdatera här något innan jag drar, eller så kanske inte. Det får vi se :) Annars återkommer jag imorgon och berättar om min kväll.

Puss

Snart är det helg

.. och jag ser verkligen fram emot den här helgen, jag har bestämt mig för att ha kul! Så det så, så våga ens försöka förstöra den för mig! :)

Sen har jag blivit "utbjuden" på lördag också. Fan vad kul det hade varit att höra Noice och självfallet umgås med Johanna som inte händer så ofta nuförtiden, inte så pjåkigt. Men, jag är urfattig egentligen  och sen tror jag inte att D skulle bli så glad,  han vill  nog inte sitta hemma med Wille 2 kvällar i rad.

Så, som jag sa till J, jag tar dagarna och helgen som den kommer, man får helt enkelt se.
Och kanske gör D det ännu lättare för mig och säger att han faktiskt tycker att jag är värd att gå ut och ha kul, båda dagarna :) Men den chansen är väl lika stor som att myrorna kommer att ta över världen en dag.. typ! :)

Nåväl, tänker jag riktigt hårt så kanske han säger orden jag vill höra, för det har han själv sagt. "Vill man något så ska man bara tänka riktigt hårt på den saken så blir det så"

Nej men, jag vet inte ens om jag vill gå ut två dagar, blir det kul imorgon så kommer jag att vara nöjd. Är det tråkigt så kommer jag nog inte heller vara så sugen på att gå dit på lördag heller så..
Men lite småsugen ska jag ju erkänna att jag är. Men jag vet inte om jag är så sugen att jag ska skaffa barnis åt Wille för att gå ut en andra gång, njee!

Nog surrat om helgen. Den här dagen har gått så otroligt sakta men äntligen är den slut och jag ska snart gå och lägga mig och sova. SÅÅ SKÖNT!
Det har jag längtat efter sen jag vaknade imorse :)
Vi, alltså jag och Wille var förbi W's moffa idag. Wille var väldigt intresserad av moffas gitarr, han satt jätte länge och bara tittade på när han spelade. Han hade respekt för den och vågade nästan inte ens nudda vid den, men efter ett tag så tordes han men han var väldigt försiktig. Jag tror att han kommer börja lira när han blir stor ;)

Förresten fick jag tag på trafikskolan idag, äntligen fick jag min tid för min första körlektion, jag väntar med spänning till den dagen, nog för att det känns nervöst osv men samtidigt så tycker jag att det är grymt kul att köra och vill ju verkligen lära mig så jag får köra upp en dag och bli godkänd och sen få körkortet i handen en dag, åh vad kul! :)

Nu avrundar jag här.

Puss



Call 911

Idag är jag trött, riktigt trött. Helt slut i skallen.
En dag som den här kan t.o.m världens snällaste,gulligaste och finaste lillkille vara jobbig. Eller Wille är väl inte jobbig, utan han är sitt vanliga jag, skillnaden är att jag känner att jag inte har orken och energin till att leka med honom och vara honom till lags. Men nu är det ju så att jag måste det, jag kan ju inte precis säga åt Wille "Hurru lillgubben, idag är mamma jätte trött och orkar inte riktigt leka med dig, jag vill bara ligga här och vila " Därför blir det att man tycker att hela situationen är jobbig, att man inte bara kan vara när man känner att man verkligen hade behövt det, hade jag fått välja så hade jag sovit bort den här dagen men istället för det funderar jag på att gå ut, kanske gå till min pappa och sitta där.

Eftersom Danne är ute och ränner så har jag ju inte honom här som kan hjälpa till lite heller, så snart blir jag tokig.
Jag måste ut, ut, ut.. och det är nu!




Hejdå!

PUSS!


Brum Brum


Det var en jobbig eftermiddag/kväll igår. Tur att det gav med sig till slut.

Planerna för dagen är 0. Har inga planer ännu. Jenny jobbar kväll så henne kan man ju glömma att umgås med.
Men idag ska jag ligga på luren ordentligt till den där Karlssons Trafikskola. Han svarar ju aldrig och när man kommer till telefonsvararen så säger han ".. Karlsson, vi har semester till den 4:e augusti, välkommen då" TACK! säger jag varje gång men ändå ingen som svarar. Jag ringer varannan gång till skolan och varannan till mobilen, han kanske har skitamycket nu efter semestern men irriterande är det ändå.
Jag ska ju också börja köra med trakifskolan, jag vill ha körkort nu!
Men i den här takten så lär ju körkortet vara mitt först nästa sommar om han inte svarar snarre.

