Idag gäller det. ..



Jag är så förbannat trött .. klockan är halv tolv men det känns som om den bara skulle kunna vara sju på morgonen typ. Så irriterande. Nåja, ska snart slänga på mig lite kläder och åka till skolan. Sen är det bara att fara direkt och hämta hem pojken, sen måste jag minsann gömma mig någonstans .. i någon garderob eller så med hörselkopor (kan ju alltid låna Willes)  så jag kan plugga i lugn och ro.. min eftermiddag/kväll kommer att bestå av ett enda pluggande. Har historieprov imorgon och förståååår inte hur jag ska kunna få in allt som vi gått igenom och antecknat i min skalle. Det är ju huuuuur mkt som heeeeeeeeelst. Jaja, ska läsa papprerna om och om igen, det som fastnar, det fastnar och det som inte gör det får vi hoppas inte kommer på provet.

Efter imorgon så är även min helg räddad, då är det nästa prov som ska göras, ett hemprov och det ska lämnas in på måndag och jag har inte ens börjat. . så jag behöver inte ens fundera på vad jag ska hitta på till helgen, vad skööönt! .. not?




#¤%&/()


Trött och hungrig = JÄVLIGT IRRI ! ---> Ingen hit när man är stressad och har massor att göra i skolväg men som jag bara inte ooooorkar just bara för att det känns hopplöst, då gör jag inget alls istället ! --> Bra kod ? ABSOLUT INTE !

Stolt


På väg till skolan .. igen :)
Har kort dag idag, mkt mkt skönt !
Jo och igår fick vi tillbaka våra matteprov och inte för att skryta eller så så kan jag ju tala om för er att Matilda kammade hem ett MVG. MKt stolt (förvånad) då jag inte tyckte att det gick sååå bra. Men inte klagar jag att jag är smartare än jag trott :D


Nu måste jag dra.
Hej !

Distant dreamer


Här hörs Duffy vrålandes ur mina högtalare, sitter här och lyssnar musik och läser bloggar i väntan på att åka upp till skolan och ha två lektioner, webbdesign och matte. Jag hoppas verkligen att vi får tillbaka våra prov redan idag, det hade ju inte varit helt fel för det är det enda jag går och tänker på efter ett prov, hur gick det egentligen ?

Sen ikväll ska jag försöka börja med mitt hemprov i Religion B, jag är verkligen kass på religion. Och detta prov går ju som ut på att argumentera och jämföra och ha sig. Inte riktigt min grej. Det är ju svårt att argumentera om någonting som man egentligen inte har någon susning om. Ha ! Jaja men det ska väl gå det också. Det måste de ju göra annars blire inget betyg för mig i den kursen och det vill jag ju ha såklart. Så det är ju bara att göra sitt bästa, what else can I do ? Juuust.

Okejokej, dags att dra sig härifrån och slänga på sig en tröja och sen gå mot bilen.

Hoppas ni får en toppen dag allesammans !
Au revoir !?

. . . . .


Hemma igen och imorgon är det dags för skola och dagis igen. Helgerna går så rackarns fort. Men våran helg har varit helt super, en helg som behövdes. Nu äre bara nya tag.

Ska kika om jag hittar någon film som verkar sevärd, som vi kan slå igång sooon.
Har dock en liten kille här som totalvägrar att sova ! IRRI!

Nåmen. Hej

Big city life


Njuter ute i byn, fast man vet aldrig hur länge det varar, det luktar som om alla inte är så "bymyssugna" som jag är.
Big city life, var beredd ?! :D

Byaraggen



Ok, provet gick sådär. Inte åt helvete och inte full pott heller. Det kändes som att det gick ok. Sen får vi se sen när jag får tillbaka det hur pass bra ett ok för mig är :)

Nu har jag just packat. Ska åka ut till byn ihelg. Det har jag sett fram emot länge nu, bara åka ut dit och vara med min familj där. Det är mysigt. I LIKE !

Jag och Wille väntar bara på pappa Daniel och på lillebror/morbror Benjamin som är och shoppar.
Sen när dom är klar och Danne kommer hem så ska vi dra, först ut till Carro och fira henne. Hon blir ju stora flickan imorgon :) Sen vidare mot nästa by.

Men hej så länge dårå ! :D


Jo förresten, snodde en grej från min pappas status på fejjan!


En svensk och en amerikan snackar om lite av varje. Amerikanen säger: - We've got George Bush, Johnny Cash and Bob Hope! Svensken svarar: We've got Fredrik Reinfeldt , no cash and no hope!

mårning


Äh, jag far och gör matte prov istället för att sitta här och uggla.
(Hade jag haft ett val så hade jag iiiiiiinte aaaallls valt att sitta hemma hellre).

