Status


Ännu en dag på praktiken avklarad, dagen gick ruggigt fort. Imorgon är jag ledig och sen har jag en relativt kort dag på onsdag då jag måste gå tidigare från prallen för att vi ska på studiebesök.

Idag gick jag också tidigare eftersom jag skulle och vaccinera mig. Sagt och gjort. For till vårdcentralen, allt gick som på räls, ganska snabbt blev det min och Jennys tur, jag gick in i ett rum, slet (ok, tog av den som normalt men slet lät lite häftigt) av mig tröjan och sköterskan stack in sprutan i överarmen, jag satt på mig tröjan igen och gick ut och mötte upp Jenny, armen hade redan nu börjat kliat, den kliade nå så förbannat och kliar ännu, den är blå där dom stack mig och det känns som om jag har en tennisboll under huden. Gör ont hurrni, men det är inte olidligt, jag har räknat med att ha lite ont iaf, sen hoppas jag ju inte på nå värre biverkningar som att jag ska avlida på kuppen eller nå liknande.

Ja jo just ja, sen ringde dom från top idag, lycklig som jag blev när jag såg att jag hade ett missat samtal från dom ringde jag ju såklart upp på engång, det började med glada besked som att lägenheten nu var tom och att den till och med hunnit bli besiktad, hela läggan skulle få nya tapeter, förutom i hallen. MEN . .  eftersom det var så mkt som skulle göras så hade besiktningsmannen bedömt att inflyttningsdatumet skulle skjutas på, tidigare inflyttningsdatum var imorgon 1 december, nu sa hon att jag troligen inte kommer att få flytta förrän i JANUARI !!! gaaaaaaaah !??
Nåväl, det är väl bara att le och se glad ut, vad ska jag annars göra ? det hjälper ju inte precis att sura :P

Har iaf redan valt tapeter, tror jag :P ska imorgon och lämna igen tapetpärmarna och mina val :)
Tror jag kommer få en grymt snygg lägga ! :D

Nu film.
Hejdå ! :)

Du & jag mot världen baby !


Idag ska jag ta tag i packandet, känns som om det är dags . . nästa vecka borde dom ringa från top, förhoppningsvis så fort som möjligt, nu vill jag flytta, trots att det låter skitjobbigt men när man väl kommit igång är det rätt kul att dona och och grejja i sin nya lya. Ekonomiskt kommer det att bliriktigt tajt den här månaden men vafan, det får gå, det måste det ju göra ! Men jag kan ju erkänna en sak redan nu, det kommer inte bli några dyra ( om några alls ) julklappar i år. Wille är väl den enda som jag kommer köpa något åt egentligen :S Men det hoppas jag alla förstår !

Wille fick vaccin igår, inatt spydde han, var varm och hade ont i sitt lilla ben. Idag är han pigg och glad iaf :)

Är vi inte lika ? ;)



Du&jag-utan mellanslag ! :) ♥♥

Magsjuka


Ja, här har vi magsjuka. Är ni jätte jätte känsliga kanske ni ska sluta läsa redan nu . . .


Igår när jag kom hem från praktiken så var jag så rackarns trött, yr och konstig . .  Wille också. Han lade sig på soffan och sov det första han gjorde när han kom hem.

Jag gick och slängde ihop en middag ( som jag aldrig mer kommer att kunna äta nu ).
Wille åt inte alls mkt, en eller två korvbitar.

Sen brakade allt lös. Jag började spy . . . mellan spyomgångarna sprang jag och nattade Wille.
Ja . .  vad jag pysslade med hela kvällen igår behöver jag nog inte berätta mer om :P


Hur som helst, Danne var på äventyr . . men jag slängde iväg ett sms åt honom där det stod något i stil med " När tusan kommer du hem, jag tror jag håller på att dö . .  magsjuk". Efter 1-2 timmar kom han hem, han hann bara innanför dörren, han hann inte ens stänga igen dörren då Wille ropar från sitt rum, och vi hör honom pjuka.

Det är första gången W är magsjuk, men fy tusan vad jobbigt.. jag har inte behövt tänka på det tidigare . .   men det är ju som inte så att han går på toa och spyr och har sig . . nä, det sker ju rätt ut på plats. FY.

Så Danne hade ju det han gjorde igår iaf, han sprang och jagade Wille med en hink i högsta hugg i ena handen och skurmoppen i andra typ. Haha. Han behövde tillgång till toaletten ett par ggr men den var minsann upptagen av mig . . .  hahaha, vilket kaos.

