Låddan kallar!


Så gick det med mitt "gå och sova tidigt". Om 1 minut är det en ny vecka med nya möjligheter/bekymmer ja allt som kan inträffa. Det som känns mindre kul är att jag ska upp om .. *räknar på fingrarna* 6,5 timme typ. Och än har jag inte lagt mig . . och det är ju inte så att man somnar så fort man lägger huvudet på kudden heller. Så ja, det kan ju vara dags att gå och sova. Det ska jag också, ska  bara vänta någon minut till. Var ju tvungen att hänga tvätten nyss också. Ja. .

Idag invidge Wille sina regnkläder, vi gck ut i blötan. Prommade till en lekpark där Wille fick leka.. inte för att han lekte så mkt, han gick mest runt och funderade. Sen gick vi förbi moster Annso och drack kaffe, sen hem, sen åt vi med Jenny och Gustav, som förövrigt var hos moster också :)

Nu snarklådan!

Fnittrigt värre.


Natten har jag tillbringat hos Jenny. Vi hyrde film, käkade massa gotta. Det var jätte trevligt, det är väldigt länge sedan vi har haft övernattning hos någon av oss. Men inatt då vi lade oss och sov i samma säng så kändes det lite nostalgiskt. Den stora skillnaden var väl att mitt i mellan oss hade vi en Wille och bara en meter ifrån oss låg lille Gustav och sov i sin säng. Det var som lite omständigare att ha sleepovers numera :) Vi kunde inte fnissa och snacka massa skit där i sängen, utan vi var tvungen att sitta uppe ända tills vi kände att vi inte hade så mkt mer på hjärtat för sen gick det inte, visst.. vi gjorde väl det litegrand ändå :P vi kunde ju inte hålla oss. Efter att vi sagt godnatt en sisådär 25 ggr, så skulle vi göra ett tappert försök att sova. Det första som händer är då att Jenny slår i handen i sänggaveln och "barnslig" som jag kände mig just då började såklart att skratta, jag fick en släng av "skrattsjukan" som man hade ofta förr. När det väl hade gått över så hör jag nå konstigt och obehagligt ljud, det var katten som kraffsade på dörren. Rädd blev jag iaf. När det sen hade blivit tyst så gjorde jag ett nytt försök med att komma till ro och somna.. då hör jag hur någon börjar snarka, VA ? Somnade hon redan ? Nää ? Är det Wille ? Så jag sätter mig upp för att höra vars snarkningarna kom ifrån, de kom ifrån den minsta, GUSTAV! :) Jäklar tänkte jag ! Han kan då snarka, gulligt.

Klockan var väl nu ungefär halv två på natten. Då någongång somnade vi. 4 började Gurre vakna .. men vaknade ordentligt först vid halv fem, då klev vi upp. Jenny för att gå på toa och för att ge käk åt honom, jag klev upp med honom så att han inte skulle väcka Wille som fortfarade sov. Wille som låg och sov som pippi långstrump med fötterna på kudden och huvudet neråt under Jennys täcke ( som hon slänge av sig då hon klev upp ). Jenny och Gustav satt uppe, jag gick och la mig igen ganska fort. Sov väl ungefär en timme innan jag märkte att Jenny och lillen kom in i sovrummet igen. Halv åtta vaknade Wille. Då klev jag och Jenny upp med honom. Gurre sovpå ett tag till.

När alla vaknat, ätit och klätt på sig färdigt så drog vi ut till Nattavaara. Där var vi några timmar, trevligt som vanligt. Vi mös på där. Sen var det bara att åka hem igen eftersom Willes farfar fyller år idag, vi for dit på kalas. Grattis Grattis ! Det var sjukt jobbigt att köra bil efter nattavaara vägen idag förresten, eftersom den vägen är så kass, gropig och sliten så samlas det en hel del massa vatten där då det tokregnat ute idag, så vi har fått köra väldigt försiktig för att undvika vattenplaning..

Nu har vi nyss lagt Wille och är grymt sugen på att gå och lägga mig själv också, men inte ännu. Tror jag ska hoppa in i duschen eller kanske ta ett bad innan iaf.  Härligt.

Men just nu ska jag bara glo runt lite här .. sen ser jag ju vad som inträffar.

Tack Jenny för en trevlig kväll-natt-& dag!

<3


På promenad genom stan


Ska ut på en kvällsprommis med Jenny snarre ( om det inte blivit för sent för lille Gustav nu vill säga). Kanske att Carro skulle haka på, skulle iaf höra av mig när vi ger oss ut. Jag väntar bara på att Danneboy ska komma hem, eftersom lillgossen sover så kan jag ju inte gå innan han kommit, men han var på väg.