Plögghäst


Nu måste jag sluta leka i photoshop och gå och plugga matte istället, prooooov imorgon.
Kommer gå åt helvete, tuuuur att jag inte ens äger en linjaljävel !
Gött.

en grej jag höll på med innan photoshop hängde sig och inte går och starta igen, så jag bjuder på ett litet spel. Finn MINST 5 fel ! ;D


I'm bad !


Jag är verkligen ingen bloggare !


Sitter här och gäspar, för ovanligehetens skull ? Not !
Jag är så trött dygnet runt så att allt känns jobbigt.

Har matteprov på fredag och jag kan nästan inget ur de kapitlet vi nu håller på med, så jag tror ju inte att det kommer gå så bra. Fast jag ska plugga och lära mig de här närmsta dagarna, sen får det gå som det går.  Kan ju iaf hoppas att jag lär mig så pass att jag blir godkänd.

Snart ska jag åka upp till skolan. Har kort dag idag och det är rackarns skönt. Slutar redan halv ett och har ännu inte ens börjat. Jag börjar klockan 10.  Jag fundilerar på att ta med mig matteboken upp och sitta kvar där och plugga lite, tror det kan bli mer gjort då.

Willegrabben har fotografering idag på dagis, han fick på sig en ny snygg skjorta med ett par snygga jeans till som han fick av mommo. Han tyckte att han själv var snygg så det var ju bra det ! :)

Jajja. Nu ska jag göra mig redo.
Hej så länge !

Tråkig söndag !


Idag kommer jag att ha näsan i skolböckerna. Har skjutit upp allt hela helgen så nu sitter jag här med ALLT som måste göras idag istället, största delen är alla mattetal som måste räknas :(

Fy rackarns vad roligt jag ska ha det  !
Typiskt mig - att alltid vänta med allt till sista minuten. Men men, vad hade jag annars gjort idag ? Säkert ingenting annat ändå, kan vi ju säga till tröst iaf :P

Nåväl, dags att dyka ner.

Frääääääscht


Imorgon ska jag tömma kameran. Har inte idas göra det tidigare då jag varit utan dator eftersom jag tyckt det varit för krångligt att slänga in dom på Dannes dator. Men nu när min pärla är hemma igen så ska det bli andra bullar, då kan jag börja bjuda på en bild eller två ibland igen.

Nu ska jag lägga mig i våran nya renbäddade säng, som jag har längtat. Det är bland det bästa jag vet, att lägga sig i en alldeles nyrenbäddad säng. Sen ska det bli intressant att känna efter hur sängen känns på riktigt, det är ju inte samma sak att sova en hel natt ( flera år i en och samma säng ) än att provligga en säng i typ några sekunder i butiken. För att vara helt hundra på om man gillar sängen eller inte så borde man ju iaf övernatta minst en natt i butiken för att veta. Men det går ju som inte, eller jag har ju visserligen inte frågat men jag tror ju inte det ;D haha.
Så ja, det ska bli kul :P

Nåväl, ska dejta John nu.
.. Och mysa med min lillkille som redan ligger i våran säng och håller den varm.
Min älskade lilla goskit :D

Min önskan gick i uppfyllelse


Min dag blev verkligen superdupermega bra ska ni veta ..
Allt har gått som på räls. I dag älskar jag mitt liv !

Som pricken över i:et så har vi nya sängkläder att krypa ner under ikväll .. och inte bara det, helt ny säng dessutom. NICE ! :D

Och jo, fick tillbaka min dator idag också. Nu behöver jag inte "palla upp" skärmen nåmer ... och sen går den jätte tyst eftersom de var gulliga att rengöra kylningen från damm också, coolt. Den känns ju nästan som ny ;)




Onsdag i dag



Wille vaknade vid tre i natt .. som tur var så somnade han om.  Fast vid den tiden hade han redan fått ihop 9 timmar och klockan åtta då han klev upp på morgonen måste han varit rackarns utvilad, 14 timmars (!) sömn. Hihi.

Jaja, ska räkna lite matte nu - så jag inte ligger såååå mkt efter. .


Hoppas ni alla får en toppen dag ! :)

tjugotrenollnoll


Dags att krypa ner igen då.
Hoppas på en superbra dag imorgon men tror väl inte att den blir så mkt bättre än någon annan dag.
Har iaf skola hela långa dagen, startar med matte och det är ingen bra start på dagen, jag hajjar nästan noll av det vi håller på med just nu. Blä. Matte är inte kul när man inte förstår men faktiskt rätt kul när man kan :)

Jag har inte så mkt att skriva här just nu så jag slutar här helt enkelt istället för att klottra vidare ännu mera skrot :)

Hörs imorrn !

