Bekräftelse

Wille hör ! jajjemen, det är vad vi fick bekräftat i Sunderbyn idag. Inte för att jag har varit ett dugg orolig, jag har ju märkt att han hör. Men när vi först fick en remiss till hörcentralen i Sunderbyn då " det antingen var fel på apparaten eller på hörseln" här i Gällivare så blev man såklart orolig och massa tankar for runt i huvudet på mig. Men med tiden har man man ju räknat ut att han hör eftersom han reagerar på en massa ljud. Men såklart skönt att få det bekräftat på pappret också. Och han var så duktig när tanterna petade in "mikrofoner" i öronen på honom :)

I luleå blev det ju självklart shopping och mat också, det var man ju bara tvungen att passa på att göra när man för engångs skull var i "storstaden" ;P
Trevligt har jag haft det fast jag blev måttligt less redan från start nästan. Skönt att vara hemma.
Nu ska jag faktiskt ta och trycka i mig lite av vårat karra vi fick med oss från ÖB :D

Tack och hej leverpastej

49 kronor

Jajjemen, här sitter jag och skriver på ett 49 kr tangentbord och klickar på en 49 krs mus :)
Ja inhandlade båda tingen på Coop idag. Jag hittade även två haklappar åt W och två grytunderlägg till oss, en grej vi behövt länge nu.. har inte haft nå underläg på över två år :) haha.

W sover och D gick till pressis. Jenny kommer snart, vi ska äta glass.
Just det, jag, jenny och bea var och tog en lång prommis idag, det var mkt skönt.. trots att det blåste.
Imorgon åker jag och Wille till nattavaara och kommer hem på torsdag och på fredag åker vi till Sunderbyn.
Sen lördag är det ljusvisning i Nattavaara, dit ska jag också så jag har hela veckan planerad nästan.. söndag? Hmm, vad ska man då hitta på ? Det blir kanske en lugn och fin dag, kan ju vara skönt det med :)

Nä nu ska jag sätta mig i soffan och glo cityakuten.
Snart börjar Men in trees också, KUL!

Nå vi hörs!
PUSS

Ta tummen ur...

Nä, fy vad jag har blivit dålig på att blogga. Men det känns aldrig som att jag har något att skriva men idag tänker jag ändå göra ett försök, fast förvänta er inge roligt.
Igår var jag med Jenny, Adam, Wille och Danne till moster i liikavaara, det var trevligt.. fast lite jobbigt blev det ändå då vi glömt Willes tutte hemma, han var riktigt förbannad! :/ Men det löste sig senare med lite mat då han slocknade på spurt. Han är så söt våran lillkille. Senare på kvällen så kom Micksan på besök, vi for ut och raggade, vilket jag inte gjort på evigheter. Men sen blev det rätt sent och jag tyckte det var dags för Tilda att åka hem. Väl hemma så slog jag och älsk på en film som vi glodde och sedan gick och la oss. Jag hade sån huvudvärk så jag inte visst evart jag skulle ta vägen. Värken satt kvar änn på morgonen, så Danne tog "morgonpasset" med Wille.. Snällt! :)

Idag ska jag umgås med Lillebror, vi ska äta mat :)
Det blir väl här på en halvtimme eller två han kommer.

Nä nu är Wille less på att sitta och kolla tv.. han har suttit i babysittern i säkert en halvtimme och bara stirrat på tvn, rätt gulligt :)

Men som sagt, nu får det vara nog tycker han så det är dags att plocka upp honom därifrån och mysa lite med honom. Jo förresten, senare kommer även SötCarro, grymt roligt ! :D

Nå jag bjussar på en bild också.
PUSS




Wille äter upp min nos ;)

Vad säger man ?

Man kan väl nästan säga att jag liksom har startat ett nytt liv, men fortfarande med samma människor bara med lite nya grejjor. Som imorgon t.ex ska jag och simma och igår var jag och skrev in mig på bilskolan. Båda två sakerna är nu prio i mitt liv, två mkt viktiga saker. Jag ska ta tag i min vikt och i körkortet... visst, igentligen är det ju ingen bra kombination i slutändan. För när jag tagit mitt körkort så måste jag ju inte promenera överallt vilket jag gör idag.. och då innebär ju det att jag rör mig mindre och det låter ju inte som ett + nu när jag ska gå ner i vikt.
Äh, det kommer ju för det första att dröja innan jag fått kortet så jag hinner röra på mig mkt till :)
Det blir nog bra. Skönt att iaf ha börjat med körkortet, trodde aldrig att jag skulle skriva in mig på bilskolan, men nu är det gjort, nu är det bara att börja plugga. En kul grejj är ju att Carro också har skrivit in sig där.. då har man ju någon att plugga med.. men jag och carro är kanske inte ett bra team när det gäller och plugga.. man borde inte plugga tillsammans med såna som man annars har så jäkla kul med, för då finns det ju en risk att det bara blir flum av det hela. Då är det ju bättre att plugga med tråkmånsar.. jag menar, då fokuserar man ju verkligen på saken för att det inte finns nå annat att prata om ;P .. en tanke bara !