Tjarrå !

Wille visade mig vägen ut


Så nu har jag haft min första av två lektioner idag. Nästa har jag först klockan ett, tror jag slutar tre ?
Imorse försov vi ( jag, det är ju sen jag som skulle väcka Wille så ) oss, så det blev lite stressigt, kom 10 min försent till skolan.

Nåväl, att lämna Wille på dagis gick som på räls. Vi gick in, sa hej till fröken, klädde av Wille.. sen sa jag att jag skulle åka vidare, puss och kram osv.. Wille puttade mig och pekade på ytterdörren och sa hejdå. Så bra gick det, han visade till och med vart jag skulle gå ut :) hih. Men det är skönt, hellre det än att han gallskriker när jag går.

Nu mat.


Sista ordet


Jag har suttit och kollat på kläder här på nätet. Synd att man inte har nå penki.
Men hallå ?! En fattiglapp som jag behöver ju faktiskt också kläder . . . . sponsorer sökes!
Trist det där.

Nå nu är det bara att hoppa i sängs. Sm jag skrev på fejjan - jag ska ju upp före tupp-fan själv imorgon.

Godnatt


Jag är hungrig . .


Nyss hemkommen från en biltur med Carro och med ett snabbbesök med min lillebror hos min farfar.
Nu är jag vrålis, jätte hungrig.

Annars vet jag väl inte så mkt, Wille ska på dagis imorgon, spännande och se vad han kommer att säga när han kommer dit då han inte varit där på så länge. Vi har pratat om dagis i några dagar nu.. så nu kan han komma fram till mig ibland, helt utan anledning eller att vi pratat om något åt det håller  " Mamma, gaaagis, baaaanen " = Mamma, dagis, barnen.
Om jag gissar rätt så kommer han att tycka det är skitkul att komma tillbaka dit.

Nä, nu ska det fixas nå krubb.

Helvetesjävlaskitvadlivetkännspissjustnu


Dagsersättningen den här månaden var ju skyyyyyyhög. Not!
Får se hur man ens kommer att klara sig denna månad, fast jag var ju iaf förberedd.
Det tristiga är ju att skolböcker måste köpas - 1300 spänn bara där.
Sen får vi ju se när csn rullar igång, bilförsäkringen ska betalas i september också... hoppas innerligt att det kommer att gå ihop, det borde de ju göra men med min tur så kommer väl csn igång först i till jul - ok överdrivet jag vet, oktober då!
Ja, skit samma, det ordnar sig * lalala* !

Nu färdig klagat!

Imorgon är jag ledig, nice som fan.

Längtar till helgen, då blire mys med Jenny.

Allt för nu.
Puss hejdå.

Värde!


Var på uppropet idag.. nu börjar allvaret igen. Känns både och..
På torsadg börjar Wille på dagis igen, vi börjar med en mjukstart torsdag och fredag.

Sen måste vi sätta oss och göra ett schema för gossens dagar framöver.

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att JB besöker mig fort som tusan för en gångs skull. Jag ska ju upp klockan sju imorgon.

GODNATT!


wellwell


I korta drag så har jag gjort följande idag:
- Vaknat ( antagligen)
- busat med Wille
- lillebror kom hit
- vi bestämde oss för att åka till nattavaara
- plockade upp Carro, hon följde också med, så jag Wille, Benna och Carro var det i bilen.
- åkte ut dit, moster med familj var också där.. vi åt god middag och umgicks, supernice.
- åkte hem hit..  benna tog sin  cykel och cyklade hem
- jag och carro åkte upp till henne, satt där ett tag
- moster kom hem, kul att träffa henne också
- sen for vi ut och gled
- hämtade upp Cookie.
- lämnade av mig vid min bil, jag körde hem med den.
- nu sitter jag här.

Typ så.

Nu godnatt . . .

imorgon börjar plugget för mig igen... åååååh, redan ?!

# 3


Sådärja.. nu var den slut och jag somnade inte till den, jag grät däremot på slutet :P hihi.

Nä, nu kanske man ska ta en dusch, eller så tar jag den imorgon på morgonen.. gillar inte riktigt det där med att lägga mig med blött hår. Imorgon ser det hemskt ut !  Hur som helst ska jag gå och sova strax, ska väl kanske glo runt här en stund innan..

Godnatt folket!

fourteen sucks!