Nattinatti :)

I need you


Våran lilleman stängde sina blå före klockan ens slagit 18.00. Jag väckte honom några gången men han somnade bara om, försökte med en massa knep men nej, så till sist bestämde vi oss för att fick sova vidare helt enkelt. Vi tänkte ju först att det skulle bli omöjligt att få honom att sova till natten om han skulle blåsa på länge redan då. Men i stället så gjorde vi honom klar för att sova för natten så fick han fortsätta sova. Nu återstår det bara att se om han sover hela natten eller om han ska upp mitt i natten då han sovit klart ;P

Ikväll börjar Idol. Känns lite uttjatat men vafan .. jag lär se det ändå, iaf de här första uttagningarna, de kan ju vara rätt fräna ibland .. och bra. Finns ju faktiskt en del " Hallelujah moments " också.

Nä nu ska jag läsa lite bloggar, fast jag har inte så många bloggar jag läser nåmera .. har rensat en massa på bloglovin och tagit bort såna som aldrig uppdaterar eller som skriver om saker som inte intresserar mig helt enkelt. Har haft en massa onödiga bloggar.

Nu hade jag behövt nya, så har ni en blogg ni vill dela med er av så give it tooooo meeeee. Eller vet ni någon annan blogg som ni tycker är bra så kan ni ju tipsa om den också, så kan jag ju sen avgöra om jag tycker om dom.
Man hade ju kunnat slänga ihop en lista på alla tips :) .. och så hade jag kunnat lämna en kommentar om vad jag tycker om bloggen och så :) .. kanske ? Vad tycks ?

Äh, jag behöver bloggar att läsa iaf ! :D Så om ni är snälla kan ni ju hjälpa mig med det :)

Nu är det bara en kvart kvar till idol, ska slänga ihop en kopp thé.
Ciao så länge !

Wake up!

Bjuder på en frän video, den muntrade då upp lite mig :)






Kvällsblogg


Nyduschad och redo för sängen ? Ohja, som jag längtat hela dagen att det ska bli läggdags men som vanligt så blir det ingen tidig kväll för det, vipps så var klockan nu. Tiden går fort när man har roligt, idag kan jag faktiskt skylla på att min bästaste mamma är här och jag haft svårt att slita mig ifrån henne :) Men nu får det vara nog.. nu är jag tillräckligt trött för att säga godnatt.

Imorgon skola, vad roligt .. det gäller att tänka positivt men ska jag vara ärlig så är jag less, första veckan i skolan sa jag att jag faktiskt inte tycker att det känns jobbigt att gå den här terminen men fort har jag ändrat mig. Bara under helgen tycker jag att jag ändrat inställning till skolan, kanske för att jag varit så trött ?
Jag vill iag hitta tillbaka till den förra inställningen och motivationen, det kändes ju mkt roligare = lättare.


Äh, vilket onödigt surr.. jag vill sova ju.
Godnatt på er ! :D

Bad day


Idag är ingen bra dag känner jag.
Jag mår inte speciellt bra, vågade inte åka till skolan idag. Eller jag tar en lektion i taget, första hoppade jag över, nu innan den andra började så började jag må ännu sämre så jag skippar den också .. som det känns nu så blir det nog ingen av de två sista heller. Men jag har tagit alvedon iaf, jag hade verkligen behövt gå på matten, det är min sista lektion idag. Jag har sån huvudvärk, illamående och ont i kroppen. Ska lägga mig på soffan en stund till. Klev upp för att känna efter lite .. men jag orkar verkligen inte.

Jag får ta igen det jag missat idag senare ..

God morgon :)


Bjuder på en låt så här på morgonen :)



Blahiblaha

Jag läser webbdesign i skolan och det är rätt intressant då jag faktiskt vill lära mig.
Jag vill göra om min design på bloggen också, är nöjd med den men är ändå rätt less, känner att det är dags för lite nytt.

Annars sitter jag här och tänkte ta tag i lite pluggeri, har bara en liten detalj kvar som jag glömt bort. Men det går undan på två röda. Är väl just därför jag skjutit upp det sen i fredags, "ja men det går ju fort, det hinner jag göra sen... ". Här sitter jag nu, imorgon ska det vara klart. Så det är ju bäst att göra det nu medan jag ännu kommer ihåg.

Snart kommer D hem med lite morötter åt mig, jag skickade honom att handla de åt mig eftersom han ändå var ute och gled runt :) ..

Nä, nu ska jag kika om vi har någon vettig film att glo ikväll .. och just ja, göra klart den där uppgiften till skolan !

Hej så länge !

Hej mitt nya liv


Hejdå sugar !

RSS 2.0