Var glad att vi lever

Idag vid raketuppskjutningen så gick de lite snett. Skiten (= lådan med 7 raketer ) tippade mitt i uppskjutningen, 3 stycken i luften blev det och fyra längs backen mot oss. Hoff! Ok, nu låter det jätte dramatiskt men riktigt så hemskt var det inte men det hade kunnat gå illa om raketerna varit lite mer riktade mot oss och träffat oss. Så fort jag såg skiten tippa så sprang jag med Wille i famnen. Sen när vi trodde det var lungt, att den var tom = alla raketer var upp/nerskjutna så ställde vi oss och tände lite tomtebloss ..- åh Wille titta vid fint, vad är det för något Elin har i handen? *bejbiröst* PANG!- så smäller den där jävla skiten igen, en sista raket var kvar, hojja. Något rädd jag var, den sista smällen var nog den som ändå skrämde mig mest, jag tänkte tar de aldrig slut?! Sen gick vi in, hem till lugnets stilla vrå. Det var nog säkrast det. Jag vill bara poängtera att det såklart var Danne som var ansvarig för raketskjutandet - varför förvånas vi att något går snett då ?  :)

Ja, kanske ska jag berätta att vi blev bjudna på middag hos Dannes syster tidigare, det var jätte gott! Fläskfilégratäng med ris och sallad, mm. Vi tog med en låda raketer som vi kunde skjuta upp då tillsammans med dom, för barnens skull.. visst, Wille brydde sig inte så mkt.. men iaf. Så vi tog de lite tidigare också eftersom klockan tolv lär ju ingen av barnen vara vakna, knappt vi själva. Så det var så vi gjorde och det var så det gick.

Nu ligger Wille och sover, vi är hemma. Vi har lastat upp med godis, chips - dip och dricka. Ska slå igång en film också. Mer än så blir det inte.

NU! - säger Danne, lika att lyda. Filmtime!

Hoppas ni har en bra kväll, vad ni är gör :)
Passa er för raketerna.


Happy new year

Gott nytt år på er alla!
Hoppas ni får en bra dag på de sista året och en god fortsättning.


Istapp


Hoff! Jag har ont i magen som bara den fortfarande. Jag vaknade klockan fyra inatt av att jag frös också, så från fyra till åtta har jag legat i sängen och huttrat, och nej jag tror inte att jag har feber, det känns det då inte som iaf.. Så inte vet jag om dom två grejjerna ens hör ihop med varandra, kan ju bara vara två olika saker som inte har ett skit att göra med varandra.

Trött som en gris är jag också!

Idag är det nyårsafton ja :) Ännu inget planerat men det löser sig.

I'm blue dabedidabida


Jag har ett blåmärke på fingertoppen, anledningen till det är att vi (jag & Carro) varit på bilteknik och hjälpt Rogga med att trycka in knappar på Carros bil, det är nå vajsing med den.. och just dom här knapparna eller vad man ska kalla de dom var så små och jätte tröga att trycka in, sen måste man hålla in den där knappen ända tills Rogga säger släpp, det är såna där hålla-inne-knappar, dom hålls inte inne av sig själv, det ska dom inte göra heller.
Äh ja, hursomhelst har jag fått ett blåmärke på fingertoppen, haha rätt gulligt!

Jag har ont i magen, ska borsta gaddarna och gå och lägga mig.
Imorgon är det nyårsafton, har ännu inga planer. Blir väl en tråkig "bara sitta hemma dag". Det är trist, helst en sån dag.
Nå, den som lever får se.

Godnatt nu

Gos

Jag har gått i säng med pärlan, inte pjåkigt inte.
Ligger här under täcket, lyssnar musik och bloggar. Killarna gick upp till grannarna. Så nu passar jag på att bara vara. Skulle varit fint att kika någon film här på datorn sen också men de hade då fått bli när W gått och lagt sig. Men synd är ju då att vi inte har nå bra filmer som jag kan se på den här datorn iaf.

Nu ska jag läsa lite bloggar, har ni tips på nå bra bloggar så tar jag gärna emot dom för det hade varit kul att få syn på nå nytt också, (läs nytt men jag kommer inte att svika mina nuvarande bloggar för de )

Bitterfitta

Idag är då inte min dag.
Tur att jag har Wille, annars hade den väl varit ännu hemskare. Han kan iaf få en på lite bättre humör. Som nu, nu sitter han  bredvid mig här och sjunger och gör rörelserna ( på hans vis ) till imse vimse spindel. Då kan man inte annat än le.

På stan har jag varit en riktig bitterfitta, jag har verkligen haft en så dålig dag att det går utöver andra. Jag är ganska duktig att hålla det för mig själv men idag har det varit svårt att klistra på ett leende, det gick inte alls!

Jag vill bara att dagen ska vara över. Hoppas imorgon blir en bättre dag. Jag har haft två dåliga dagar nu. BLÄ för dom!

Nu är maten klar, den kommer väl att smaka skit den också.
skämtosido.




A happy new year

Snart är det ett nytt år. Vad fort tiden har gått, 2008 tycker jag bara har rusat förbi.
Det har även varit ett bra år. Jag hoppas att 2009 blir ett minst lika roligt år. Alla timmar som jag låg vaken i natt så funderade jag ganska mkt, jag ska då verkligen göra allt för att det ska bli ett bra år, mitt år - vårat år.

Året börjar med att jag ska ta tag i mina betyg, det är bra. Det är något som behövs göras, förr eller senare då är det lika att ta det på engång. Sen får vi se vad året har att erbjuda, säkert en hel del :)



Idag ska jag på stan, ska kika runt lite. Sen ska jag in på banken ja.


Nu får det vara nog.

Bambi på hal is

Det blev varken ett bad eller något cityakuten-tittande. Carro ringde och ville ha med mig ut och ragga, det lät ju mkt roligare än att sitta hemma iaf. Hon plockade upp mig på momangen och vi for ut och gled. Vi var ute ganska länge. Jenny hakade också på ett tag. Jag har haft riktigt kul ikväll. Vi blev väldigt fnittriga på slutet, garvade åt allt möjligt. Trött antar jag väl att jag mest var. Så strax blir det att hoppa i sängen.

Så dagen idag började rätt trist men slutade sjuktbra :) Super!

Natti...

Måndagsbabbel


Det hjälpte minsann att komma ut tidigare. Men jag var nära på att säga upp mig där ett tag. För det första så blåste det som fan ute, för det andra så bestämde vi oss då för att ta bilen men vad tror ni inte händer på parkeringen då, jo vi satt fast! Vi kom ingenstans först, däcken bara spann och spann. Men efter mycket gasande och svordomar så bestämde jag mig för att det skulle gå, i samma veva kommer ägren till bilen till höger som stod väldigt nära min bil, anledningen till att jag inte heller kunnat göra allt i min makt för att komma loss från parkeringsplatsen heller. Han kör i väg och nu var det mitt sista hopp. Jag körde fram bilen så långt fram det gick, lade i backen, gasade som bara den och yes, jag kom lös! Och tur var att jag väntat på att bilden bredvid farit i väg, för som jag hade varit rädd för gled bilen ner åt sidan till höger samtidigt som jag gasade. Hade bilen stått kvar där hade den fått sig en smäll :)

Vi for på dollar, handlade lite smått och gott. Inte så mkt, bara ett par pennor, en ficklampa åt D och en krittavla :)
Efter lite rännande for vi hem till pappa/moffa, där fick jag och Benna i uppdrag av pappsen att fara och köpa en tvättmaskin, sagt och gjort, det gjorde vi. Sen hem till pappsen igen och slå in ficklampan åt Danne :) Han fick den i födelsedagspresent :) Sen har vi varit och käkat med David idag också. Nu har vi främmande av Johan. Danne och han sitter och dricker kaffe i köket medans jag och Wille sitter här framför datorn :)

Ojdå, det var för en timme sedan jag började skriva på det här inlägget men jag började busa med Wille. Han skulle även cama med mormor :) Tiden sprang iväg. Nu ligger han i sängen, han la huvudet på kudden alldeles nyss och förhoppningsvis så somnar han ockå :)

printade när Wille diggade i camen tidigare.



Ikväll blir det lugna gatan här, ska strax hoppa i badet,  sen värma min vetekudde, hämta täcket till soffan, göra mig redo för cityakuten =) Sen ska jag nog sova tror jag.

Imorgon måste jag på banken!

Ha en trevlig kväll.




Inte min dag tror jag


Jag mår illa. Blä! Och det blir inte bättre av att det luktar prutt här, någon av pojkarna har inget hyffs!
Jag har en klump i magen.