Den blir det ikväll, fjorton suger alltså.
Jag vet ändå att jag bara kommer att ligga och slökolla den, skönt om man kanske till och med skulle somna till den, haha.
Trött är jag då men jag känner att än är det för tidigt för mig att gå och sova så något måste jag sysselsätta mig med tills det känns som att tiden är inne.. hihi.

Nu är det reklam så jag kan surra på här lite mer tills det börjar.. vad ska jag säga ? Hm, jo jag har kirrat frisör åt mig om jag får för mig eller rättare sagt får råd att köpa hår.. jag vill förlänga det. Jag har ju ganska långt hår på det längsta stället. Men i och med att då när jag klippte mig klippte en sån konstig frisyr då håret var kort bak och längre fram, på ena sidan lite längre än den andra sidan.. då såg det iaf bra ut nu börjar det bara se mysko ut.. jaja men till saken, jag vill få det långt och då menar jag lika lång på alla ställen, haha. Jag vill ha det jämt och fint. Men det kostar ju typ 1000 kr att beställa men det är ju mkt mkt mkt billigare än att göra det hos frissan. Jag har ju ringt dit tidigare och hört hur mkt dom skulle ta för att sätta i mitt hår. .  mellan 3000 och 6000 eftersom jag har så rackarns tjockt hår.  Såå, ska jag göra det så blir det att köpa och göra själv.. eller ja, min privata frisör kommer då att göra det åt mig :) Hon som haft det mkt själv..

Oj, nu snackade jag på för mkt, glömde bort filmen som nu redan börjat.

Hörs kanske senare eller så imorgon om inte imorgon så på måndag osv.. :)

Tjing!

Lördag kväll

Det slutade med att gå hem till min far ändå och det ångrar jag inte, det var mkt behövligt. Wille hade det riktigt roligt där och det är sånt man verkligen blir lycklig av, att se honom skratta och le. Åt där också, idag blev det en pizza, var rackarns lat.

Sen var det dags att gå hem och här är vi nu, Wille har nyss lagt sig. Jag satt och kollade om det var nå bra på tv ikväll, den gröna milen och någon annan film var det iaf. Den första vet jag ju är riktigt bra men den har man ju sett.. den andra lät väl.. som en film iaf. Något att se iaf, den kanske är jätte bra.


Jag vill ha så mkt just nu. Nya gaddar, nya kläder, nytt hår, ny kropp, nytt hem. Jag vill börja på nytt.. nästan.

Nåväl,  ha en trevlig kväll allihop.

Puss


Buhuuuuu :(


Jag mår . .  konstigt.
Det susar nå så jävulskt i mitt huvud, jag har ont i hela kroppen, vars jag än petar gör det ont, jag är skakis som ett asplöv, jag svettas som en gris och är så rackarns trött. Min hals värker och jag har till och med ont i mina tänder, antingen är jag bara så trött att det gör ont eller så håller jag på att bli sjuk . . .

Jag har iaf sovit ett par timmar här på dagen då Danne och Wille gick i väg för att fika. .  


Jag hade planer på att gå till ritsemvägen idag, kanske hoppar över det  . .

Words are like weapons, they wound sometimes



Nu lägger jag mig.

Jag förstår inte hur jag ska orka med det här, jag kan inte förstå.. det är mkt jag inte förstår längre.
Snälla sluta.

Think twice


I'm not superwoman


Det är en läskig känsla jag känner. Jag har inte gjort något jag ångrar men däremot vet jag att det kommer att bli en tuff tid framöver, både fysiskt och psykiskt. Det är jobbigt just nu också, absolut men det ska det vara också, annat vore ju konstigt men däremot så vet jag att det inte hade behövt göra såhär ont heller. Jag vet att saker och ting hade kunnat skötas lite snyggare.. det hade nog gjort mindre ont, inte bara för min del utan för allas. Jag hoppas verkligen att det kommer en dag då allt kommer att kännas mkt lättare, för visst kommer den ? Just nu känner jag bara för att skrika och gråta. Jag är inte heller gjord av stål.


Skolan får vi se hur det blir med också. Jag ska såklart gå skola men jag får se vad det blir jag kommer att läsa.. det återstår att se till veckan.. ska iaf på upprop på måndag.
Jag tror att det blir en tidig kväll ikväll, hade varit skönt att gå och lägga sig redan nu . . ska känna efter lite till.
Jag hoppas iaf att jag kommer att kunna sova, jag hade verkligen behövt det. Jag har ont i hela kroppen, jag har varit mega trött idag, jag har verkligen känt av sömnbristen efter förra natten.. nåväl, skit samma.. vi ser ju hur det går :)


Hemma hos C


Jag och Wille sitter hos Carro, hon bjöd oss på mat idag. Palt blev det, satt fint det.
Jag hade plans på att fara och hälsa på hemma hos min far men jag vet inte om det blir av, klockan går och det blir bara senare och senare. . innan jag lyft arslet härifrån har väl klockan hunnit bli..  ja, ännu senare. Så vi får se.. om inte annat så blir det att fara förbi där imorgon kanske..

