Kvällsmys


När jag och Wille kom hem så låg stora grabben redan och sov så jag och Wille mös framför en film.
Alldeles nyss gick lillgossen och sov så nu är det bara jag vaken. Funderar på att kolla om vi har någon bra "tildafilm" som jag kan lägga mig och glo. Tänkte även smälla på en ansiktsmask, denna gång en peel of, men det måste jag nästan göra före filmen för hur kul är det att pausa för att sedan springa i väg och ta bort klet från fejjan .. nä vi tar en sak i sänder. .  Jag kom på en sak ! (springer iväg)

............ har kladdat på den nu, för då kan jag sitta med den under tiden som jag nu avslutar blogginlägget och sen ska söka en film .. och säkert hinna med fäjsbookk också :D

Skönt med lite egen tid ändå. Jag har mina killar hemma - perfekt !
Men jag märker inte av dom :P hihi.

Nu söka fram en film ja :)

SUPRISE !


Vi drog och suprisade nattavaarnaborna vi :)
Mysigt värre tycker vi iaf ! :)

Bloggeliblogg


Jag har hunnit med massor sen vi kom hem.
Umgåtts med Jenny och Gustav, sen när dom for fortsatte jag att glo på idol som precis hade börjat,  surrade med min mamma, drack glögg, julmust, åt cheeseballs, kollat ännu mera idol, kollat facebook, lagt mig med Wille, somnade en stund (bara en snabbslummer tydligen men kändes som fleeeeera timmar), kollat idol igen, fejjat och nu bloggar jag till Peters stämma där på idol där han säger att det nu är dags för Cirkus Möller. Så under idol har jag hunnit massor, förutom att se hela programmet som var tänkt.

Wille var så söt, han kom fram till mig och sa försiktigt "Mamma, jag vill gå och sova .."
Sagt och gjort, självfallet skulle gossen få gå och sova

Jag vill göra detsamma men tyckte att det kändes för tidigt då jag låg där. Funderar på att fördriva lite tid med att ta ett bad och sedan spela lite nintendo, de sistnämnda lät verkligen jobbigt - tror jag skippar det fast jag är väldigt ivrig över att få klara banan som jag är på nu :)

Jajja.
Hej så länge ! :D

Pippibiiird


Vi hade ett par ägg i kylen som snart går ut så jag slänge ihop en sockerkaka bara för att inte låta äggen gå till spillo. Så nu luktar det gott här i lägenheten, luktar alltid så gott när man har kakor i ugnen :)

Ihelg är det väl tomtar på stan som vi tänkte gå och hälsa på och titta på.
Sen är jag ju lite sugen på att åka mot Råneå, de har ju fått nya undulatungar där och jag är ju sååå sugen. De har haft ungar i somras också men det kändes inte som rätt tid för att skaffa en då men nu när jag såg annonsen igen så känns det ju såklart helt rätt, jag vill ha en liten pippi - och Wille också.

Lånad bild från google

 


dfghjklö


Jävlar vad stressad jag blev. Kom att tänka på att det är ju typ bara 3-4 veckor kvar i skolan och jag har ju huuuuuur mkt som helst att hinna klart med innan dess. Jag började genast må illa ... hatar detta. Ihelg ska jag ta tag i det här problemet.

Fick stor lust att grina. Jag har ingen motivation alls.

Hejdå.




Måste laga nå mat nu också .. känner jag inte heller för men tror inte att någon annan (Danne eller Wille) kommer att fixa det heller så det är ju lika att ta tag i det också.

BakBak

Vi bakar för fullt ! Snart ska dom in i ugnen, ska bli spännande och se vad det blir av detta :P
Jag är välrdens sämsta "lussebullsformare" men Wille är världsbäst på att trycka ner russin i de fula bullarna ;)
.. eller så fint som han kallar det, "tjycka jussin nej i jumpojna" = trycka russin ner i rumporna --> så duktig är jag på att göra lussekatter, de ser tydligen ut som rumpor ? :D

Nu in i ugnen med de första ! :D


// BAGARNA ! :D

Har ni svårt att hitta julkänslan ?

Lyssna på den här låten och öppna dina sinnen så ska du se att det löser sig ;) ..

Störtskön låt !


