Shopping+bio+middag+naken


Haha, ful rubrik men.

Idag började vi (jag, Danne & Wille) dagen med att kliva upp. Jag och Wille badade sen när vi var torra och påklädda så packade vi ner W i vagnen och gled mot stan (iofs så är det inte så långt till stan från oss, man kan nu nästan säg att när vi gått utanför porten så är vi där för runt hörnet kommer det ju redan några affärer, hihi!). Nåväl, där shoppade vi kläder åt gossen, när vi kom till kassan lastade vi upp mer grejjor än vad vi från början hade tänkt.. 716 kr tror jag att det skulle gå på MEN så suprisar kassörskan mig med att säga " har du lindex-kort så får du ju 30 % på hela köpet också! " Jag bara WOOOOOW! :) Så vi betalde typ 500 kr endast. Det kändes bra. Det var dagens!

Sen mötte vi Jenny så vi följde med henne på en shoppingtur också, sen for vi och fikade :)
Efter fikandet så kom W's farmor och farfar och hämtade honom, jag och Danne gick sen på bio  "Män som hatar kvinnor". En mkt mkt mkt bra film. Se den! Om inte se den, så läs boken.

Med träsmak i arslet knatade vi ut från biosalongen och hemmåt för att hoppa in i bilen och åka till D's föräldrar och Wille. Där åt vi köttsoppa, mums! Sen latade vi oss mesr där, kikade en film som gick på tv och sådär. Sen som bara mitt i allt bestämdes det att Willegossen skulle sova hos/mellan fammo och faffa inatt, sagt och gjort.
*
Drog ett varv på stan på vägen hem, drog raggen! ;) Mötte lillebror, pratade. Åkte förbi statOLJ! ( som min pappa en gång lurade mig att det hette)
Pappa - Vart sa du att du skulle?
Jag - På statoil
Pappa - haha! säg det igen!
Jag - STATOIL!
Pappa - haha säger du statoil?
Jag - JA?!
Pappa - Det heter statOLJ!
Jag - Haha, näru det gör det inte!
Pappa - men nå skojjar du väl med mig? Statoil?! HAHA. Det heter statOLJ, varför skulle det inte heta så? Dom säljer ju olja och bensin och sånt. OLJA! StatOLJ!
Jag funderar en lång stung och ljudar de olika påståenderna, statoil, staolj ( hade jag det framför mig hur det stavas hade jag då aldrig tvekat en sekund på att jag hade rätt.)
Jag - Nä?! du driver med mig? Menar du att jag har gjort bort mig genom att säga statoil i alla år, guuuuuuuuuuu så pinsamt! Jag har verkligen trott att det hetat statoil.

Sen kom det dock fram att jag blev blåst! Pappa skrattade då gott, jag med! Tror jag ;)
*

Här sitter vi nu barnfri och jag känner mig alldeles naken utan min lillkille. Känns jätte konstigt att inte ha honom här hemma. Nånå, det ska nog bra :) Vi överlever nog.
Ska kika en film nu.

Det blev ett ganska långt och kanske grötigt inlägg men den bjuder jag på! :)

Puss

It hurts!


Sådärja, då har man varit och uppvaktat mammsen :)
Vi drog förbi statoil när vi kom tillbaka till stan, kom på att vi inte hade ätit någon middag och det kändes i magen när man hade tryckt i sig fika istället för mat :P

Annars så har jag jävligt ont i nacken, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Allt jag gör gör ont. Jobbigt värre. Nästa vecka ska jag troligen vända mig till en sjukgymnast, dom borde ju kunna hjälpa mig.

Nu ska jag värma min vetekudde och lägga dig runt nacken, kanske lindrar lite pain, kaaaaaaaaaaanske! :)


SPORTLOV!


Imorse for jag upp till skolan och gjorde ett prov, tog väl sisådär 20 min eller något sånt.
Naturkunskap hade jag prov i.

Nu har jag sportlov, härligt värre. Känns som att det behövs.
Visst, riktigt ledigt har jag ju inte. Ska hinna göra en filmrecension och göra bort ett matteprov under veckan också men det känns ändå bra.

