Gott nytt år !


Mitt 2009 har varit både bra och dåligt . . Det är mkt som har hänt, både roliga och tråkiga saker.
I helhet är jag ändå nöjd med mitt år.

2010 blir något helt nytt, jag har startat på ny kula och jag vet inte alls vad som kommer att hända nästa år, det får bli vad det blir. Jag ser fram emot -10.

Jag har iaf ett nyårslöfte och det är att börja tänka mer på mig själv, ta hand om mig själv - både fysikskt och psykiskt. Det nya året ska bli mitt år. . 

Nej, nu måste jag kila för att fixa det sista, sen är jag redo för att åka iväg och fira det nya året :)

GOTT NYTT ALLIHOPA !

Vänner kommer och går . . vissa består.


Tänk vad många vänner man har haft genom åren, i olika perioder liksom.
Vissa hälsar man inte ens på idag, knasigt egentligen.

En tanke som slog mig bara . .



Nu har jag Bea här, hon springer runt här och nosar :) Sötnosen.
Själv sitter jag och lyssnar musik, ska snart ta tag i lite lådor och säckar . .  vilar mig lite bara  (jag som gjort så rackarns mkt jobbigt idag . .  not!). Var tidigare och köpte mig en tvättmaskin ( fick i födelsedagspresent av pappsi, tack så hemskt mkt !) Men den kommer först på måndag då jag ville ha hemleverans.

Ikväll kommer Jenny hit också, kuligt värre.
Nä, nu något annat.

Tjarrå !


Något kallt idag


Fan också att man måste ut idag, det är ju så ruskigt kallt ute så helst så hade jag stannat inne hela dagen idag :P
Men så blir det inte, ska strax klä på lillgossen och bege mig mot stan . .

Jag gjorde mig själv en tjänst i natt och lade mig i mitt sovrum istället för att ligga i Willes rum. Och jag fick sova hela natten ända till klockan tio idag, härligt !
Wille kommer alltid annars till mig när jag ligger bredvid honom och det blir något trångt i sängen som jag har just nu. Då blir det inte mkt sömn. .

Nu har Wille kirrat så jag fick något att göra . . måste ta det nu.

Sen glider vi ner mot Gällivare.

Ha en bra kall onsdag :)

Vi tar en till . .


Jag ska slänga mig i duschen och sedan antingen lägga mig och se en film eller läsa lite på min bok :)
Klockan är ju ännu inte tolv och det har som blivit en ful grej för mig . .  jag kan inte lägga mig förrän smällen :P


Imorgon ska jag fan göra ett ryck här när jag varit ner till gällivare. Ska på dollar och kolla lite små tjaffs och sen på coop och handla lite mat. Sen hem och försöka få lite ordning här, men det betyder inte att jag inte vill ha sällslap samtidigt.. någon får gärna komma och hjälpa till också ;) haha. Det är så tråkigt att pyssla själv !

nåmen, puss och kram :)

Tisdag


Idag har jag gjort liiiiite nytta.
Lämnat in papper som jag borde gjort förra veckan redan men det blev idag istället, varit på top och betalat dom för repet på förra läggan. Sen har jag varit hos pappsi, Maj hade gjort palt så vi blev bjudna på käk, gott var det . . palt är riktigt mumma det :)


Imorgon ska jag och kika på en tvättmaskin.
Och imorgon . . .  då åker Wille till pappsen sin, vad tomt det kommer kännas här hemma. Men men !

Nu ska jag kika LIGÄLLY BLÅND! :P
Snart kanske man också skulle behöva börja plugga . . .

Hejdårå ! :)

Home sweet home ?


Nu har jag bytt adress.
Känns både och men mest måste jag ändå säga att det känns skönt, trots att det känns väldigt tomt och . . lite ensamt här. Men det är ju inte så konstigt, jag har i stort sett aldrig bott själv. Wille ligger och sover, det är då det känns . . annars har man ju han här som springer runt och roar mig :)

Idag fixade jag internet (alldeles själv), och av någon underlig anledning så känns det inte längre lika . . tråkigt :P Nu är jag inte ensam nu finns ju ni andra ute i cybervärlden nästan här också :D hah!