Jag måste göra något, annars blir jag tokig. Ska klä på mig och lilleman.
Hoppas det kommer kännas bättre sen, av att bara komma ut i friska luften för just nu känns det som om jag ska kvävas.

Min underbara lillebror fixade iaf ett acc åt mig på spotify, yes.. som jag längtat! :)

GRATTIS DARLO!


Idag fyller pappa Daniel 24 år.
Grattis, hoppas du får en bra dag :)

Så idag har vi kaffe, saft och tårta här hemma.
Inget annat är ju då inplanerat.

Pucko


Ikväll blir det lugna puckar. Jag känner mig på ett sånt humör, endast för att jag är megatrött.
Så det blir att ligga raklång på soffan, typ. Mamma sov här natten till idag och blir kvar till imorgon. Jenny kom också just alldeles innanför dörren. Så vi tre lär väl ligga och trängas på våra två soffor, Danne får sitta på golvet om han blir hemma.
Hoppas bara ingen tar illa vid sig om jag skulle somna fast stående :P haha.

Mamma ligger i skrivande stund i badet, rackarns vad mys :)
Jag har haft båda mina bröder på besök idag också, inte illa.

Nu socialisering.

Tjing!

Tomma ord

Är det lördag eller söndag idag ? Jag har då ingen aning. Jo det har jag faktiskt, bara för att jag vet att Danne fyller år på söndag och så vitt jag vet så fyller han inte år idag, alltså är det lördag för fredag har det redan varit. Men hade de inte varit för D's födelsedag så hade jag inte haft en susning, för jag är alldeles dagvild. Det hade lika gärna kunnat vara en
tisdag eller onsdag för mig.

Just nu sitter jag med datorn i famnen och det är så skönt då den värmer mina ben. Wille lirar gitarr, Lillebror ligger på soffan, mamma är ute på gården och Danne sitter vid sin dator.

Hoff, jag känner mig alldeles tom, jag kommer inte på så mkt att skriva. När jag först klickade fram skrivfältet här så kände jag att jag hade massor på hjärtat men näe, det bara försvann. Bättre lycka nästa gång.

Idag ska det handlas och städas.

Kilar vidare nu.

Puss

Willes andra jul

Julafton var jätte bra, umgänget, den goda maten och alla fina julklappar.
Wille fick massor med julklappar, kläder, leksaker, böcker, pengar m.m.
Han var inte alls rädd för tomten, han blev mer glad och upprymd när han såg tomten, han sprattlade med benen och ropade "maaammmaaa!" i famnen på mig. Han kramade tomten innan han gick också :)

Han tyckte nog att hela dagen var bra, han hade inte tid att sova heller på dagen, det ville han inte.
Men vid matan kom resultatet av hårt firande utan vila, bild nedan.



Ja, han slocknade vid julbordet han, med mati munnen och allt. När vi lyfte honom ur stolen för att lägga honom i sin säng så vaknade han till en stund, tuggade ur munnen och somnade om igen :) hihi. Sötnos.

Nu slänger jag in lite bilder ifrån julafton.




Alla kramade tomten, MobboBenna också :)


Wille har varit snäll i år, han fick många klappar ifrån tomten.


Pappa Daniel kramar tomten

Wille kramades också :)

Lillkillen öppnar paket

wille leker med en av alla klappar han fick, nu behöver han inte låna mamma och pappas dammsugare nå mer :) Nu har han en egen.


Idag har i varit på mellandagsrean och köpt två par skor åt gossen, dock inget på rea :) tiiihi.
Får se vad dagen och helgen i övrigt har att erbjuda, det får vi se med tiden.

Tjarrå!

God Jul


God jul på er alla :)
Idag kommer datorn att läggas på hyllan hela dagen, här ska det firas och mysas med hela familjen hela dagen.
Kanske den åker fram en snabbis när dagen är över, just innan läggdags, vem vet?

Ha en bra dag !

P&K

Förlåt förlåt


Jag tänkte blogga lite innan vi for hemifrån tidigare idag men jag hann helt enkelt inte. Wille vaknade halv tio, vi klev upp, snabb städade där hemma, packade ihop, for och hämtade Benna och julklappar i från min far, sen upp till malmberget till Dannes syster, sen for vi och tankade och sen stack vi i väg :) 13.08 var vi framme i byn.

När vi kom hit var mamma igång med julbak och annat julfix. Vi fick fika nybakta bullar och ett glas mjölk, oj så gott det var.
Plättar fick vi till middag.

Imorgon är det julafton, det har börja kännas nu först. Jag tycker inte alls att den sista tiden har varit speciellt julig. Men nu medans jag sitter här vid köksbordet så ska Jojje börja med julskinkan. Jag längar tills imorgon, jag längtar till stämningen och julmaten :)

Willes julskjorta ska på imorgon också, han ska vara sååå fin när tomten kommer :)
Nu är julmusiken igång också! Nu ska det mysas.

Ha en riktigt god jul nu allihopa!




Typiskt!


Jag är dötrött men har en jävla maskin att hänga, grr!

Moffa upp i dagen och under magen


Varför ska internetbanken tjorva med mig? Eller varför ska jag vara så kass?
Det går inte som jag vill. Jag får snällt kila in på banken i stället och personligen kirra det ska måste bli gjort.

Annars knallar livet på i vanlig ordning, har varit och fixat de sista klapparna idag. Var och lämnade dom till var och en. En av dom var min farfar. Där satte jag mig ner och kikade i några gamla fotoalbum, tittade på bilder på min pappa när han var liten och det fanns några som man nästan tog miste på vem det var, Min pappa eller min son? De är så otroligt lik på vissa bilder när pappa var i Willes ålder. Det är många som har sagt det, att Wille är moffa upp i dagen, jag har aldrig sett likheten, men nu minsann är det bekräftat. Wille kommer se ut som sin moffa när han blir stor :) hihi.

Sen såg jag en eller två bilder på pappa när han var i 6-7 års åldern, haha. Det var jag! Jag fick upp en bild i huvudet på mig när jag var liten då jag äntligen hade börjat få lite längd på håret (mamma var jätte glad, mitt hår växte nämligen mest på bredden i stället) då jag bestämde mig för att klippa mig själv, sagt och gjort! ..I vattensängen satt jag t.o.m. Resultatet blev att jag såg förskräcklig ut och mamma blev tvungen att klippa mig kort, pojkfrilla hade jag minsann. Precis samma frilla som pappsen hade där i fotoalbumet, och vi var så lika varandra. Han satt och gapade så som jag också gjort på de flesta korten jag sett på mig själv från när jag var liten, jag var en vandrande fågelholk :) haha!
Ja jisses!

Imorgon åker vi ut till byn och gör oss redo för julfirandet. Pärlan får följa med förstås :)

Nu Open season.

Puss

De ä nå gäääälet.


De är nå vajsing med mina tangenter, på ena sidan låter det helt ok men på andra sidan "klickar" tangenterna mer. Benna sa något om att "tangentbordet" inte är ordentligt fastskruvat och att sånt bör man inte ge sig på själv utan de ska man gå tillbaka till butiken och be dom fixa. Jag tror att jag måste kirra de, inte för de att jag stör mig så jätte mkt på klickandet utan det är ju mer på att jag vet att något kan vara fel, då vill jag fixa det eftersom datorn är så pass ny.

Nu slutet på våra bästa år.

Nu är vi vakna


Wille ligger så sött i sin puffosäck med snutten i högsta hugg och tittar på bollibompa.
Idag ska det umgås med Jessica och Maja, inhandla de sista julklapparna, färga hår, sen blev jag jätte sugen på att baka, så det kanske jag gör. Det beror helt på hur mkt tid allt annat tar :)

Nu kommer Wille krypandes och ropar " Maaammma!"
So I guess it's mysartime :)

Så först blir det lite mys, sen ska jag klä på oss. Sen höra av mig till Jessica :)

Ha en bra måndag!

Puss

Fjärde advent


Julafton närmar sig med stormsteg. Dagarna fram till onsdag lär nog gå fort också. Imorgon ska jag och Wille vara med Jessica och Maja. Sen kanske jag skulle färga hår, får väl se om det blir av. Sen på tisdag rullar vi mot nattavaara där vi ska fira julen. Vi vill vakna upp där, starta dagen med grötfrukost och sådär, hoppas det blir så :)

Dagen idag har gått fort, vi vaknade vid nio, var vaken några timmar. När Wille vilade på dagen så gick vi också och vilade, vi alla blåste på i flera timmar. Jag tror Wille sov i nästan 2 ½ timme. Då var klockan kring halv tre och jag började bli hungrig. Jenny slutade halv fyra, då drog vi på manuella och käkade varsin pizza. Det satt fint. Efter det for vi och handlade en massa frukt som vi suttit och ätit här på kvällen. Wille älskar verkligen clementiner så han har tryckt i sig massor, det är kanske därför han inte vill sova nu, han har varit uppe och pruttat runt här. Nu gör vi ett nytt försök.