Har bokat en klippningstid på måndag också, jag vill hitta på nå kul med håret. Nå tufft och fränt, something different :)
Får väl se hur jag ser ut när jag kommer därifrån :)

Jag var förbi SAVO och hämtade Willes mössa som han fått av tant-lise i doppresent,
Wille döptes för ca ett år sedan och då fick han ett kort av lise m. fam där det stod att nästa vinter skulle han få en alldeles egen skinnmössa. Och den blev verkligen jätte fin. En säl och renskinns mössa, jag måste bara lägga upp en bild på den någon gång, den är sååååååååå fin!

Annars idag så fyller min älskade mamma och Willes älskade mormor år.


Grattis världens bästa mamma/mormor :)

GRATTIS!


Grattis Lillen till kortet!


GREEN


En gammal bild på mig ;) hihi.
Frillan matchar mitt efternamn (iaf hur det stavas) :)


Hittade även den här gulliga bilden på en nyfödd Wille :)


En till bild på Willeman med sin rosa (allra första) tutte :)


.. och slutligen en lite nyare bild ( dock fortfarande en ganska gammal bild ) på mig :)

Gadd!


Åh vad jag är sugen på en ny gadd. Kanske man skulle boka tid? :)
Jag är såååååå sugen och jag vet ju vad jag vill ha.. eller nästan iaf :)

Kanske man skulla knalla in och bolla lite ideer med grabbsen :)

Skolan nästa!

Fun shit


Wille kikar barnkanalen medans mamma Tilda spelar Tower Bloxx ; )

Ikväll ska jag sätta mig ner och plugga lite faktiskt, ägna en timme eller två åt skolarbeten.
Behövs!

Kanon!


Jag har haft en ganska vettig dag i skolan idag. Fått mkt gjort. Engelska uppsatsen är snart klar, har skissat färdigt den alltså på papper med penna ;P Nu ska jag bara renskriva den och söka upp några ord som jag inte kan. Sen har jag jobbat ikapp en massa matte, känns också bra. De enda jobbiga var att komma till skolan vid åtta tiden och så hade vi inte ens någon lektion men eftersom jag varit hemma hela förra veckan så kunde jag ju inte vetat om det. Nåväl.

På engelskan har vi börjat  se en film som vi sen ska skriva en uppsats om, det blir lite som en filmrecension iställen.
Nu kommer jag inte ens ihåg vad filmen hette.. hm. Historen om en riddare? äh nå sånt :)

Nu ett samtal.

Söndag


Idag har vi en mkt piggare och gladare Wille, jag säger inte att han är frisk ännu för det är han inte men han har hållt i gång sen han vaknat. Surrar och busar med pappsen sin just nu :) Ingen högre feber på hela dagen igår eller än så länge idag. Det högsta han hade igår var 38.2 eller något sånt och det var på morgonen, sen har det varit lungt. 37.9 hade han nyss.

Men det borde ju ha vänt nu, för på tisdag ska han ha ätit klart penicillinkuren och det är ju snart det.

Idag är det då söndag, då brukar det inte hända allt för mkt så jag gissar att det inte kommer att göra det den här söndagen heller :P

Vi får se vad som händer.

Middag


Mätt och belåten. Ska hänga upp lite tvätt och sedan bara lägga mig på soffan och dö en stund.
Jenny skulle också komma förbi ikväll, får se när hon dyker upp.

Haha, det var ganska kul vid middagsbordet idag. Wille har en sån där tallrik som man kan suga fast i bordet så den sitter fast, you know what I mean? Iaf, han blir arg för att han inte får lös den och tar i för fulla muggar då den plötsligt låstnar, tallriken håller han kvar i händerna men maten, den flög rakt överhuvudet på honom och Willes min, den hade jag velat få på bild, haha helt skraj blev han. Han var nog inte beredd på att han skulle få låss den och blev nog lite chockad över att maten sedan var borta! :D

Beavovven blev då iaf glad, MAAAAT! Hon älskar nog sin "lillebror" lite mer än vanligt vissa gånger :) hihi.

Nu tvätten nästa!