Samtidigt som jag egentligen inte vet varför man har internet, vad gör man där egentligen ? Inget vettigt iaf ! :P

Sen har jag gott om sysselsättning här också . .  kartonger och säckar som skall packas upp . . men det går lite trögt. Fast då har jag ju inte "bott" här så länge.. någon dag, för jag for ut till mamma dagen innan julafton och kom hem idag :)

En sak som jag tycker är lite småläskigt här.. som jag inte alls tänkt på tidigare, det är att det smäller här varje kväll/natt klockan tolv. . :P gissa om jag blev rädd första natten här, när man som inte ens haft en tanke på det . . men nu "vet jag ju om det" så nu är det inte samma sak nåmer.. men fortfarande lite läskigt :P Men det vänjer man ju sig vid tillslut :P

Nu ska jag fortsätta dona på här innan sängen :)
Skulle bara informera er om att jag ännu lever :P
Godnatt

Kö och död


Om det är något jag verkligen avskyr så är det telefonköer, helst då när man får sitta en jävla massa minuter och sen så bryts det helt plötsligt på nå höger och man får börja om ... Ingen hit !



Brittany Murphy
- R.I.P

Hon var en av de få skådisar jag kommer ihåg namnet på . .

Full rulle


Här hemma packas det, nu ska det allra sista ner i kartonger. Är grymt less på detta . . ska bli skönt sen när allt är nere och helst flyttat dit det ska vara också. Sen börjar ju det roliga, att fixa och dona och greja på sitt nya ställe, det tycker jag är roligt.

Imorgon ser mina planer ut ungefär så här, något åt det hållet iaf:
* 9.30 - Ringa Top ( förhoppningsvis får jag positiva besked, dvs att det blir flytt imorgon )
Resten av listan hänger på att Top ska vara gulliga med mig imorgon och hålla det dom lovat . .
* Gå på stan, på expert och surra lite om abbonemang och så . .
* Åka på dollar och handla lite.
* Hämta nycklar, skriva kontrakt och fixa parkeringstillstånd.
* Lämna in ett par papper . .
* Kirra släpet
* FLYTTA !

typ så . . men måste dock säga att jag även är rätt inställd på att top ska jävlas också, då är mina planer för imorgon att sitta och svära hela dagen. Så det så ! :P

Snart är det julafton också. Skrämmande. . tiden går så fort.

Nå nu ska jag fortsätta att packa, nu ska jag börja med Willes alla leksaker. Jobbigt värre . . . men ner ska ju dom också, så nå äre lika ! :D

Hejdå !

A promise


Jag är helt slut i både kropp och skalle.
Ska kolla Paradise Hotel nu, sen kanske en töntig serie på svt.se sen ska jag gå och sova, alltså innan elva.

Lillhjärtat ligger då och sover nu, tanken slog mig ikväll då jag stod ch borstade hans tänder att jävlar vad många han har, när slutade jag upptäcka varenda liten tand han fick ? Ta första tanden t.ex, den märkte man .. likaså andra och fjärde och kanske femte . .  sen tappade jag då bort mig ;) haha. Nå har jag ju såklart märkt att han har så många tänder som han har nu men man har liksom inte tänkt på det på samma sätt :P Äh, någon som känner likadant eller är det bara jag som är konstig som slutat räkna sitt barns gaddar ?

Nåväl, nu PH.

Min solstråle


Fy skäms


Från och med imorgon ska jag bli flitigare på att använda min digitalkamera, jag har varit fruktansvärt dålig på det den sista tiden, hur kul är det ? INGE KUL ALLS. SKÄRPNING TILDA, SKÄRPNING !

Mindre bra dag


Äntligen är den här dagen slut, eller egentligen så har den ju just börjat . .  men eftersom jag ännu inte gått och lagt mig så är inte måndagen över ännu, fast nu kryper jag ner. Då tar den äääääääntligen slut.

Jag längtar tills på torsdag . .

So long !

Mjau


Ligger lågt ett tag . .  under ytan liksom.

Telephone

 

Nu är tapeterna valda till läggan, yes.  Jag längtar tills jag får flytta in nu bara, hade ju inte varit helt fel. Annars så händer det väl inte så mkt just nu. Min arm är blå, inte hela då men på överarmen har jag ett ganska stort blåmärke där jag fick sprutan, har även bra ont ännu.

Imorgon praktik igen, start 07.00.
Wille blir dock hemma då hans mage inte verkar vilja bli helt ok. Idag ringde jag barn och rådfrågade dom lite om vad vi kan göra, jag fick rådet att låta hans mage vila och ge honom vätskeersättning i 6 timmar, det gjorde jag så vi får väl se vad som händer nu, hoppas det blir bra.

 

Nä nu kilar jag.

Tjingis!


RSS 2.0