Jag passar på att blogga i pausen på heartbreak hotell. Det är nyheter så det är en lång pause.
Eller nu har jag ju fördrivit tiden lite så nu är det inte så länge kvar.

Jenny är också här men jag tror att hon är på väg nu. Hon skulle väl passa på att fara i pausen. Trist tycker jag. Jag tycker att hon kan sitta här tills jag ska gå och sova, fast då skulle jag väl aldrig gå, för jag tror inte att jag hade kört ut henne, det hade jag inte velat. Vi brukar ha så djupa och intressanta eller ointressanta samtal på kvällen :) Inte idag då, för då har vi haft en Danne runt oss :)

Nu måste jag springa och tömma blåsan innan filmen börjar igen.

Godnatt!

Puss

Året 2008

- gjorde du något i år som du aldrig gjort för?
Ja, opererade bort halsmandlarna

- höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga

- blev någon av dina vänner förälder i år?
Ja

- dog någon som stod dig nära?
Nej

- vilka länder besökte du?
Har endast varit i Sverige i år.

- är det något du saknar år 2008 som du vill ha 2009?
Säkert men inget jag kommer på här och nu.

- vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Några stycken men bl.a 8 Mars - Willes dop. 29 Oktober - fick körkortet.

- vad var din största framgång 2008?
Hm.

- största misstaget?
Har inte gjort nå misstag, inge värre iaf.

- har du varit sjuk eller skadat dig?
Inge värre.

- bästa köpet?
Min dator.

- vad spenderade du mest pengar på?
Mat och en massa kraffs.

- gjorde någonting dig riktigt glad?
Wille har gjort mig glad varje dag sen han kom till världen

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008?
Det vackraste - Cariola sjöng den på Willes dop. Så fint!

- var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare.

- vad önskar du att du gjort mer?
Motionerat
 
- vad önskar du att du gjort mindre?
Slösat onödigt med pengar

- blev du kär i år?
Ja, men var det förra året också.

- favoritprogram på tv?
Cityakuten

- bästa boken du läste i år?
Hm, ingen aning.

- största musikaliska upptäckten?
Har inte gjort någon.

- något du önskade dig och fick?
Fått spendera mina dagar med Wille, sen fick jag min önskan om att ta bort halsmandlarna som jag ångrar bitter just nu eftersom det gör ont som satan, hoppas det var värt det sen.

- något du önskade dig men inte fick?
Njä.

- vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Bjöd på tårta. Delade den med Wille :)

- finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Kanske, kanske inte.

- hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Slitismorsa :)

- vad fick dig att må bra?
Min familj

- Bästa människan du träffade under året?
Jag har träffat många bra människor.

- årets sötaste?
Wille.

- årets hetaste?
Darl.

- årets besvikelse?
Besvikelse? Vet inte.

- årets bästa?
Familj och vänner

- årets snällaste?
Snällaste? Jaru, jag vet inte.

Schyssta lökar


Jag är så trött, som om klockan inte ens slagit sex på morgonen ännu. Ändå har jag klivit upp strax före nio. Jag har min karl att tacka för tröttheten. Hur schysst är det att dra hem folk hit mitt i natten när vi ligger och sover? Visst, dom höll sig i köket och levde inte om så mkt men i och med att vi har sovrummet just bredvid köket så hörde jag ju nästan varenda ord dom sa, trots att dom pratade i normal samtalston ( normalt när man är onykter är ju inte alltid så jätte tyst ).
Hur som helst så vaknade jag och kunde inte somna om av två anledningar, 1- Ont i halsen, 2-Så länge dom skulle sitta här så skulle jag inte kunna somna ändå. Dom var här runt en timme, när dom for steg jag upp och tog panodil, sen gick jag och försökte somna om, jag tror jag låg och vred och vände runt en timme innan jag lyckades somna.

Idag, när Jenny slutar ska vi umgås. Så det är den enda planen jag har för idag.
Nu måste jag byta en B-blöja.

Tjarrå!

Goodnight sweethearts!

Jag har varit trött hela kvällen, fram till nu. Nu är jag pigg! Typiskt att Jenny for precis då.
Så vad ska jag fördriva tiden med tills tröttheten kommer tillbaka?
Jag tror inte att jag behöver fördriva någon tid egentligen, jag vet att om jag lägger mig i sängen så kommer John Blund ganska så på en gång.

Jag tror att jag bara ska dricka upp min chokladmjölk och äta upp mina saffransbullar sen hoppa i sängs. Om nu inte Wille får för sig att vakna, vi hörde honom mummla därinne för en liten stund sen, just innan Jenny for men han har varit tyst sen dess också, han sa bara "mammma" :) Kanske drömmer han om sin underbara mamma ? :)

Undra när karln dyker upp inatt då ? Kanske snart eftersom dom han är med ska på krogen men inte han :)
Men man vet aldrig, kanske hittar han någon ny kompis.
Det läääär vi ju märka !

Nu natt.

Puss

Tiden går fort när man har roligt


Jag fryser, jag känner för att fylla badkaret med riktigt varmt vatten och hälla i badskum, det ska skumma i massor.
Igår när jag var på stan hittade jag perfekta julklappen åt mig själv. Två stycken rättare sagt. En på lindex - en förpackning med ljus, badolja, badsalt  och en massa annat för badet. Samma sak inne på coop mittemot, där hittade jag nå liknande. Ojoj vad sugen jag blev på att ha de hemma vid mitt eget badkar, åh vad mysigt. Kanske någon vänlig själ införskaffar sig det åt mig ;) .. annars får jag väl göra det själv någongång.. det är ju inte värre än så.

Dagen har tillbringats på ritsem, hos pappa. Tiden har gått fort, vi gick ut vid ett-tiden och kom hem ganska så nyss.
Nu har jag en liten kille som klättrar på mig, ska kika barnpogram med honom nu, mysa på soffan :)

Hejdå.

Puss

*


Godnatt!

2142


Dagen har varit bra. Inga värre smärtor i halsen, grymt skönt kan jag ju säga, det är då ett tag sedan :)
Jag har tillbringat förmiddagen med Jenny sen har jag varit själv en stund sen kom Danne hem och Pappa min kom och hälsade på. Sen åt vi middag och drog lite senare till Willes farmor och farfar. Vi kom hem för en timme sen kanske. Då slog jag in lite julklappar men pappret räckte inte till alla så det ska inhandlas imorgon.
Jag slog även in en julklapp åt Danne, den fick han på engång. Han blev jätte glad :) Bra är ju det och det bästa av allt är ju att det är min julklapp också, haha! :)

Jag tror att jag och Danne ska lägga oss och glo lite PB och kanske Open season 2? Hade inte vart dumt nä! :)

Ha det bra tills nästa gång!

Puss

I väntan på mat


Jag och Wille sitter vid köksbordet och slår i bordet och skriker " MAT! MAT! MAT!" haha. Skitkul, tycker Willeman åtminstone :)

Pappa Daniel står vid spisen och lagar mat. Idag blir det kyckling och ris, mmmm mumma! :)

Jag längtar tills Jenny slutar, bara 1 timme kvar typ! hihi.

Puss

Kötid


Jag håller på att ringa till försäkringskassan, men eftersom jag har plats 100 i kön så har jag slängt på högtalartelefonen så man slipper sitta med luren vid örat i 18 minuter som dom sa att det skulle dröja innan jag får tala med någon. Wille pratar med snubben i telefonen :
Snubben - Du har plats 92 i kön
Wille - mmm, brahlabambi
Snubben - Du har plats 88 i kön
Wille - mmmm, blaaa. Mamma!

tihi. Nu har jag plats 64 i kön, sedär det går ju framåt, sakta men säkert !

Life is good!


Jag sitter här med ett leende på läpparna. Plötsligt fick jag en sån underbar känsla i kroppen.
Synd att jag är själv, Wille sover, Danne är och fikar med P och Jenny for nyss och jobbade. 
Jag sitter och lyssnar musik. Gamla godingar :)

Jag ska börja slå in julklappar, kanske hitta på lite julklappsrim? Hade varit ganska kul :)
Men jag tror inte att jag är så duktigt på det eller förr var jag jätte duktig och fyndig, nu är jag bara tråkig! :)

Nu spelas Aqua! haha!