Fika på stan


Har nyss kommit hem från en fika på stan med Jenny, Hjalmar och Angelica. Det var inte alls så pjåkigt. Jag var lite i valet och kvalet om jag skulle följa med men jag ångrar då mig inte :) Rätt nice och Hjalmar är ju ett sånt charmtroll så man smälter nästan :)

Här hemma har vi fortfarande en dålig Wille, han har intagit sin standardplats han haft den här veckan, lilla soffan med snutte och tutte i högsta hugg. Barnkanalen är den kanalen som tittats på allra mest också, den har varit igång i stort sett hela dagarna igenom. Man byter kanal då Wille har lagt sig för natten :D

Jag var på apoteket idag också, köpte hem alvedon i alla de sorter, suppar och flytande, Bra att ha! :)

Nu ska jag mysa med min varma mysiga lillkille :)

Puss

0658


Wille sover, han somnade om efter vällingen.
Men hojj så han hostar gubben, jag tycker jävligt synd om honom, det låter hemskt och hemskt jobbigt :/
Idag måste jag kila på stan för att köpa mer alvedon. Igår kväll hade han feber igen. 39.3.

Jag tror jag ska lägga mig en stund till. Men risken finns ju att om jag lägger mig igen så kommer Wille att vakna preciiiiis när mammatilda håller på att somna om ;P Smällar man får ta. Det är trist att sitta vaken själv också den här tiden på morgonen.

Så får det bli :)

Nothing else but the truth


Är det bara jag som är seriös?
Jag gissar det, kanske dags att sluta vara det och inse sanningen. Sanningen och ingenting annat.
Och jag tycker inte om sanningen.

Saken är ju den att sanningen faktiskt går att ändra på, om man vill. Vill man inte det då är det kört helt enkelt. Jag vill inte acceptera bara för att det är det " lättaste". Jag vill acceptera för att det är någonting jag vill och kan göra.

Vi vet läget, antingen gillar vi det eller så inte. Antingen gör vi något åt det eller så skiter vi helt enkelt i det.
It's up to you.. eller? I detta läget, nuläget är det upp till mig. Så spela korten rätt, det är det smartaste att göra om jag vore i dina skor. Men gör det inte för min skull, utan för din egen!

Det är såna här gånger man kan få reda på hur mkt man är värd.

YEAH!

peace out!

Fred-dagen


Sådärja ! :)

Planerna för dagen är inte många, funderar om jag ska kila förbi pappsen och hälsa på storebror och i samma veva få hem lite clothes därifrån. Kanske min dator också, den saknar jag men jag har inte idas konka med den hem ;P haha.

Ikväll ska jag kanske vara med Carro, vi får väl se vad hon planerar och vad jag hakar på :) Jag hoppas iaf att alla hennes planer inkluderar mig ;)

Nu ska jag fixa nå krubb!

Puss

He's back!


Jajjemen, nu börjar jag märka av att Wille börjar piggna till sig igen.
Det har varit ett x-antal lugna dagar nu. Man har vetat vart man har haft honom. Antingen i famnen i soffan eller i sängen. han har knappt orkat krypa så han har inte varit längs golven överhuvudtaget. Endast när han har tagit sig från punkt a til b, inget i onödan.

Nå men iaf, nu börjar han visa sitt gamla vanliga jag igen, jag hittade honom nyss på toan, där satt han och plockade ur min nessesär, han plockade ut smink efter smink :) Då sa jag till honom " Jaha, du är tillbaka, vad skönt :) Men ajjabajja!" Tidigare i veckan köpte jag en "krya-på-dig-present" till honom också, den har han inte alls brytt sig om tills idag heller. Idag har han suttit och plinkat och lekt med den en stund. Men nu har han väl gjort dagens ryck eller något för nu sitter han i soffan igen, med tutte och snutte och tittar på bollibompa " Babba " som han själv säger :)

Vissa dagar brukar man tänka " åh, kan han bara inte lära sig vad som är rätt och vad som är fel snart, vad han får och inte får göra" Man brukar få springa efter honom, han är väldigt busig av sig men den här veckan har man saknat den Wille, att ha han sittandes i soffan bredvid en hela tiden har inte alls varit han och man har verkligen tyckt synd om honom så sjuk han har varit. Men nå har det varit mysigt också, han har varit så himla go. Men som sagt, han får hellre vara frisk och må bra och goa när han själv känner för det än att må dåligt och vara go hela tiden bara för att han inte orkar något annat.


