Jag vill vara vuxen


Jo alltså det är som sant, jag vill bli "vuxen".
Jag har en dröm om ett eget hus,  några kids som springer runt på gården, en hund, en stor veranda, bastu, och en fin bil. I need a job ! :)

Hejhå


Nu när jag har sovit på saken så tror jag att jag bestämt mig, iaf bland dessa tre par bågar som jag har hemma nu :) Så det får nog bli dom.

Annars känner jag mig rätt slut på nå vänster, i skallen. Det känns som om det är mkt i skolan och sådär nu.
Äh, snart är det över. Sommarlov från skolan innan jag börjar i augusti igen :P FÖRHOPPNINGSVIS är det sista terminen. Det kan vara så illa att jag måste gå en till efter det, men jag hoppas inte det. Jag får läsa lite extra poäng nästa termin så kanske jag klarar mig :)

Appropå det så ska jag smita in på komvux sidan och kika vad det finns för kurser nästa termin :)

Tjohej så länge !

What a thing ! :D


Imorgon ska jag kanske be er om hjälp också, ska leta fram diggisen och ta tre vackra ego pix på mig och bågarna. Så får jag höra eran åsikt också. Allt hänger på om jag hittar överföringskabeln :)
Stor grej det här alltså. Tilda med brillor, vilken grej ! :)

Nu är det då dags för att krypa till kojs.
Godnatt

( jag kommer drömma om glasögon alltså ! )

men hallå ?


Inte äre väl konstigt att man skelar på nära håll. Det låter ju bara jävligt logiskt ;)
haha.

beslutsångest


Jag var till optikern idag och kollade synen. Jag hade definitivt fått sämre syn än sist. Men som han sa "Du har inte dålig syn bara mkt mkt sämre på höger öga". Haha, jag skrattade då. Han också, han hörde väl själv hur det lät. Det han menade var att jag inte behövde glajjor dygnet runt, utan mer vid behov. Då jag tycker att det är jobbigt att se utan, om det så skulle vara dygnet runt så är det upp till mig :) Sen var jag tydligen lite skelögd på nära håll också . . men inte så att det stör ögat på nå vis, gulligt va ? ;)

Ja, så nu sitter jag hemma med 3 par bågar. Jag kommer aldrig kunna välja ;)
jag ser ju ut som . . . ja, inte mig själv iaf !

Nå nu åter till glajjorna ! :D

Måndag igen


Helgen gick på tok för fort som vanligt men det har varit en riktigt bra helg. I lördags så var vi ut efter E10an och grillade lite kööörv. Var ute några timmar innan vi for hem till Willes farmor och farfar och åt lite middag och bastade. Lilleman var helt slut där på kvällen och somnade på en gång då vi kom hem och lade honom i sängen. Han soooooov ända till klockan tio igår morse. Så vi fick en rejäl sovmorgon kan man ju säga, skönt !

I natt däremot har varit en värdelös natt, har inte kunnat sova, har vridit och vänt mig hela natten. Jag somnade först på morgonkvisten men då var det dags att kliva upp igen. Ok, jag missade första lektionen eller den har jag just nu men jag orkade inte upp helt enkelt. Men sen har jag först nästa lektion klockan 12. Den ska jag på då kvinnojouren kommer på besök. Kan ju vara lite intressant att höra vad dom har att säga.

Nu duschen så man kaaaanske blir människa igen.
I eftermiddag har jag synkontroll.

Så lång !

Hejdå påsklov



Det är med sorg i hjärtat jag nu tar avsked av detta påsklov, det har varit grymt bra och välbehövligt.
Imorgon börjar skolan igen och dagis också för den delen.
Jag är så less på skolan, på att jämt gå runt och tänka på saker som ska göras och lämnas in dit. Men samtidigt så känns det bra att veta att det inte är så länge kvar nu heller. Slutkampen nu, så det är bara att ligga i nu sista tiden och göra mitt allra bästa. Sen har jag sommarlov, känns också lite små jobbigt dock, eftersom jag inte kommer att ha något jobb .. då jag ännu inte sökt något.

En positiv grej är ju att jag får tillbaka på skatten, lagomt till skolan slutar.

Nu ska jag läsa lite bloggar sen slå igång en film.
Lillgossen ligger redan . . det är så mysigt att ha honom bredvid. Jag har ju blivit bortskämd nu när vi varit på semester då jag fått sova med honom varje dag :) hihi.

Godnatt !



Hemma bra men borta bäst


Ja, då var vi hemma igen.
Som vanligt så känns det både bra och dåligt men just idag känns det faktiskt mer dåligt än bra, jag vill inte vara hemma . . jag vill vara borta.