Puss

Är det inte han så är det jag


Det var skönt att få gå och lägga sig i sin egen säng igår. Jag var döremot inte i säng förrän efter ett någon gång. Jag sov sen några timmar, klockan var 04-någonting och hade (som vanligt) jätte ont, jag klev upp - tog panodil - gick och lade mig igen men kunde inte somna, tio över sju kikade jag på klockan sist, fortfarande hade inte värken försvunnit men därefter somnade jag nog, vaknade till när Danne for någon minut försent, tio över åtta tror jag t.o.m det var. Sen somnade jag om tills WIlle vaknade - kvart i nio :)

Wille ville inte riktigt sova igår förrän klockan tio men efter det har han då sovit som en stock, inget avbrott :)

Nu på morgonen har jag ringt ÖNH- öron-näsa-hals och berättat om min smärta och att värktabletterna jag fick utskrivet tagit slut, att det enda jag har nu är panodil. Hon jag pratade med skulle lämna ett meddelande åt henne som opererade mig om att skriva ut recept på nytt åt mig. Hon sa då att hon kommer ju att märka under dagen om hon har läst meddelandet eller inte, har hon inte det så skulle hon skriva ett nytt meddelande åt någon läkare i sunderbyn. Jag frågade då om någon kommer höra av sig om hur det blir, nej svarade hon. Jag ska helt enkelt hålla utkik på apoteket om det kommit in nå recept eller inte. Jahapp!

Jag funderar på om jag ska klä på oss och gå ut på stan, har som sagt lite ärenden men efter det tror jag att jag ska börja ta de lite lungt, fram till julafton. Bara vara hemma - undvika så mkt ansträngning som möjligt, alla andras baciller - förutom Jennys och alla andra som jag känner -  jag menar baciller från dom jag inte känner. Sen tror jag att jag ska börja äta lite flytande i stället för att kämpa i mig vanlig mat, låta halsen vila helt enkelt :) Vi får se hur det kommer att gå.

Nu är det iaf påklädning.

Puss

Ticket to fly


Nu är vi hemma på norska igen. Känns både och. Jag hade kunnat stanna längre i Natta men samtidigt så är det bra att jag for hem eftersom jag har lite små ärenden innan julafton, nu har ja gott om tid på mig :) Och nå är det alltid skönt att komma hem på nå vis. Nog för att jag typ kände för att vända i dörren först när jag kom men jag gjorde ju såklart inte det och här sitter jag nu och har haft en supernice kväll med Jenny och lillebror, ok jag och lillen var väl inte dom bästa polarna idag men vi kan ju säga att det var trevligt iaf. Men jag och Jenny har haft det trevlans, tycker jag iaf :) hiiihii!

Danne har lekt med Johan så han har jag inte umgåtts så mkt med. Sen när Johan for så sa Danne bara godnatt och lade sig på kudden. tss, vilken stil :)

Jag tror jag ska störa honom med att ta med datorn till sovrummet och glo ratatouille, busigt värre :)

Här spelas det en låt som får mig att tänka på en person som i sin tur alltid kom och tänka på en annan person. Så den påminner egentligen om två personer. Låter heter Love med Solid Base - någon som känner sig träffad ? ;) tihi.
Sjukt vad vissa låtar kan väcka minnen. Herregud! :)

Imorgon ska jag ringa ÖNH och rådfråga på halsen.

Nu natt.
Puss

Sunshine!


Snart kommer Jenny, wiiihooo! :)

Morsning korsning

Dagen startade bra. Wille blåste på till nio och jag vaknade med nästan obefintlig onda i halsen ( iofs hade jag förbannad ont mitt i natten så jag var tvungen att kliva upp och ta värktabletter ) och det känns otroligt bra. Då vaknar man pigg alert. Vaknar man med riktig smärta så känner man bara för att ligga kvar, ge fan iatt stiga upp! Men så var det ju inte idag.

Har nyss tatt mig en dusch, det var nästan skönt. Hade jag inte varit sån torrboll så hade de säkert varit ännu skönare, nu sved de till och från :) haha. Men jag känner mig munter idag, så det gör ingeting :)

Wille gör kaffe åt mommo. . och åt sig sjäv. Man hör honom låta *slurrrrrrrp* AAAAAAAH! :)

Jag har ett paket att hämta ut, det hade ju varit kul att hämta ut det imorgon. För jag har beställt en tröja och den kanske inte hade varit fel att ha på sig på julafton, får se. Det känns som jag har en massa att göra innan julafton men det är inte så mkt egentligen, det bara känns så. Det är typ tre saker - Slå in julisar, hämta ut paketet kanske, kika efter en tomteluva åt W. Haha, så det var ju inte alls mkt :)

puss

JO TJOPPA TJENA!


Mina planer gick käpprätt åt skogen. Precis när jag hade slagit igen datorn och skulle lyfta den från bordet för att förflytta mig till ett ställe där jag skulle bädda ner mig och kika film så vaknade lilleman, han var jätte ledsen och ville inte sova så vad gör man? Det var bara att plocka upp honom. Då blev han så glad och busig. Han är så söt. Nu har han varit tyst in en halvtimme kanske men jag tycker mig höra honom små mummla där uppe, hoppas att det bara är inbillning för det är ju natt nu, nu ska vi inte vara uppe och busa.

Jenny, jag drömde en hemsk dröm här en natt. Vi har ute och körde bil. Du körde, vi hade lånat någons bil som vi skulle åka och lämna tillbaka. Personen vi lånat den ifrån bodde söderut, typ Göteborg eller nåt, vägen dit var halkig. Vi snurrade o frivilligt längs vägen titt som tätt men vi när vi började tycka det var lite småroligt att glida runt, då vi börjat göra så att vi snurrade med flit då hade vi missat att det kom ett stup längre fram och där körde vi ner, vi pustade ut då vi inte åkte rätt ner i stupet utan landade på nå ställe just nedanför kanten. Vi kollade på varandra och sa i kör " tuuuuuur!" Då brast det, då gick underlaget vi stod på sönder och vi snurrade flera flera flera varv innan vi nådde backen. Vi höll på att dö, som tur var hände allt de här utanför våran morbrors hus i härnösand så Annelie och barnen sprang ut och hjälpte oss och ringde 112. På larmcentralen sa dom åt Annelie vad hon skulle göra för att hålla oss i liv men vi var starka nog att klara oss själva, tyckte Annelie iaf, för hon frågade om vi kunde passa barnen medans hon sprang ner till Åsa för att dricka en kopp kaffe :) Ambulansen kom och dom körde oss till nå sjukhus på Gotland. En läkare kom och tog emot oss och sa att du skulle dö, men då frågade jag om dom inte kunde ta mig istället för att du måste leva så du kan mata dina katter. Läkaren funderade en stund och gick sedan med på det. Du fick leva, jag dog. Sen vaknade jag! :) haha.

Jag var tvungen att skriva ner de för annars skulle jag glömma bort de ;) haha.

Nu ska jag gå upp till min son. Jag tar med mig datorn om det blir att sitta uppe. Då får väl jag oh Wille kika film eller nåt :)

GODNATT!

Nu tackar jag för mig!

Hojj, jag är helt slut. Har alldeles nyss lagt Wille, trots att han tog en sen vila idag och jag trodde att jag inte skulle få honom i säng i vanlig tid utan att det skulle bli en sen kväll så har han ändå varit jätte trött här efter middagen. Han kanske hamnade i paltkoma, så som han vräkte i sig skulle det inte förvåna mig.

Han har iaf varit på ett jäkla humör, en riktig grinolle och retsticka. Allt för att göra morsan mer och mer slut i skallen.
Jag har rent ut sagt längtat tills han ska gå och sova. Nu är det fritt fram för mig att dejta John Blund, som det känns just nu så är den idén inte långt borta. Jag har ratatouille på datorn, kanske ska man göra sig i ordning ( byta om, borsta tänder, lägga ihop lite alvedon och grejjor till natten ) sen lägga sig ner i en varm och mjuk säng och tittar den mysiga filmen enda till slutet, sen fäller jag ner alla tre locken, daton och mina två små ögonlock och faller sen in i drömmarnas värld, gud så trött jag blev!

Gäsp!

Snart är det julafton också, det roliga är att min karl i år inte har en susning om vad han ska få i julklapp, det är kul. Han brukar nästan alltid lista ut det och jag är så dålig på att ljuga om sånt :) haha!

Jag tror nästan att jag ska sätta min plan i verket nu. Lät det inte bra?
Nå mer bloggande blir det nog inte, om jag nu inte skulle piggna på mig av någn anledning.
Så godnatt på er!