Men som sagt nu är han nog på bättringsvägen, hoppas jag iaf. Än är ju klockan bara elva men han har varit mkt piggare idag, han har inte ens haft feber. SKÖNT! :)

Nu ska jag slänga på mig ett face sen ska jag gosa lite med Willeman :)

Puss och kram

Helg... igen!

Vad dagarna går fort. Nu är det helg igen och ingen skola  för mig idag heller då Wille fortfarande är sjuk. Kanske att jag åker upp dit och hämtar hem lite arbeten. Han ska ju vara hemma två dagar ungefär nästa vecka också men då får då pappa-Danne vara hemma för jag kan inte missa så mkt mer i skolan.

Nästa grej vi har på schemat denna morgon är att få i oss lite frukost. magen kurrar, sen får vi se om Wille är pigg på att äta, det tror jag inte men men... han får ju iaf sin välling.

Uppdaterar senare kanske, lovar inget :)

Puss




I'm hot!


Jag har haft Wille sovandes på min axel så jag är alldeles varm, han var alldeles varm.
Nu sover han i sin egen säng, vi får se hur länge han kommer att göra det. Först somnade han på soffan, där sov han kanske en timme, en och en halv. Sen somnade han om i min famn och nu somnade han alldeles nyss i sängen. Men han behöver nog all sömn han kan få för att repa sig :)

Nu ska jag lägga mig på soffan med ett glas juice och bara vara.

Puss och godnatt!

Skrytmåns som jag är!

Jag måste ju bara få skryta lite också.
Wille var så duktig hos doktorn, han fick klämma och känna på honom helt utan gnäll. Kika i öron och hals det gick som en dans .. nästan. Det där med att kolla i halsen fick inte doktorn göra. Wille bet bara tag i den där enorma "glasspinnen" man använder. Men sen när vi gick till lab gjorde dom ett försök, då gick det bättre. Klart som korvspad att han kväljde och ville dra bort huvudet, så beter ju t.o.m jag mig nästan vid såna koller. Stick i fingret utan en endaste tår eller gnäll också :)

Han fick jätte mkt beröm och såklart kände jag mig som världens stoltaste mamma.
När vi sedan gick därifrån vinkade han hejdå till alla tanterna där och sa "ej ej ba-baa " hej hej Bye bye :)
Sen sa han ett nytt ord idag också, "bomma" jag pekade på en blomma och sa vad det hette för något ,  Blomma! :)
Han  började peka på den och säga om och om igen "bomma, bomma" :)

Åh :)

Nu är han lite piggare, febern har sjunkit till under 39, 38.5 tror jag det var.
Dags för hans första dos meduuuucin nu också. Vi får väl se vad han tycker om den :)

Tjarrå!

Öroninflamation


Något jag inte ens anat, öroninflamation hade Wille.
Visst att han har varit skrikig och gnällig och sådär men jag har som inte alls märkt att han har varit och dragit och slitit sig i örat eller något, inte då mer än vanligt. Så nu ska han äta penicillin i fem dagar.
När vi var på lab och tog prover så tog dom även tempen på honom. 40,2 hade han då :S Nåväl. Nu blir han förhoppningsvis frisk snart igen och blir samma gamla Wille igen :)


Doktorn nästa


Wille är ännu sjuk så idag ringde jag barn, som i sin tur sa att jag skulle ringa vårdcentralen eftersom Wille nu är över ett år gammal så sagt och gjort. Han fick en tid idag klockan halv två. Kvinnan jag pratade med reagerade på att han haft så hög feber i så många dagar nu, snart en vecka så hon kirrade en tid så fort som möjligt. Hon sa att han verkligen behövde komma in idag och det fick han ju. Nu sover han, när han vaknar ska jag klä på honom och göra honom i ordning för att åka på läkarbesöket. Jag hoppas att det finns något som kan hjälpa honom men å andra sidan hoppas man ju ändå att det inte att det ska vara nå värre än en förkylning och då brukar dom ju inte kunna göra så mkt.

Inatt vaknade han och bara skrek, det spelade ingen roll vad vi gjorde han bara skrek. Han var väl vaken 1-1½ timme innan han till slut somnade men sen har det ju hållt på så där hela natten, han har vaknat, somnat, vaknat och somnat.

