Hur väl känner jag min sambo?

Jag snodde denna från Moa, tyckte den var lite småkul :)

Vad heter han: Kjell Johan Daniel Karlsson
Vad har han för favoritfärg: Rosa ;P
Vad har han för ögonfärg: Blå
Klädstil: Ingen alls, han går med lite allt möjligt, men oftast jeans och en t-shirt.
Har han färgat håret nån gång: Ett X antal gånger.
Har han klippt sig någon gång: Jajjemen, han kan aldrig hålla sig, han säger nämligen ofta att han ska låta håret växa så han kan skaffa dreads.
Har han piercat sig: Jopp, han har haft hål i läppen och sen har han en töjning i örat, sen ett "vanligt" uppe på örat, vet inte vad det heter.. men där högst upp typ :P hihi
Dricker han: JOORÅ, klar han gör, både alkoholfritt och alkoholhaltiga drycker :)
Röker han: Joppsi.
Vad har han för mobil: En gammal SonyEricsson
Vad vill han bli när han blir stor: Konstnär eller uppfinnare ;P ? höhö
Vad har han för färg i sitt rum:  I sitt rum? Ja, iofs han har ju ett eget rum där han brukar pyssla och ha sig, skrubben.. där är det vita väggar :) Där är jag sällan, bara när jag ska hämta handdukar eller sängkläder.
Har han någon/några systrar:  En storasyster, Annelie :)
Har han någon/några bröder:  En storebror, Tony :)
Vad är hans favoritmat: KÖTT!! Eller pizza :)
Vilken mat hatar han: Fiskpinnar ;P Han är nog jäkligt less på det, jag åt det som fan när jag var gravid och före det åt jag det ganska ofta också, men jäkligt ofta under grav.. jag hade ätit det varje dag om jag hade fått men Danna sa stopp ;)
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Han hade nog köpt ett hus, åkt till Jamaica, get Wille en del och kanske jag skulle få en slant, köpt en fräsig bil åt mig nu när jag snart ( förhoppningsvis tar körkortet) :) Jag vet inte, han hade nog gjort en hel del.. pengarna hade tagit slut ganska fort tror jag :)
Vad heter hans pappa och mamma:  Stefan och Berit
Har han bråkat med nån någon gång: Ohja, alldeles för många gånger om jag får tycka till :)
Vad brukar han göra på helgerna: Umgås med mig och Wille och så kan han han hälla i sig någon öl eller två med grabbarna.
Vad har han för musiksmak: Kass! Svenskt.
Hur/var träffades ni första gången: vi har träffats på massvis med fester och då har vi bara bråkat typ, men när vi träffades under goda omständigheter så var det så att han frågade på msn "när ska vi ha en dejt?" En dag senare ringde han och frågade om han fick komma förbi, då kom han hem till min lägenhet på pärhögströmsgatan.
Hur gamla var ni då:  Jag var 16 och han var 20
Vad påminner dig om honom: Jag vet inte egentligen inte, allt väl? Men jag kan bli nostalgisk när jag hör vissa låtar. Då minns man tillbaka till vissa stunder eller händelser.
Vad var det första han sa till dig: Tjena!.. säkert.
Vad var det första du sa till han: Hallå!.. säkert... Jag minns inte :)
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Allt mellan himmel och jord.
Är han beroende av något: CocaCola, cigg, snus och mig, han har så svårt att sova utan mig :P 
Vad kallar du honom: Danne, Älsko, korkskalle, GÖSTA! (har hänt vid nå tillfälle ;P ) pappa och göllet.
Vad kallar han dig: Älskling, Tilda, tildis, Matilda ( väldigt sällan ), Elin ( har han börjat med nyligen) korkskalle och Mamma.
Idrottar han:  Haha nej nej nej :) Han börjar men sen så slutar han och har en massa ursäkter till varför. men jag ska inte klaga, jag är inge bättre.
Hur länge har ni vart tillsammans:  2 år & 11 månader.
Hårfärg: Brun
När fyller han år: 4 dagar efter julafton, 28 Dec.
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara: En ros.
Om du skulle beskriva honom med 3 ord, vad skulle de vara: Ett ord skulle räcka, UNIK! Det finns ingen som han.
Vilket år är han född: 1984
Gillar du han: Mer än så, jag älskar honom! Av hela mitt hjärta. Han är bäst!

Är jag inte duktig så säg Älsko ;)

Idag har det varit "tiptop" väder ;)



Nu ska jag ringa min karl, han väntar på mitt samtal. Jag sa att jag bara skulle skriva färdigt detta så :)

Hejdå!
Puss


Wille hittade just en kakbit


Jag och Wille sitter här vid köksbordet, fortfarande kvar i byn. Men idag åker vi kanske hem, jag tror det!
Hursomhelst sitter jag här på en vanlig stol och W sitter i sin barn matstol, han sitter där och gör nr. 2. Mitt i allt klämmande så hittar han en liten kakbit bakom honom i stolen, det är inte ovanligt. När Wille äter kaka så ramlar alltid något ner i stolen som man får plocka upp sedan. Men denna lilla kakbit hade vi minsann missat. Så nu sitter Willeman och suger på en liten kaka och klämmer  :)

Han är så söt, han har nu verkligen hittat sin egen tunga, han lipar och leker med den :)
Den kan vara kort och tjock & lång och spetsig :) tihi. Det ser så kul ut så jag måste alltid skratta när han sätter igång.

Nej nu har jag en blöja att ta hand om.

Hörs senare!
Hejdå! Vink Vink! -som vi brukar säga åt lille Wille :) Och då möts vi alltid av ett stort smile och en arm som viftas fram och tillbaka, han är jätte duktig på att vinka :)

Ja just ja!


Här är bilden jag lovat er. Här sitter Wille och doppar tårna i den lilla dammen.



Jag måste ju bara visa den här tokgulliga bilden på Wille också.
Här klättrar han i hamocken.
Visst var han söt ?


Idag blir det sallad till middag - mums!
Nu till något annat
Hejdå!

Godnatt


Tänkte bara kila in och säga godnatt. Nu tänker då jag gå och sova, för engång skull ska jag gå och lägga mig tidigt. Det har blivit rätt så sena kvällar för mig den senaste tiden.

Vi har iaf haft en helmysig dag idag, varit ute och busat på gården, Wille har doppat fötterna i den lilla dammen vi har på gården och sen har han gungat massor i hamocken. Det har grillats och ätits ute. Synd bara att det blev så myggigt där vid och efter middagen, det förstör verkligen. Man blir ju skogstokig.

Wille har även badad innan läggdags också, det gillar han skarpt! :)

Får se om jag lägger ut någon bild från dagen kanske imorgon eller så, när bilderna satts in på datorn. Jag lovar inget men vi har tagit en massa fina bilder så det hade varit kul att iaf få upp en bild.

Nu väntar sängen!
Nattinatti :)

Nattavaara

Nu nalkas det mys på hög nivå de närmsta dagarna. Jag och Wille gjorde nå impulsivt igår och stack hit till Nattavaara ett par dagar, vi blir väl här till imorgon eller onsdag. Det känns faktiskt bra, man myser som på här hela dagarna av att bara vara. Och det allra bästa är ju att det egentligen inte spelar någon roll hurdant väder det är ute, är det fint ute så myser vi på det sättet att vara ute i solen och hitta på saker. Är det sämre väder, kanske t.o.m regn ute så sitter vi inne och lyssnar på ljudet av regndroppar som faller ner mot taket och plåten. Pysslar och donar innomhus.