Imorgon är det fredag, kul att göra nå kul :) Om det nu blir kul, men det brukar det bli så länge jag får umgås med någon/några av mina fovvosar.
Frågan är ju fortfarande om jag för engång skull ska gå ut nykter, ni som känner mig vet att det inte brukar hända, då brukar jag hellre stanna hemma :) Men nu har jag sån beslutsångest så hälften vore nog. Vi får se.

Nä, nu ska jag faktiskt gå och vila en stund. Wille somnade nyss så då passar jag också på.
Kanske kan jag sova bort huvudvärken.

Jag sket i den där designen, jag hatade den.. den var ful! :) Jag gillade inte tomaten som var framför varje rubrik. SÅ nu har jag bytt till Natur-designen istället :) Jag älskar gröna färger :)

Puss *

Vattenskadad


Jag har nu druckit 2 glas vatten av 3 liter. Jag fattar inte hur jag ska palla, jag är verkligen ingen "vatten-människa". Jag har aldrig varit det, visst att det är gott med ett glas vatten så där men jag har då aldrig varit någon som dricker ca 1 liter eller mer per dag. Åh nej. Så efter den här dagen så lär jag ha blivit vattenskadad.

Dag 3 Du kan fortfarande känna hunger och få koncentrationssvårigheter, matthet och yrsel. Idag är det den tuffaste dagen. - Håll ut! redan morgon blir det lättare. Tips, om du inte tillför någon annan föda än Cambridge kommer du att vara i fettförbränningen imorgon. ( I annat fall förlängs denna fas).

Imorgon har jag kört CK i 2 veckor, hittills har jag gått ner 4 kg. Men det var när jag körde kombinerad kur dvs ett mål vanlig mat om dagen. I måndags började jag med ren kur, bara dricka CK-drinkarna. Så vi får se vad som hänt efter en vecka med ren kur också.. ska bli intressant :) För ja, jag ska klara det här!

Till helgen blir det ju kanske att fuska, om jag inte far ut nykter. Det där får vi se hur jag gör. Jag har faktiskt övervägt att gå ut nykter. För dricker jag, då måste jag ju börja om igen och inte vet jag om det kommer att vara värt det. Men ja, som sagt det lär visa sig på fredag hur det blir :)

Nä, nu vill Wille leka lite :)

Puss

Hjärtat i halsgropen


Haha, jag höll nyss på att kissa på mig av rädsla. Jag slog nyss på musik och var väldigt noga med att sänka volymen här på datorhögtalarna, bara för säkerhetsskull så det inte skulle vara på högsta volym då jag i så fall skulle väcka Wille eftersom han sover i rummet här alldeles intill.

Det jag dock inte tänkte på var att vi nyss kikat film och har då även ljudet från datorn kopplat till tvn också. Vilket resulterade i att när musiken började spela så spelades den istället med en jävla volym på tvn, därav varför jag höll på att kissa på mig.. av ren reaktion flög jag upp från datastolen, rusade fram mot tvn, gled på sockarna sista biten och siktade in mig på avstängningsknappen på tvn och slog av! hoff, hjärtat var i halsgropen.. jag väntade mig inte att ljudet skulle komma bakifrån och absolut inte med en sån jävla vojma! '
Haha, sen började jag förstås asgarva, helst när jag får kommentaren av D ifrån köket " Men vad gör du?"

Ja jävlar, nu ska jag hoppa i kojjs.
G'natt!

Puss

btw, så ska jag ändra min design här på bloggen till den där "food-designen"

Jag kan väl åtminstone få titta på mat när jag inte äter den? :)

Tröjan av eller på?


Jag mår piss.
Jag kallsvettas, mår illa, skakar och är yr som bara fan.
Jag både fryser och svettas, ska man ha tröjan av eller på?

Några songs som går på min playlist just nu..
Amy Winehouse - You know I'm no good
Coldplay - Green eyes
Mange Schmidt - Inget att förlora
Duffy - Stepping stone
Lillasyster- Umbrella

ja, det var några :)


Jag har shoppat idag, alldeles för mycket med tanke på ekonomin just nu.. men det är jag kanske värd?
Det blev en tunika/tröja, en sjal och en parfym.
Wille fick också något, 4 par sockar.. ooooh vad glad han ska bli! iiih!

Nu kanske jag ska spy, vem vet?
Hejdå!

PUSS

You can stand under my umbrella


Tråkigt väder ute idag. Det blir väl inte att göra allt för mycket idag då, kanske städar lite. Hade behövts, nu räcker det med lite lite lite skit på golven så måste man fram med dammsugaren, Wille stoppar allt i munnen, ju mindre skräp, ju intressantare.




