Dagens bravader


Idag har jag till att börja med varit och kört med bilskolan, det gick förvånadsfullt bra, vändning och parkering har vi hållt på med idag. Sen körde jag till pappsen, där åt jag lite lunch och sen kom lillprinsen och Danne också dit. Sen gick vi och shoppade kläder åt Wille, vi kom hem med:
* 2 set (byxa & tröja)
* 3 bodys
* 2 underwear
* 4 par sockar
* 1 par utetossor

Sen gick vi och handlade mat på Ica. Till middag åt vi tacos, det var mumma.

Imorgon ska jag tillbaka till tandis, få se om de tycker att det ser bättre ut. Själv tycker jag att det fortfarande gör ont. Men som sagt, nu får jag iaf bort den värsta värken med ipren, det gick inte för någon dag sedan. Så kanske har det blivit bättre ändå.

Vi är också bortbjudna på middag, eller ja Danne har väl mer eller mindre bjudit in oss men hursomhelst så ska och äta thaikäk, mumsfiliibabba!

Wille har varit allmänt grinig idag precis som igår men idag har han iaf inte varit febrig. Inatt vaknade han med 39.5 grader, stackarn! Förhoppningsvis sover han nu hela natten, han vaknade för en liten stund sen och var jätte ledsen, så jag lade mig med honom på mitt bröst i soffan och dit somnade han, men nu ligger han i sin säng och sover och jag hoppas att sover ända till morgonen :)

Nu ska jag förflytta mig till bädden.

Godnatt
Puss

If it ain't right, it is wrong!

29 september <3



Idag har jag och Danne varit tillsammans i 3 år. Jäklar vad tiden går fort. Det känns som om det vore igår jag och han blev vi. Nåja, tiden går fort när man har roligt :)
Jag fick ett sånt där smycke till mitt pandora armband, det är han som gett mig nästan alla tio jag har men bara nästan, ett par har jag fått av andra. Tack så mkt iaf D, den var jättefin :)

Annars idag har det väl inte hänt så mkt mer. Jag måste säga att min värk i munnen faktiskt blivit mkt bättre, iofs så har jag ju tryckt i mig ipren men tidigare har inte den hjälpt ändå så lite bättre måste de då ha blivit, hoppas bara att det håller sig så här nu också, så att det inte vänder tillbaka för den där antibiotikafadderullan har då låssnat för länge sen, den satt väl där den satt i 3-4 timmar. Hoppas att det inte gör något bara.

Men som det känns nu kommer jag då äntligen få sova.
Nu kan iaf inte värken hålla mig vaken, tandvärken iaf.

Nu nattinatt.
Få se om vi får en jobbig natt inatt ändå, Wille vaknade till nyss lite snabbt. Jag gick in till honom och gav honom tutten, jag strök honom över huvudet och kände då hur varm han var. Gissar att febern inte gått över ännu. Hoppas bara att han får sova.

Nu Godnatt ja.

Puss

Just fan, fan vad het Carro är nu ;)







Jag skulle tagit hem en spruta!


Jag har varit till tandläkaren idag. Dom gav mig bedövning sen började dom grejja där i käften på mig. Klämde ut blod och var-ansamlingar och sådär. Sen la dom dit någon antibiotika, ser ut som ett plåster typ. Ska vara där tills den faller bort. Ska tillbaka dit på onsdag och byta sån och kika hur det ser ut då. Det är nu tre timmar sedan jag fick bedövningen och nu först så känner jag att den håller på att släppa, nu börjar det göra fasligt ont igen. Jag som nyss klagade på att bedövningen var obehaglig, att jag ville att den skulle släppa. Men efter att dom disikerat min käft så lär ju smärtan vara 100 gånger värre nu än när jag först for dit. Så nu känner jag smärtan sakta smyga sig fram, det gör bara ondare och ondare. Snart har jag hela känseln tillbaka och jag ångrar mig redan att jag sagt orden "försvinn". Jag skulle tagit med en spruta hem!

Nu ska vi snart äta mat, får se hur det går. Hungrig är jag iaf.

Wille har feber och är grinig, men nu verkar alvedonen hjälpt.
Anledningen till febern och det är troligen hans andra tand som ser ut att vara på g upp.

Nä nu ska jag socialisera (?) :)

Puss

Sleepy sunday


Jag har sovit kasst inatt. Hela min nedre högra sida i munnen värker, nästan pulserar. Min visdomstand tjorvar som vanligt men jag har aldrig varit med om något liknande, att jag inte ens kan sova pga att det gör ont. Men jag gissar att det bara är att härda ut. Jag är iaf glad att Danne klev upp imorse med Wille, trots att han troligtvis var bakis. Jag kände att jag behövde försöka sova en stund till och det blev faktiskt 2-3 hela timmar till. Så lite sömn har jag ju fått ändå.

Idag ska jag nog smyga förbi pappsen.

Det var allt för nu...

Puss

Fun shit!

Gårdagen igår kan sammanfattas med ett ord : ROLIG!
Jag hade superkul igår. Helt klart. Idag mår man däremot som man förtjänar, visst jag mår egentligen inte så dåligt jag är bara jätte trött. Hade jag kunnat hade jag troligtvis sovit bort hela dagen men så blev det självklart inte. Jag får sova inatt istället :)

Ikväll ska jag och Jenny kika film och käka karra.
Idag ska Danne ut. David har kommit på besök så dom ska ut och svira ikväll så då passar vi på att ha några tjejtimmar för oss själva när dom dragit :)

Nu lite surr :)

Puss

Born to be wild!


Botten upp och resten i håret!!


Jag och Jenny sitter här och försöker fylla oss innan det är dags för att dra vidare på schveeeeeng.
Och jag är platt, väldigt platt känner jag mig.. jag brukar alltid ha lockigt och ruffsigt hår, alltid! Men inte idag serrni, idag ska jag vara platt, Jenny har plattat hela mitt hår så jag känner mig väldigt... annorlunda. Men fin, nästan för fin. Jag gillar det rockiga stuket, ruffsigt och vilt. Men ja, man ska ju våga prova nå nytt ibland också :)
Mamma och moster har varit här innan de skulle vidare och mingla före modesvisningen :) Det var trevligt den lilla stund det varade :)

Nä nu ska vi dansa vidare.. eller nåt ;)

Ni som ska på Olles ikväll - Vi ses! :)
Och till dig Carro: HA SÅ GRYMT JÄKLA KUL IKVÄLL!.. det är en order!

Puss

Shoppingrunda

Efter att ha provat sisådär 10 par byxor så hittade jag äntligen ett par som jag bara älskade. Dom köpte jag, trots priset! :)
Kikade på kläder åt Wille också men hittade ingenting! Kan det inte komma en ny barnbutik hit till Gällivare? Lindex som jag förr tyckte var en perfekt butik att gå och köpa barn kläder, billigt och fina kläder, eftersom barn växer så fort så så har detju inte varit någon större idé att köpa dyrare kläder, för det går så fort så att de knappt hinner använda allt. Men idag på lindex hittade vi ingenting. Bara tråkiga kläder. Jag vill att Wille ska ha på sig snygga och fräna kläder men jag får vända mig till internet och söka där. Hoppas bara att jag hittar någon bra sida för det ekar i Willes byrå :(
Någon som har nå bra tips på någon sida med snygga/fina barnkläder ?

Ikväll blir det utgång :) Just nu känner jag mig inte så taggad, vet inte vad jag ska ha för kläder, frisyr, smink osv.. ni vet, det gamla vanliga :) hihi.

Ha en trevlig eftermiddag/kväll allihopa!
Puss

GRATTIS!



v * GRATTIS CARRO PÅ 18-ÅRSDAGEN! * v

Ge mig en pepsi max, en alvedon och lite mer sömn, TACK!


Jag vaknade upp med världens halsont. Och inte nog med det så håller båda mina nedre visdomständer på att tjorva och göra jätte ont. 

Trött är jag också, men det har jag varit nu ett tag. Fasiken vad skönt det hade varit att bara sova bort en hel helg eller nåt.

Nu måste jag göra mig lite frukost.

Puss

Rally!


Jag har inte så mkt på hjärtat just nu. Men jag tänkte ändå göra en snabb uppdatering. Har varit och kört idag och det gick alldeles utmärkt. Har även pratat om när det är dags för mig att köra upp och jag blev positivt överaskad kan jag lova. Så nu har jag snarre mitt kort om allt går vägen för mig.