Puss

Skotertur



Här är vi alldeles slut efter att ha varit ute och kört skoter. Ändå var vi inte ute så jätte länge. Tänk vad lite friskluft kan göra :)
Jag tog inte med någon vagn eller pulka hit så vi fick ta de vi hade, en skottkärra som Wille fick åka runt i här ute på gården medans mommo fixade i ordning skotern.


Wille tycker det är jätte roligt att åka skoter men han blev lite pömsig där på slutet och somnade tvärt i kälken. När vi kom in fick han fortsätta sova men i sin säng med sin tutte och snutte :)

Idag skall det ätas pottipalt, jag ska planera ordentligt hur och när jag ska ta mina smärtstillande så dom hjälper som bäst då vi ska äta, för palten vill jag inte missa! Oh no. Big no! :)

jahapp, strömavbrott igen.. bara att avvakta med att skicka i väg inlägget tills ljusstaken i fönstret börjar lysa igen + ytterligare någon minut tills internet kommer igång igen :)

Puss

Det var på tiden


Äntligen fick vi sova en hel natt, från ca 00 - 06.00. Inte dåligt, så idag hoppade jag upp med en skutt nästan. Jag kände mig väldigt utvilad, skönt :)

Det blir troligen ingen hemfärd idag heller. Jag tror att vi ska satsa på att åka hem imorgon, det låter väl bra Danne? :)

Här diggas macarena med alvin and the chipmunks ;) YEEEEEEEEEEEEAH! Wille dansar för fullt här bredvid, shake that ass! :)

Nu har jag datoriserat klart, ska leka med Wille :)

Puss

OMG!


Bodyguard på tv just nu ffs!

jag har sett den några gånger men jag gillar den som på nå sätt :)

Tjing!


Självklart ska det ju bli reklam på engång jag sätter mig till rätta. Ovanligt, not!
Jag kommer på fler och fler fördelar med att äga en bärbar dator för varje dag som går.
Jag skulle rabbla upp några för min pappa här för någon dag sen, visst kom jag på några stycken men jag hade aldrig ens tänkt på vissa saker, som t.ex nu när det är reklam på tv så har man som tidsfördriv under hela :)
Tidigare idag då det var strömavbrott - inte bara det att jag fortfarande kunde skriva osv osv utan när det är kolsvart i huset så har man pärlan som lyser upp i mörkret ;)


Jag tror att jag ska införa något nytt här i några dagar iaf, varje dag skriba en ny fördel jag kommit på med att ha en bärbar dator? :) haha. Lite att göra, oohja! Men ganska kul :)

Nu ska jag surra lite med min karl.

Puss


skrev det här inlägget för 15-20 min sen men bloggen verkar ju full.
GRRRR!

Ett gott skratt förlänger livet



Fy farao vad jag kan skratta åt den här, den där lille killen förlängde mitt liv med några år! :)





Den här tycker jag också är skitfrän, herregud vad barn kan vara roliga.
Tårarna har sprutat på mig :)

Idag stod Wille för middagen


Wille är ju lite kortare än mommo så han fick minsann stå på en pall för att nå upp till arbetsbänken mommo valt ut.

Wille rörde ihop köttfärsen till köttbullarna

Sen hjälpte han mommo med potatisskalningen också.


Se så duktig han är ;)


Efter matlagningen var han så häääääääär lycklig :)

Så till middag idag fick vi köttbullar och potatis, man fick även äta lite korv och spagetti om man ville men den maten hade inte Wille stått för :)

Jag åt så mkt så nu har jag tok ont i magen, men så går det. Men det var så jäkla gott och skönt att äta för en gång skull, idag gjorde de inte så där jätte hemskt ont att svälja maten, POSITIVT POSITIVT!

Nu ska jag slänga igång någon låt innan morsan min och Wille slänger på nå Alvin and the chipmunks eller julmusik, moahaha! :)

Puss

Julmorgon



Okej, en natt till i samma stil som den förra. Wille vaknade inatt klockan tre redan men inatt tänkte jag att han inte skulle få som han ville så jäkla lätt, jag tänkte minsann kämpa en stund för att få honom att somna om, visa klart och tydligt att det är natt och att man ska sova då. Jag vill ju inte att han ska vända på dygnet. Men Wille ville inte, han har skallats, han har busat, han har skrikit och han har skrattat ( väldigt få ggr ). Så efter två timmars, blod, svett och tårar så klev han upp med mommo. Jäkla unge! :) Envis som en get, för trött var han ändå men varje gång han höll på att somna så märkte han väl det själv och kastade sig upp i sittande position med detsamma. Han total vägrade! Men efter lek och stoj - eller vad dom nu gjorde så somnade han om, en timme senare. Vi sov till tio.

Nu diggar han och mommo julmusik, Wille är DJ, det är han som sköter volym och låtval. Han trycker på mommos tangenter som sköter musikspelaren. Och såklart så sjunger han ju med! :)

Idag ska det rullas köttbullar till jul.
Här blir det strömavbrott en gång i kvarten och jag blir lika förvånad varje gång att man kan fortsätta skriva här i bloggen, ok - internet försvinner men man datorn är fortfarande igång och man kan fortsätta skriva - nu i skrivande stund så är strömmenborta igen -  men det hindrar inte mig ifrån att fortsätta skriva i mitt blogginlägg. Tur så är strömmen oftast borta i bara en eller två minuter.

Nu är jag klar här, nu är det bara att invänta att strömmen kommer tillbaka så jag kan publicera inlägget också.
Under tiden kan jag ju erkänna en sak -  jag önskar att min mammas dator slog av varje gång det blis strömavbrott, för då hade jag sluppit lyssna på den här hemska jullåten som spelas om och om igen när hon och Wille sköter musiken.  Wille pausar och mommo slår igång låten igen, samma låt - från början. Tack - nu böt dom låt :) Annars är det mysigt att sitta och lyssna musik och höra Wille tralla där till :) ÅÅÅÅH! Mammas gulli!

Strömmen är back!

Puss

Glass i stora lass



Nu kommer ett milt "tycka-synd-om-mig-själv-inlägg" här igen :)
Men den bjuder jag på. Idag har det gått 8 dagar sen operationen ( måndag:operationsdagen, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag ) 1-2-3-4-5-6-7-8.. ja åtta hela dagar! Och det gör fortfarande ont, FRUKTANSVÄRT ont!
Så idag har jag tryckt piller och glass och snart börjar cityakuten - till den funderar jag på att ta piller ( dags nu igen - det har nästan gått 6 timmar ) och sen en stor tallrik glass igen. Det är de enda som hjälper. Det dövar som lite.

Så får det bli och då måste jag rusa för soon it begin!

Puss

Videosamtal



Wille och Mobbo Benna umgås på alla sätt som är möjliga. Nu när vi inte är hemma - då det är ganska långt mellan dom, inte stoppar de dom från att umgås ändå inte. Jag tror nästan att de är bästa kompisar,kanske i smyg - ja,  jag troree! De har videosamtalat med varandra today. Sen att morsan alltid ska lägga näsan i blöt, det gillas inte, Wille brukar vela vara själv med sin bästis men jag brukar säga som det är, att jag också vill vara med dom, de vekar alltid ha så himmla kul ihop, då blir jag avis. Så idag mutade ja Wille med glass. Det gick hem! :)

Mamma är bäst ingen protest!




Åskan går - mitt i kalla vintern.



kurrikurri! Det kurrar i min mage, fy tusan vad hungrig jag blev bara sådär pangbombang. Tur att mamma redan står och skalar potatis, det blir firrepinnar med pottisar, inte fyskam :)

Min son har inte haft så bra rutiner idag iochmed att han sovit så konstigt natten och då blev ju morgonen och dagen påverkad. Så nu tror jag att han är trött, fast han verkar ändå inte vela vila och tur är ju det, för då skulle han nog inte somna i tid inatt heller. Äh, det hade inte heller varit hela världen, det är ju sånt som händer men det är inte så att jag väljer det frivilligt. De är som skönt att ha fasta rutiner, det gillas. Men idag har varit en riktigt mysig dag ändå, lillgossen har varit så gossig :)

Nu ska jag trycka i mig en 1 grammare.
Niiiiice!

Puss

Crazy morning


Här sitter jag fortarande i pyjamas.
Natten har varit väldigt kort, halv ett gick jag och lade mig i sängen, somnade kanske en timme senare. Klockan fyra vaknade Wille, han var jätte glad och busig.. inte sådär grinig han kan vara när han vaknar mitt i natten. Hur som helst ville Wille inte sova, så det var bara att kliva upp med honom. Lekileki! Halv sju somnade han om igen och blåste på till halv elva :)  Så då passade ju vi ( jag & mommo ) på att sova också, jag fick då sova annat var de ju med den där mommo :)

Just nu rensar Wille mommos alla skåp i köket, det är roligt! :)

Själv ska jag strax gå och klä mig, kanske ta en dusch? Hade inte suttit fel.