Just ja, Danne kom hem inatt vi tre - tiden kanske. I vilket fall som helst så låg jag och sov. Men då frågar han mig ifall jag har lyssnat på p3, jag bara
- "ööööhm ne? Jag sover ju!"
Han - Jag skickade ju en hälsning åt dig...
jag - vaddårå?
Han - " Jag vill hälsa min fruga Matilda att jag inte kommer hem ikväll och att ni ska spela den där låten " jag kommer inte heeeeeeeeeeeem ikväll... sjumilakliv" "
Jag - HMMM! OK?! natti.

Nä, nu ska jag bada mig lite :)
Vi kanske hörs mer sen.

Puss

Jisses vad jag älskar mörker


Är jag den enda som är överlycklig över att det börjar bli mörkt på kvällarna igen?
Jag älskar verkligen det, för det finns inge mysigare än att på kvällen tända lite ljus och bara njuta.
Det är den bästa kombinationen ever, mörker och ljus.

Just nu luktar det choklad i lägenheten, har tänt ett party lite ljus som doftar choklad.
Åh det är så mysigt.

Jag gillar när det är mörkt, då är det kväll.
På dagarna får det gärna vara jätte ljust och fint ute, för då är man mycket piggare än de här tråkiga mörka vinterdagarna.
Visst, fortfarande klagar jag inte på det viset att jag får ha mina ljus tända. Om man ser det från den sidan så kan det vara mörkt dygnet runt, men vi behöver ju inte överdriva ljusgrejjen.. som sagt, det är bra om det är uppdelat. Ljust på dagen, mörkt på kvällen. Då får man både och. Det är bra för mig.

Men nu går vi mot mörkare tider, det är inte så länge kvar tills det i stort sett är mörkt hela dagen.. typ.
Så nu ska vi ta vara på de ljusa tiderna, snart är det vinter igen! Sommartiderna går så jäkla fort alltid, medans vintern går sakta sakta. Eller den här vintern som varit så har väl tiden gått rätt så fort iaf, kanske börjar vintrarna gå fortare nu när man har barn? Inte vet jag, men snart fyller Wille 1 år redan. Ok, inte så jäkla snart, om 3 ½ månad blir det väl. Men ändå, dom månaderna kommer ju bara att rusa iväg. Då fyller vi tillsammans 21 :) Jag 20 år och Wille 1 år den 14 November.

Tiden har gått så fort, jag kan inte fatta att det är lite mer än 8 månader sedan jag fick se, känna och hålla min Wille tätt intill mig för första gången. Vi var så lyckliga och lyckligare blir jag för varje dag som går med honom.

 Tack min underbara son för att du är så jädrans underbar!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, är rackarns trött då va.
Godnatt på er!

Puss

Home sweet home


yes, nu är vi hemma igen. Eller ja, igår kom vi hem så vi ha ju hunnit vara hemma ett tag.
Men som jag nämnt tidigare, det är otroligt skönt att bara åka till byn och bara vara i några dagar också. Det har varit jätte skönt men det måste ju ta slut någongång, jag måste ju hem :) För jag vet, man blir less en dag också och det är ju bra att åka hem innan man lessnat för då har man baaaaaaaaara goda minnen ifrån trippen ;P hehe. Nä, nå hade jag säkert kunnat vara en dag eller två till innan jag hade lessnat, men Danne saknade mig så enormt så, Och ja, jag saknade honom också. Men det var ingen "trevlig syn" jag fick när jag kom hem. D hade inte tagit sina mediciner han äter och det märks direkt. Men sen fick han en "leffe-dos" och så blev han bättre med detsamma :)

Annars idag har vi väl inte gjort så mkt, varit och handlat till den goda middagen jag gjorde. Det blev kassler med aprikossås och dragonris. yummie!
Sen har jag varit och övningskört.. åh herregud säger jag bara! Jag var super nervös, det var första gången jag körde så här, ut bland bilar och massa korsningar, hög fart, vänstersväng på motorväg, växla upp och sen växla ner innan nästa korsning + lägga ut blinkers. Fan jag hinner ju inte med, kaos i min hjärna. Men det gick jätte bra, inga kärringstopp eller något annat som jag hade varit rädd för när pappa sa - ut på storvägen! Jag var nära på att tvärnita och totalvägra, men sen slog det mig att jag måste ju ut i trafiken någon gång, jag kan ju inte bara köra där på mina parkeringar och småvägar. Men jag är en sådan person som tänker för mycket.. innan jag ens startat nästan har jag börjat planera för korsningen som kommer först efter att man kört en bit i stan och sedan svängt, gasat och svängt lite till.. jag tänker och oroar mig så jäkla mkt, istället för att bara ta en sak i taget, ett moment i taget, en korsning i taget :)

nä nu tickar klockan på, bäst att gå och lägga sig.
NattiNatt!

Puss

RSS 2.0