Annars händer det väl inte så mycket.
Imorgon ska vi på kalas. Lillis fyller 18 år :)

Har pratat med Lottie idag och jag blir alltid lika glad och varm i hjärtat när jag pratar med henne.
Wow, vilken stjärna!

Nä nu är det godnatt för min del. Jag hade kunnat gå och lägga mig redan vid åtta-nio men jag kände att det var alldeles på tok för tidigt. Men sen kikade jag idol, sen min favvoserie och vipps(!) så är klockan nu elva.

Nattinatti!
Puss



Igår och idag



Igår skulle jag städa var det ju sagt. Men det tog mig lång tid att ta mig i kragen och göra det. Det var först när jag pratade med Jenny som jag var tvungen att sätta igång. För Jenny kom nämnligen med förslaget att hon skulle låna Wille och gå på stan en snabbis, då hinner jag ju dra ett varv med dammsugaren. När hon kom och hämtade honom och rullade vidare, då var jag ju bara tvungen att städa :) Sagt och gjort. Jag hann torka, dammsuga och skura. Och golvet hann t.o.m torka innan dom kom hem.
Wille hade fått en mjukishare(?) som han verkligen var ego med, när jag lånaden den och gossade med den en stund nä då tog han genast tillbaks den :)

Idag blir det att köra med bilskolan. Ska bli kul som vanligt. Jag tror att idag skulle vi köra körfältsbyten. Men jag börjar lessna nu, nu vill jag istället ha körkortet :)

Hojj, det är nästan så att jag måste klä på mig och Wille och dra ut på stan och handla. Jag är hungrig men det finns inge vettigt hemma att äta till frukost. Bara en massa mat, men inte tusan vill jag ju stå och laga mat ( typ en middag ) till frukost, nejnej.

Nu ska jag kika vad Wille gör för bus, han är ovanligt tyst!

Puss


Städ-tisdag


Idag ska dammsugaren, golvmoppen ( inte hunden då utan den som står i badrummet ), dammtrasor fram, för nu idag ska det bli storstädning här hemma. Jag sa just till Danne som jag slet upp ur sängen nyss att vi går inte ut och göra någonting annat förrän det är rent här hemma.

Jag gick ju som sagt och tog en dusch igår innan sängdags. Åh gud så skönt det var. Jag använde mina home spa produkter, och kropps peelingen var hur grym som helst. Det finns säkert bättre peelingar men för de där priset och så är jag ju inte så kräsen så då var den helt enkelt underbar. Mango papaya tog jag, den luktar jätte gott också och det är ju ett stort plus :)

Jag har haft hål i ett öra, en töjning. Nu har jag äntligen gjort ett i de andra också, jag har länge velat göra de men jag har bara skjutit upp de. Men nu ser det lite jämnare och bättre ut :)

Nu kom mamma min :)

Puss

Ett gott skratt förlänger livet!


Jag kommer då att leva iaf ett år längre, kanske fem tillochmed :)
Jag och Jenny har då haft kul idag. Att skratta är det bästa som finns att göra och därför gör jag det ofta.
Jag bara är sån, jag har alltid varit en sådan som oftast är glad och försöker åtminstone alltid tänka positivt.
Folk beskriver mig alltid som en glad filur också, så någon sanning borde de väl ligga i det också. Sen att jag brukar känna mig som en pajas då folk säger att de alltid får skratta när de är med mig, det är väl roligt men som jag sa till Danne igår: Frågan är väl om folk skrattar med mig eller åt mig ? Svaret på det om jag själv får tro så är det väl både och ;P hihi.
Jag är nog lite speciell :) Det är nog därför jag och Danne passar så bra ihop, för han om någon är speciell, han har ett sätt att tänka på som ingen annan har. En humor som ingen annan.  Men det är ju det som gör honom, utan de hade han inte varit min Danne. Jag älskar den Danne jag är tillsammans med, den Danne jag har en son ihop med och den Danne som älskar mig för den jag är! Big love!

Jag funderar på att ta en snabbdusch och sedan gå och sova. Lät det inte underbart? Visst, jag hatar att lägga mig med blött hår. Jävlar vilken ful kaluffs man kan ha morgonen därpå. Men den risken får jag nog ta för jag ser verkligen fram emot en varm dusch innan läggdags. Så får det bli!

Goodnight sewwthearts!

Puss

..Och vart är Carolin?

Äventyr!


Idag har jag och Wille varit på äventyr med mamma/mormor. Vi har varit på bl.a dollarstore, där plockade jag ihop lite små tjaffs, lite home spa, karra åt Bea, skurmedel och en hålslev :).. och mamma var snäll och pröjsade allt åt mig, så det var jätte snällt. Tack mamma!

Nu ska jag ut på nya äventyr med Jenny. Vi ska på stan och glo lite. Jag ska in på expert och känna och klämma lite på laptops :) Sen ska jag kanske, men bara kanske svänga in på åhlins och kika på lite örsmycken.
Jenny skulle kika på shoes :)

Nu knackar det på dörren.
See you later!

Puss

Vi har haft kul på tråkdagen


Det blev en vända till dollar idag. Vi kom ut därifrån med en stor och mysig filt, en nalle och en pyjamas. Allt till Willekillen :)
Sen gick vi in en vända på coop också, sen knallade vi hemåt men istället för att gå hem så gick vi till Dannes mamma och pappa. Därifrån körde jag sen halvvägs till byn och sen tillbaka till familjen Karlsson. Därifrån gick vi vid halvåtta. Då var Wille jätte trött men vi bestämde oss för att han inte fick somna på vägen eftersom vi brukar ha väldigt jobbigt med att få honom att sova på kvällarna men stackarn var jätte trött och nickade till ett x antal gånger. Lillen såg ut att vara full där han satt och ögonen rullades och stängdes igen men vi var nästan hemma så vi gjorde allt för att hålla honom vaken och trots att det såg mörkt ut på den fronten ( att han skulle hålla sig vaken hela vägen hem) ett tag så gick det. Han var vaken när vi kom hem, vi bytte bara om på honom, gav honom välling och sedan la vi honom i sängen och han somnade på engång :)

Körningen mot Nattis gick jätte bra också. Vilken stor skillnad det är på min körning nu och om man kollar tillbaka då jag började övningsköra, nu är jag inte ens nervös när jag sätter mig bakom ratten. Allt bara flyter på. Känns bra. Jag känner verkligen att jag kommer allt närmare körkortet för varje gång jag kör. För nu är det bara uppkörningen kvar. Visst, det är en liten bit kvar tills dess. Ska ju göra några gånger till med bilskolan och gå igenom det sista som jag ska kunna. Men det känns ändå nära nu! :) woooosch vad kul!

Får se vad det blir att tillbringa resten av kvällen till att göra. Antingen blir det en film, lite spelande, tvtittande eller inget vettigt alls. Kanske bara är också. Få se, älsko kanske har något på lager!

Puss på er för idag!
Syns imorgon..
Avslutar med en bild på charmet!




Dessa söndagar!


Är det bara jag som känner i kroppen när det är söndag?
Jag tycker att det är veckans tråkigaste dag. Varför vet jag inte, för inte vet jag om jag brukar göra så värst mkt alla andra dagar som man inte kan göra även denna tråkiga dag. Hm, konstigt. Det måste ju vara nå psykiskt.
Äh, skit samma.

Jag ska iaf köra halvvägs till Nattavaara idag, Robban ska tillbaka hem och då ska vi mötas halvvägs. alltså, vi kör härifrån och mammsen kör därifrån och så möts vi helt enkelt :)

Wille sover och jag tror att han har sovit två timmar eller nåt där i kring iaf. Länge har han då sussat :)

Jag funderar om man kanske skulle ta en prommis till dollar eller coop och köpa en fleecefilt. Den enda stora fleecefilten vi haft till Wille är nu hos pappsen min, vi tog dit resesängen eftersom vi är där så pass ofta och oftast så är vi ganska länge där också så då är det bara att slänga upp sängen och lägga Wille där om han ska vila. Men då behövde han ju en filt också såklart, så då tog vi med den och nu så har vi bara en massa små filtar och då saknar vi ju en stor filt att ha i vagnen när vi är ute på våra promenixer. Så vi behöver alltså en ny :)
Så det kan vi ju kanske ha som projekt idag.. tills jag ska ut och köra lite bil.