Degis


Jag och Wille drar på stan en sväng, måste handla. Med oss får vi Carro, underbart !
Ska baka idag också .. om jag orkar ? Men jag tror det, är väl inte så ansträngande, tycker mest man ska låta degen jäsa, då kan ju jag softa på soffan under tiden. Great ! :)

Ultraljud


Idag har vi fått en glimt av lillo ♥
Beräknat förlossningsdatum flyttades från 26 April till 6 Maj - hela 11 dagar men jag är bombsäker på att det inte stämmer, eller helt hundra kan jag ju inte vara men ... Nåväl, ut kommer ju bebis förr eller senare, oavsett vilket datum som står i journalen, så egentligen spelar det ju ingen roll.
Känns bara som att jag redan varit på smällen hur länge som helst och nu förlängdes det ytterligare med 2 veckor nästan :P Äh, huvudsaken att vi får en bebis.

Nu tänkte jag krypa ner i sängen brevid min stora bebis, min underbara gokille, Wille


Status


Trött i skallen och har en massa att göra till skolan. Ingen bra kombination, men typiskt mig - ju mer saker som måste göras ju mindre gör jag också, det tar tvärstopp i skallen på mig. Måste börja beta av en massa nu.

*Rapport 1 ska vara klar 25/11 Status: Har inte ens börjat !
*Rapport 2 ska vara klar 1/12 Status: Har inte fått information nog för att ens kunna börja.
*Prov, som skulle gjorts i fredags ska jag ju göra någon annan dag, säkert i veckan - kanske redan imorgon.
*Företagsekonomi. Status: Har en hel drös med uppgifter att skicka in innan 14/12

Åh, vad deppigt det känns :(

Sunday


Ungarna har anlänt :)

Wille tyckte att det var skitfränt att Julia och Stoffe satt här i soffan när han vaknade, han sken upp så fort han såg dom. Nu busar dom på här, mkt roligt :)

Till lunch ska jag göra våfflor åt dom hade jag tänkt, är ju rätt gott och lite roligare lunch att bjuda på så här vid ett sånt här speciellt tillfälle som detta. Det är inte ofta man har dom helt för sig själv, oftast är ju deras mamma och pappa med :) Inget fel på det heller, det är ju rätt trevligt att umgås med dom också ;)

Just ja, måste betala en faktura nu, skulle ha gjort det redan i fredags.
Gör det nu när jag kom på det, är som lika.

Men vi hörs.

Och jo, igår gick Danne och handlade och jag är skyldig honom att klara bossen åt honom när han ger upp ;)

Gäsp!


Trött som tusan, hade lätt kunnat gå och sova med lilleman nu, han är på väg i säng nu. Samtidigt så är det så rackarns tråkigt att gå och sova tidigt.

I morgon kommer iaf mina underbara små kusiner på besök, ska vara med dom medans deras mami och papi är och jobbar på World Cup. .

Funderar på att slänga ihop en kopp thé och mojsa ner mig i soffan framför en film, lät också helt ok.
Så blir det nog, somnar jag så somnar jag .. vilket inte är så troligt eftersom jag i stort sett aldrig somnar ifrån en film, då ska jag ha bestämt mig för att sova istället .. aldrig att jag bara "oj, jag missade visst hela halva filmen för att jag somnade .. " Nästan aldrig, har säkert hänt men inget jag kommer ihåg :P

Äh, nu är nästa uppdrag att få lillen i säng :)


Lördags skit :)

Idag är man ju frisk som en nötkärna, hade lite ont i magen på morgonkvisten men det har släppt.
Jag och Wille tog ett förmiddagsbad - innan kletade jag och Danne in oss i en av mina ansiktsmasker som jag köpte förra veckan från kicks, denna gillade jag mest hittills. Wille kallade de för bajsmask, undra varför ?



.. efter badet så har vi mest spelat nintendo, i olika former.
Nintendo 64 på tvn och Nintendo DS i soffan :) haha vilka nördar !