Wille står ute på ballkongen, jag ropar på honom men han kommer inte, så jag gick dit och frågade vad han gjorde
Wille säger - Jag röker. eller visst, han sa mer "ja öjker". Sen står han samtidigt och suger på pekfingret, drar ut fingret och blåser ut.. herregud, gulligt var det men samtidigt så inte... vem vill se sitt barn stå ute och röka ;P

Sen så har han tydligen respekt för sin moster (en av mina mostrar egentligen men kallas bara moster åt honom också eftersom han ändå inte har någon riktig moster, jag har ingen syster ) för så fort han gör nå hyss här hemma hos dom så har jag sagt att det är mosters grej och att hon inte vill att han ska leka med den, då slutar han kvickt att röra. Sen alldeles nyss lekte han med nå olämpligt och jag säger nej åt honom, då fyllde han i min mening och sa " OSSTEJ !" Högt och tydligt med sin mörkaste röst. haha helt söt :)

Nu ska jag kila.. luktar bajs.. Wille sitter närmast, kan det vara han ? Ska kika..




Vem har sagt att det ska vara lätt ?

Trött som tusan!


Bild tagen igår när vi sov en stund på soffan jag och min son.


Inte många timmars sömn i natt, dels för att jag för det första inte kom i säng förrän vid två, sen tog det en lång stund innan jag somnade, sen när jag väl somnat så har jag som inte somnat tillräckligt hårt, jag har vaknat av varenda Willes rörelse nästan, sen har Wille drömt mardrömmar eller något, för han har gråtit i sömnen. Sen då när jag väl vaknat så har jag haft jätte svårt att somna om. Här på morgonkvisten så har jag fått två hela timmars sömn iaf. .  kollade på klockan klockan sju senaste gången, Wille vaknade just vid nio och därimellan har jag sovit i ett svep iaf.
Jag är iaf ett gäng trött.

Idag är planerna:
- åka upp till komvux med papper
- fara på stan med Carro
- kanske ringa gällivare kommun om jag inte hittar deras räkning.. måste ha en ny?

Man kanske ska åka ut till Nattavaara, vem vet ? Det hade varit rätt skönt.

Mina ögon svider...



We're going through changes


Just nu känns det som om jag håller på att explodera för att jag har så mycket att säga men samtidigt känner jag mig nästan stum. Det känns riktigt jobbigt men å andra sidan så känns det på något sätt bra. Det är aldrig kul, jag tror aldrig att någon har skrattat i en sån här svårt situation men däremot händer det ju av någon anledning, ibland blir det inte som man har tänkt sig. That's life!

I'm sorry . .

Det ser mörkt ut


Ska förresten färga håret idag, nu när det börjat gå mot mörkare tider så gör jag också det. Ska bli mörkhårig igen. Jag var ju det nyss också men sommaren har varit här och blekt mitt mörka hår, så nu har det varit lite ljusare än vad jag brukar ha + ljus utväxt.

 Back to daaaaaark!

Barnbidraget kom och barnbidraget gick


Ja, som skrivet. Idag kom barnbidraget så jag och Jenny gick på lindex och shoppade och sen var barnbidraget slut för min del iaf. Men Wille behövde som sagt massa nya kläder och det fick han också.. om jag inte minns fel så blev det 3 par byxor, 4 par tröjor, 3 t-shirtar, 1 par vantar, 1 mössa. Perfa!  Allt gick väl 800-900 kr. Skulle gått på mer om jag inte hade haft min lindexklubb lapp med mig där man fick 100:- per 400. Så jag fick ju 200 kr billigare.. ja eller hur det nu var :)