Nu ska jag klä på mig, sitter fortfarande i en t-shirt och pyjamasbrallor :)

Puss så länge!


He's back!


Wille äter Majskrok

Som sagt, nu är kameran laddad och redo för att börja användas igen. På tiden tycker jag.
Nu ligger prinsen själv på golvet och öppnar och stänger dörrar, hans hobby för tillfället.

Det verkar bli fint väder idag igen, solen skiner då. Sen vet jag inte hur varmt det är i grader men det ser rätt behagligt ut. Det ser ut att blåsa men inte nå värre stormar inte.


En gladskit.

Hahahaa, nu var jag och sa åt Wille för att han höll på att öppna och stänga våra glasdörrar i tv-bänken och så vipps så hade han dragit ner spelet i golvet. Jag sa "Aj aj!" och " Nej, Wille" och han blir jätte arg, han började jaga mig för han ville sätta någon del av min kropp i sin mun. Alltid när han blir arg, t.ex om jag tar bort hans arm någonstans ifrån om han är och pillar på något olämligt ställe, kanske ett eluttag eller liknande, ja då när han blir sur så tar han tag i min arm och "biter". Det gör inte ont, ännu. För den lilla lilla tanden han har där känns inte ännu desto mer när han gör så.
Det samma sak om han gör illa sig på någon bordskant, då blir han sur på bordet och sätter bordskanten i munnen och låter surt "mhhmmmmh" Han nästan morrar :)

Han har börjat visa ett jädrans temperament alltså. Han har alltid varit en sån snäll och lugn kille, alla har sagt att vi har haft det så bra och att vi inte kan veta hur det egentligen är att ha barn, för Wille har varit alldeles för snäll. Jag tror att vi kommer att få igen för alla tider vi har haft det lungt och skönt med honom. För nu börjar han. Sakta men säkert så blir han allt busigare och visar mer och mer temperament mellan varven. Än så länge är det ju charmigt iaf :)

Han är så söt :)

Nu ska vi leka!


Puss

Kaluffs!


Idag har varit en bra dag, promenerat med Jenny, haft pappsen och storebror på besök här, sen har jag färgat Jennys hår och sen har vi väl bara suttit och surrat hemma hos Jenny. Kom hem ganska nyss. Dagen har hursomhelst bara rusat i väg.

Åh vad jag vill ha långt hår. Jag funderar faktiskt helt seriöst på att förlänga håret. Men . . det kostar ju litegrand. ( visst,det var nog rätt billigt där men ändå mkt penki för en jag ) + att jag kanske måste anlita någon att fästa det beroende på hur tjorvigt det är. För bestämmer jag mig för att göra det längre så vill jag ju att det ska bli bra också då. Så jag har väl inte riktigt bestämt mig.  Någon som är duktig på sånt men som ändå inte är så dyr att anlita, nästan gratis? :)

Få se vad morgondagen har att erbjuda, söndag.. vad brukar man göra då? Vi brukar väl göra något besök hemma hos någon, få se vem det blir imorgon :) Om det nu blir någon.

Och ja just det, nästa vecka måste jag och söka en födelsedagspresent åt världens bästa Carro som fyller 18 år. Jag känner för att köpa nå roligt, men det är svårt att hitta "nå roligt" i den är "stan" :) tyvärr!

Sen måste jag ut och shoppa lite kläder åt lillgossen också. Han har börjat växa ur det mesta nu. Så det är dags att uppdatera hans byrå nu strax. Han behöver allt nytt, dvs.. byxor, sockar, tröjor, bodys ja, you name it!
Men det får bli efter löningen först.

Äh, nu ska jag borsta tänderna sen gå och sova. Det är en dag imorgon också.

Puss

Nyvaken!


Ja, det är sant! åh gud så skön morgon det har varit, jag har sovit och när jag vaknat så har jag legat och dragit mig. Säkert i en halvtimme-timme. Men jag valde att kliva upp när både min mobil och hemtelefonen hade ringt.

Jag såg att det var Jenny som hade ringt och ringde genast upp henne. Hon frågade om jag ville ta en promenad med henne och nu när jag klivit upp och tittat ut genom fönstret så ångrar jag mig inte att ha tackat ja till erbjudandet.
Fint höstväder ute :)
Wille och Bea ska också följa med såklart! :) Om nu inte Jenny har någon baktanke med vart vi ska, ska vi t.ex in på någon affär, ja då tar jag kanske inte med Bea eller så får jag göra det ändå och står ute och väntar med henne då ;)
hihi.

Åh nej, jag glömde att ladda kameran inatt... wait, gör det nu. Annars kommer det dröja evigheter tills jag gör det.
.......................................

Sådärja! Nu laddar den.

Ska ta mig lite frukost nu, hoppas att Danne kommer hem om inte allt för länge så jag kan duscha innan jag går ut.

Have a nice day!
Puss

Big love


Myssockarna är på, Dannes stora mysiga tröja och mina stora favvomjukisbrallor. Jag och Danne har slöat på soffan en stund, var rätt skönt men kände då genast hur trött jag egentligen är.

Vi har suttit hos pappsen ett bra tag idag. Robbis var nöjd över att få träffa sin systerson äntligen, tydligen så var det mkt längre än vad jag trodde det var dom hade träffats, han sa något i stil med 4 veckor. Så det var ju på tiden. Vi for dit vid femsnåret och kom hem vid nio. Wille var då måttligt trött så han somnade då på momangen. Det kändes bra, för det har varit tråkiga kvällar de senaste dagarna då han har vägrat sova trots att han varit jätte trött. Han har gjort allt i sin makt för att hålla sig vaken så länge han bara kan. När man har lagt honom och gått ut ur rummet så ställer han sig upp i sängen och gråter. Man lyfter upp honom efter ett X antal försök att få honom att sova, då är han nöjd en stund sen börjar han gnälla. Då lägger jag honom igen men så händer samma sak om och om och om igen. Sådär har vi hållt på 2-3 timmar varje kväll. Men idag blev det en lugn en. SKÖNT! :)

Nu funderar jag seriöst på att hoppa i kojjs. Som sagt så är jag jätte trött och har varit det i stort sett hela dagen.

Och fy vad dålig jag har varit att fota nu sista tiden, sen jag kommit hem från härnösand. Men det är så att kameran är urladdad och jag är urkass på att komma ihåg eller ta tummen ur för att göra det, jag tänker alltid "senare". Men nu när jag ändå tagit upp det så ska jag minsann göra det ikväll. Jag sätter den på laddning under natten så är den laddad och klar imorgon, då ska jag ta lite nya foton. Jag är sugen på att göra en förstoring på Wille och hänga upp på väggen. Hade varit nice. Men vi har redan ett gäng med foton på honom uppe, hur mkt kommer vi inte att ha när han fyller 10 år i den här takten ? :) hihi. Det blir nog bra med den saken.

Nä nu så svider mina ögon, dags att låta John Blund komma och göra sitt jobb :)

Puss



Nytt inlägg


Gäsp, gäsp! Idag är jag trött. Längtar redan till att det blir kväll så man får krypa ner under täcket och bara sova. Jag ska önska en riktig sovmorgon imorgon, hoppas bara att jag får det. Nu menar jag inte att jag inte brukar få det pga någon annan, utan när jag väl har sovmorgon så kan jag inte sova av olika anledningar. Det skulle vara skönt att bara sova ut, länge länge. Men när jag ligger där i sängen och hör hur Wille skrattar och leker, då brukar jag inte kunna hålla mig, då vill jag oftast kliva upp och vara med honom.

Nu är killarna uppe hos Dannes morfar. Dom små rackarna skulle minsann äta smörgåstårta :)

Jag tror att jag ska sätta mig och spela lite nu medans jag är själv men samtidigt överväger jag att lägga mig i sängen och blunda några minuter. Men som jag säkert nämnt tidigare så brukar det inte bli bättre för mig alltid att slummra till, snarare sämre. Jag brukar gå runt som en zombie resten av dagen.. tröttare än vad jag var innan jag gick och slummrade :)

Det blir nog att spela istället, sova får jag ju göra i natt..  och om inte då så får jag sova när jag blir gammal, eller död och begraven. Det hinns! :)

Ikväll blir det nog iaf att gå och hälsa på storebror min. Han är hos pappa ihelg så då måste man ju passa på att kika förbi där så Wille får träffa sin äldsta mobbo :) Det var ett tag sen. tror det är 2 veckor sen. Nå liknande iaf.