Till middag är jag sugen på tunnbrödrulle. Skulle sitta fint faktiskt ! :D
Undra om någon är sugen på att gå och handla ? ;) Kanske kan göra en deal, jag klarar bossen åt honom (som han snart grinar över att han inte klarar) om han går och handlar ? Lät som en bra plan ;)

Jag uppdaterar sedan om hur det gick ;)

Man down


man kan nästan tro att folk är så rädd för magsjuka att de inte ens läser en magsjuks blogg, idag har det varit väldigt många mindre som läst min blogg än vanligt :)

Jaja men för er som är kvar, jag bjussar på en skön låt :)


Tycker så otroligt mkt synd om mig själv


Jag har åkt på magsjuka :(
JAG HATAR DET !

Men nu är jag redan mkt piggare (har slutat att ockupera toaletten) däremot så blev jag dödstrött nu ?
Helt slut blev jag, så nu tänkte jag krypa ner under täcket och sova en stund för att sedan kliva upp ikväll och ha fredagsmys med min lilla familj :) De ska och kolla på World cup kidz ikväll, så jag kliver väl upp när dom kommer tillbaka :) Då blire idol !


Hejdårå

Du ger mig bra vibrationer


Igår införskaffade jag mig en eltandborste, alltså jag tycker det är skithärligt att gå igenom käften med en sån, får en sån ren känsla efteråt. Men undertiden så känns det ju som om det kan framkalla ett anfall eller något så som hela hjärnan vibrerar då man har den i käften. Haha - garra en vanesak också.


Fan vad skönt med helg förresten !

Måttligt less på skolan, skönt att det snart är över !

TANDVÄRK


Fy satan vad ont det gjorde att vara hos tandläkaren idag. Jag vet ju att jag har ett hål, idag skulle hon kika på det och eftersom de inte vill röntga mig så var hon ju tvungen att kolla själv i munnen noga för att se hur hålet ser ut, och varje gång hon nuddade där så ilade det som satan, det gjorde så ont. Jag kunde inte hålla mig, jag kunde inte vara tyst, så varje gång hon var där och sprutade vatten eller "skrapade" där så började jag sparka med benen och gnälla, jag hade kunnat börja grina. haha.

Hur som helst fick jag en tid till tandläkaren för att kanske laga tanden, i och med att det var så svårt för henne att se idag så sa hon att tandläkaren får kika och sedan ta beslutet ... just nu vill jag inte tillbaka dit. Vafan, jag kommer vela ha bedöving INNAN de ens börjar undersöka tanden.

Jaja, om en timme ska jag till skolan iaf, kanske får tillbaka provet ? Hoppas det och hoppas att det gick bra.


Hörs !

Torsdag


Dags att klä på sig och göra sig redo för ännu en dag, jag är minst lika trött idag som jag var igår ... åh.

Det var de det



Fick just gossen i säng, tur att vi inte ska upp lika tidigt imorgon som idag.
Har haft en halvbra dag idag, morgonen var kul - var riktigt spännande och roligt att vara hos tandis med Wille. Sen blev jag dock väldigt trött, illamående och yr så jag for hem och sov ett par timmar innan jag började skolan.
Väl i skolan så gäspade jag mig igenom två lektioner, den första kom inte ens läraren på, missade säkert anledningen till detta igår då jag inte gick på den lektionen..
Efter skolan var det dags för att hämta gossen från dagis och sedan tanka, tankjävlaluckan hade ju såååklart frysit men efter många om och  men (slag och slitande) så fick vi upp den. Tankade och for sedan och käkade med Carro och Patrik. De bjöd oss på kycklinggryta, mumma :)

Hemma igen så satte vi oss ner, jag och Wille och ritade en stund innan det var dags att gå och sova .. men Wille ska ju bara så mkt innan han kommer till sängen.

NU mina damer och herrar är det dags att slänga i väg ett samtal till min söta hönaböna i Götebooorg. Sen blir det troligen en film och det inte blir allt för sent :)

Ciao dårå !