Innan vi skulle gå ut på stan så kikade jag ut för att se vad för väder det var, hur man skulle klä gossen. Av min bedömning så behövdes det kläs på ordentligt. 12 grader och det blåste hejvilt ute. Så han fick ta på sig sin fleece jacka och sina bävernylonbrallor, mössa och vantar. När jag kom ut så kände jag att jag gjort helt rätt, det var ju svinkallt ute idag. hojja. Är hösten redan här ? Åh. Det kändes nästan som att snön var nära.. usch.
Men ok att jag var osäker innan jag gick ut på vad W skulle få ha för kläder på sig men jag såg då att det inte var shortsväder ute! .. såg en stackars flicka på stan som såg ut att vara bara något äldre än Willeman, hon hade kjol, sandaler och en t-shirt på sig, INGET ANNAT.  Jag tyckte synd om henne, för så varmt var det då inte ute.. jag brukar inte bry mig om hur andra klär sina barn, men den här gången var det som så självklart, KALLT UTE = Visa så lite hud som möjligt, inte tvärtom. Nåväl, vad vet jag ? Flickan kanske vägrade ha på sig nå annat, hon kanske just slitit av sig alla kläder morsan satt på och morsan var less på att bråka med flickan så nu skulle dom springa hem, kanske bara runt hörnet.. då är det kanske en annan sak, då kanske jag tyckt synd om lilla flickan i onödan, då är det kanske mamman det är mer synd om som så gärna vill klä sitt barn varmt men inte får!.. eller nååå..  nu svamlar jag på här.

Åh, jag är riktigt mät, jag åt nog några tuggor för mkt. Kyckling-tacos stod på menyn idag. Bjössade lillebror också.

Det får vara allt för nu, känner att jag kanske skrivit för mkt så det bara blitt gröt av allt :)

2331


Nä nu ni gott folk ( vad många n-ord det blev i följd ), ska jag då krypa ner. Jag känner att jag ändå kommer att ha svårt för att sova, jag för "för vaken" i hjärnan, så jag har fört över lite låtar i min låtask ( mp3-spelaren) som jag kan ligga och lyssna på för att varva ner för att sedan kunna sova. Bra kod!

Imorgon ska jag och Jenny göra stan.. eller typ lindex iaf, vi ska se om vi hittat något vi kan shoppa till våra barn i klädväg. Wille behöver verkligen nya kläder, helst nu när han ska börja på dagis.. där går det massor med kläder. Jag vet int evad han pysslar med där egentligen, han lyckas då iaf bli 100 ggr så skitigare än hemma :) hehe. Men det är väl så det ska vara.. då kanske han har haft kul iaf :)

Äh, nu zzzooooova.

Lugna puckar


Dagen har till skillnad från igår då den kändes enormt lång gått jätte fort. På morgonen kom lillebror hit, vi satt mest här och gjorde ingenting. Sen for vi och köpte present åt Jenny och sen for vi dit och grattade henne :)

Efter kalaset så fick vi för oss att fara ut till W's mormor, vi kom dit och mamma min hade lagat mat, satt fint i kistan :)
Wille blev glad över att träffa sin mormor och mormor blev nog minst lika glad över att träffa honom också.. säkert över att träffa oss alla men . .  förhoppningsvis ;)

Vi lekte på där ett par timmar, gick även förbi grannarna där som skaffat sig en puli-valp , åååh vad söt hon var :)

Sen åkte vi hem och här sitter jag nu. Wille sitter här bredvid och snuttar med sin snutte filt och har tutten i munnen, han är ganska trött så vi håller tummen och tån på att han vill somna i tid ikväll, det har faktiskt gått rätt bra de sista kvällarna * peppar peppar ta i trä *

Få se om jag blir själv hemma ikväll ( förutom älskade Wille då ), visst i så fall är pappa Daniel troligen mest bara två trappor upp.. men ändå. Han skulle upp och tapetsera (?)

Skit samma, för mig gör det inget vad han än gör.. jag tänkte ändå bara ta det heeeeeeeeeeelt lugnt ikväll. Då kvittar det för mig om jag är själv eller om någon är här . . bara jag får ta det lungt :) hihi.

Ska snutta lite på min lilla Wille nu innan det är dags för honom att sova.

Au revoir.

MMM


Wille fick för sig att vakna redan före sju imorse.. men han kom ändå till oss och låg där i nästan två timmar, han somnade aldrig om men han låg där och tog det lungt :)
Nu sitter vi här och lyssnar på musik.. ett musiktips är denna:
,
Den är så bra !


Idag ska vi på kalas, världens bästa Jenny fyller år. Grattis!

Jag har inte så mkt att tillägga här just nu, så jag tar det en annan gång :)

Tjarrå.

Humor!

Jag och Danne satt och diskuterade min beslutsångest när det gäller skolan, om jag ska gå omvårdnads-programmet som jag kommit in på eller om jag ska skippa det och läsa en massa blandade kurser i stället.