Puss

Puss

En sjungande bowlingspelare


Sådär ja! Då var halkbanan avklarad. Fy tusan vad roligt det var, undra hur många varv sammanlagt jag har snurrat? :)
Och gubben som håller i det där, som vi har kört med tyckte att jag skulle söka till idol, jävlar vilken pipa du har sa han.
Sen tog jag i flera koner i samma sladd, så därav så började han kalla mig för den sjungande bowlingspelaren.

Nu ska vi, familjen och hälsa på min far.
Så tjing så länge.

Puss

Vakna med the voice


Det är precis det vi håller på med här. Jag sitter här och lyssnar på programmet. Wille ligger på mage framför tvn och stirrar in i den. Vi har alldeles nyss klivit upp så nu ska vi vakna till liv bara.

Jag måste ta min frulle nu, hungrig är jag.

Nu har W hittat sin tandborste som han har fått till att leka med. Han gnager så in i baljans på den där borsten. Den är säkert mysig att tugga på när det kliar i tandköttet.


Willes tur att skriva en rad...
   dddddddddddddddddddddddddsssssssssssssssssssssssssssss      c   ffff      << daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa                       cccc cfffffffffx
vl         

.....eller tre.

Nä nu frulle, men jag läääär ju uppdatera senare :)

puss

Diskussion


Kan väl ge er en liten uppdatering. Har varit och kört idag.. det gick sådär. Jag har bara kört ena bilen tills idag, då fick jag köra den andra och den var obehagligare att göra. Visst, när man hade kört ett tag så gick det ju bättre och bättre, till slut gick det lika bra som med den andra.

Hursomhelst så ska jag göra halkbanan imorgon, wiihoo! Kul ska det bli men samtidigt är jag självklart supernervo!

Ikväll blir det att färga Jenkas hår och kika idol. Nå mkt mer än så blir det nog inte.

Wille stackarn har fortfarande pyjamasen på sig. Men vi har inte varit ut idag. Eller han har inte varit ut idag rättare sagt. Jag gick nyss på en långprommis med Bea, jag var tvungen att komma ut gå ur mig all frustration. Jag och D hade en diskussion som jag kände att jag gav upp och ville gå ifrån. Sen fick jag prata av mig med Jenny så då kändes det mkt bättre men än har vi ingen lösning på det vi diskuterade om. Så det kommer att komma en ny diskussion och jag hoppas att den går bättre än den förra.

Nu ska jag vara social med Jenny och Benna.. och lilleWill då :)

Puss

Taggad!


Danne sitter och äter god mat ifrån husmans. Pottigrattäng, oxfilé och till efterrätt fick han någon paj med grädde, till allt så dricker han cocacola. MMM så gott! Men jag är inte ens sugen. När jag ställde mig på vågen imorse och blev superglad över kilona som försvunnit så kände jag mig mer taggad än någonsin. Det här klarar jag!
Snart är jag nere på mitt första delmål och det känns bra, en bit närmare mitt slutmål.

Jag kom alldeles just ut ur duschen, jag duschade riktigt varmt nästintill hett. Gud så skönt det var, hade kunnat stå där många minuter längre än vad jag gjorde.

Just de, idag ska jag och köra och efter det så blir det att fara ut och röra sig lite.

Nu ska jag klä mig sen ska jag invänta VBÅ!

Puss

Confession


Jag tror att jag är beroende eller något liknande av att skriva blogg. Nu satt jag mig här på engång i stort sett efter att jag hade klivit upp. Och det roliga är ju att jag egentligen inte har något vettigt att skriva så här på morgonkvisten. Hjärnan har knappt börjar arbeta och det har inte precis hänt nå skoj sen sist jag skrev, igår kväll alltså. Jag gick ju och lade mig precis efter så.. njee.

Wille sover iaf ännu. Jag vet inte vad det tagit åt honom, i 6 månaders tid har han somnat vid åtta på kvällen och sovit som längst till halv nio ( det har väl hänt typ två ggr) men oftast så har han vaknat kring sju. Nu jäklar har han börja blåsa på alltså :) inte vet jag om det är tänderna som gör honom extra trött eller om man bara sover för att han vill. Nå jag ska väl inte klaga, skönt med lite sovmorgon ibland också :)

Nu lite tv-tittande innan lillgossen vaknar.

Puss

Nattinatt!


Nä ni mina kära vänner, nu tänker Tilda göra kväll. Jag är trött och längtar verkligen efter att ligga under de stora dubbeltäcket som jag inte delar med någon, det är mitt, bara mitt. Det är så skönt att ha ett så stort täcke, man kan liksom bara burra och rulla och fluffa in sig i det. Det blir så varmt och mysigt. Underbart! :)

Planerna för imorgon är få. Jag ska iaf och övningsköra, det blir min 7e lektion på skolan.

Jag tror jag ska starta morgondagen med en promenad längs älven, det lät väl inte allt för dumt?

Vi hörs.
Godnatt på er!

Puss

Hus-mor

Det är precis vad jag har blivit. Idag lagade jag mat åt killarna, trots att jag själv inte skulle äta. Men idag var det inte för att jag ville som det har varit de andra gångerna, idag ides inte mannen laga mat fast han själv skulle äta middag. Idag hade jag gärna sluppit för att jag har en "dålig-dag". Nu gick det ju bra trots allt. Jag syndade inte, jag smakade alltså inte av maten som jag tillagade, utan tog mitt eget.

Nu stack Danne iväg också.. hoppas han hinner hem innan 18.00 för då ska jag och övningsköra.
men det hinner han väl, affärerna stänger ju då så.. kanske :)

Nä nu ska jag underhålla Wille.

Puss

Stolt mamma!

En bild tagen i Härnösand

Wille somnade vid tio-snåret och sover ännu. Han har blåst på ordentligt. Så alldeles nyss kikade jag in till honom, då ligger han och sträcker på sig, jag trodde minsann att han höll på att vakna men sen så ser jag hur han sökte efter tutten, hittade den och stoppade in den i munnen, först fel väg, upp och ner. Men sen kände han nog att det inte stämde så han vred på den så den hamnade rätt och sedan tog han tag i snutten, drog upp den mot ansiktet, vände sig om och började snutta med den. Jag kom på mig själv med att bara så där för mig själv och bara tok le. Han är bara för söt och jag kan inte mer än att vara super stolt över att vara mamma åt honom. Han är så underbar, så go. Tänk att jag och Danne kunde få en sån söt kille, helt perfekt. Nä, ibland kan jag fortfarande ha svårt att förstå att han faktiskt är min son, våran son. Jag är mamma åt världens bästa Wille och kommer att vara hans mamma föralltid, vad som än händer så kan ingen eller inget ta ifrån mig den rollen. Jag kommer alltid vara Wille Greens mamma. Och jag är så lycklig över det!
Nå visste jag att jag skulle älska honom redan då han låg i min mage. Jag visste att lyckan man kommer att känna kommer att vara obeskrivlig. Men när han väl kom ut till världen, till våra armar så var känslorna så mäktiga att jag började gråta. Jag hade aldrig kunna föreställa mig den riktiga känslan, det jag kände när jag höll honom för första gången. Och för varje dag som går så älskar jag honom bara mer och mer. Han är verkligen mitt allt, utan tvekan! Jag gör vad som helst för honom.

Nu har han vaknat, så nu ska jag lyfta upp honom och krama och pussa lite extra på honom för att visa hur tacksam jag är över att ha honom i mitt liv. Man ska ta vara på varenda sekund, för livet går inte i repris!
Jag älskar dig Wille!