Nä nu ska jag och darlos lå igång en film, " I am legend "
Tack Tack, Myrstack!

Du har anvgivit fel lösenord för många ggr, försök igen om 30 min

Vad sjukt, jag är hundra på att jag skrev in rätt lösen till min bdb men nej, det var tydligen inte rätt .. men som tur var fick jag ju ett nytt men måste fortfarande vänta en halvtimma.. nåväl.

Älsko gör paj tydligen, gott ska det bli.. förhoppningsvis, det luktar konstigt !

Wille har haft en jobbig natt.. han har skrikit, spytt och varit allmänt orolig, hojj. Klockan 9 på morgonen somnade han först, men då sov han en timme eller två innan han vaknade igen. Sen somnade han vid halv ett och sov till 16-17 någonting, då fick han mat och sedan somnade han om igen och vaknade nyss då han ville ha mat igen.. får se hur den här natten blir sen då. Just nu ser han pigg och glad ut, han ligger och gymmar ;P Han är så söt min kille.

Jag vill göra en ny tatuering, jag har så många jag vill göra.. om jag får som jag vill ha så kommer min kropp vara värd mkt mkt mkt penki :) haha. Min nästa vet jag iaf vad de blir, detär bara en tidsfråga :)

Jag ska gå och vända Wille på mage nu, jag ser att han är på väg runt men inte riktigt klarar av det :P..
Puss och kram på er.



image8





Nattsudda

* HOST HOST * !!
Hojj, vad less jag är.
Här sitter jag med en stor kopp te (min andra kopp) mitt i natten eller tidigt på morgon kanske man ska säga (?) Jag har iaf inte hunnit somna ännu, jag har sådan rethosta så jag dör snart.. jag har typ hostat sönder min hals nu för det river bara längs halsväggarna.. om det nu finns något som heter så men ni förstår säkert hur jag menar ändå. Precis när jag känner att musklerna håller på att riktigt slappna av och jag är på väg in i drömmarnas värld..då kommer den där förbannade hostan! * HOST HOST * Nä, imorgon (fan det är söndag) på måndag då kanske, så ska jag då ringa till en läkare och fixa fram något som hjälper, för inget av de jag provat här hemma nu har fungerat... och jag vet då någon som inte kommer att fungera utan sömn inatt/idag heller... JAG!
Stackarns människorna som finns i min omgivning.

Åh! Jädrans, jag som inte skrivit på ett tag nu och så kommer det ett deppinlägg som ett brev på posten. Jag som skulle starta det nya året med bara positivt skrivande.. typ eller nåt. Men om det nu var så jag hade tänkt så blev de då inte så iaf. *HOST HOST*

I övrigt så är det annars bra.. Wille växer så de knakar :)
Idag är det då tänkt att vi ska fördriva dagen med att städa men vi får se, det kanske blir så att jag sover hela dagen istället.. tur är det ju att Wille gillar att sova.. de senaste nätterna har han sovit mellan 9-12 timmar i streck. Så han borde ju inte vakna förrän elva kanske. Så somnar jag nu så får jag iaf 5 timmar.. helt ok!

Hostan verkar inte vilja försvinna så det är ju bara att lägga sig i sängen och vänta.........
Godnatt/Godmorgon!

En ny början

Jag kan sammanfatta mitt nyår med MISÄR.
Eller slutet på 2007 var grymt roligt men början på 2008, alltså efter tolvslaget så spårade allt.
Det blev bråk åt alla olika håll.
Men jag är ändå rätt nöjd, för idag har allt löst sig och vi åt väldigt god mat och jag fick umgås med de som jag tycker mest om och hade faktiskt skitkul tills dess att det blev skittråkigt :P

Idag blev Danne pappa
på riktigt, eller alltså på papper också. Vi har hunnit vara på familjerätten och skrivit under papprena. Vi har även hunnit med att avboka vårat besök till Sunderbyn-sjukhus. Eftersom jag åkt på någon slags hals-sjukdom så skippade vi Willes hörseltest imorgon. Vi kan ju lika gärna vänta tills 4-månaders kollen.

Ha en god fortsättning nu allihopa, jag ska iaf försöka kurera mig med te, bafucin, halstabletter och en massa vila för att bli frisk så fort som möjligt så jag kan börja med mitt löfte för 2008.



RSS 2.0