Nä, det är skönt och bra för själen att komma bort ett par dagar och då är Nattavaara de perfekta stället att åka till. Jag trivs här, med omgivningen. Myggen är väl de enda jag hade kunnat välja bort så hade det varit perfa, rena paradiset helt enkelt! :)

Of course saknar jag min karl en smula också :)

Både jag och Wille har sovit hela natten, skönt. Det är länge sedan W har sovit en hel natt utan att vakna.
Men hans hosta har ju blivit mycket bättre, jag har inte hört honom hosta en endaste gång efter det att jag gick och la mig igår. Måste vara jätte skönt för honom, irriterande att vakna av alla host-attacker.
Se, Nattavaara är som medicin för dom små också, jag talar nog inte för mig själv om hur bra det är att åka ut hit då och då :)

Nu ska jag ta en drink, smak vanilj tror jag att det blir. Ska prova med en stänk kanel också :)

Jag älskar min familj ! <3

Mos och pannkaka



Åh, jag hade skrivit ett jätte långt och jätte fint inlägg nyss. Men sen så när jag skulle publicera det så gick det inte och så försvann det bara. Det är länge sen jag kände att jag faktiskt skrev nå givande eller meningsfullt. Men nu var jag nöjd, nu var det ett bra inlägg. Men näe, det är inte meningen att jag ska skriva nå sånt, bara en massa kraffs!

Nu vakande Wille till, måste kila.

Befinner mig btw i Nattavaara, myyys!

Bok och Godnatt sen.


Jenny min kära vän


Jag har haft en riktigt trevlig kväll, Jenny har varit här och vi har surrat om allt mellan himmel och jord. Visst, det brukar vi väl alltid göra. Men idag har det varit lite så där extra mysigt. Kanske är det för att vi har haft KF = Killfritt. Danne är på sväng så han har inte varit hemma och är ännu inte hemma heller och gud vet när han kommer hem, han har nämligen ingen skjuts hem från malmberget. Den stack hem utan honom. Så vi får se..

Nä, jag ska inte sitta här nu, jag ska ligga i sängen för länge sedan. Men jag och Jenny har babblat på till typ nyss.
Hon for hem för kanske mindre än en halvtimme sen så :)

 - Fan, nu hinner jag inte lyssna på min ljudbok, för då kommer jag inte att somna förrän om minst en timme och då kommer jag att vara trött när Wille vaknar. Man blir så inne i boken så det är alltid lika svårt att lägga i från sig mp3n. Men kanske kan jag lyssna 1-2 kapitel. Det blir bara 10 minuter typ :)
Goodnight sweethearts, it's time to go. . barampamba, tjing tjong !

Flitigt


Glassat i solen är vad vi har gjort idag. Vi gick på stan och satte oss i folkmassan, det var rackrans mycket folk på stan.
Inte långt efter att vi satt oss så kommer Pappa-Steffo och Mamma-Berit och gör oss sällskap. Sen förflyttade vi oss till nyfiken och satt där istället.

När vi kom hem tog vi tag i hemmet, smutsen skulle väck, dammtorkat, dammsugit, och skurat. Och jag har t.o.m gett mig på att putsa fönster i vardagsrummet. Det behövdes, de har varit alldeles svarta. Men det är ju inte så konstigt med tanke på att det kör en massa bilar just utanför fönstret och vi bor ju på nederst. Ja men, fönsterna blev iaf renare, men jag kan ju inte dirkekt påstå att det där med fönsterputsning än min grej liksom, men men man är ju alltid nybörjare innan man blir grym :)

Nu lagas det mat här, middagsgäster ska vi få också. Syster Annelie och Pierre, det är somkul att bjussa på middag ibland.

Nu har jag lämnat ett spår här också, jag har inte så mycket på hjärtat just nu. Skulle väl mest skryta om hur duktig jag/vi varit :)

Nu inväntar vi gästerna.

Tung natt


Jag hade för det första jätte svårt att somna, vid halv två hade jag ännu inte somnat. Men kanske någon halvtimme efter det. Men klockan 3.00 ringer min mobil, jag missade samtalet eftersom jag upptäckte att det ringde för sent. Inte var det någon större skada skedd då eftersom då ringer det på Dannes mobil istället. Så då vaknade vi ju igen. Sen somnar jag efter många om och men om, men hann inte sova länge. Klockan 4 vaknade Wille. Då var det bara att kliva upp för att plocka upp honom. Han fick iaf sova med oss. Han har börjat få det som någon vana :P Men men, det är ju så mysigt ändå så :)
Sen vaknade han klockan halv sju. Steg upp och gjorde i ordning välling åt honom och en dos bricanyl. Gav honom det, sen fortsatte vi sova till halv nio. I antal timmar har jag säkert fått nog med sömn. Men det värsta är när man blir avbruten i sin sömn tycker jag. Då är jag mycket mycket tröttare än om jag åtminstone fått sova 3-4 timmar i streck.

Bla bla bla.. idag då? Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Kanske gå på lindex och kolla om jag hittar nå kul åt Wille. njaaaaaaaae, slösa pengar? Igår gick det nog med pengar. Nä, nu ska det snålas med penki den här månaden :)
En prommis blir det idag iaf :)

Jenny har tydligen planer för mig också men jag känner mig så kluven. Jag vet inte hur jag ska göra.. det får vi fundera på.

Pusspuss!






DUNS!


Idag har Wille varit med om sin allra första krash :/
Han och Danne gick och vilade, sen hur jag bara en duns.. Wille ålade sig över sängkanten och for rätt ner i golvet med huvudet först. Självklart grät han - nästan skrek. Men det var nog i både smärta och chock. Jag blev jätte rädd och jätte nojjig. Jag ringde barn, men fick en telefontid först om nästan en timme, så vi for in. Men på vägen dit blev Wille bättre, han slutade gråta och började t.o.m skratta. Men vi gick ändå förbi barn, dom hänvisade oss vidare till akuten. Vi gick dit pratade med dom där, men de sa att vi bara skulle åka hem och observera. Om han skulle kräkas eller bli som typ apatisk och tappa medvetandet så skulle vi komma in. Vi passade på att gå upp och hälsa på D's mormor på sjukhuset innan vi for hem.

Och Wille har mått bra, ett litet blåöga har han fått, annars har han varit pigg och alert som vanligt. Jag gissar att jag bara blev så uppstressad, jag visste inte vad jag skulle göra, helst inte när man har hört t.ex att man inte ska låta någon som slagit huvudet ordentligt somna och så där, så jag ville kolla för att vara på säkra sidan. Men jag hade lugnat ner mig i bilen på väg till sjukhuset också. Men jag säger som så hellre åka in en gång för mycket än en gång för lite.

Första krashen är ju alltid första krashen gissar jag. Och det här var nog inte sista gången han kommer att göra sig illa på ett eller annat sätt. Sen han har börjat åla och ta sig framåt så har han ju gjort illa sig ibland flera gånger om dagen, inte nå värre smällar då men, små saker :)

Jag måste ju erkänna att jag nästan bölade lika mycket som Wille gjorde när han trillade.
Det gjorde så ont i hjärtat.