Imorgon ska jag göra en kul grej, en hemlig grej :)

Puss och kram

Piercingar


Det finns dom som passar i vissa piercingar och dom som inte alls passar. Vissa passar med en i läppen medans någon annan kanske inte alls passar lika bra. Näspiercingar tycker jag är en svår placering, antingen passar man i det eller så gör man verkligen inte det, det finns som inget mellanläge där.
Jag vill pierca septum men jag törs fan inte. Jag är rädd för att jag kommer vara en av dom som inte alls passar men egentligen är det ju bara att sätta dit den, ser det allt förjävligt ut så är det ju bara att ta bort den.
Jag har alltid velat ha en i septum men det har som aldrig blivit av. Jag har tänkt som så att vill jag verkligen ha en där så kan jag vänta med det och tänka igenom det hela och ändå komma vela ha den. Jag vill fortfarande det! :)



Har jag en näsa som det skulle passa på ? Haha.
Mamma, du behöver inte svara på den frågan ;) HAHA! Och inte heller ni som bara kommer svara nej pga att ni tycker att det är skitfult överhuvudtaget att ha där :P



(sliten gammal bild men den bjuder jag på )

Äh, en fundering jag ville dela med mig av bara.

När katten är borta dansar råttorna på bordet


Det gäller att passa på nu att göra saker när Wille sover.
Är han vaken så går det inte att göra allt som man vill göra. Han kräver, KRÄVER 180 % uppmärksamhet.

Så nu kilar jag och gör mitt.

Puss

Time for some news


Jag har längtat och sett fram emot hela dagen att få se säsongspremiären av NCIS ikväll. Jag var så nöjd att jag inte missade tiden heller som jag väldigt ofta gör när jag bestämt mig för något jag vill se. MEN, vad tror ni händer? Jo jag hinner se till reklamen då jag bestämmer mig för att blinda en stund " Gyyyydars vad jag är trött, jag vilar ögonen en stund, bar agenom reklamen sen öppnar jag ögonen igen och fortsätter titta" Sen minns jag inge mer! Jag missade alltså Navy, jag som aldrig annars nästan somnar på soffan, då ska jag vara trött. Men det irriterande var ju att jag inte ens var trött innan jag lade mig ner under filten. Jajja! Bättre lycka nästa gång.

Annars har dagen gått åt att försöka roa Wille så gott det har gått nu när han är sjuk. Jag har försökt få honom att äta och dricka. Det har dock inte gått så bra. Han mår inte alls bra lillkillen. Jag funderar om man ska vända sig till barn om han fortfarande är lika dålig imorgon, idag har han bara gråtit och sovit i stort sett, några mys och lekstunder har han väl haft men dom kan man räkna på en hand. Det som är mest frustrerande är att han inte vill äta.. det är nog just så att han får i sig vätskan han behöver för att må bra. Mycket är ju via vällingen, som han fick när han vaknade imorse och nu innan han somnade, mkt mer än så har det inte blivit.  Han brukar annars vara ett matvrak utan dess like, han gillar mat :)

Imorgon ska jag iaf ta mig till skolan, jag har en lektion åtta på morgonen sen har jag hål till klockan två så det passar bra med Dannes schema också, så Wille blir hemma med pappa där på morgonen sen kommer ju jag hem och är med honom igen, till klockan två och då har nog Danne hunnit komma hem igen. Jag måste verkligen till skolan, det känns som om man missar så mkt av att vara borta flera dagar i streck. Jag har ju inte varit i skolan än den här veckan, inte igår och inte idag så imorgon kan det behövas.

Oj,  vad mkt jag har skrivit. Nu ska vi kika film.. jag lär ju kanske inte orka se den men iaf.

Hej so long!

Tillbaks till verkligheten


Ja, nu har man återhämtat sig någorlunda ifrån helgen iaf.
Jag hade jätte kul men som vanligt då det brukar vara roligt så brukar det ändå någonting som har gått snett men den här gången löste det ju sig :) Men huvudsaken är ju att födelsedagsbarnet hade roligt och det tror jag att han hade, trots allt :) hihi. Man lär ju minnas kvällen iaf =)

Idag är jag hemma med Wille, han är sjuk :S Feber och hosta och är jätte rosslig. Stackarns liten. Man har hört honom hosta hela natten. Han låg och yrade/pratade/grät i sömnen, jag gick in till honom och smekte honom på kinden och över ryggen, han var skållhet. Nu sover han, det har sett ut som om han hade kunnat sova igen ända ifrån det han han vaknade imorse. Nu slocknade han som en klubbad säl när jag lade honom ner i sängen.