Det som är skönt med att komma hem är just att man är hemma, bland sina egna saker . . ok, där ljög jag. Jag har inte så jätte mkt saker här men .. haha. Mer än där iaf. . känns det som, helt ärligt så vet jag inte :P
Så kort och gott hade varit rätt nice att ta med alla sina saker dit och stanna en längre tid. OHJA ! :D .. kanske inte just dit heller, bara någonstans . . här känns allt som så . . tråkigt just nu. Känner mig rätt less.

Nåväl, dessa perioder. Nästa period kommer vara toppen och allt kommer att kännas helt underbart, säkert !

Äh, ska äta en glass nu.
yes.

Lördag


Vi var till jouren igår med Wille, bara för att kika om han hade öroninflammation.
Han hade inte det .. ännu. Men en början till det. Vi skulle ge honom näsdroppar för att minska på trycket i örat, och det var ju bra att Danne dubbelkollade vad hon menade - näsdropparna ska alltså sättas i näsan ?
Läkaren skrattade och svarade - precis, fantastiskt va ? :)

Jaja, men idag någon gång blir det att packa bilen och så, men tidigast då Willes snutte är färdigtvättad, han hade nämligen spytt ner halva sängen igår när vi gick och lade oss. Så som hostat så var det säkert bara en massa slem. Men den är i tvättmaskinen nu.

Vi har en lååång väg hem men trots att det tog nästan 10 timmar ner så tycker jag som ändå att timmarna gick fort. Hoppas det känns lika lätt, förhoppningsvis ännu lättare hem :) Tack gode Gud på förhand ! :D

Ha en bra lördag !

Sjukdom

Wille har åkt på feber och verkar ha ont i öronen. Väldigt typiskt då planen är att åka hem imorgon. Jaja vi får väl se hur han mår och så. Jag tänker inte sätta mig i bilen om det är så att han blir sämre och få högre feber eller så. Kan inte vara så jätte kul att åka 72 mil om han är sjuk. Absolut inte för honom och därmed inte för oss heller. Men vi får se. .

Bloggtrafik.nu


En frän grej, statistiken stiger i rääääääcerfart ! :)
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Entuss <-- prova du med ! :) Bli bara medlem.

Hur är jag som bilförare ?


Morsning korsning !
Idag är sista dagen vi befinner oss här i H-sand tror jag.
Jag satt tidigare och funderade på om man skulle köra kväll/natt-tid istället för att köra på dagen.
På vägen hit körde vi dagtid, vi startade vid 07.30 och var framme 17.00 typ.
Grejjen är bara att jag inte vet hur det är att köra så pass långt så sent. Jag vet ju bara att sista biten var man måttligt less och trött trots att klockan bara var fem när vi var framme.

Kör vi på kvällen så startar vi ikväll. Kör vi på dagen så åker vi imorgon.

Ja, vilka bekymmer :) haha.

Jag tror iaf inte att jag skulle kunna somna vid ratten iaf. Men för säkerhets skull går det ju att ta med sig ett lager med red bull ;)

Egentligen vill jag inte ens hem, men eftersom vi ändå måste hem förr eller senare så är det ju lika att ta tag i det nu.

Nå, det tåls att fundilera på :)


Torsdag

Det är redan torsdag och det börjar närma sig hemfärd, vad trist. Nåväl hem måste vi ju någon gång ändå så. . Jag tror inte att vi åker i morgon men kanske på lördag. Wille saknar sina kära där hemma trots att han har det super kul här. Igår när han pratade med morfar i telefonen så sa han att morfar skulle hämta wille. Men då morfar förklarade att det var lite långt att köra och att han jobbade så han kunde inte då tyckte wille att han kunde hämta honom senare. Sötunge :) idag är planen middag hos mormor min, det ser jag fram emot. Varm tacotårta står på menyn, smaskens ;)

Härnösand


Sitter i härnösand och bara njuter av att ha fått komma bort från vardagen en stund, jag är så glad över att äntligen fått komma hit. Barnen har jag ju saknat till tusen och de är så enormt mysiga allihopa, och stora har de också blivit sen jag såg dom sist. Sen har jag ju även saknat alla andra som jag känner här också .. jag ser fram emot att träffa moster med familj också !

Wille tycker ju såklart att det är superkul här han med då han har någon/några att leka med hela dagarna.

Jag vet ännu inte hur länge vi blir här men jag har ju iaf påsklov hela vecka 14. Men vi kommer troligen att åka hem några dagar före jag börjar skolan så man hinner komma hem och landa och andas en stund där också. Sen om det blir en, två eller fem dagar tidigare, det återstår att se.

Nä nu ska jag gå och se efter vad lille Wille pysslar med :)

Ha det gött !

RSS 2.0