"Tandleeeekarn"

Ja, idag har Wille varit hos tandis, han ville inte sitta i stolen, han tyckte att den var häftig men han skulle inte sitta i den själv. Så mamma Tilda fick sätta sig först och sen fick gossen sitta/ligga i min famn. Jag tycker iaf att han trots det var jätte duktig, han gapade stort som en krokodil när hon bad honom och lät henne räkna tänderna, 10 st nere och 10 st uppe - 20 tänder hade han och inte ett endaste tandtroll, så det blev ju ett lyckat besök och Wille fick välja mellan klistermärken, tatueringar eller sudd för att han varit så duktig - han valde suddet ;)

Sen när det var dags att klä på sig och gå ut så ville han inte det, hans kulle stanna kvar i väntrummet han, där hade dom en spis och en massa andra leksaker som han hellre ville leka med ön att gå på dagis. OTROLIGT ! Tror att det är första gången han säger att han inte vill gå till dagis, har inte trott att det finns något han hellre hade gjort men nu vet jag det, han skulle hellre leka i väntrummet hos tandläkaren :)

Nästa gång han ska dit är om 2 år .. han får vänta länge innan han får leka där igen :P

Imorgon är det min tur ! :(

Idiot !


Idag när jag och Wille promenerade från parkeringen på väg hem så kom det en gubbe gåendes bakom oss, ur en port här på gården. Han sprang ikapp oss och ville skaka hand med Wille men det ville inte lillkillen utan han gömde sina händer bakom sin rygg men gubben försökte fortfarande ivrigt att skaka hand med honom, Wille backade och gnällde fram några nej, jag sa till sist åt honom att han inte ville det. Då gick han i väg , han kom säkert 3, 4, 5 meter framför oss innan han vände och sprang tillbaka emot oss och fram till Wille och lyfte upp honom i famnen. Behöver jag tala om att Wille skrek redan från det att han kom springandes mot oss, och ännu mer där han plötsligt är i famnen på gubben ? Då började jag koka och sa åt gubbjävlen att släppa honom, han verkade inte förstå vad jag menade så jag slet tillbaka Wille i min famn samtidigt som jag svor och kallade gubben för idiotjävel och säkert en massa annat. Gubben släppte Wille och mumlade fram ett snabbt och kort ursäkta och sprang sedan i väg ...
Wille grinade och skrek hela vägen in och mellan gråten och skriken säger han att gubben skulle ta honom och att han spottade på farbrorn.

IDIOT!
Hur tänker folk egentligen ?
För mig spelar det ingen roll om det var av godhet eller för att vara dum han gjorde så. . fortfarande så gör man inte så ! Jävlar vad arg jag var !

Så mycket bättre !

Favoriter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fan ännu en dag har gått ..


Alltså shit vad tiden går egentligen, ytterligare en dag har passerat i en rasande fart och nu är det dags att gå och sova .. igen. Tyckte att jag nyss satt här och sa det, men det är ju ett helt dygn sedan.

Jag har iaf införskaffat mig tidsfördriv ( som om jag hade behövt ett sådant, jag har ju det jag MÅSTE göra egentligen och dagarna går nog fort ) ett Nintendo DSi. Kul som fan är det ju :) I love Super Mario =)

Nääääni. Nu drar jag till sängen och ska sova ända till halv nio imorgon :) sooovmorgon !


Godnatt på er :)

Det går bra nu ..


Eller så inte ..

Det är tungt i skolan just nu. Min skalle håller på att explodera.
Gjorde iaf ett prov idag, jag satt 3 timmar men hade fått sitta 2 timmar till men jag var så gott som klar, jag lämnade dock ett moment som jag faktiskt inte kunde, jag gjorde så långt jag kunde där men ..
Resten av provet gick galant, sen om jag har gjort rätt det är ju en helt annan fråga ;)

Nu tänkte jag sätta mig ner och plugga ikapp lite företagsekonomi, om jag orkar ? :)

Är förretsen sugen på ett Nintendo DSi



eller en Mini- PC :)



Jag vet bara inte vilken dator det i så fall hade blivit, är så dålig på att veta vad som är bra och vad som är sämre och vad som är skit :P haha.



Synd att allt kostar, man får drömma lite till :)

Stort tack


Har haft en toppendag idag. Wille har haft fullt upp och lyst som en sol från morgon till kväll. Lilla stora underbaring. ♥

Han hade väldigt svårt att somna, det är inte så länge sedan de små blå gick igen, nu är det min tur. Jag är så trött.
Men tack till alla som grattat oss och tack till alla som var på vårat kalas ;)
TACK TACK !