Jag säger -  Dom säger ju att omvårdnads på komvux är rätt kämpigt att läsa och med tanke på svininfluensan så kanske det inte är rätt läge . .
Danne*ASGARV*

Haha, rätt kul var det faktiskt, det lät kanske lite fel eller konstigt men det jag egentligen som menade var ju att förra terminen då jag läste en massa huller om buller kurser så var ju Wille jätte ofta sjuk, rätt ordenligt också och då var det ju jätte jobbigt att gå skola samtidigt. Och nu när the swineflue går så vet man ju aldrig om han får den, eller kanske en själv heller.. haha! Ja.. typ så. Nä, jag är trött.. ingen idé att förklara bättre.. det kommer ändå inte att gå.. för egentligen kanske det inte var så kul i någon annans öron, det brukar ju som vara så ibland. Ingen annan hajjar det roliga liksom.

GODNATT NU!

<3



KÄRLEK
Wille 6 månader gammal

Jag har ett huvud iaf, det känner jag..


Har tillbringat ett par timmar hemma hos Jenny med henne och Gustav, Gurre var lite grinig och ville inte sove till en början men till slut så somnade han på mig, det var så varmt och mysigt ( lite väl varmt där ett tag ) och också väldigt sövande. Jag var ju i valet och kvalet över att åka dit eftersom jag var så rackarns trött, så när han väl somnade så höll då jag också på att göra det :)  Jag och Jenny surrade på lite, sen var det dags att åka hem.

Nu sitter jag här.. jag känner mig wierd. Jag svettas som en gris och har ont i huvudet, inte som bara i huvudet som i huvudvärk, utan jag har ont i hela huvudet, i öron, ansiktet och i huvudet.. konstigt känns det. Nåväl, trött bara säkert.

Ska glo lite på fejjan nu, sen ska jag gå och sova.

Puss

MAT!


Nu är handlingen och komvux bortgjort iaf, skönt. Handlingen gick superbra. Jag brukar ha lite små ångest efter handling bara för att det brukar gå jäääävulskt med penki. Men idag fick vi massor med mat, för bara tusen-lappen. Har nog aldrig hänt förut.

Så veckans matsedel ser ut typ så här: ( ordning vet jag inte ännu, mer än hamburgare idag )
Hamburgare och mos
Pastasås ( mammas goda med skinka, paprika och purjolök ) 
Ska göra egna köttbullar
Kyckling tacos
Ska göra potatispalt
Korvstoganoff & Ris
En kycklinggryta

Något i den stilen :)

Jag är på lite bättre humör nu iaf.. men det hade kunnat vara bättre!

HOLD YOUR HEAD UP HIGH


Jag känner att idag kommer bli en kämpig dag för att vara en bra mamma. Wille har skrikit och gnällt hela morgonen, det har varit jobbigare än vanligt, jag har varit lättretligare än vanligt...  jag är verkligen inte på bra humör idag. Det känns som om jag vaknat på helt fel sida idag. Så idag är nog en dag då jag ska hålla mig inne, helst alldeles för mig själv. 

Nåå, det kanske går över. .  kanske.





ska gå ut och kedjeröka lite . . . .

Morning!


En ny dag, en ny vecka, nya möjligheter.. eller något sånt.
Jag har sovit underbart skönt i natt, jag kände mig väldigt utvilad när jag vaknade på morgonen. Jag och Wille klev upp vid nio.

Planen för idag är att fara upp till komvux och hämta lite blanketter sen måste det handlas idag också, det börjar som snart eka i vårat kylskåp. Så kanske man tar dom två grejjorna i ett svep.

Der ser fint ut ute idag, solen skiner iaf.. jag har dock inte kollat på graderna.

Nä, nu skriva en handlingslista.

007


Mina coolingar ^^
( Wille försökte härma Carro )

Sleeping in my car



Idag har vi åkt fullproppad bil till kullen och ätit glass
Jag, Wille, Carro, Jenny och Gustav.
Tog en stor bägare men förväntade mig inte att den skulle vara gigantisk.
Mer än hälften blev kvar, den slängdes.. jag orkade fan inge mer.
Så nu har man dämpa mjukglass suget för ett bra tag framöver,
kanske inte behöver någon glass nästa sommar ?  :)

Wille blev slut efter glassätandet så han somnade i bilen.
Han var som rätt söt då va..

Nu är jag med Carro, vette tusan vad man ska hitta på.
Det återstår att se.

Hejdå!

Gott och blandat !