Lillvännen min <3

Svinen bleknar


Penicillinet verkad då hjälpa. Utslagen har redan blivit blekare och färre, skönt. För jag har verkligen sett ut som ett svin i nyllet, så gräsligt fult. Men men, nu är det nästan så att jag hade kunnat visa mig bland folk igen utan att skämmas :)
Mycket bra!

Jag har nyss betalat bort fakturor, lika bra att göra bort dom på engång när man fått stålar. Men något irriterande är att jag har fått mindre pengar från FK än jag brukar, men antagligen är det för att jag fyllt i nya dagar den här månaden, eller uppdaterat, eller ännu bättre förlängt föräldrapenningen. Men jag kom inte ihåg hur många dagar jag brukar ta, så jag kryssa i mina som jag tror att jag har haft. Men tydligen var det typ en dag för lite eller så. Men men..

Ni med föräldrapenning, dom där lägsta-nivå-dagarna. När är det man får börja ta ut dom? Jag har för mig att man inte fick ta ut dom dagarna före ett visst antal "vanliga" dagar, är jag ute och cyklar eller stämmer det ?

Kanske är det dom jag börjat ta ut men som jag inte kryssade i nu?.. HMM.
Ska kolla upp de där, för jag vill börja ta ut dom så att dom inte blir ensamma kvar, för vi kommer då inte ha råd att leva på bara dom, utan jag måste mixa ihop dom med de andra dagarna för att det ska gå ihop.

Nåväl nog om min föräldrapenning.


Hejdå!



Do you ever get lonley




- Nu till Dannes mamma och pappa!
På återseende

Gullungen!


Vi har lagt Wille vid halv åtta men han vill verkligen inte sova. Så vi har haft han uppe en stund men har lagt honom igen. Nu när jag gick in dit så SITTER HAN UPP, helt gulligt. Första gången jag sett honom sätta sig upp själv. Han har med hjälp av  spjälen på spjälsängen dragit sig upp :)

Nä nu måste jag kila in till honom.

Godnatt!

Svinga svinisar!

Svinkoppor (Impetigo)

Svinkoppor, som även kallas impetigo, är en ytlig hudinfektion som beror på bakterier. Infektionen ger utslag i form av ytliga sår eller blåsor. Tvätta flera gånger om dagen så att sår och blåsor torkar ut. Vänd dig till vårdcentralen om behandlingen inte hjälper inom en vecka, om du har många koppor i ansiktet eller över ett stort område eller om du får feber.

Svinkoppor orsakas av streptokocker eller stafylokocker. Infektionen finns oftast utan att ge några andra symtom än utslag, men kommer ibland i samband med en förkylning.

Svinkoppor är inte farligt, men smittar vid hudkontakt.

Symtom

Impetigo av streptokocker

Impetigo av streptokocker ger ofta ytliga sår som bildar honungsfärgade skorpor om de lämnas i fred. De sitter oftast i ansiktet – vid näsvingarna och kring munnen – men också på fingrarna där de kan ge nagelbandsinfektioner.

När behandlingen med antibiotika har varat i 3 dygn finns det inte längre risk för smitta.

 


Där har vi svaret på mina skumma sår/utslag i ansiktet runt munnen. Jag var idag på apoteket för att köpa något mot munsår( som jag egentligen inte trott att det varit, eftersom jag aldrig brukar ha såna problem med munsår, jag brukar typ ha en liten sårskorpa i mingipan) men jag bad om råd. Rådet jag fick var att uppsöka läkare. Sagt och gjort, jag har svinkoppor!
Nu ska jag käka penicillin i 10 dagar och smörja med penicillinsalva lika länge.
Troligen har jag fått det via min förkylning som jag haft i två veckor. Halsondan försvann när jag fick såren kring munnen, förkylningen gjorde en adressändring :) typ.. eller så inte ! men ja.

Hoppas bara inte Wille eller Danne får samma. Jag vet inte hur mkt jag har pussat och kramat min lilla Wille nu när han varit sjuk. Jaja, hoppas hoppas han klarar sig! Han har det nog så jobbigt redan med sitt.

Nu ska jag kika vidare här.
Adjöken Fröken!

Så nu blir det att hålla sig från att pussa på mina killar.

Cambridge

Idag har jag börjat med cambridge, jag känner mig riktigt taggad så jag tror fan att det kommer att gå vägen den här gången. Men jag är ju bara på första dagen så än kan jag väl inte direkt säga om det är piece of cake eller skitjobbigt. Jag kan ju bara säga att hittills har det gått rätt så bra, den första drinken jag tog med smak av kakao/mint den var jätte god, smakade som after eight men den jag tog nyss, jordgubb den var inte alls nå god. Visst gick den ner men näe, nå var det just! Men jag har massor av den, för den och kakao/mint var tydligen populärast. Sen har jag fler smaker som vanilj, kakao och cappucino i kalla och sen har jag grönsak och kyckling i varma.

3 om dagen ska jag dricka. Jag tänker dricka två kalla först och sen till middag dricka en varm, det känns bra.

Annars händer väl inte så mkt, eftersom Wille är sjuk så håller vi oss mest inne. Vädret är väl också en faktor till att vi håller oss inne också. Sen att alla vi känner nästan är bortresta så har vi väl inte så många ställen att gå till heller för den delen :P hihi.

Jag har hittat en mobil nu som jag vill ha också, kanske blir det mobilköp också. Vi har räknat ut att det skulle gå på runt 196 kr i månaden för två telefoner i månaden. Sen kan man ju betala av hela beloppet som man ska betala av också när man känner för det, när man en dag känner att vi har råd att lägga ut så mycket. För i dags läget har vi inte det, hade vi haft det så hade jag betalat kontant på engång. Jag gillar det bättre, då är mobilen MIN och färdig betald. Jag har väl aldrig egentligen tyckt om det där med delbetalning men ändå så känner jag för att jag hade kunnat göra så nu, jag vill verkligen ha en ny mobil och D behöver verkligen en ny, så vi får se! :) Kul hade det varit.

Jag är iaf sugen på en SonyEricsson W380i =)

Nu ska jag kika ifall Wille har vaknat
KramKram!

Bajskalas

Imorse när Wille vaknade gick Danne för att plocka upp honom. Då ropar han på mig, jag kommer dit och ser och känner lukten, han hade bajsat! Han hade bajsat i blöjan och sedan tagit av sig den. Det var bajs i hela hans säng och han själv var alldeles bajsig. Han har sovit i bara blöja inatt och då är den ju lätt att ta bort. Han har ju börjat med det, att dra bort de där flikarna som man sätter fast på sidan. Så vi brukar iaf sätta på honom ett par kallingar på blöjan eller pyjamas då. Och ska han sova i bara blöja så har vi ju även Up&go blöjor som är mkt bättre då :) Men vi hade tydligen inte tänkt till igår kväll :) Men men, det är såna här gånger det är så otroligt tur och skönt att man har tvättmaskin hemma :)

Tråkigt väder är det ute också, så idag blir det att inte göra ett skit.
V är sugna på att köpa nya mobiltelefoner så vi får se, vi ska väl diskutera och räkna på det :P

Wille är fortfarande sjuk :/
18 dagar nu...