Och jag hoppas också att pappa här i huset har haft en bra dag han med :)
.. gäller även min pappa också. Ni farsor är ju helt underbara =)

Dagen innan födelsedagen


Imorgon är det kalas här på norskavägen. Ska bli mysigt. Wille längtar till att få fylla 3 år och få ha kalas :) Nu är det inte långt borta .. Men han är så söt min lilla son, han låter inte folk glömma bort mig inte .. han fyller alltid i meningen " så Wille fyller 3 år på söndag ? ..." med " och mamma fyller åsså år .. ". Gulleplutt!

Just nu sitter vi och väntar på att Benna ska komma, ska glo någon film här innan läggdags :)
Wille sitter och pratar med sin underbara mormor, han diskuterar såååklart - tårtor, ballonger, vars mommo ska sitta och fika, belysning för att tårtan ska synas, Jojje får också komma och han ska måla mommo som ett spöke innan kalaset. Ja och en massa annat svammel ;D


Jajja, hörs imorrn gott folk.
Ciao !

Befrielse


aaaaah, vad skönt.
Igår när jag gick och lade mig så stoppade jag ju revaxör i örat som jag skulle sova med. Efter 20 min blev jag less, det var ingen höjdare att sova med det i örat, jag bestämde mig för att skölja bort det. Sagt och gjort, och ut kom en stor klump med vax ... fyyfan vad skönt det var.. alltså vilken befrielse, jag hör igen ! ;D

Nu ska jag lägga mig med gossen framför någon film, sääääkert Pettson och Findus om gossen själv får bestämma .. men jag ska kika om vi har något annat som vi båda skulle uppskatta ;)


jag kan inte svära ..


Sådärja, Jay kvar en vecka till !

Nu är jag då dödstrött och tänkte krypa ner till kojs. Först droppa ner ett gäng med drops revaxör i örjävl(en?)(et?)(an?) Ja ... i örfan(et?) haha. Jaja.. I ÖRAT helt enkelt. Gör ett sista försök. Hoppas på ännu en förbättring.

Sen får jag inte glömma alvedonen heller, för huvudet :)

Nu får det vara nog. Godnatt !

FREDAG JU !

... den kommer nog ut när den är redo.


Fredag idag, har glömt bort att hoppa av glädje för det ... jag är alltid så glad på fredagar, det är en jävla bra dag men idag har jag som inte hunnit tänka på att det är fredag, har haft fullt upp med annat, haha :P

Ikväll idol, nice som fan :)
Köpte även lite ansiktsmaskar på kicks idag, känner att jag hade behövt en eller två stycken. Både för min huds skull och bar aför avkopplingen. Ska lägga mig i badet, varmt bad med olja och badskum och sen en mask på det, mkt nice ! :D

Nu kom karln hem. .

Hej !


Uppdatering

.. mitt öra har gått ett steg åt det bättre hållet, så nu är jag inte lika rädd nåmer, nu är jag rätt säker på att det är en vaxpropp eller något annat ofarligt. När jag vaknade och inte hörde ordentligt på örat så blev jag ju skit nervös där ett tag, började tänka på all huvudvärk jag haft de senaste dagarna och att det varit nå farligt :P  Men som sagt det har släppt lite nu, så nu ska jag bara få ut den.. för det är väldigt jobbigt att gå med det här ... locket ? i örat. Usch, oskönt !

Nu frukost för mig och lilleman sen skola och dagis ...

Hejdå :)

Ett finger i mitt öra


Jag kan inte sova, jag vaknade för några timmar sedan och märkte att jag inte hörde något på höger öra, min första reaktion var att jag hade ett jävla lock i örat ..  men hur mkt jag än gäspar och tuggar så släpper det inte. Jag har gjort några egna undersökningar. Jag bad Danne säga något medans jag höll för det andra örat, jag hör något - alltså jag hörde att han sa något men typ som att han mummlade något ner i kudden och väldigt lågt. Så hörsel har jag men dock inte någon höjdar hörsel. Jag hör ungefär som om man håller för öronen .. för trots att man håller för öronen så hör man ju att folk pratar, ibland kanske vad dom säger också men inte alls tydligt.

Jafan, det känns som om jag har ett finger i örat ...

Hur fan känns en vaxpropp ?