Hurtbulle


Jag kände för att skriva lite blogg nu men jag kommer inte på något att skriva om.
Jag känner mig alldeles tom i skallen, trots att jag vaknat för ganska länge sedan så känns det inte som om jag riktigt har vaknat ännu. Och vad jag ska fördriva dagen med idag har jag inte en blekaste om, jag vet inte heller om jag vill göra något särskilt heller. Ut på en prommis eller motsvarande ska jag då iaf ta mig i kragen till att göra. Ska jag vara ärlig så är jag grymt imponerad av mig själv. För en vecka bestämde jag mig för att börja ett nyttigare liv, med motion och sådär. Jag har varit ute och rört mig varje dag efter det. Trots att jag sa att jag kan börja med åtminstone varannan dag. Och jag har alltså rört mig mer än det jag brukar göra.. nå brukar jag vara ute med vagnen varje dag, men då brukar det vara för att gå till någon eller något, inte så långa streckor alltså. Nu har jag varit ute och gått enbart för motionens skull. Minst 30 min, i ett lite högre tempo. Det har varit promenader/cyckelturer allt från 30-60 min. Och hör och häpna, jag har faktiskt tyckt om det.
Och ni som känner mig vet att jag inte alls är mkt för det där med prommisar.. det har jag aldrig varit, jag har alltid tyckt att det har varit en av de tråkigaste aktiviteter som funnits :) Men jag har tyckt att det har varit skönt och sen så har jag taggat mig själv med att tänka på målet :)

Och dieten jag håller på med, den har gått jättebra också. Men idag känner jag att det kommer att bli en tung dag.. jag vaknade och var så otroligt sugen på något. Men det gäller att härda ut, för jag vet att imorgon kommer det att kännas bättre igen. Och då har det gått prick en vecka.. en liten bit på vägen.
Och när jag ställde mig på vågen imorse ( jag fuskvägde mig, jag har lovat mig själv att inte väga mig förrän jag är klar) så blev jag glad och det peppar mig igenom såna här tunga och jobbiga dagar, jag fokuserar på resultatet.

Ojdå, jag fick faktiskt något att skriva om. Det bara flöt på liksom :)
Nu ska jag lägga mig på soffan och invänta att W ska vakna så jag får pussa lite på honom.

Puss


Äntligen kväll!


Men jag har en Willo som inte vill sova, jag lägger honom, han ställer sig upp i sängen, jag går och lägger honom, han ställer sig upp och gråter osv osv.. om och om igen.

Jag har varit trött hela dagen, jag skulle ta en femma här tidigare på eftermiddagen men det blev aldrig, jag tänkte att det inte är någon större idé för då vaknar jag sedan upp och är som en zombie resten av dagen.

Men äntligen är det kväll, då får man lägga sig på soffan och bara vara, ska kika svensson svensson eftersom vi missade den då när den gick på tv. Tur så kan man gå in på svt's hemsida och klicka sig in för att se den i efterhand, super!
Den är ju så skön den serien :)

Nu får det vara färdig skrivet för idag, ska försöka få W att sova sen ska jag bara mysa resten av kvällen på soffan typ.

Jo, har fått upp lackhyllan idag, det blev riktigt mysigt :)

Puss

Bajka


Jag är påklädd, Danne är påklädd och Wille är nästan påklädd, bara ytterkläderna kvar. Sen är vi redo för att fara ut och cykla. Denna gång med destination JohLund :) Jenny & Adam då alltså. Men vi tar en omväg dit då vi hinner få våran dagliga motion, att bara cykla till dom är liite för kort.

Vad kul att fyra stycken iaf har "erkännt" att de läser min blogg :) Kul!

Men nu stressas det på här bakom mig så vi får la höras.

Puss

Invigning


Nu har Wille fått det renbäddat med sina nya sängkläder. Just nu ligger han och sussar sött i sin säng också.
Som sagt, idag verkar han ha en sån där "sova-dag". Han har sovit mkt mer än vad han brukar redan. Men man vet aldrig, resten av dagen kanske han är pigg som en lärka istället och kanske inte sover nåmer förrän till kvällen, det återstår att se. Än ska vi inte ropa hej. . eller nåt.

Jag ska sätta mig och spela lite nintendo tills det att han vaknar, för så länge tror jag då inte att han kommer att sova, hursomhelst så ska jag bara spela till tioiett, då börjar våra bästa! :)

Håller på att rensa och sortera mina låtar på datorn också, det behövs då. Jag har låtar huller om buller överallt så det är skitasvårt att hitta en viss låt ibland, men nu ska det bli andra bullar. Allt ska samlas på ett och samma ställe, t.o.m i bokstavsordning. Wow, så duktig har jag nog aldrig varit när det gäller musiken i burken.

Nu ska jag vara med Mario.

Puss

En ny dag med nya möjligheter


Godmorgon på er!
Jag har haft en helsjuk dröm inatt som jag inte ens kan förklara, men för att göra en invecklad och lång histora kort så kan jag iaf berätta att på något sätt blev jag kidknappad till paris till något hotellrum av Tony Dimera, där det hände en hel del skumma saker.

I skrivandets stund så väntar jag på att Lillemannen vakna. Jag klev upp för att han hade vaknat men sen när jag kommer in i rummet så ligger han och blundar (fortfarande gråter han) men så ser jag honom tutten och vips så somnade han om. Och jag är alldeles för pigg för att kunna gå och lägga mig igen. Och sen vet jag att Wille kommer att vakna vilken minut som helst.

Idag ska vi byta sängkläder till Wille också, av med de gamla på med de nya. Willes farmor har varit så snäll och köpt ett nytt set åt honom :) med gröna flodhästar! Skitsöt.


Idag kommer mamma/mormor hit, om 2 timmar cirkus dyker hon nog upp här :)
Det känns faktiskt som om det är ett tag sedan jag träffat henne, men det var nog för mindre än en vecka sedan? typ 4-5 dagar. Så så länge sen var det ju inte.

Nu börjar sonen sjunga hör jag.
Så snart får jag pussa på honom. hihi.
Puss

Nyfiken i en strut!


Är jag!

Jag har faktiskt en hel drös som som besöker min blogg varje dag. Och jag ljuger om jag säger att jag inte hade vilja veta vilka alla var. Såå, ni alla som läser kan väl lämna ett spår i kommentarerna med ett litet namn kanske? ;D
Jag vet att långt ifrån alla som läser kommer att göra det . . kanske inte en endaste.
Men nu har jag ju iaf bett er. Mer än så kan jag nog inte göra för att få veta vilka ni som läser är :)
Nice try!

Puss

Träsmak



Nå är han snygg den där Mario ;)
Men jag lessnade rätt fort idag, när jag väl satte mig och började spela så kände jag redan då att det inte skulle bli långvarigt.

Det är egentligen konstigt, ibland kan man nästan spendera timmar i att spela ( nu pratar vi om vilket spel som helst nästan ). Man liksom fastnar och tiden bara går, sen när man kikar på klockan så inser man att tiden bara rusat iväg.
Men ibland blir man rastlös på bara någon minut.
Nu har inte jag kunnat spela timmar i streck på jag vet inte när, men för det första så är det annorlunda nu när man fått barn, när man väl har tid för att spela så känner man att den tiden kan man kanske hitta på och göra något annat, lite vettigare kanske.  För det andra så har jag inte ägt något spel på länge, eller jo. Jag hade ju ett nintendo Wii som jag köpte här just innan Wille föddes, men det sålde jag eftersom jag inte hade ro att  spela  och det kändes som om jag aldrig egentligen skulle börja spela på den heller.

Sen kan man eller jag iaf ha dagar då jag känner för att bara göra något ovettigt och slött, då är nintendo64 perfekt :) hihi.
Och jag kommer nog ha många sådana kvällar framöver, med tanke på att vintern och kylan närmar sig med stormsteg :P

Nu lessnade jag på det här också. Ska försöka hitta på något annat.

Puss

Åh grattis!


Idag blev Wille 10 månader och har även fått sin första tand! :) Det är just att den syns men det känns då rätt så ordentligt. Jag blev alldeles överraskad och glad när av en slump kände något vasst där inne i lillmunnen. Jag har varit och känt och petat i munnen på honom nu i flera dagar nu eftersom han har varit jätte grinig och dålig i magen. Men inge tänder har varken känts eller synas till. Men idag kom den efterlängtade första tanden!
Grattis lilleman!

Ikväll har jag skaffat mig sysselsättning, som jag skrivit då jag var i Härnösand så spelade jag och Jenny nintendo64 en hel del då vi var där. Så nu ringde jag min kära  "plastbrolla" (mammas sambos son) Jonas och frågade om han hade ett Nintendo och ja, det hade han! Helgrymt! Så jonke, tack på förhand för lånet, du får tillbaka det då jag nött ut Mario :) hihi.

Nu ska jag pussa Wille godnatt.