Söndag


Innan jag bestämde mig för att sätta den rubriken så var jag som vanligt tvungen att kika om det verkligen var söndag idag.
Jag är dagvild!

Men ja, söndag är det då idag och jag har inga planer för dagen mer än att jag ska förbi försäkringskassans brevlåda. Anmälan om föräldrapenning måste in, nu ska jag anmäla året ut. Skulle jag ändra mig så är det ju bara att ändra, inte svårare än så.

Wille är så duktig. Nu när han börjat ta sig frammåt hittar man honom inte lika lätt. Han låg nyss framför tvn, nu när jag skulle kolla vad han gjorde så vände jag mig om och kollade genast mot tvn men ingen Wille där inte, nä nu låg han under rumsbordet :) hihi.

I går kväll var en jobbig kväll. Wille vaknade av att han hostade, och han hostade och hostade. Hade jobbigt att andas. Så jag tog honom till i famnen och satt med honom i någon timme. Han hostar tills han kväljer, och jag tittade på klockan när han började hosta.. han hostade i 4 minuter med bara små små mellanrum, just så han hann dra inluft i lungorna mellan varje hostning. Tanken slog mig om man skulle åka in med honom. Men då tänkte jag ändå på vad dom sagt förra veckan på barnmottagningen, att det var virus - inget dom kunde göra. Så vad skulle de göra på akuten? Visst, han har ju absolut inte blivit bättre, snarare tvärtom. Han har det jätte jobbigt med hostan. Men man ska ju inte ge hostdämpande åt så små barn så ja, som sagt vad skulle dom göra? Feber har han haft sen torsdag också men idag på morgonen hade han ingen, så jag hoppas att den åtminstone försvunnit.
Har han inte blivit bättre till imorgon ska jag då ringa till barn. Men imorgon, tis eller onsdag trodde dom att svaren på allergitesten också blivit klara. Så ja, vi får se.

Nu ska jag äta frukost med min son :)
Hejdå



Ändrade planer.

Jag hade tidigare idag bestämt mig för att ta en tidig kväll ikväll. Men jag såg att det var en film på 3an nu som börjat klockan 21. Så jag ska se den, sen ska jag gå och lägga mig. Idag har jag varit jätte trött. Både jag och Wille. Vi har varit själva hela dagen då D varit och fiskat och det vi har gjort mesta tiden är att sova. Helst Wille, man märker att han är sjuk på hur trött han är. Han hinner inte mer än att vakna så är han trött igen och somnar om så fort man lägger ner honom. Men det är nog bra att han sover, han sover antagligen för att han behöver det.

Men i natt ska jag då inte ta någon hostmedde, om det nu inte skulle vara riktig kris. Men helst inte, för jag är så jäkla trött på morgonen då, jag har jätte svårt att vakna och det känns verkligen tungt att kliva upp. Och jag är trött hela förmiddagen, jag börjar först piggna på mot eftermiddagen, inge kul!

Nu ska jag lägga mig och kika filmen i min ensamhet.

Godkväll/natt på er :)

Dörren till lyckan hade fortfarande varit stängd - Historien om oss

Jag älskar min pojkvän/sambo/pappan till min son. Jag gjorde det rätta dagen då jag trots lång tvekan och beslutsångset släppte in dig genom min dörr, in i min lägenhet. Jag minns hur förvånad jag var när du senare på kvällen gick hem. Jag var förvånad över hur trevlig du kunde vara, hur rolig du var, hur du fick mig att le. Jag kommer ihåg att jag inte kunde sova den kvällen. Jag var väl i någon sorts chock. Sen i sms:et jag fick stod det " Hoppas du hade lika trevligt som jag har haft idag, hoppas det blir fler gånger"

Redan dagen efter var vi med varandra igen. Den här gången skulle vi hyra film. Vi gick till statoil och du tog min hand, jag tänkte "shit, ska han hålla den hela vägen fram eller kommer han att släppa den när vi kommer närmare, när vi möter mer folk?" Men han höll kvar, han höll den hela vägen fram och på vägen tillbaka. Jag ville vara lycklig!
Men jag hade svårt att släppa efter för den känslan, för jag "visste" att det inte skulle bli något eller om det så skulle bli något så skulle det aldrig hålla om han skulle hålla på med droger under tiden. Men jag sa aldrig något, för det var ju bara andra dagen vi umgåtts men ändå kände jag vad jag ville men ville inte skrämma iväg honom, utan skulle låta allt glida på i sin takt, inte påskynda något, inte ta några som helst beslut.

Det var den här dagen han var påtänd sista gången. Han började babbla en massa om att han var i ett vägskäl. Och det stämde ju bra. För jag hade redan intalat mig själv att det här inte fick bli något så länge han höll på med droger, det ville jag inte. Jag har respekt för droger. Så skulle det här kunna fortsätta så skulle han behöva göra ett ordentligt försök att sluta, lägga av med allt som heter knark!

Danne la allt det där bakom sig dagen då han träffade mig. Det låter kanske klychigt eller så, men så är det.. den dagen bestämde han sig. Han hade två val, två olika vägar att gå. Han valde vägen med mig. Den andra vägen hade jag aldrig följt med honom. Jag ville vara hans kärlek, jag vill vara den han tänker på i första hand.. Men jag vet att finns det droger med i bilden, ett missbruk så kommer man aldrig i första hand. Då går knarket först. Jag skulle aldrig pallat det, jag är en sån som vill känna mig viktig i ett förhållande, jag vill komma i första hand. Jag skulle aldrig nöja mig med en andra plats.

Det var som om han läst mina tankar, han bestämde sig för att sluta. Dagen efter slängde han allt som var drogrelaterat hemma. I soporna. Visst, nå var jag skeptiskt till att han faktiskt slutat helt och hållet, jag tyckte att det var för bara för att vara sant, han måste ju smygknarka, för så här lätt kan man väl ändå inte sluta. MEN JA, DET VAR SANT. HAN HADE SLUTAT! :)

Dagarna gick och jag bestämde mig för att pappa skulle få träffa killen som jag kallat Mr.X fram till nu. Nu presenterade jag honom för Daniel. Att det var Daniel Konga Karlsson sa jag aldrig, det tyckte jag var helt onödigt.
Pappa tyckte att Daniel var en riktigt trevlig typ av intrycket av honom han fick den dagen iaf. Och Danne gillade min pappa skarpt, det gör han än idag ska jag tala om.

Ytterligare någon dag gick och jag och Danne satt hemma hos honom (hos hans päron) där vi sov eftersom det var en helg och en massa strul med min lägga, höll på och bli vräkt osv.. då ringer iaf min mobil. Det var pappa min. Han hade pratat med min mamma och ville att vi skulle prata, bara jag och han mellan fyra ögon. Jag sa bara okej och att jag skulle komma med detsamma. Nu blev Danne nervös och jag med förståss när Danne började förklara sin nervositet.
Han berättade om tidigare förhållanden då det faktiskt varit föräldrarna som satt stopp för deras förhållande.
Men då förklarade jag för Danne att jag är jag, och mina föräldrar vet att jag gör som jag vill, ingen skulle kunna stoppa kärleken för mig. Inte mina föräldrar iaf, för att dom tycker att killen i fråga är olämplig för mig utan att känna honom. No way!