På återseende gott folk.

Puss

The Ukulele Orchestra of Britain



Jag säger som Jojje " Tänk vad musik är enkelt egentligen"
Dom spelar samma ackord hela tiden, till helt olika låtar. Alla går i samma ackord och det tänker man inte på när man hör låtarna enskilt. Coolt! :)
nöööörd, tänker ni! :)

Undra om de är någon bra film på tv, ska gå och kika. Jag tar med mig pärlan ifall att det bara är skräp på tv, då får jag väl spela eller något annat på pärlan istället :)

Puss

Byfånar


Impulsiv som jag är så for jag och Wille till byn idag bara sådär. Nu ska vi dricka te och äta mackor. Jag ska alltså dricka te, sen får vi se hur de går med mackätandet.

Jag och mamma kommer de här dagarna sitta mittemot varandra när och om vi ska datorisera samtidigt. Mamma brukar ha datorn på en plats på köksbordet, nu har jag bänkat mig framför henne, kul!

Vi ser ju om jag uppdaterar mer senare. Inte omöjligt :)

Puss

Käften kärring!


Vi börjar väl med de negativa, vääääärsta natten/morgonen sen operationen. Alltså jag grät inte som i "buhuu buhuu" men det rann stora tårar ner för min kind, vare sig jag ville eller inte. Jag kallsvettades bara för att jag hade så ont.

Det positiva, vi ska snart på kalas :) Mosters man fyller år så vi ska dit och gratta honom. Wille soverjust nu så vi ska vänta på att han vaknar sen ska vi gå. Benna är här igen också, han ska också med :)

Jag är som vanligt by-sugen. Kanske lika att flytta dit så ofta som jag känner för att åka dit.

Dags att hoppa i duschen.

PUSSEN!.. hihii!



fläng

Men vafan? Nu ser jag ju att slutet på mitt förra inlägg inte kom med, vad irri! Undra hur det kommer sig? Kanske för att Mozilla bråkar med mig.

Wille vill inte sova. Jag tror tyvärr att han börjar bli sjuk eller något, det rinner ur ögon, näsa och han är alldeles varm. Våra alla termometrar har pajjat så vi kan inte kika om han har feber men om jag ska säga vad jag tror efter att ha känt på honom så har han nog febran.


Lillebror är här, det är kul!

nu ska jag och W mysa :)

puss

Check!


Vad skönt, nu är städningen bortgjord. Jag tog tag i saken tidigare idag, jag började med Willes rum. Vi har förrut haft alla hans leksaker nästan i lådor här ute i vardagsrummet men idag möblerade jag om i gossens rum och flyttade in alla lådor dit. Självklar lär dom ju åka in och ut ur de där rummet ändå men det gör ingenting, jah kände bara att det blev så grötigt att jämt ha dom stående i de där hörnet, svårstädat också. Det är ju perfekt egentligen och ha hans rum och alla hans leksaker i de rummet han har eftersom de rummet är just intill vardagsrummet. Har man dörren öppen dit så är man ju typ i samma rum... det känns då så, så de är ju perfa!



Där har ni några bilds på hur det ser ut :)

Time out!

Det tar jag nu. Nu orkar jag inge mer. Jag vill vrida tillbaka tiden, sätta tillbaka mina halsmandlar, vakna utan smärta. Jag hatar att gå och sova, för alltid när jag vaknar så gör det skitaont, jag trodde först att det var pga att det gått så pass många timmar att smärtstillandet slutat verka, men nej.. det spelar ingen roll om jag sovit i två timmar eller i sex timmar, det gör fortfarande lika ont.
Nå jag får väl försöka tänka positivt, det gör mest ont på en sida.. det hade ju kunnat vara lika hemskt på båda sidorna. Snart har det gått en vecka, då borde de ju börja vända?

Någon som gjort en tonsillektomi och kan ge mig några tröstande ord? :)

Jag hoppas att det går över snart, inte bara för min skull utan för eran också, för så länge jag har ont är det väl de enda jag kommer att surra om, tyvärr. Jag vill att folk ska tycka synd om mig ;) hihi

Nu ska jag och Wille gå och äta frukost, eller jag lär väl mest titta på när gossen äter eftersom jag som sagt har rätt så jävla ont i halsen :/
.

Kram

Tekniker eller ett smartare huvud sökes

Jag måste då erkänna en sak, att jag är korkad, för visst måste man vara det när man inte ens hittar vart man höjer och sänker volymen på den här saken ( datorn )? Hur svårt kan det vara ? Jo, tillräckligt svårt så att jag måste undvika att gå in på sidor eller liknande med ljud för då har vi rena rama konserten här eftersom jag inte kommer på hur de funkar det där.

Nä nu måste jag gå och vila hals och ögon, båda två svider av två olika anledningar.
halsen - har ätit chips trots att jag inte tror att de var att rekomendera, ögonen - jag är trött som en iller.

Imorgon har jag städning inplanerat på schemat. Det behövs, ser ut som en rövarkula här :)

Kram

Skrytmåns!


Åh, just nu knapprar jag på min nya kärlek! Den är så fin, min nya dator :)
Vi kikar idol men nu i pausen så passade jag på att skriva en rad eller två för att skryta om att jag har en alldeles sprillans ny snygging. Nöjd som fan :)

Jag är sugen på karra, ge mig?

Puss

12 December


Fredag - julklappshandling och idolfinal. Planerna för idag.

Har inte gjort ett skit idag ännu, Wille tog sovmorgon så då fick vi också det. Tjugo i elva klev vi upp :) Great! Kändes jätte skönt. Så vi har inte varit vakna så länge om man tänker efter, ändå känns det som om klockan vore fem på eftermiddagen redan, men icket.

Jag funderar på att kila över till pappsen här på en stund, ska ändå dit senare och låna bilen så då kan jag ju knata dit lite tidigare så hinner jag ju vara där en stund också innan det är dags för klappshopping :)
Får se om jag själv får en tidig julklapp idag? Men Jag är nöjd om jag får den den här månaden, eller om jag t.o.m får den nästa månad :) hihi.

Allt för mig!
- Vem vinner idol ikväll då ?

Kram

Godnatt! :D




Får se om det blir en sovmorgon eller Lucia imorgon, beror helt på hur jag mår i natt och imorgon. Kommer natten  vara som de varit hittills så lär jag ju inte orka gå och se på luciatåget, fast det hade varit jätte kul att se dom små barnen lussa :)
Jag kommer väl med nöd och näppe orka med julklappshandlingen imorgon som är inplanerad om natten kommer vara likadan. Jag tar morgondagen som den kommer helt enkelt.

Nu ska jag knapra piller sen sussa.
Godnatt! :)

Puss

Plättar med glass


Wille är alldeles för busig denna morgon för att det skulle bli något filmtittande  :)
Det gör absolut ingenting, han är så mysig så jag busar hellre med honom än kikar en film på soffan.

Snart ska vi göra plättar, jag fick inte i mig nästan något tidigare.. någon tugga av mackan, mer än så fick jag inte ner.
Nu känner jag däremot att de onda börjar försvinna lite, känns något bättre iaf, så nu tror jag att det finns en liten chans att jag kommer kunna käka, plättar med glass.. mmm. Den där glssen känns mest lockande :)

Jag börjar nu, hoppas bara att Danne kommer strax också. För godast är det ju med nygräddade plättar! :)

Puss och Kram

Envis som en get


Värsta smärtan hittills under den här resan.
Jag vaknade med fruktansvärd smärta i morse. Jag klev upp och för att ta mina piller, jag har fått panodil i brusform, men det var ingen höjdare idag, jag tog panodil som jag redan hade hemma i tablettform, då behövde jag svälja kanske 2 ggr istället för 10 ggr. Sen tog jag mitt andra piller som jag alltid glömmer bort vad de heter diklo..nåt. De tar jag numera med fil för min mage kraschade tidigare.
Jag ska lägga mig på soffan med en film, vi får väl se vad Wille tycker om det. I värsta fall får jag väl ge upp och leka och ståjja med honom fast det känns som om halsen håller på att ramla av, åååh det vore inte dåligt det :) Jag vill inte ha min hals just nu, någon som vill bytlåna? Sen när min hals läkt och blivit fin då vill jag ha den, annars har jag gjort detta helt i onödan.

Näe, nu movie och kramisar.
Kanske måste jag slänga något i magen först, jag är jätte hungrig men hur ska det gå?
Jag är envis som en get så vi ska allt se till att få de att funka :)

Puss

My everything!