Puss

Blåst på konfekten



Jag har ganska nyss vaknat, har bara hunnit slänga in mig min frukost i stort sett. Wille åt en kaka med mig medans :)
Idag har jag planer på att fara förbi moster och sen pappa. Cykla dit ska vi såklart! :)

Vi gick och lade oss före halv tolv igår, och jag somnade på engång. Vid ett vaknar Wille och är jättejättetokledsen, man kunde omöjligt missa det skriket, man vaknade av att man nästan flög ur sängen, jag går till honom, lägger honom ner då han stod i sängen, ger honom tutten, snutten och lägger täcket över honom. Men nej, han var fortfarande lika ledsen, efter några tröst försök och sådär så går jag till köket och börjar blanda välling åt honom, när den är skakad och klar för att värmas så hör jag inte Wille, så jag tänkte att kanske har han somnat. Jag går in till honom igen, men nej nej där ligger han och tokstirrar mot mig så jag går och värmer vällingen ändå. Sen går jag med den till honom, han ligger fortfarande och tittar och gråter, han tittade mot mig, jag närmar mig sängen och när jag står precis vid hans säng med vällingen i högsta hugg så att han skulle se den, nä då vänder han sig om, drar med sig täcket så det hamnar över honom och ja, så var det med det! Sen sov han!

Jag log för mig själv, jag tyckte att det var ganska sött så jag tänkte att jag måste smyga till Danne och berätta, så jag tassar på tå ifrån Willes rum tillbaka till vårat, väl inne i vårat rum fnissar jag och tänder lampan och skulle just öppna munnen för att berätta då jag ser och hör att han inte alls var vaken någonstans, han snarkade högt som en björn t.o.m.
Så där stod jag med både en flaska med ätklar välling och ett brett leende på läpparna, men ingen som varken brydde sig eller såg det :) tihoo, så det kan gå!

Sen gick jag tillbaks till sängen och somnade om på spurt.
Nu ska Wille få gröt sen ska han få på sig lite kläder, sen ytterkläder och hjälm. Sen drar vi på nya äventyr!

Puss




Trött och frusen


Jag har ont i hela kroppen, jag hoppas för att det är för att jag har hållt i gång hela dagen, knappt suttit stilla och att det är någon sorts trötthet än att det är ett tecken på att jag håller på att bli sjuk. Har haft lite ont i halsen idag och jag hoppas verkligen att det bara är de lilla jag kännt i dag och att det inte blir något mer av det, tack!
Just de, snart borde dom ju höra av sig från luleå (?) Angående operationen. Hm, men jag tror det ändå var innan november. Så än kan det ju dröja några veckor.

Annars är jag allämt trött och frusen just nu. Så jag ska bara borsta tänderna och sen krypa ner under täcket och sova. Skönt, OoOoohjaa!

Godnatt allihopa!
Jag är hungrig, ska fylla magen lite innan bädden.

Puss

Äntligen!





Nu är lillkillen på väg hem igen och hans pappa också såklart, han får vi ju inte glömma :)
Det har varit riktigt tomt här hemma idag, tur att dagen ändå gått fort.
Nu ska jag fortsätta kika top model.

Puss

Shit pommes vad duktig jag har varit


Efter mina prommisar så kände jag mig oerhört lat, tänkte tanken " istället för att passa på att städa när jag är ensam, så är det väl härligare att passa på att bara njuta, ta det lungt och känna att jag inte behöver göra någonting istället" Trots att jag i stort sett hade bestämt mig för att inte göra ett skit så började jag automatisk att plocka och grejja och helt plötsligt var jag igång och nu är hela läggan städad. Disken i köket är också tagen, den jag faktiskt gruvade mig mest för :)
Helnöjd är jag! Nu får jag slappa :)

mina planer som jag har fått gjort idag..
[x]* Gå ut på promenad med Bea
[x] * Handla lite ND
[x] * Städa
[x] ( jag bestämde mig för att D ska sätta upp dom imorgon )* lejja någon som ska borra upp mina hyllor ( jag är kass )
[/] (jag ska göra det efter inlägget) * ta en dusch
* ta en 5a
[x] * dollar? - måste köpa ett ljusfat. (ännu oklart om det blir)

Jisses, vad duktig jag varit :)

Nu duschen!
- Men vad ska jag göra sen då?
Kanske tar jag mig den där 5an som jag ännu inte tagit :) Men nog lät det ändå lite trist!
Äh, jag får se.
En sak i sänder.

Puss

W - k ä r l e k


Jag saknar honom redan - Det känns så tomt

Det blev en powerwalk, Bea fick göra sina behov först, sen så ökade vi tempot :) Känns skönt nu. Och nu ska jag bara hämta andan sen ska jag följa och promenera med Jenny till dollar, ska köpa det där fatet så jag kan ställa upp mina ljus när pappa min (?) kommit och borrat upp hyllan åt mig. Sen kan jag ju då samtidigt passa på att handla på coop också. Great!

Nu ska jag byta brallor, sen ut igen. Kanske Bea får följa med igen. Men samtidigt är det så tråkigt att ha med henne då hon ska sitta utanför och skälla. Sätter man fast henne utanför en affär så skäller hon i ett enda tills man kommer ut igen. Hur får man bort sånt från en hund?

Så jag tror hon får stanna hemma, hon har ju fått en prommis nyss. När jag kommer hem blir det storstädning, det gäller att passa på när man kan fokusera helt på det, nu när Wille inte är hemma så behöver man ju inte stanna upp i städandet och leka med honom och grejja utan nu är det fritt fram hela dagen :)

Puss



Barn och gubbe fri



Wille och Danne stack till stugan för ett tag sedan. Så idag blir jag alldeles själv. Eller jag har ju Beavoff hemma fortfarande. Så henne blir det att ta ut på en långprommis här nu strax, jag gillar att göra bort mina "måsten-promenader" så fort som möjligt. Då har man liksom gjort bort dom och behöver inte tänka på de nåmer.

Ja, igår var vi ute och cyklade igen. Och herregud, det är ju tragiskt.. jäklar man får ont i lårmusklerna. Tänk, för bara några år sedan, 5-10 så cyklade man för jämnan, iaf jag.. och jag minns då inte att jag någonsin kännt att cykling är jobbigt.. visst upp för någon värre backe.. men nästan den tog man sig iaf upp för. Skulle jag ta någon djävulsbacke upp nu så skulle jag då få leda cykeln upp :) Så fort det går lite uppför.. nästan rakt så känner man i benen. Helst ska det slutta nerför, så man rullar själv :P Näe.. hursomhelst är cykling kul. Helst när vi är ute hela familjen, för W ser verkligen ut att gilla det och han är också alldeles slut efter våra turer, han somnar på engång hemma, det är väl nya intryck osv säkert.. och självklart den friska luften :)

Danne vägde sig själv igår och sedan med Wille i famnen och med Wille visar den + 10 kg. Så inte konstigt att jag tycker att han har blivit stor och tung :) imorgon blir han 10 månader och väger 10 kg , lätt att komma ihåg :) Sen sist vi var och mätte honom var han nog 72 eller 73 lång också. Så han har blivit stora killen.

Jag och Jenny satt och kollade på videos + bilder igår på Wille när han var lill-liten, på en video hade inte ens den där navelstumpen trillat av, så då var han liten :) Jag minns inte att han har varit så där liten, för W var ju en "stor" bebis, tyckte man då. Men nu när man kikar tillbaka så var han trots sina 5 kg vid födseln väldigt väldigt liten :)
Åh, mammas prins!



Mina planer för idag är följande:
* Gå ut på promenad med Bea
* Handla lite ND
* Städa
* lejja någon som ska borra upp mina hyllor ( jag är kass )
* ta en dusch
* ta en 5a
* dollar? - måste köpa ett ljusfat. (ännu oklart om det blir)
Ordningen är nog inte exakt... och säkert kommer jag att få nya planer också :)

Nu bra.

Puss



So what


Efter mkt slit och släng så fick jag äntligen lös mina naglar, lösnaglar alltså. Förr när jag har haft lösisar så har dom ju bara fallit av på en gång, men nu jäklar satt dom som berg! Ont gjorde de att försöka få bort dom, men sen så gav jag upp och badade fingrarna i aceton, och oooooooooohja vad det började bränna på huden efter några minuter. Men naglarna frätte lös, så nu är dom borta :)

Och en sak har jag kommit fram till är att jag inte ska ha morgon körningar på bilskolan, jag var inte riktigt kvick i skallen, han sa sväng vänster, jag svängde höger, mkt sånt där :) Så hädan efter så blir det inte sååå tidiga mornar, det får då iaf bli efter åtta, kanske efter nio, tio t.o.m :)
Mina halv-tre tider brukar vara bra. Jag har oftast kört den tiden. Så nu när jag bokade en ny tid så fick det också bli kl. halv tre :)

När W vaknat och när tillfälle ges så ska jag dra med familjen på en cykeltur idag igen. Det är rätt skönt och mysigt att cykla efter älven såna här dagar :)
Hiihi.