Men det var precis det vi trodde pappa ville prata om som han tog upp. Min mamma hade ringt och sagt att jag är tillsammans med Konga. Någon hade sett oss, det var nu det kom fram att jag rökte också :P Men pappa var inte ute efter att sätta stopp för det som försegick, utan ville mest höra av vilken anledning jag inte berättat det för honom, jag brukar inte vara den som är den med att hålla saker hemliga för min pappa, så jag gissar att han bara var ställd eller något. Han sa att han tyckte att Danne var en trevlig kille och att han litar på mig, att jag sätter gränser. Att jag ger det en ärlig chans, han ger det en chans. Mer än så sa han inte.

Men det roliga är att allt pappa då visste om Danne, allt om drogerna och vilken idiot han är osv osv, det har han hört från mig. Bara någon helg tidigare for jag och min mamma och plockade upp lillebror Benna som var på fyllan och hade däckat. När jag hörde vem han varit med så gav jag han en utskällning utan dess like "Jävlar Benna, hör jag att du umgås med den där pundarjäveln Konga en gång till så ska du fan åka på så mkt spö att du inte kommer att kunna gå, du ska fan inte umgås med såna typer, om det blir en nästa gång så kommer du och kanske han också får höra på ett och annat, han är fan inte bra för dig. IDIOT!, jag hatar verkligen den där killen" Så vad min pappa visste om Danne fick jag skylla mig själv för. :)

Jag ringde Danne och sa att det är lungt, han törs komma och hälsa på min far. Han var där på någon havltimma.
Nu kändes det riktigt bra, när det inte var nå hysch hysch. Nu kunde man vara fullt ärlig!

2 månader senare flyttade vi ihop i en 1a. Strömgatan 10a blev våran första lägenhet tillsammans.

Men sen fanns det fortfarande tvivel från många håll, det var inte så många som trodde på oss.
Jag visste att rykten kommer att börja gå, folk kommer börja tro, folk kommer att fråga, tycka och tänka.

" Är du tillsammans med Konga?! Han är ju värsta idioten, en pundarjävel"
Det var något jag ofta fick höra när jag just blivit tillsammans med Danne. Visst, jag förstår reaktionen. Jag gillade inte honom heller innan jag lärde känna honom. Jag är ju en av dom som faktiskt snackat en massa dåligt om honom tidigare. Jag forstod inte folk som ville umgås med honom. När några klasskompisar umgicks med honom så förstod jag inte alls vad dom tänkte med. Men idag gör jag det!

" Har du något att sälja? - Nej varför skulle jag ha det? Ja men Tilda, nå är det väl ändå rent så jävla uppenbart att du också knarkar!? -Jasså du, varför det? För att du är tillsammans med Konga! - Dra åt helvete! "
Det är en av många dialoger jag har haft. Men det räknade jag nästan med, eller kanske inte att folk skulle komma fram till mig och prata med mig. Men att rykten och spekulationer skulle gå. Jag menar, vi bor ju i GÄLLIVARE, konstigt vore det ju annars.


Men se, vi är fortfarande tillsammans, inga droger, vi har en underbar son tillsammans, en hund, fin lägenhet och vi är fortfarande kära.


Jag är så otroligt glad att jag släppte in dig för snart 3 år sedan, för hade jag inte öppnat dörren så hade jag gått miste om så mycket, tiden från då till nu har varit den lyckligaste tiden i mitt liv och längre blir den.
Dörren till lyckan hade fortfarande varit stängd.





Familjen Krasslig



Här hemma är vi sjuka.
Både jag och Wille var till läkaren igår, virus såklart!
Men jag tycker så jätte synd om min lille, för han hostar och hostar och är allmänt krasslig.
Men som jag sagt tidigare, han är ändå ett charmtroll. Han skrattar och busar precis som när han är frisk. Min gullepojke! Men hade jag varit han så hade jag blivit så grinig och irriterad, för han hostar hela nätterna långa.
Men han får Bricanyl, han ska ha det 3 ggr om dagen nu, tills han blir bättre. Hoppas han blir det snart, nu har han ju varit dålig i 2 veckor.
Sen så tog dom allergiprover på honom som dom nu skickat till Sunderbyn, får väl svar nästa vecka kanske.
De testar ifall han är allergisk mot hund och/eller katt.

Jag själv fick iaf hostmedde utskrivet, men inte fan vet jag om den hjälpte.
Jag tycker att jag hostade mer än vad jag brukar. Äh, vi ger det väl en natt eller två till. Den ska ju funka, det är ju starka grejjor det där :) Så hädan efter vid sängdags så kommer jag ta min lilla sängfösare och sedan slummra in! :D
Typ, inte vet jag om jag blev så trött på den heller som dom sa att jag skulle bli men idag däremot, det kändes som om jag var bakis, inte vet jag om det hade något med den att göra, men jag var då så trött så trött, kändes tungt att lyfta huvudet :)


Sen så har de remiterat (stava) mig vidare för operation nu. Skönt, för jag har ju väntat så länge nu och det känns skönt att äntligen fått det i rullning. Jag har ju typ alltid velat göra det här, hela tonåren ungefär. Får se när det blir..
SUPER !

Nä nu ska jag roa min son som börjar se och låta uttråkad :)
Tjarrå!

Otroligt nog så är vi nu hemma

Ja, vars ska man börja?
Våran resa hem gick åt skogen, allt som kunde gå fel gick fel.

Det började med att vagnen gick sönder, framhjulet bara for av och gick inte att sätta dit, vi hade glömt en väska, min handväska. Och det kom vi på när bussen rullade in på busstationen (22.50), så den var ju bara att glömma, den skulle Janne och Annelie få skicka upp, för det fanns faktiskt en hel del viktiga saker i den. Men så sätter vi oss på bussen och Annelie ringer och säger att vi glömt två väskor. Min handväska och Willes väska, i den fanns allt som Wille skulle behöva under resans gång. Sen hade vi även glömt blöjpaketet och Willes nalle.

Alltså, vi kunde ju inte åka utan Willes grejjer, för de andra var ju saker som vi hade kunnat klara oss utan i någon dag eller tre. Men men, så frågan var ju vad fan vi skulle göra nu då. Vi sitter alltså på bussen på väg till långsele, där vi ska hoppa på tåget och åka hem. Skulle vi hoppa av bussen på närmaste ställe? För vi kan ju inte åka utan Willes mat och blöjor, det skulle ju inte gå helt enkelt, stackars Wille! Men skulle vi hoppa av så skulle vi ju inte komma hem, för då går ju biljetten ut och man får inga pengar tillbaka och vi hade verkligen inga pengar till nya biljetter.....

Hur som helst så löste det sig så att min kära underbara (gaffel-plågare) Morbror Janne sätter sig i sin bil och kör efter oss till långsele, där får vi våra saker så vi kan fortsätta våran resa hem.

Tåget rullar in (01.00) och vi hade ju såklart vagnen lååååångt långt fram, så vi tar våran feta packning och börjar vandringen till våran vagn. Väl framme där så lastar vi in allt och söker upp våran kupé. Där låg det redan folk och sov men vi började trycka in våra saker där utan att väcka någon, min väska gick sönder !.. nu till det enda positiva under hela resans gång, konduktören kom och sa att vi kunde få enhelt egen kupé eftersom vi hade en liten guldklimp med oss och för allas bästa och allra helst guldklimpens så var det bäst om vi fick en egen plats där vi får vara för oss själva. Skitgulligt av honom !