Först och främst.. min kamera han börjat bli lite dålig.. när man slår igång den så ska ju linsskyddet öppnas automatiskt.. och det gör det också.. men ibland så öppnas det som bara till hälften, då blir det så här när man fotar


Men iaf, vi har cyklat till Willes morfar idag, vi var där en stund bara innan vi cyklade hem igen. Fotade lillgrabben när vi kom hem då jag tyckte han var så söt då han satt på sig sina favvoglajjor ( dom blev roligare att använda då glaset trillat ur dom ) samtidigt som han hade hjälmen på sig :) ..

Nu har vi slängt fram lite karra och coke, ska slå igång en film. Känns bra.. det passar mitt humör idag :)



Jag säger godnatt nu, om det blir så att jag inte bloggar nå mer idag, vilket är mest troligt.

Kram


Lördis

Igår blev en riktigt bra kväll, hade grymt kul med tjejjorna :) Mkt skratt, prat och dans.
Bjuder på två bilder som togs igår ( inte av mig dock.. jag har snott dom från Johannas fb, hihi- men jag fick tillåtelse)





Vi är aldrig seriösa nästan ... så jag är chockad över att det iaf fanns en bild som vi faktiskt såg lite seriösa på, den första :) haha.

Idag har det inte hunnit hända så mkt, tagit det mest lungt. Wille killen ligger här bredvid mig och sover, så söt.
Ska snart väcka honom.. han ska få något i magen :)




Ikväll blir det kanske grillning, får väl se vad som händer.. det ser ju som lite regningt ut och så.. så det kanske slutar med grillning i grillen ?  ;) men det går lika bra. hehe.
Det ser väldigt mörkt ut på himlen just nu.. oj.

Äh men vi hörs !

KUL JUL


Ikväll blir det bus med Lottie och Jobbs - eller som jag sagt hela dagen - " Idag ska jag vara med Jobbo och Johanna " ;) Haha. Jag har sagt fel hela tiden, knasigt :) Hihi.

Nä nu ska jag sitta och vänta på att Lojsen hör av sig, eller så tar jag mig till Jobbs alldeles själv - på mitt eget vis :)
Men nu plingar det i mobilen, ett sms av Lottie, så nu är hon kanske klar ? :)

Pusselipuss

BAAARA EN GÅNG TILL!


Jag är beroende, av Farkle. Jag sitter och spelar det på facebook och jag har jätte svårt för att sluta. Men nu har jag bestämt mig, bara en gång till sen ska jag sova... oooh, det kliar i fingrarna. Måste sluta, måste ha FAAARKLE!


* kilat *

mormor besök

Vi har haft Willes mormor på besök över natten, det har varit kul. Wille och hon har busat på som vanligt :)
Han fick även jätta tuffa kläder av henne.

Just nu sitter han på henne och låssas att hon är hans motorcykel, nu startade han den  "BUMBUM bum bum". Sen vinkar han hejdå och kör :) hehe. Så söt så söt.  Jag har glömt att ta hem min kamera så det har blivit lite fotande de sista dagarna, tråkigt värre. Måste komma ihåg den idag, jag har ju lite bilder från bröllopet ihelgen, dom hade ju varit kul att få in på datorn.

Idag blir det nog ( förhoppningsvis ) att leka med Lojsen, ser fram emot det.. för "snart" åker hon ju tillbaka till sitt gbg. TRÅK!

Nä, idag blev det inte nå vettigt inlägg heller. Kanske senare ? :)

Hoppas ni alla får en toppendag iaf !
Puss och kram


Min super gulliga - och väldigt trötta son


Det här är ett tag sedan.. men kul var det :) ... vilket ni kommer se.. om inte annat höra ;) haha.


TRÅÅÅÅK BARA


Jag förstår inte, jag är så rackarns trött jämt. USCH. Allt känns bara jobbigt och tråkigt.

Var iaf och mötte min Lottie vid tåget idag, åh vad kul att hon kommit upp, ska bli kul att hitta på något med henne iaf, surra lite skit. Jag har inte träffat henne på evigheter så det är faktiskt något jag tycker ska bli kul... det är väl typ de som är kul just nu.