Torsdag


Ingen vidare start på dagen, jag har varit med om detta förr men blir ändå blir jag lika orolig varje gång.
.. återstår ju att se.

Annars har det varit en underbar morgon, vi vaknade i godan ro, låg och surrade en stund, klev upp, åt frukost, Wille satte sig och kolla Pettson och Findus, jag hoppade i duschen. Nu sitter jag här i morgonrock och har över en timme på mig att bli klar, det är skönt att slippa stressa jämt :)

Armen still hurts, igår fick jag sån jävla smärta i överarmen, bara helt plötsligt ?
Smorde in hela överarmen med voltaren och gick sedan och lade mig, jag har vaknat flera ggr under natten, typ varje gång jag rört mig eller ska vända mig för att armen har värkt så då.. jag fattar iiiingenting ?
Nå, det går väl också över .. någongång :)

Nä, nu ska jag hoppa i lite kläder och sedan slänga på Wille lite kläder också. Han ska på dagis idag, rackarns glad är han för det :)

SES!

Onsdag kväll



Det blev en affär.
Nu äger jag inte längre min dator.
Känner mig inte riktigt nöjd, det är väl mest för att jag inte vet om köpar'n är nöjd.
Om du läser detta, är du nöjd över ditt köp trots allt ?

Ikväll är det dags för Greys igen ! Överlycklig över detta ;)

Nu tjötar min son om att få dricka vatten .. allt för att dra ut på "nattningen", han vill inte sova :P
Han ska få ett glas, sen är det godnatt.

Hejdårå !

Hallelujah


Falskt alarm - I think!
hursomhaver så har vi haft en riktig slöardag idag, legat och kollat film mest, eller byggt pussel :)

Imorgon är det dagis och skola som gäller igen.
Ingen är nog gladare än lilleman :)

Ska förresten kanske göra affärer ikväll - om jag nu kan skiljas från min gulleplutt (min bärbara dator).
Jag har ju knappt använt den på sistone och någon annan kanske behöver den bättre än jag jag ..
Men liite sugen är jag ju på att använda pengarna som en sponsor till en ny - mini-pc.
Vi får se :)

Upp som en sol och ner som en pannkaka


Jag fick sådan energi, jag tänkte dra en stor städning här hemma och började med att diska bort disken innan jag skulle börja på riktigt .. medans jag stod där och diskade fick jag så ruggigt ont i magen, så jag kom inte längre än så. Intog soffläge, gick på toa, intog soffläge igen ... det gör ännu ont ! Magsjuka ? Ingen aning - jag har ju inte spytt ännu så, jag tror ju inte det då. Hur som helst, så länge detta håller i sig så stannar jag i soffan. Ska slå igång en film ..


Bye !

Friska


Hemma idag igen, en vilodag. Vill ju inte skicka Wille på dagis och smitta ner alla andra ungar där. Så idag är vi hemma och myser en dag extram förhoppningsvis blir det mysigare än igår - är inte så mysigt att gosa med en spymaskin ;)

Jag och Danne är ännu symtomfria och hoppas att förbli det .. jag vet inte hur länge det kan ta innan det i så fall bryter ut, när kan vi pusta ut ? :)

Ska lägga mig på soffan men lillen och kolla p å Emil i lönneberga, Wille är tokig i Emil :)

Hej så länge !

På benen


Gossen är mkt piggare igen, han somnade och sov i nästan 2 timmar och vaknade som en ny människa, full rulle ! :) Skönt att se honom pigg istället för sådär låg och hängig som tidigare.

Nu återstår det bara att se om jag och Danne klarar oss från att bli dåliga, hoppas verkligen det iaf !

Danneboy är och handlar, jag börjar bli hungrig .. ska bli gott med middag, kanske tacos ?




MAGSJUKA ?!


Åh nej !
Idag vaknade jag av att Wille klagade över magont och sen började kräkas. Jahapp, hej magsjuka är ju det första man tänker på. Jag ringde till dagis och sjukanmälde honom och fröken där sa att magsjuka inte lät omöjligt då en annan fröken nyss/är hemma med just den sjukan så. . Wille är ju mest ledsen över att inte få gå på dagis han :(
Det läskiga är att jag igår satt hemma hos min moster och berättade om hur Wille betett sig de två gånger han har haft magis .. det där slår aldrig fel. Nämner man magsjuka så är det någon som får det, så ha inte högläsning när ni läser min blogg - ni kan åka på magsjuka ;)


Nåväl, vi får väl se hur detta utvecklas sig. Än har han "bara" haft en spyomgång, nu ligger han på soffan alldeles likblek och kollar Emil.