Nu väntar jag på att lillebror ska dyka upp.

Nu hörde jag posten dimpa ner så jag ska kika om jag fick nå fränt.

hej så länge!

Snart helg

Om en timme börjar jag, då har jag två lektioner sen har jag helg. Får se hur helgen kommer att bli, det är många som är förväntansfulla och har planer, hoppas bara att allt kommer att bli toppen också.

Idag kommer Bea hem iaf, mysigt värre :) Nå har man saknat att ha henne liggandes i knävecken när man ligger framför tvn på soffan.

Imorgon ska ju Benna firas då, jag har väl ännu inte riktigt bestämt mig om jag ska åka ut till byn på kalas först,  men sen blir det ju iaf party party här i stan :)

Danne har även frågat mig om jag ska med till stugan över dagen imorgon. Det hade inte heller varit så dumt men jag har en känlsa av att man kommer att känna sig lite småstressad över att man vill komma tillbaka till "stan" i tid. Och jag vill ju inte att alla andra ska behöva rätta sig efter mig och mina planer.. dom ska ju kunna vara där hur länge dom vill :)

Jamen, den som lever får se.

Nu ska jag gå och borsta gaddar och barret.

Puss


Torsdag


Helgen närmar sig med stormsteg, idag är det torsdag och jag känner på mig att den bara kommer att rusa iväg.
Jag längtar till helgen av några orsaker.
1. Man får mysa med Wille hela dagar, ingen skola och inget dagis att bry sig om :) mmm vad mysigt. ( om inte nummer 3 blir av )
2. På lördagkväll blir det utgång, ser jag liiiite fram emot. Idag är jag inte så där jätte sugen, men det blir av iaf. Lillen fyller ju bara 18 en gång.
3. Beroende på allt, om Danne och Wille far till stugan så kanske jag dammar till Nattavaara imorgon. Kommer hem på lördag.

Ja, den som lever får se.

Idag blir det troligen att umgåsa med Jenny. Hon vet bara inte om det ännu, eller jo hon skickade mig ett sms imorse men grejjen är att jag inte har svarat på det ännu, men jag ska.. snart :)


Äh, det får bli allt för nu :)

Puss

Kläder - tickets - bärs - Carro och sömn!


Dagen har bestått av huvudvärk, huvudvärk, mensvärk, mensvärk, huvudvärk, mensvärk, huvudvärk.. ja.
Och prov på det, ett oförberett prov för min del. Jag hade ingen susning om att det skulle bjudas på prov idag.
Samhällsprov som pricken över iet också, jag är kass! Det gick inte alls bra. Hojj!

Sen har jag varit och kikat på lite kläder på stan, mellan lektionerna. det gick inte heller bra. HIttade ingenting, inget jag var ute efter iaf. Jag tror jag hade för ont för att kunna fokusera ordentligt. Jag gick mest runt och lallade för mig själv.

JO, sen har jag och Mallan varit upp på dundret och införskaffat oss förköp till Harrys på lördag, niiiiice!
Jag köpte en åt lillen också, klarre som korvspad att han ska dit! :)

Sen har jag införskaffat mig törstsläckare till helgen också. Allt är planerat, in i minsta detalj. . eller nåt. Haha!
Men riktigt ledsen i ögat blev jag när jag fick höra den fruktansvärda nyheten om helgen, CARRO, MIN CARRO JOBBAR! Jag som hade räknat med henne, drömt om henne, sett fram emot en kväll med henne. Jag tror att kvällen kommer bli bra ändå men med Carro i bilden hade den blivit snäppet bättre I think! Nåväl, jag får smiska henne på stjärten när hon går förbi mig ändå, HOPPAS JAG! :) haha nänu är jag trött.

Nä nu är det sängen som gäller, det ska bli riktigt skönt att sova.
Men jag hade hellre sovit i min egen säng, det hade varit den absolut bästa sömnen dååå :)

Puss

Fotbad here I'll come!

Typ.
Ska lägga ner fötterna i ett varm och skönt bubblande fotbad strax är planen :)
Måste ju prova min fotolja och fotgele, niiiice!