Bara för att han hade så kul och är så rackarns söt!

The weakness in me




Jag vet inte varför jag älskar den här låten. Jag tycker att den är asmysig :)
Den går om och om igen på min och Willes playlist den här morgonen.
Keisha White - Weakness in me


Peace!

pain!


Just nu sitter jag här och väntar på att älsko ska komma hem från... lallandet. Idag är tycker jag att det är ett lallande, annars tycker jag inte alls nå illa om de där han är på. Men IDAG, just nu. Jag har ont, jag har nyss tryckt i mig lite mer smärtstillande,  jag vill sova bort smärtan. Det kan jag inte. Wille är vaken.

Egentligen är inte smärtan värre än en halsfluss, det är ungefär samma smärta. Det är när jag sväljer de gör ont.. men jag ogillar halsfluss. Jag tycker att de gör nog ont. Så nu gubben lilla får du gärna komma hem.

Det jobbiga är att jag fryser. Igår var jag skållhet ( min pappas uttryck igår) Men idag verkar det bli en kylig dag. Hojj.
Sen de äckligaste med hela den är grejjen är att den där dinglande saken man har i halsen, spenan, gummibandet, snorren.. ja ni vet? Den är stor som en köttbulle, samtidigt som om de känns som omd en blivit längre än vanligt, eftersom om jag böjer mig framåt så lägger sig den på min tunga, lägger jag mig på rygg så kväljer jag eftersom den lägger sig neråt i halsen... uuuuuuuuuuuuh! Synd om mig, I know!
Nå jag får de de här som en positiv grej. Det här är sista gången jag kommer att ha en "halsfluss" :)

Nu ska jag skutta och vara glad åt det istället.
Och ännu gladare är jag för de positiva beskdet jag fick igår från min bästaste vän!!! YEAH! =)

Nu puss och kram på Willeman :)

Puss

Tonsillektomi

07.00 - Kom till receptionen på ÖNH - avdelningen, köade och anmälde mig när det blev min tur
07.20 - Satte mig i väntrummet
08.00 - Blev inkallad till ett rum där jag frick träffa hon som skulle operera mig
08.30 - Blev inskriven på avd 8 och fick ett rum och en säng.
Tur att jag hade korsordstidning och mp3-spelaren med mig, det blev en lång väntan....
12.45 - Fick operationskläder, en snygg lång skjorta och ett par snygga trosor.
13.30 - Rullades till operation
14.00 - Sussade jag sött medans de grävde mig i käften.
15.23 - Vaknar jag på uppvaket, jag sitter upp och ropar "hallå, hallå!" Mina kinder var alldeles blöta, jag kände mig ledsen :) Var kopplad till en massa apparater.
Ca en timme senare fick jag åka upp till avdelningen igen.
16.23 -  Ligger på mitt rum.
17-19 - Hade jag besök. Berit, Danne, Pappa och Benna :)
19 - 20- sov sov.
20.00 -  tog på mig lite andra kläder, fortfarade sjukhusets men de var iaf mkt snyggare än skjortan, de blev ett par blåa mjusikar och en blå collegetröja. Sen knallade jag ut till dagrummet och glodde lite tv. Satt väl där mindre än en halvtimme innan jag somnade igen.
20.30 - Gick och sov på rummet
23.30 - Vaknade av fruktansvärd smärta i halsen, klev upp och sökte lite personal och bad om smärtstillande
Gick sen och kikade lite tv i väntan på att värktabletterna skulle hjälpa, åt en glass på de hela.
01.30 - Gick och sov.
06.00 - Vaknde och fick mer smärtstillande. Somnade om på engång.
08.10-  Blev väckt, jag skulle åka ner på ÖNH-avdelningen igen och prata med läkaren igen.
08.30  - Träffade läkaren, pratade om hur det gått och hur jag ska undvika infektioner och onödigt ont.
08.45 - Åt frukost på avd 8.
09.00 - Tackade jag för mig! Ringde efter pappa och hämtade ut medde på appo.
10.00 - Pussade jag på min son här hemma, åh vad jag saknat honom!!! :)


Snart är de nattinatt igen. Har varit förbi min farfar som fyllde 71 år idag, det tog på mina krafter så nu är jag trött.
Ska iaf ta en dusch, lägga mig på soffan inder ett täcke när Wille gått och lagt sig. Innan de är det onödigt, då kommer man ändå inte få ligga där länge, busunge som han är :)

Nu vet ni att jag lever iaf.. en del skrattar, andra gråter :P
Puss




Dagen före Dagen med stort D.


Jag är jätte dålig på att skriva, förlåt!
Nu blir det också bara en snabbis. Tänkte bara säga godnatt. För nu måste jag gå och sova om jag ska orka upp imorgon redan vid 5-6 tiden. Tjugo i sju åker jag till lassarettet för inskrivning. Sen någongång under dagen blir jag sövd och halsmandlarna ryker. Sen ska jag (förhoppningsvis) vakna till liv igen och då får jag ju se om jag får åka hem redan samma dag eller om jag blir kvar över natten. Dom jag vet har gjort en sån här operation har de varit olika för. En fick åka hem, en annan blev kvar. Vi får se helt enkelt.

Jag kommer iaf uppdatera sen och berätta om hela faderullan men det får bli när jag orkar. Jag har ingen aning om hur man mår ens efter. Det återstår att se . Jag tror jag kommer att må prima ballerina ganska fort iaf :)
Men som sagt, det lär ni få veta tids nog.

Nu ska mp3n laddas så den är fylld med en massa bra musik till imorgon.

Wish me luck!

Puss

Lördagsmys


Just nu befinner vi (jag & Jenny) oss hemma hos Carro. Vi har tjejkväll, vi är 5 tjejjor här om man räknar med Beavovven också :) Systrarna Johansson, alla tre + jag och vovven :) Men nu har vi alla hamnat framför varsin dator, varför vet jag inte men jag tänkte att då drar jag en snabbis här :) Vi har nyss sett en film, ska väl kanske se en till om vi orkar och vill, vi får se.

Jag och min lilla familj var tidigare och åt hos svärföräldrarna mina, tacos blev det och det var så himla gott :)

Nä, nu ska jag dra igång brudarna.

Hejdå!

Puss 

Shit happens


Gårdagen spenderades med Carro. Vi gled runt i hennes schnugga bil, vi körde folk hit och dit. Till slut hamnade vi på en  mindre fest i malmberget där vi blev kvar en stund. Där träffade jag gamla vänner och bekanta, skitnice! Lirade lite guitar hero, skitgrym var jag med tanke på att jag balanserade på ett ben och blundade med ett öga :)

Sen efter många om och men och fram och tillbaka till malmberget så träffade jag Lottie och Johanna, äntligen! :)

JO, just ja. Jag blev påbackad också. Men personen som gjorde de och hade skitdåligt samvete är förlåten. Hahahha, vilken syn! ;) Men det gjorde faktiskt inte så ont. Typ inte alls.

Idag får vi se vad som händer.
Just nu kanske jag ska tjuvsmaka en sån där saffransbulle som mamma gjort och skickat in till stan, till oss! :) Mumma!

Nu är det inte många dagar kvar till måndag, då smäller det. Då ryker golfbollarna som sitter fast i halsen på mig :)

Mysdags med Wille nu.

Puss

OOOHJA!


Det sket sig de där med att somna tidigt. Än är jag vaken, har inte sovit en blund. Men däremot var jag skitaduktig och gick och la mig direkt efter filmen, typ 22.00 prick. Duktigt. Tyvärr var jag intelika duktig på att somna.

Nu gick jag bara hit till datorn för att hämta min mp3, ska slänga på den och drömma mig bort med musiken.

Puss

Kvällsstund


Nu ligger Wille.
Själv har jag lastat upp en stor skål med glass som jag ska slänga i min mage till en rulle vi ska slänga igång strax (glassen lär ju vara uppäten långt innan filmen ens hunnit komma igång riktigt) Efter filmen ska jag minsann gå och lägga mig. Jag har varit jätte trött hela dagen, jag har inte ens orkat göra något. Jag gick en liten längre kortare promenad med Bea. Med lite längre kortare menar jag att det var en längre kortis = längre än vad hon behöver för att göra sina behov men kortare för att jag skulle kalla det en hurtig prommis.

Nä nu film.
Syns imorgon.

Puss

Morgonstund


Åh så skönt jag har sovit i natt. När morgonen kom ville jag verkligen inte stiga upp. Det var inte de att jag var trött, för jag kände mig samtidigt väldigt utvilad men det var som så varmt och skönt innanför täcket och jag ville inte att den underbara skönhetssömnen skulle vara över.. men det var den. Klockan 07.17.