Vi packar in oss där, ger Wille mat och börjar göra oss i ordning för att sova. Vi somnar och när vi vaknar igen (05.00) så står vi stilla, inte tänkte jag mer på det utan somnade om, nästa gång jag vaknade (06.00) stod vi fortfarande stilla. Då visade det sig att något gått snett och att vi var 2 timmar och 45 minuter sen. GREAT!

Det var ju bara att gilla läget, istället för att vara framme 09.12 så skulle vi vara framme vid 12........... trodde vi ja, nästa gång dom ropade i högtalarna så ursäktade dom för förseningen på 2 h 45 min och tog upp de nya tiderna för då vi skulle vara i olika städer/orter. Gällivare 14.02! Jag bara WHAT?! Helt plötsligt så blev vi ju 5 timmar försenade. Och så blev det. 14.15 tror jag vi klev av tåget i Gällivare, ÄNTLIGEN HEMMA!

Men jag måste då säga att det aldrig varit så jobbigt känslomässigt att åka hem därifrån. Jag började gråta när jag kramade om Annelie och Åsa och till slut satt jag mig bara i bilen som vi skulle åka med till bussen utan att se någon av tjejjorna i ögonen. Jag kunde inte och jag var verkligen tvungen att verkligen anstränga mig för att inte börja stortjuta där i baksätet.

Innan vi åkte så började Janne och Annelie prata om att vi inte behövde åka just den kvällen, utan att vi hade kunnat boka om och åka om en vecka, de tyckte gott och väl att vi kunde stanna lite längre. Därav fick vi en liten rolig kommentar då vi satt i bilen och for i väg från gården där Annelie stod och grät. Janne säger - Se nu vad ni har gjort, nu har ni fått min fru att börja gråta! Jag skrattade åt den kommentaren när vi satt på tåget imorse :)

Men jag saknar alla där nere redan!
Men en sak är då säker, om jag så hade fått resan tillbaka betald (tåg och bussresa) så skulle jag inte åka idag. Fy jäklar vilken resa alltså. Men kanske om några dagar då man förträngt denna hemska upplevelse! :)

Nu är jag trött som en iller, ska nog sova.
Hoppas Wille får sova hela natten, han har sån hosta så han vaknar.

Så imorgon kanske vi ska till barn och lyssna på lungorna hans och se så lunginflamationen gett med sig.

Men nu godnatt!

Hemfärd


Ikväll åker vi hem då. Så idag har dagen gått åt till att packa alla saker som legat utspridda i hela lägemheten. Stackars Janne och Annelie som har fått stå ut med oss i två hela veckor. Men vi får ju tänka som så att, det är ju inte så ofta vi kommer så lite oreda i deras hem kanske inte har gjort så mkt om man tänker så, dom har ju haft oss på besök ? ;P hihi.

Sen har vi varit ute hos mormor och firat henne, hon bjöd ju då på tacostårta och det var riktigt gott. Sen fick vi ju då vanlig tårta också, en god chokladtårta men den hade då inte behövts för mätt var man! 
Vi har haft det toppen här men nu ska vi hem, nu är det dags :)
Så nu ska jag snarre hoppa i duschen och sedan packa det sista då.

Jag gruvar mig över resan men skit samma, vi behöver ju isf bara lida till 9 i morgon bitti. Ha!

Så Gällivare - here we come !

8 månader


Ja idag blev Wille 8 hela långa månader. Fy tusan vad tiden har gått fort, känns fortfarande som att det var igår jag låg och fick honom på bröstet för första gången. Då vi var alldeles toklyckliga över våran vackra och underbara son vi fått.
Jag minns hur stolta vi var när vi gick där i korridoren med Wille i vagnen. Åh!





















Och jag är fortfarande toklycklig och älskar våran son mest av allt i hela vida världen.
Ju äldre han blir och ju mer han växer,ju mer kommer min kärlek till honom också att växa <3

Jag älskar dig Wille Erik Benjamin Green!

Regn


Idag tokregnar det ute. Det är som små forsar över hela gården. Det forsar vatten ner för alla backar.
Det spöregnar med andra ord. Jag och Annelie stod på ballkongen tidagare då det inte regnade så fasligt utan mer lindrigt. Då sa vi att det såg ju iaf ut att gå åt rätt håll för vi såg minsann hur molnen rörde sig åt rätt håll, och himlen blev  mer och mer blå. Men vi hade tydligen fel, nu när vi kikade ut genom fönstret så visade det sig att det spöregnade och när jag nyss stod på ballisen så sr man inte längre något blått utan allt är mer grått och dimmigt :)

Lite små mysigt är det ju när det regnar, men det tråkiga är ju att man blir så låst. Man kan inte bara gå ut och hitta på något utan att man blir dyngsur.

Jag tror jag håller på att åka på halsfluss igen. Jag hade de ju nyss men nu är det precis likadant igen och jag brukar känna igen när det är halsfluss och när det bara är lite halsont. Men förhoppningsvis försvinner de av sig själv så jag slipper gå till vårdcentralen och få pencillin. Tack på förhand !
Fast det är ju ganska bra att få medicin, då vet man ju att det kommer att försvinna ganska så fort. När man går och väntar innan man uppsökt läkare så vet man ju aldrig hur länge man ska behöva vänta. Jag hoppas iaf att det försvunnit innan vi kommit hem, har det inte det så går jag väl till vårdcentralen hemma.

Här luktar det gott, det luktar mat ! Jag blev genast väldigt hungrig.
Men det var något läskigt i pommesfrites påsen A hällde ner i plåten, uuuuuh. Någon stor brun klump. Så den hivade vi iväg, ingen ville äta pommesen. Så vi gjorde ett nytt försök med nästa påse. Och den var då felfri, tack och lov :)

Nu ska jag fortsätta glo runt här.
Ses!

Trött

Jag hann bara säga orden att tabletterna hade hjälpt så gick jag ut och det bara slog till.
Nu sitter jag här med halsont, huvudvärk och är trött.Just nu känns det som om det kommer bli en tidig kväll men det är inte säkert att det blir det iaf, det brukar sluta med att man sitter uppe lika länge som vanligt om inte t.o.m längre.
Men nu är det i vilket fall som helst snart nattning för Wille. Igår hasade han sig framåt ordentligt för första gången, kul att se :)
Jag pratade med min pappa idag också, då fick jag plötslig hemlängtan, men jag gissar att det går över för vi
ska ju hem snart. På tisdag kväll åker vi och är hemma på onsdag morgon.
Men innan vi åker ska vi hinna med att gratta mormor som fyller år. Hon ska bjuda på tacotårta, det ska bli göttans.
Nu ska jag mysa med min lillkille.

Aj när jag svälj, trevlig helg !
( HAHA, den var dålig)

Mitt i röran


Tänkte ta och skriva en snabbt inlägg.
Igår blev jag spådd och alltså, helt läskigt.. mycket stämde minsann. Jag kan ju inte säga att de hon sa om framtiden stämmer. Men när hon pratade om det som hänt så stämde i stort sett allt. Några frågetecken finns ju. Men mycket skulle visa sig i framtiden så vi får väl se.