Vi får väl se vad resten av dagen har att erbjuda. Jag är sugen på att ta tag i städningen och fixa och trixa i sovrummet. Men samtidigt så låter det lite jobbigt :) Jag känner mig ändå lat idag.

Nu ska jag umgås med herrarna D x 2.
Puss




Allvarliga 15 minuter


Känns som att det varit en givande dag idag.
Dagen började jag ju med att promenera, gick förbi dagiset där jag mötte min småkusiner, alltid lika söta och glada är dom. Charmtrollen :) Jag måste gå förbi dom ihelgen tror jag.
Sen gick jag hem och väntade på att Jenny skulle komma och hämta mig, för vi skulle ju på dollar. Sagt och gjort, hittade en massa smått och gott. Mest till sovrummet.. vi har som inte inrett vårat sovrum desto mer. Det är det tråkigaste rummet i hela läggan, t.o.m vårat extremt tråkiga och kalla kök är mer trevligt än sovrummet, så nu har D målat om en lackhylla som ska sättas upp och sen har jag köpt en massa ljus och annat som ska upp på den. Lite mysigare och finare kommer det iaf att bli. Efter dollar så for jag bara hem en sväng, sen vidare mot bilskolan. Körde där, gick bra.. sen fick jag köra pappas bil hem också, tog en liiiiten omväg med lite landsvägskörning. Jag tycker att det är otäckt att köra fort. Jag gillar inte när man ska upp i 110, nä jag är en mes framför ratten.

Väl hemma ställde jag mig och lagade mat åt herrarna i huset, sen gick vi upp till grannarna och umgicks en stund. Trevligt var det :) Sen kom lillebror hit och kikade idol, han for hem för en stund sedan. Då hoppade jag in i duschen och slängde nyss på en ansiktsmask som nu börjat stelna ordentligt känner jag, så nu kan jag inte le för då känns det som om ansiktet spricker. Det känns som om jag får en ansiktslyftning i skrivandets stund, stramar bra. Såååå underbart skönt!

Nu kom Danne ut ur duschen och har kletat in andra halvan av förpackningen i nyllet :)

Så här sitter jag och min stela fejja och diggar till en mysig låt :) hihi.
Ska gå och slita av mig cementen nu.



Puss

promenix


Jajjemen, nu så ska jag bara kika lite snabbt här så man vaknar till liv lite. Sen ska jag bara klä på oss, mig och Wille. sen så bär det av på en prommis. Senare ska jag på dollar med Jenny, efter det har jag körlektion. Känns skönt att få köra igen, det är ju nu 1-2 veckor sedan eftersom jag åkte bort, så det kommer kännas bra.. vill ju ha kortet nu!!

Sen är jag jätte sugen på att göra om här hemma. Byta rum med W och sen göra det riktigt mysigt i vårat lilla rum. Och snyggt och prydligt i Willes nya :D typ nå sånt.

Förrsten kanske Willeman måste få en bil när han fyller år, han älskade då att stå framför ratten nu på våran resa som vi var på. Vid varje stopp så fick W sitta fram och det älskade han. Ratten blev hans bästis på resan.
Bjussar på en bild :)



Sen får ni en bild ifrån nyss också, han harju som sagt börjat dra sig upp och stå med stöd :)



Nä nu måste jag börja göra oss i ordning för prommisen annars somnar Wille snart här och då kan jag ju honna bli lat tills han vaknar sen igen :)

Puss



Flås som en flodhäst

.. eller något!
Har iaf varit på en cykelrunda. Vi var väl ute drygt en timme och cyklade, hela familjen.. förutom vovvsingen då, hon fick stanna hemma.
Nå mina ben skakar då just nu. Otränad som man är så är det ju inte så konstigt :)

Nu ska jag kirra lite käk åt Wille, idag bjuds det på fiskpinnar och mackisar tror jag.

Skönt är det att vara hemma. Resan gick bra. Wille var snällare hem än han var dit, jag som inte trodde att det gick att vara nå snällare. Men det gjorde det minsann.

Sen bjussade moster på kvällsmat när vi kom till liikavaara, väl behövligt var det då.
Fick en present när jag kom hem också, en kärleksmugg och ett kort :) Tack älsk!

Nu är W hungrig.

Puss

Katten & musen är bästa vänner


Ok, ett till blev det innan vi har åkt. Mest så skriver jag nu i brist på annat. Men jag har verkligen tagit mig an en riktig utmaning. Filippa (katten) ligger på ena min hand och med huvudet stryker hon sig mot musen. Men nu kom Jenny och gjorde det lättare för mig. Så nu kan jag skriva utan hinder. Jag får ju så dåligt samvete om jag skulle tagit bort kissen ifrån tangentbordet när hon kommer och myser och spinner järnet. Så då offrar jag mig och klappar henne oavsett om hon gör det väldigt svårt för mig :) Huvudsaken är ju att hon har det mys ;P

Ja, imorgon bitti åker vi. Jag gruvar mig.. usch vad trist! Och jag tror absolut inte att Wille kommer att vara lika snäll upp som han var ner. Sådan tur har man inte, så vi räknar med att ha en riktigt grinig Wille i bilen  imorgon. För det har han då varit medans vi har varit här, så fort vi satt honom i bilen så har han börjat gnälla. Så när vi ska åka långt måste det ju bara bli ännu värre. Men vi får hålla tummarna inatt medans vi sover :)

Nu ska jag umås här, sista kvällen i dahl? dal?. Ja .. whatever!

Gällivare here we come!...
Puss och kram

O gud vilka stora tuttar!


Dagarna går med rääääserfart alltså. Snart sitter vi i bilen på väg hem igen. Och som vanligt så känns det ju trist med samtidigt såå skönt att få komma hem.

Imorgon är det ju som sista dagen vi kan göra något. För på tisdag sticker vi. Planerna är väl iaf att umgås med morbror med familj lite till. Blir kanske en hel dag, får se helt enkelt!

Idag har vi varit ut till Birsta, dvs Ikea området. Var dock inte in på själva ikea utan vi var på barnenshus, siba och strosade runt på birstacity, typ så. Och sen åt vi en bit mat och sen återvända vi hem hit.

Wille har blivit jätte duktig under tiden vi har varit här. Han ställer sig upp, med stöd då alltså. Han drar sig upp och står sedan där. Jag fick lite små pankik här en dag då han ålade runt som vanligt. Jag satti köket hemma hos morbror min och Wille ålade ut till vardagsrummet deras. Jag tänkte då " Jag går dit på en stund, han och elin ( min lill kusin på 3 år ) roar sig säkert själva en liten liten stund. Då kommer Elin in springadnes till köket och säger " WILLE KLÄTTRAR!" Jag bara what?! Självklart sprang jag in dit och vad ser jag då? Jo en Wille som står och kämpar för att hålla fast sig och inte tappa balansen, men då han ser mig så började han skratta och blev säkert då distraherad så då ser jag att han sakta börjar falla åt sidan, jag hann precis lägga en hand mellan hans huvud och golvet, så han skrattade bara där han låg :)
Sötnos. Sen dess vill han ställa sig mot allt. Min lilla prins! :)

Nåmen, sen fick jag mig då ett gott skratt om det var igår. En annan av mina kusiner gav mig en ganska rolig kommentar, jag blev verkligen generad. Jag sitter på golvet och leker med dom mindre barnen då han kommer och sätter sig med oss, sen hör jag bara " O gud vilka stora tuttar!" Jag började med att svara "va?!" Sen när jag insåg att jag hade hört rätt så började jag asgarva och alla andra som satt i rummet frågade vad han sa och vad jag skrattade åt. Men då svarade han att han inte ville säga det igen eftersom då kommer tilda bara börja skratta igen :) Jag skrattade länge och han fortsatte att säga det om och om igen bara för att det var roligt för att jag garvade som bara tusan.