Snart börjar jag plugga igen också.. känns både och. Skönt att få lite rutiner igen men att plugga? Nja, det var rätt kämpigt förra terminen men det gick och jag klarade av de med rätt bra resultat också. Förhoppningsvis går det minst lika bra denna termin också :) Men jag ska nog börja med att höra av mig till syon.. sen får vi se hur det går :)

Nu kom Carro, hon ska äta med oss idag, nice! :)

Puss


Slut i skallen


Hat varit på bröllop idag, det var fint :)

Nu är jag alldeles slut i skallen, ska gå och sova nu på spurt.. Jag hade gått tidigare om det inte vore så att lillgossen alldeles nyss somnat. Han somnade här på soffan, vägrade ligga i sin säng.. så till slut gav jag med mig och lät han sitta uppe en stund innan jag skulle försöka på nytt igen.. under den tiden somnade han här, så jag bar honom till sin säng och sen satte jag mig här. Jag som var sugen på att ligga och kika en film innan John Blund skulle komma på besök.. men nu tror jag att han är här i trakterna så jag tror inte att det är någon idé att slå igång en film.. näe. Lär ju bara somna till den.. eller ännu värre.. jag kanske lyckas hålla mig vaken och då blir det verkligen en sen kväll.. då är ju klockan mitt i natta innan jag somnat.


Djup suck. Nä. Nå äre lika att gå och sova.
Livat är det ute iaf.. det är väl nackdelen med att bo centralt, granne med krogen.. iaf när man själv inte är där. När man själv ska gå dit så är det ju toppen, det tar 30 sekunder att gå dit :) - kanske 1 minut att gå hem ;) haha.

Nu godnatt.

Morot/kålrot



Vissa saker kanske man inte ska nämna högt bara för sitt eget bästa, folk får ju inte tro att man är psyk men alltså jag tror fan på allvar att jag var på väg att förvandlas till en grönsak igår.. jag såg saker ingen annan såg. Och det värsta av allt var ju då att jag var spiknykter. haha! - och jag var dösäker på att det jag såg var verkligt, tills jag blev övertygad då ingen annan såg det.. läskigt värre ! Jag har aldrig varit med om nå liknande. Idag har det däremot varit lungt, inte synvillor inga konstigheter alls.
Jag var kanske bara trött eller något.. förhoppningsvis ;)

Idag är det fredag, den här helgen är fullbokad och det är kul. Först och främst idag så ska vi åka och gratta 50-åringen Berit :) Grattis grattis! Sen efter det så ska jag umgås med favoriterna - Carro, Jenny och Benna.. vi ska ha skoj! :)
Imorgon blir det bröllop också! :) så helgen är bokad. Söndag ? då vet jag faktiskt inte om vi har nå planer.. men det löser sig säkert :)


Nä nu kanske man skulle ta tag i sig själv.. typ duscha, klä sig, lägga på ett ansikte och en peruk.. typ :)

Ha det så gött!

BUBBLAN


Åh, vad jag känner mig dålig på det här med bloggandet ( har kanske aldrig varit duktig ens en gång men jag har iaf varit duktigARE ). Jag har ingen inspiration överhuvudtaget.. egentligen inte till saker som inte har med bloggen att göra heller, det är väl det som är grejjen..  jag känner att jag lever i en egen bubbla nuförtiden.. och det är svårt att dela med sig av den.
Äh, det är väl bara tanken på att skolan börjar snart.. dags för plugg igen och jag har inte heller riktigt bestämt mig för vad jag ska läsa heller.. det känns lite jobbigt. Men jag ska gå och prata med syon när hon kommer tillbaka. Hon är riktigt trevlig och är lätt att prata med, hon brukar ha bra råd. Förra terminen sprang jag in till henne stup i kvarten kändes det som :)

Idag var jag iaf ut till min mami, jag och Lillebror får dit, det var trevlans.. sen åkte vi hem och nu sitter jag här.

En bild på W och hans mormor, tagen förra veckan någon gång :)


Det knakar i mitt huvud


Idag har varit en halvbra dag, har umgåtts med mina stjärnor - ätit god mat och hälsat på Alexander.
Nu har jag ont i mitt huvud, det är en jätte skum "onda". Det liksom knakar i huvudet så fort jag rör på det också.. jobbigt värre!

Och det här med att få Wille att sova på kvällarna, det kan fortfarande vara svårt.. vi har väl haft våran tur så länge nu att det är dags för att vara jobbigt en tid nu också.. han är ju så duktig på att kliva ur sin säng så det utnyttjar han giiivet till MAX. Nåväl, det går väl över någongång?

Nu sitter han iaf här i soffan med mig, hihi. Han spelar luftgitarr till Magnus Uggla, haha :) sötnöten min!


Sen blir det Harry Potter!

Over and out

Skitinlägg


Jag vill döööööö ! . . .eller så inte. Det var kanske att ta i..
Varmt och äckligt idag, ska väl inte klaga, det är mkt bättre än regn... men jag diggar inte värmen stenhårt!

Är med lillebror nu :) Det är kul..något bra iaf :)

Ska göra något nu.. vad vette tusan men något annat än att sitta här..

PUSS

RSS 2.0