Det jag tyckte vara roligt att höra var om min och Dannes relation. Hon sa att det är väldigt många som inte trott på oss, de  har inte trott att det kommer att hålla. Men att vi har hållt ihop, just kanske av den anledningen att bevisa och idag är vi sammansvetsade och väldigt trygga i vårat förhållande. Hon ser en lång framtid tillsammans :)

2 eller 3 barn till ska jag få. 

Mycket av det hon sa tänker jag skriva upp någon annanstans än här. För det var ju saker som var rätt av det hon sa men som jag inte t.ex kan skriva om här för det skulle bli helt fel.

Hon nämnde en ny bekantskap som jag fått som också har fått barn, hon sa att hon var ensam mamma, att pappan stack redan när hon var gravid.
Hon sa att det finns någon som är intresserad av mig :P
Ja, sen sa hon en massa mer. Det är bara så svårt att komma på allt här och nu.

Okej, det blev inte så kort och snabbt inlägg som jag trodde att det skulle bli :)

men idag blir det att pyssla och grejja för det är pissväder ute.

snart åker vi hem....

Nu ska jag återgå till allt ståhej ! :)
Tjingeling!

Home sweet home ?


Jag fick frågan idag om jag har hemlängtan. Mitt svar på den frågan är både ja och nej, men nej'et är starkast.
För jag längtar verkligen inte hem. Jag vill inte hem, för då återgår man till samma vanliga uttjatade rutiner, jag saknar dom inte ett dugg. Möjligen kanske min egna säng, det skulle väl vara det. Här har allt kännts så .. bra. Man har inte behövt tänka så mkt, bara ta dagen som den kommer.

Varför svarade jag då ja och nej?
Jo för jag saknar min pappa, min mamma, min Jenny, min Carro, mina bröder och min Bea.

Hade jag bara haft dom i samma ort som mig så hade jag fan kunnat bo överallt, flyttat bort från hålan. Men det är faktiskt dom som håller mig kvar där uppe, utan dom hade kanske jag och min lilla familj bott någon annanstans. Jag är livrädd för att lämna Gällivare, livrädd för att känna mig ensam och tom, jag hade saknat ihjäl mig. Jag vill ha dom nära, jag är rädd för att jag alltid kommer att känna så och aldrig kommer att ta mig därifrån. Men som sagt, har jag bara dom så kan jag bo vart som helst, även i Gällivare. Jag älskar min familj, där finns alla mina bästa vänner ! <3
Men förhoppningsvis så kommer jag ändå en dag flytta därifrån, för det vill jag.. tror jag!

På tal om det så minns jag en kommentar jag hörde engång : En dag måste man klippa av navelsträngen och bryta upp med sina föräldrar, man kan inte tänka att man inte skulle klara sig utan dom, att man inte skulle kunna byta stad, flytta ifrån dom. Man kan inte vara mamma och pappas gullegris hela livet.

Så här tänker jag, klart att man en dag ska ta steget och klara sig själv, dvs flytta hemifrån, kanske skaffa egen familj om man vill det, ett jobb så man kan försörja sig själv osv. Men varför måste man kunna flytta (byta stad) ifrån den familj man vuxit upp med? Det innebär ju inte att man exempelvis skulle vara en mammagris eller pappagris. Jag skulle t.ex ha det jätte svårt känslomässigt att lämna min bäste vän kvar i den stad jag flyttar ifrån. Det är ju samma sak. Som i mitt fall är min familj mer än "bara" familj för mig. Alla är som mina bästa vänner.

Oj, vad jag blev seriös här då. BLA BLA BLA!
Nu ska jag gå ut och andas varannan frisk luft ! :)

"Sen att jag är en mammagris och en pappagris kan jag ju nämna här på slutet så kanske någon kanske råkar missa det.. :)"

Onsdag ?


Jag är så dagvild här nere, det känns jätte konstigt att det är onsdag bara, jag tycker att det borde vara fredag hellre eller något sånt.

Nyss la jag Wille för att vila, det är så skönt att han börjat bli bättre. Redan igår såg man stor skillnad. Han har ingen feber nåmer och det visar ju att medicinen hjälp. Inatt har han bara vaknat engång, så jag kände mig väldigt pigg och utvilad när jag vaknade 06.30 imorse. Han hostar fortfarande jätte mycket och är rackarns rosslig och tungandad, men fortfarande är han ju piggare och det är huvudsaken. Och antagligen har slemhinnorna blivit påverkade av hans snorande och skit i näsan så han blöder näsblod. Och idag har Annelie hjälpt oss med att suga ut snor ur näsan med sån där sug, åh jädrans vad mycket det fanns i den där lilla lilla näsan. Men jag pallade inte att se på, kväljningar oohja!

Wille hade också behövt bada, efter allt snorande och gnuggande och rinnande ur både ögon och näsa så skulle inte lite ordentlig tvättning skada. Så vi får se om det kanske blir det idag.

Annars idag så är det dåligt väder ute, mulet och regnigt. TRÅK!

Får se om jag har turen att få bli spådd, om inte idag så en annan dag. Jag kan tycka sånt är kul, sen är det ju upp till var och en om man vill tro på det eller inte. Vissa tycker bara att det är svammel och andra ser det mer som ett tillfälle att få se in i framtiden.

Nä nu ska jag lyssna på en härlig låt på youtube, sen blir det något annat !
Tjollahopp!

En påbörjad lunginflamation

Ja, det är vad Wille har tydligen.
Så nu har vi fått penicilin och bricanyl, äntligen kan vi börja hjälpa honom.
3 ggr om dagen ska han få det.

Det är ju trist att han är sjuk men när man väl har sökt vård och man varit sjuk ett tag så är det som skönt att man har någonting, något som man kan få medicin för, för då vet man att det kan/ska hjälpa och att det blir bättre. Det finns inge värre än att gå till läkaren för någonting och sen säger dom något i stil med " det är virus, inget vi kan göra någonting åt, det är bara att åka hem och äta alvedon"

Så nu blir han troligen bättre snart, SKÖNT!

Nu ska jag duka för middagen :)

Puss!

Det går åt helt fel håll

Min lill prins har inte blivit bättre, så idag ska vi till vårdcentralen här i Härnösand. Jag vill bara att lillen ska bli frisk, det är inge kul att se honom må dåligt. Han har så tungt att andas och är jätte varm. I 3 dagar har han nu haft över 38 grader, närmare 39. Hoppas att det vänder snart. Det här blir ju ingen rolig semester för honom annars och inte för oss heller, för det gör så ont i hjärtat när han gråter och är otröstlig.

Jag klev nyss ut ur duschen, skönt var det att stå där. Det kändes som om jag hade kunnat stå där hur länge som helst.
Alltså dagarna går jätte fort här, men samtidigt så känns det som om vi har varit här iaf en vecka men det har vi ju inte. Vi kom i onsdag och har då bara varit här i.. 1,2,3,4,5,6 dagar snart. Men det positiva med det är ju att det är  8 dagar kvar innan vi ska hem :) Jag har ingen hemlängtan alls!