Sen blir det inte så mkt mer än så.

Puss

Here without you


Ohlalalaaa


Rackarns nice väder det är ute. Det ser så härligt ut när solen skiner och lyser i snön.
Det är inte så jätte kallt ju heller, det gillas! :)

Ska strax upp till skolan, synd att man ska ha skola en dag som denna, nu har jag sån lust att bara slänga på mig ytterkläderna och ta en prommis, hämta Wille från dagis och ta en runda med vagnen. Men så blir det inte.

Nä nu ska jag slänga på mig ett ansikte sen fara.

Puss och kram

Miss secret


Snart är det gonatt-time. Innan läggdags ska jag smörja in mig i mina nya lotions och krämer.
Ska starta min 28 dagars kur av c-vitamin för ansiktet också. Yeah, vad mysigt. Om ca en månad kommer jag att vara len som en babystjärt i fejjan :)

Mina händer behöver också en riktig omgång av omvårdnad, dom håller på att torka sönder.

Nu nog om min hud, who cares?

Imorgon är det skola igen och där emellan lektionerna ska jag hinna med ett hemligt uppdrag :)

Godnatt på er allaihopa!

kunde lika gärna skippat att blogga


Åh min mage gör ooooont!


Idag har jag varit i skolan. Så kul var det.

 

Är det inte de ena så är det de andra



Nu ska jag dra på mig min baota stora fula t-shirt, krypa ner under täcket och slå igång Madagaskar 2.
Sen drar jag täcket över huvudet.

Skola imorgon :(

Godnatt!



Är det meningen så är det, är det inte det så är det inte det.


Pain in the ass



Det är bara att gilla läget . . .
Allt är mitt eget fel men vad skulle jag göra?


Men det som gör så ont är att du verkar så.. ? Obrydd. Du verkar leva livet medans jag går igenom ett helvete.
Du går säker också igenom mkt,  det vet jag att du gör, det är inte lätt för dig heller, du tröstar dig själv på ditt sätt och allt det där. Men jag menar om du tänker efter så har jag gått igeom
något väldigt jobbigt medans du har levt livet. Jag tror aldrig att jag känt mig så här ensam, trots alla jag hade/har runt omkring mig.
Men alla har inte varit du.
Du var någon annanstans. Vi har levt två olika liv den senaste tiden, kanske kan jag inte begära något mer heller.

Äh nu ska jag sluta tycka synd om mig själv. Jag gjorde ett val, jag får leva efter det nu och du lever som du vill.
Förlåt. Jag ska sluta vara som något pain in the ass.

Det väller en massa olika känslor ur mig. Jag blir tokig.


My heart - My brain.

Klart att folk har svårt att förstå sig på mig när jag t.o.m har svårt att förstå mig på mig själv.
Mitt liv just nu känns inte som mitt eget. Jag är inte nöjd. Jag är tydligen aldrig nöjd.

Jag har svårt att bestämma mig.. vad vill jag med mitt liv?
Jag tror att jag innerst inne vet men jag vill inte göra någon förhastat nu. Åt något håll alls.

Jag vill stå här och andas ett tag, är det så att jag "tar för lång tid på mig", That's it.
Då vet man att man inte betydde så mkt ändå.

Jag vill bara vara säker på min sak.
Men jag har så svårt att släppa taget under tiden, måste man det?

Äh, skit inlägg. Jag skriver nog ibland lite för mkt om vad jag tycker och tänker.
Sen att det blir ett grötigt och flummigt inlägg, det är en annan sak.

HEJDÅ

( jobbig text också jag vet men jag ids inte fixa till det, sorry! )

Bullshit


Jag känner mig så trött och less.
När ska det vända?

Marknadskarra


Jag och mammsen sitter här vid våra datorer, mitt emot varandra vid köksbordet med en skål marknadsgodis emellan oss. Visst, det är bara jag som äter men som sagt, det står i mitten :)

Jag funderar på att gå och lägga mig i sängen på en stund och kanske slänga igång en rulle. Om man nu inte ska hålla sig vaken och uppe och se Rosa pantern 21.30 på 4an. Vi får se vad jag gör.

Nästa helg fyller min lillebror 18 år också. Jälla han blir stor han också, men han kommer alltid att vara våran lillebror dvs, han kommer alltd att vara minstingen hur många år han än kommer att bli :) Så det så!