Haha, barn är söta. Dom är minsann ärliga. Jag själv brukar alltid beklaga mig och säga att jag vill ha mindre bröst. Jag tycker det är mkt mkt finare med mindre än större. Det har jag alltid tyckt, jag gillar inte mina. Så jag hade lätt kunnat göra en förminskning om någon bara hade pröjsat det åt mig. Men svart på vitt blev det verkligen när han också vräkte ur sig det :).. att t.o.m han lagt märke till det :)

Jag har spelat massa nintendo 64 här hos mormor. Fan, jag hade glömt bort hur kul det var. Måste skaffa mig ett hem också :)

Haha, jaja. Det väl väl allt jag hade på hjärtat nu.
Jag tror inte att jag kommer att uppdatera förrän jag kommit hem.
Sååå, ses då va?! :)

Puss

Vi har det bra här i Härnö-landet :)


En snabb uppdatering blir det bara.
Resan gick jätte bra. Wille var riktigt snäll i stort sett hela vägen. Tills vi kom till Umeå där han säkert började lessna, då började gnället komma smygandes. Men jag förstår honom.. Jag var tacksam för varenda minut som han var snäll. Jag hade faktiskt förvantat mig ännu mera gnäll, så alltså gick det över förväntan.

Kul är det att vara här iaf. Jag ångrar då inte att jag fäljde med. Det är alltid lika kul att träffa alla här. Och för ovanlighetens skull så sover jag hos mormor denna gång. Mycket trevligt. Jag, Jenny och Wille delar sovrum, rätt myyys!
Fast Jenny tyckte igår kväll att jag pladdrade för mycket :) hihi, det är jag, tilda i ett nötskal! Tjattermaja, brukar mamma min också säga :)

Nä nu ska jag gå serrni.

Miss my darling
Puss

Bye bye Gälkatown


Nu är vi nästan på väg. Jenny var klar där hemma och skulle höra av sig innan hon kommer. Jag är också klar, i stort sett. Jag väntar bara på att lilleman ska vakna så jag kan packa sängkläder och sen göra i ordning honom för avresa också.
Jag tänkte att han får sova ända tills de sista. Att väcka honom är det sista vi skulle göra. Vi kan ju hinna packa in i bilen och så innan. Men nu vaknade han! :) Vad skönt att vi slapp väcka honom, för han såg ut att sova så skönt. Han låg på mage med benen uppborrande under magen och med rumpan upp i vädret. hihii, gullunge! :)

Själv hade jag det riktigt svårt att komma upp imorse, jag drog mig verkligen för att kliva upp, snoozade i en halvtimme innan det slog mig att jag var tvungen att kliva upp.

Jo så, jag skulle bara säga hejdå.
Nu ska jag ge välling åt W.

sååå.. Hejdå!

Puss

Packat och klart

.. nästan!
Nu är det bara småtjaffs kvar, sånt som egentligen inte kan packas ner förrän imorgon.
Får se hur Wille kommer att sova inatt, han har vaknat flera gånger redan och skrikit och varit jätte ledsen. Men då fick han alvedon och nässpray så somnade han sedan. Hoppas bara att han får sova hela natten nu också.
Han är inte frisk min lillkille :(

Imorgon åker vi ja ! :)
Kul ska det bli och jag fick höra idag att det är bebbor på g där nere, eller att en redan fått och att en annan har varit in idag och kan föda närsomhelst typ :) Det är så kul med barn. Och dom nyfödda är ju bara för gulliga, de knorrar så sött och så luktar de ju så gott också. Jag ska då iaf försöka få sniffa lite :) tihi..
Annars hoppas jag att resan ska gå bra, för allas del. Jennys, min och för Wille då.

Nu ska jag kika film med Danne som jag lovat. Egentligen känner jag för att gå och sova men jag måste ju offra mig eftersom jag lovat och för att D sen kommer bli själv i en vecka :P Då får vi nu passa att se en film tillsammans innan vi åker iväg :)

Nu:

* Bränna skivan jag valt ut låtar till nu (till resan)
* Ta mig något att dricka
* Slå igång filmen
* Borsta tänder
* SOVA!

Puss

Frisk som en nötkärna


Bra blodvärden. Sänkan var bra, lite för mycket vita blodkroppar, kan bero på att man har en liten förkylning. Men jag har då inte märkt att jag varit ett dugg förkyld. Mitt blodvärde låg på 129 så det var ju jätte bra, som sämst har jag ju legat på 96 och efter snittet på 80 ( men då hade jag förlorat en halvliter blod så det var inge konstigt ). Så jag är nöjd. Men det är ändå lite irriterande, hade jag haft dåligt värde där så hade jag ju vetat vad jag ska göra åt huvudvärken, äta järn. Nu när allt är bra så vette tusan vad jag ska göra för att dte ska bli bra heller, antagligen bara bita ihop och låta det gå över med tiden. Yes!

Nä, nu ska jag sitta och vänta på att mamma kommer förbi. Hon sa då att hon skulle dyka upp och imorgon åker vi ju iväg så det hade ju varit kul att träffa henne innan också.

Och just ja, coop-samtalet.. få se nu.

Nu får det vara bra.
Jag känner mig... less!

Hejdå!

Godmorgon!


Efter gårdagens inlägg så tycker jag att det är lite små fränt att Wille faktiskt sover ännu. Det här är verkligen sovmorgon, oftast har vi varit vakna i 2 timmar nu. Men icket! Jag klev nyss upp. Mamma ringde tidigare och påminde mig om att vårdis ska ringa, så nu sitter jag här och väntar. Det är inge kul att prata med dom alldeles nyvaken, alltså att jag ligger och sover när dom ringer och väcks av telefonen. Lite klar i huvuet vill jag hinna bli.

Nu vaknade lillgossen! :)

Puss

00.06


Nu är klockan sova-dags för mig.
VC skulle ringa mig mellan 8-9 men eftersom jag var sist på telefontidslistan så skulle det troligtvis bli närmare 9.
Nog för att jag ändå kommer att vara vaken då, om nu inte Wille skulle ta en ordentlig sovmorgon, annars lär jag ju vara vaken redan vid 6-7, halv åtta om jag har tur, senare än så brukar han då inte vakna. Inte iaf första gången, det kan däremot hända att han somnar om i stort sett på en gång efter vällingen han får då han vaknar på morgonen. Inte för att jag vet om jag är mkt piggare då jag får sova en extra timme eller två om jag skulle lägga mig om han somnar om. Det är som att vakna tidigt på nytt, man är nästan tröttare andra gången man måste kliva upp. Så jag brukar hålla mig vaken jag.
Det räcker att plåga sig upp en gång. Man piggnar ändå på så fort. Lite frulle i magen så är man på g sen.. full av energi. Typ inte då men.. om det vore så väl :) Men pigg nog för att vara vaken en hel dag och sedan gå och sova vid den här tiden.

Det är faktiskt något som har förändrats efter att jag fått Wille. Förr krävde jag en massa sömn. Jag kände direkt då jag "bara" sovit 7 timmar en natt. Jag ville helst ha 10 för att funka som människa. Men nu så kräver jag inte lika mkt sömn nå mer. Jag kan nöja mig med 6, ibland 5. Det spelar som inte mig någon större roll. Visst, självklart kan jag fortfarande blåsa på dom dagar jag får. Vad jag menar med att jag inte kräver lika mkt sömn nå mer är att jag inte blir som en zombie resten av dagen för att Wille väljer att vakna tidigt, ibland tidigare än tuppen själv. Utan jag tar det bara, klart att jag är trött på morgonen då jag kliver upp men fortfarande så behöver jag inte gå och lägga mig klockan nio varje kväll för att förebygga att bli en zombie dagen efter för att W väcker mig alldeles på tok för tidigt. Efter en timme eller två så känner man inte av att man vaknat tidigt.. det gäller bara att kvickna till. Det är just det som förändrats, förr har jag inte kunnat kvicka till efter  "för lite" sömn. Utan jag var trött enda tills jag fick sova mina 10 skönhetstimmar :)

Jag hade ju inte klagat om Wille hade börjat sova längre, kanske till nio. Det hade varit perfekt! :) hihi.

Nä nu en snabb-dusch sen bädden.

Godnatt på er!

Puss


P.S Jag förstår folk som slutat läsa min blogg, det blir bara mer och mer ointressanta inlägg. Jag bara babblar på om en massa skit egentligen. Långa inlägg med en massa dravvel.  Folk slutar nog att läsa efter tredje raden eller tidigare. Men, jag är iaf medveten om det så att ni vet! :)


RSS 2.0