LÅTEN !

Vilken känsla alltså, jag hittade låten .. jag satt och pratade med Jenny i telefonen och vipps så hör jag låten spelas i bakgrunden på radion, väääldigt lågt men tillräckligt högt för att jag skulle höra. Då var det bara att gå in på mix megapols hemsida och se vad låten som "spelas just nu" hette.

Eliza Doolittle - Pack up ! :D



The time

Jo, jag kan inte bestämma mig för om den här låten är skitdålig eller skitbra ?! :D


25 år


Ja det där med att hitta låten .. går inge bra alls !
Nåväl, har hunnit vara till skolan en snabbis idag. Hade bara en halv lektion, sen fick jag åka hem igen .. har nu ingenting förrän klockan två.

Jävlar i min låda vad kallt det var i morse också.. hojj !

Jag har en .. konstig känsla i kroppen måste jag säga. Det är en pirrande känsla. Jag vet inte om det är en bra känsla eller en dålig, både och .. den får mig att må illa. Har mått illa i flera dagar. Samtidigt som pirret kan vara något bra, så känns det som ändå som en oroande känsla. . läskigt iaf. . och det går säkert över snart :)

Snart fyller vi år också. . på söndag, så helgen kommer att vara räddad - ska väl ge mig på bakandet en sista gång, sist blev det katastrof - ok, kanske att ta i men jag blev inte nöjd och bestämde mig för att skippa bakandet, jag köper i stället. Haha.  Wille har iaf varit och handlat tallrikar till sitt kalas, han har pratat om spidermanmotiv hur länge som helst, väl på affären blev det då verkligen inte det, blev nåååågot annorlunda än det men men :)
Egentligen hade han velat ha tomtetallrikar - men där satte vi stopp. Jag har ju till och med vägrat att köpa hem julmust redan. I december börjar man jula, inte tidigare ;)
Japp så det nalkas iaf 25 år kalas , Wille 3 år och jag blir hela 22 :) Coolt ? Mjo :D

Just ja, ska dela med mig av en bild eller två på min stora kille.






Frrrrruuuuuuustrerande


Förresten, jag söker efter en låt. Jag har hört den på mix megapol fleeera ggr och jag tycker att den är så skön fast jag har som aldrig egentligen lyssnat på den, kommer inte ihåg en textrad ens, minns som bara melodin i refrängen. Åh vad irri, så nu har jag igång radion bara för att höra låten och skriva ner vad den heter eller hur texten går, haha ! ;D Jag ska fan ta reda på vad det är för låt. JAG MÅSTE !

Spökfest


Snart ska kostymen på. Eller kostym och kostym, snart ska Wille målas och få på sig sina kläder. Han ska ju på spök kalas idag till sin kusin som fyller hela 2 år. Däremot har vi inte riktigt bestämt oss för hur han ska se ut, han vill bli målad som en pumpa .. och ett spöke ;) Så han vet med andra ord inte själv vad han vill vara men det löser sig när det väl är dags :) Funderar på att slänga på allt lite tidigare än just till kalaset, hade nästan tänkt åka och spöka för min farfar innan också, det är länge sedan vi hälsat på där. Äh, vi ser ju :)


Nä nu ska jag slå igång lite musik så man kommer igång här hemma. Sitter ännu i myspyskläder och känner mig rätt nyvaken :)


Tiden bara försvinner ?


Lovet är ju ännu inte slut men nästan, dagarna hitills har bara sprungit iväg alltså.
Idag är det fredag, vilket innebär IDOL. Yes.
Är ju även nå jul/tomte grejs på stan idag ? Barnen kan komma dit och lämna önskelistor, hjälpa att klä julgranen osv .. funderar om man ska gå dit med Wille, bara för att se vad det är .. är det en tomte där så kommer Wille bli överklycklig så :D


Nu ska vi äta något :)

RSS 2.0