Jag började fundera på en sak. Hur hittar man en person som man typ inte vet ett skvatt om? Jag fick för mig att jag på skoj skulle försöka hitta en person som jag träffat för jätte jätte länge sedan. Jag vet vad personen heter i förnamn och vars personen bodde då. Mer än så vet jag inte. Jag hittade ingenting. Visst, då sökte jag mest på sidor där man egentligen inte vet om man hittat eller inte, vi säger eniro.. där kommer det ju upp 70 000 personer med de förnamnet. Hur hittar folk folk? Gör man ens det? Med så lite info tänkte jag. Tar man till specialister så är de ju klart. Men kan man klara de på egen hand? Nu tänker inte jag ens försöka eftersom att det bara var en grej som slog mig, en kul grej. Men jag har inte alls någon anledning att ens veta av den där personen idag så jag sätter punkt här :) Haha.

Nu började dom sjunga på tv och då fastnade Wille framför den också :)

H kommer nu. Dags att ge upp.

Puss

Välkommen till verkligheten


Ha! Idag fick vi också sovmorgon, lika länge som igår. Exakt! :)
Jag och Danne klev upp, det är något nytt vi börjat med nu, vi båda kliver upp på morgonen när Wille vaknar, det känns mkt bättre och roligare så :) Men Danne är ju lite trög startad så så ligger han istället på soffan och glor på insdan om ögonlocken. Idag hade jag och Wille en plan om hur vi skulle hålla honom vaken, kittla honom under fötterna :) Bild ovan!

Wille har kommit in på ett dagis också, på älven. Helst hade jag ju velat att han skulle få komma in på trumman men dit var det tydligen längre kö. Och eftersom både jag och Danne ska ut och jobba/plugga/praktisera - vad nu han ska göra i januari, så måste vi ju ha ett dagis där Wille då kan vara under tiden, och det är ju perfekt. Samma dag som jag börjar plugga börjar han på dagis :) Älven ligger ju lite längre bort från oss, eftersom vi inte har någon egen bil så måste vi ju räkna med att det blir promenader dit och därifrån, men det är inte jätte långt.. men det tar en stund att gå.. helst på morgonen i riktigt kallt vinterväder kan jag tänka mig att det känns långt att gå dit :) Men jag ska ringa iaf och höra om trumman, hur länge man får vänta på en plats där, säkert till hösten så det lär ju bli älven iaf. Men vi ska ju i vilket fall som helst vara tacksam att vi fick en dagisplats så lägligt.

MEN.. jag vill inte att Wille ska börja på dagis, då känns det som om han har blivit så stor, inte kan ju min lillkille gå på dagis. Sen att jag vet att han kommer tycka det är skitkul. Det är iaf vad jag kan tänka mig att han kommer tycka :) Och han måste ju gå på dagis, hur ska det annars gå ihop? " Välkommen till verkligheten" :)
Det blir bra! :)

Nu frukost.

Puss

Sovmorgon

Idag fick vi just det.. sovmorgon. Nästan till klockan tio fick vi sova, Wille blåste på ordentligt :) Inte klagar vi heller. Det kändes bara skumt.

Nu sover han iaf.

Jag grejjar med fejjan, försöker förstå mig på allt som har med den att göra.

Idag ska jag städa här hemma har jag bestämt, det ser redan ut som en rövarkula och det får de inte göra.
Sen ska jag kanske åka på dollar också med Knutie ( Lottie, men det blir alltid Knutie när jag skriver sms ) :).

På måndag åker halsmandlarna väck också! Great! :)

Nu något annat.

Puss

Fejjan är rätt nice :)


Vi for tidigare till Willes farmor och farfar. Det kändes verkligen som om vi var tvungena tt göra något eftersom jag kände att annars skulle jag somna rakt upp och ner på golvet. Och då passade de ju jätte bra att passa på att åka och hälsa på dom, eftersom jag tänkt tanken ett tag nu :)

När jag kom hem satt jag mig här vid datorn och började kirra en facebook. Jag hade inte tänkt skaffa en då jag haft en tidigare, jag gillade den inte så jag hade den kanske i en vecka ( jag var typ aldrig inloggad är under tiden ) sen tog jag bort den. Men nu gav jag den en andra chans och jag ångrar mig inte. Jag tyckte det var rätt kuligt där. Eller roligt vet jag väl egentligen inte.. men jo. Det verkar iaf som om jag kommer att behålla den ett tag iaf, det känns som så :)

Nu är det puss och godnatt.

Puss

Puss puss


Då var pengarna snart slut. Har handlat idag. En tröja ( lite för stor men det gör inget, den blev bara mysigare), kläder till Wille och ... min tidiga julklapp ett par SKOR! :D haha. Jag ville och behövde verkligen ett par nya, så nu har jag fått de också :) great!

Var även på dollar och köpte lite smått och gott.

Jag tycker Wille är så söt nu när han kan pussas, frågar man honom om man får en puss så böjar han fram huvudet, visar sin pussmun (tungan utanför munnen) och pussar en på munnen :) ELLER, så trycker han undan den som frågars ansikte och låter i stil med "NÄEEUH" haha. Gullunge.

Han sover i sin puffosäck nu. Men han får inte sova så länge för det är ju läggdags om en timme. Nu har han kanske sovit endast fem minuter och det blir inte så många till heller :)

Tidigare idag, för typ inte så länge sen så klättrade han in i tvbänksskåpet och verkligen försökte stänga in sig där mendet gick inte så bra, han rymdes ju inte :)



Jenny for nyss hem. Jag känner för att gå och lägga mig för jag är astrött men det går ju inte, inte ännu. Därför funderar jag på om man skulle låna bilen och dra till Willes farmor och farfar eller något i stället. En kort stund iaf.
Men jag vet inte, skönast hade de varit att bara ligga hemma på soffan och slumra :D

Jag lämnar över beslutet åt Danne.

Puss

All I want for christmas is you


Vilken mysig morgon vi haft och har ännu.  Julmusiken är på och Wille har varit extra go, jag har fått många kramar och pussar :)

Jag tror att vi ska gå ut med vagnen på ett tag också. Ska bara få något i magen först. Än har jag bara druckit ett glas juice.

Jag håller med alla som säger att julen blir mkt mysigare och roligare när man har barn.
Redan förra året då Wille ändå fortfarande var pytteliten så kändes de mkt roligare. Men i år känns det ännu bättre, är det så att det bara blir bättre och bättre för varje år som går när man har barn? Det vore ju underbart.

Jag vet att det här kommer bli en jätte bra jul. Just bara för att vi har Wille. Det spelar ingen roll vars vi firar den i år heller. Bara vi får vara  med Wille :) Och det får vi ju!

Nej där ljög jag, men det lät så fint. Klart det spelar roll vars vi firar jul. Man vill ju vara bland folk som står en nära. Man vill ju fira med nära och kära. Det är det som är jul för mig, att vara med folk jag tycker om. Ju fler desto bättre.

Vi har ännu inte bestämt oss vars vi ska hålla hus men jag vet att det löser sig. Det är de som är ganska jobbigt här julen, att bestämma vart man ska vara. Vi har tre ställen att välja på. Eller i år är det väl bara två men ändå. Mina föräldrar är skilda, då är det två stycken där. Sen Dannes mamma och pappa då. Det blir tre. I år står det mellan D's familj eller min mamma och familj.  Hojj, det känns som om jag får dåligt samvete av att bara tänka tanken på att "välja bort" någon. Men jag vet att alla förstår men ändå. Nä det är inge roligt, men tyvärr så blir det ju så här.

Nu ska jag fortsätta här. Ska lyssna igenom mina nya julskivor som Mikaela nämnde åt mig.Sanna Shirley och Sonjas, Celine Dions och Jill Johnsons, Jills har jag hört tidigare eftersom min mamma redan spelat upp den, så den vet jag var bra iaf :) Ha en bra dag hurrni! Det ska jag försöka ha.

Puss

Batman


Kikade nyss film med Dan, Batman såg vi. Jag tyckte den var rätt bra men den var också rätt lång så nu är jag alldeles för trött egentligen för att sitta här. Näe så då är det ju onödigt att göra det också så nu knyter jag ihop säcken och går och lägger mig. Jo, herregyyyy vad snygga julgardiner mami satt upp åt mig idag. Snyggare än dom jag hade åtminstone och lite ganska mkt till (hade inga julgardiner tidigare så)

Nu natt!

Imorgon ska jag kanske få en julklapp i förskott! Ganska rejält i förskott, men det är något jag verkligen verkligen vill ha just nu, så vi får se. Jag lär ju uppdatera er om det imorgon! :)

Puss

RSS 2.0