Nu ska jag göra en hemlig grej.

&
 
Det vibrerade i min telefon :)

Tjing!

LöRdAg

Här sitter jag ännu med pyjamas. Har inte haft varken lust eller anledning till att klä på mig hittills. J frågade om jag skulle med till "mokkjokk" och gå på marknaden men jag tackade artigt nej för jag såg på termometern som visade -24 grader här då, i Jokkmokk hade de väl varit närmare -30 garra, så nej. Jag kände inte alls för det. Men förhoppningsvis har han med sig nå roligt hem därifrån.

Ikväll är det melodifestivalen, helt värdelöst. Jag tycker den är kass då den är uppdelad i en massa delar och skit. Dom säger att det är vi, folket som ska välja fram vem som ska vinna och representera sverige i eurovision, men i slutändan är det juryn som tar det slutgiltiga bslutet. Illa, dålig stil. Bu!

Nu är det dags att gå vidare med livet också. Jag har haft en tid då jag helt tappat folkus, inte kunnat bry mig om något, allra minst skolan. Där ligger jag redan efter. Men nu när det värsta är över, eller det känns som om de värsta är över iaf.. en av de jobbigaste delarna iaf. Så nu efter helgen är det på tiden att rycka upp sig lite.

* Matte, ett 20-tal sidor efter + prov
* Engelska uppsats + nå ord och meningar uppgift som ska lämnas in.
* Samhällsprov

De är vad jag vet måste göras.

YEAH!

That's it!


Sov gott

Äh, det är väl lika att stänga igen datorn och göra ett försök att sova. Det var rätt trist här, nästan ingen inne på msn heller. Ingen att prata med där. Inget nytt att läsa, ingen som skriver blogg, inga häftiga nyheter... nä, det är bara att lägga sig på kudden.


Godnatt!

Nice!


Jag har planer på att kirra fram gamla gobitar, såna här härliga depplåtar :)
Det är så skönt att slänga på en sån playlist ibland, typ en sån här mörk fredagkväll.

Nu befinner vi oss i Nattavaara.
Jag ska lägga mig på soffan och glo let's dance, i brist på annat.

Jag ska ta fram godisburken som jag köpte för någon dag sedan och fylla ett stort glas med vatten. Niiiiiiiiiice!


Nu ska jag inta liggläge, tjing!




En tung dag


Ja, då var den här dagen snart över. Inte den roligaste dagen precis men..

Nu är jag slut, funderar om jag ska flirta med lillebror om att vi ska se någon film ikväll, som vi gjorde igår, då såg vi Changeling, mkt bra!

Jenny har bjussat in mig på kvällsfika hos henne men jag tror faktiskt att jag artigt ska tacka nej, ska återhämta mig istället, jag är som sagt rackarns trött. Men det hade också varit rackarns gott.. menmen.

Nu ska jag vila, sen kanske jag måste göra ett litet ryck att följa med pappsen när han ska ut , då kan jag hämta lite nödvändiga ting hemmifrån. Sen hem och vila igen :)

Ihelg blir det Nattavaara.

Tjing!

Hallelujah


SÅ UNDERAR!



Näs-skölj!



Jag har sköljt näsan. Haha. Äckligt värre var det men rackarns så skönt nu när det är gjort.
Eftersom nässprayen jag tog av Danne igår inte alls funkade så var jag tvungen att komma på något annat bra knep för att få nosen någorlunda "andningsduglig". Så jag tog daddys knep. Han brukar skölja sin näsa då och då i och med att han har/haft mkt problem med bihålorna.

Jag ska fråga min papi om han godkänner att jag slänger upp en bild på honom när han sköljde sin nos igår :)




Han gick med på det :) Snyggt va ? :)

Nighty!


Duschkrämen var mysig, den luktade gott :) Men hur den "funkar" får man ju se i längden. Jag duschade och satte på mig pyjamasen redan klockan 22. Härligt värre!

Nu ska jag hoppa i sängen, det ska bli riktigt skönt att sova, om jag kan. Jag har så jälla ont i ansiktet, dvs näsan och bihålorna :( Inge vidare kul inte.


Nå godnatt på er.

Wille <3

RSS 2.0