Det jag däremot gruvar mig över är just resan hem, fy vad trist. Först ska vi åka buss till Långsele. Bussen går 22.05 tror jag. Sen åker vi tåg från Långsele till Gällivare, dvs från klockan 00.30 ungefär till ca klockan 09.00. usch! Men på nåt sätt känns resan hem bättre än hit då vi åkte tåg från klockan 20-06 då vi böt tåg och åkte från 06.10-07.30. Då var vi bara i Sundsvall. Så vi fick då ta bussen klockan 08 och åka till Härnösand, där vi var framme 09. Så resan hem blir på det sättet lättare, jag gör hellre bort alla byten i början av resan, då man sen kan lägga sig och slappna av och kanske sova hela vägen hem. Ohja! Men jobbigt att åka i nästan 12 timmar. YES!

Ja nu blev det ju helt ointressant inlägg det här, bara en massa siffror typ :)
Men den bjuder jag på!

Puss och kram hurrni!

Nytt inlägg

Idag är det en sämre dag, vädret är inte det bästa, mulet och lite småkyligt och jag är trött. Vi har haft en lite jobbig natt. Wille har gått och blivit sjuk och har inte alls sovit bra inatt, han har vaknat med jämna mellanrum och varit ledsen och haft det jobbigt att andas. Så vi har gett både alvedon och näsdroppar. Det han vaknat mest av är att han tappat tutten, han har svårt att ha den i munnen då han varit snorig och haft jobbigt att andas med bara näsan. Men ändå vill han ju så gärna ha den där tutten att snutta med då han inte ännu sover så djupt men det är ju inte det lättaste. Sen har han haft feber också och har det ännu. Så vi ger honom fortfarande alvedon för att få ner den en aning.

Trots att det är dåligt väder ute och jag är trött så känns det ändå som en ganska lugn och skön dag. I och med att W är sjuk och jag är trött så är det ganska skönt att känna att man inte "måste" gå ut ocg göra någonting för att det är fint väder ute. Utan idag får bli en sån här "bara-ta-det-lungt"-dag :)

Vi ska tydligen äta god mat idag, visst jag tycker att hittills har vi bara ätit riktigt god mat egentligen så jag får omformulera den meningen till : Idag ska vi återigen äta god mat ! :) Det skulle tydligen bli något med fläskfilé, någon gryta av något slag, mumsigt värre :) Allra gladast blir väl min karl. Han tjatar ju om fläkfilé ganska ofta så :)

Då jag haft svårt att sova inatt så har jag haft ganska mycket tid att fundera och jag har kommit fram till att jag har världens bästa pojkvän, att jag verkligen verkligen älskar honom! Jag kan se en lång framtid med honom, jag vill aldrig att vi ska få en framtid utan varandra. Jag hoppas verkligen att jag inte är ensam om att känna så. Visst. inget förhållande är väl perfekt, ofta finns det väl saker, både kanske stora och små som man kanske hade velat ändra på eller åtminstone kompromissa ihop en lösning eller liknande. Och jag är nöjd numera, MEN jag kan fortfarande känna mig lite överkörd eller osynlig på en viss punkt. Den punkten som känns väldigt viktig för mig, Jag hoppas verkligen att han en dag kommer att förstå och respektera mig där, agera så han bevisar motsatsen. Hittills har han bara visat mig att jag har rätt! Men hursomhelst så älskar jag honom, det är därför jag bryr mig, annars skulle jag täppa igen kakhålet ju :)
JAG ÄLSKAR DIG DANIEL KARLSSON <3 - bara så att du vet om det!

Nu har jag fördrivit lite tid här också.
Nu tror jag att jag ska gå och vara social i köket med Tomas och Annelie :)

Min lillgosse ligger och sover, säkert har min storgosse också somnat :)

Au revoir ! :) (?)

Semester

Jag ville bara uppdatera och säga att vi har det super bra här nere.
Som vanligt är ju jag den som klagar på riktig värme, jag gillar den inte. Men nu har det faktiskt varit så varmt att i stort sett alla har klagat här :)
Nåväl, man ska väl inte klaga. Men jag tänker på Wille, det är ju inte så bra för honom att sitta ute i värmen, så det blir skuggan för oss.. så länge det finns någon, efter en viss tid på dagen så finns det ingen skugga att gömma sig i här på gården.

Och ja, jag är sååå sugen på att vara gravid igen, den där mysiga delen med graviditeten. Det är två stycken här som är gravida och man blir sugen bara av att titta på dom. Och dom har inte så länge kvar, åh! :)
Sen så saknar jag inte den jobbiga delen som jag hade med min förra. Då hade jag det kämpigt från början till slut, alltid var det något nytt. Men det behöver ju inte bli exakt samma nästa gång heller men . . .
Jag vill ha en flicka ! :).. men en pojke till hade också varit lycka ! :)

Men för tillfället är jag nöjd med min Wille :) !! ...
Jag älskar honom såå här mycket *sträcker ut armarna så långt det går och lite till*

Men hoppas ni alla andra har det så bra som vi har det !


Rubrik

H ej DÅ!
nu
åker vi=)

Our last goodbye

Har nyss ätit brackamiddag hemma hos Lillebror :)
Vi bjöd då såklart!
Vi är och säger hejdå, sen kommer vi ju inte att träffas på minst 2 veckor så det var ju bara tvungen att göras, jag kommer sakna lillen ! :/ Jag kommer sakna så många men jag kommer ju tillbaka så det är ju bra :) eller förhoppningsvis, man kan ju aldrig veta.. man lever ju en dag i taget man vet ju aldrig vad som händer här i livet. Men om jag själv får bestämma så vill jag gärna leva till jag iaf är 100 år, sen kan jag dö :)

Jaja, nu ska jag inte sitta här och nöta. Dags att göranågon nytta, typ sätta ner disken i diskmaskinen kanske.
Sen en rök, sedan ska vi väl iaf börja TÄNKA på att gå hem, sen lär vi ju tänka på det ett tag innan vi verkligen går. Jag vill inte hem av den anledningen att tiden går så långsamt där hemma, och jag vill att klockan ska bli iaf sju nu :)

Ok, det var allt för den här gången.
Ha det så bra alla!
PUSS!

Dagen D

Yes, "idag" åker vi. Vi måste bara sova först och sedan kliva upp och städa, packa och kanske handla något till tågresan.
Vi åker ju med nattåget så vi har ju heeeeeeeeela långa dagen på oss att kirra allt inför resan. Just ja, inte att förglömma att fixa Dannes allergimedicin. Glömmer vi den blir det ju ingen kul resa för honom. Iofs så hade man ju kunnat köpa det där nere om inte annat. Men det är ju skönt att ha den så man inte behöver kuta ut på stan det första man gör.

Åh jag längtar verkligen, inte till resan men till att få krama på alla där nere.
Mormor ska plocka upp oss från busstationen sen, då vi åker buss sista biten, från sundvsall till Härnösand.

Så om allt vill oss väl så ska vi väl vara hemma hos morbor med familj vid niosnåret på onsdag morgon :)
Hoppas bara att Wille kommer att kunna sova på tåget, annars lär vi ha en grinig liten sötnos :P

Det ska nog gå bra !
Kanske kommer jag att uppdatera en sista gång imorgon innan vi åker, sen får vi se hur det går med bloggandet när vi är på resande fot.

Puss och kram

RSS 2.0