Sen när det lugnat ner sig lite så gick Danne ut med Bea, när han kommer in så säger han att han också var en i gänget nu, att han spytt ute. Japp, sen fortsatte de såhär . . .

Men på hela natten har Wille inte spytt en enda gång, han har sovit. Det var skönt.
Så, nu är det lungt här . . iaf på spyfronten.

Jag kommer fan inte ihåg att man har så här ont när man ha magis, det bara krampar i min mage hela tiden, och det gör ruskigt ont i hela kroppen, feber och allmänt yr och dåsig. Nä hojj !
Det är flera år sedan jag haft riktig jävla magsjuka, tror jag bodde hemma då jag hade de sist . . det måste vara minst 4-5 år sedan då..  typiskt att jag skulle få det nu under min praktik och allt.

Så jag ringde och sjukanmälde mig idag och imorgon iaf . .

Min snälla mamma var och handlade soppor åt oss idag, mango & persika soppa, fruktsoppa och blåbärssoppa.
Hon öppnade dörren, ( höll säkert för andan ) och ställde in påsen just innanför dörren och sen gick hon, hahahaha. Hade gjort likadant, eller jag hade nog ringt på dörren, ställt påsen utanför och gått iväg :P


Jaha, det var ett magsjuke inlägg med allt vad de innebär det här då ;D

Hejdå !
Krypa på oss

Söndag

Godmorgon allihop!
Kändes tungt att kliva upp idag . . men Willekillen var då så go och mysig när han väckte mig, så jag frågade honom om vi skulle ligga kvar en stund, nej det skulle vi verkligen inte göra.. han blev lite småsur på mig :P

Idag är planen att jag ska börja gå igenom allt skrot vi har intryckt i skåp och lådor. Det finns nog mer att packa än det som syns, rätt så mkt mer.  För jag kommer att gå kväll på praktiken i veckan också, och då lär jag ju inte idas hålla på att packa och grejja, så det är lika att börja nu. Känns lite småkul faktiskt. Det gör ju inget att ha packat klart innan det är dags heller, skulle bara vara skönt :)
Ska bara kirra kartonger . .

Nu ska jag gå och bada med Wille :)

Puss och Kram


It's so hard


Dags att börja packa ?
Jag vet inte vars jag ska börja . .
Jag lär ju inte börja packa nu på engång, inte så jag menade . . men snart. Man kan ju iaf börja, så man inte står där i sista minut. Jag gillar att vara förberedd.

Det är fan inte länge kvar nu, ca en vecka. Ska ringa till top på måndag och höra hur det går, en lägesrapport liksom.

Till veckan börjar jag min praktik också, i 4 veckor. Får se hur det kommer att gå då, garra bra.

Nu godnatt.
Inte för att jag är det minsta trött men vafan, sitter jag här så lär jag ju aldrig somna, större risk att jag gör det om jag går och sover . . men det lät rackarns trist men det är väl för att jag vet att det kommer ta ett bra tag innan jag somnar också . . I know.

Hur ska allt gå ihop ? Jag vet inte  . .  förhoppningsvis kommer allt lösa sig och bli skitbra.
Känns tveksamt just nu, i skrivandes stund men då är jag inte på topp heller.. är rätt negativ och less. HA !

Nåväl.
So long !

Jag går på lågenergi


Vars tog all min energi vägen ?
Jag orkar inte nåmer :(
Batterierna är på gränsen till helt slut.
Vad gör man ?



I don't wanna hurt

 

 

Bra jävla låtar !


2 år


Idag för 2 år sedan, vid den här tiden så låg jag på operation för planerat kejsarsnitt :)
Lyckan var obeskrivlig då jag första gången fick hålla min nykläckta gosse, äntligen fick jag träffa den lille som kickat mina revben nästan blå de senaste månaderna :) Vi såg fram emot att få lära känna Gosse Green, att få se han växa och utvecklas :) Min födelsedagspresent 07 är oslagbar !


Idag 2 år senare, vars tog tiden vägen ? Tiden med Wille är lätt den bästa tiden i mitt liv. Men det behöver jag väl inte ens säga för att folk ska förstå det. Solklart ! Det är läskigt hur fort tiden sprungit i väg och hur stor Wille faktiskt blivit, hur duktig han är ! Min lilla bejbis blir idag 2 år gammal.


14 November- 07 11.52
5040 g & 53 cm stor :)

Idag 14 November- 09
12.7 kg ca 88 cm


Jag älskar dig Wille Erik Benjamin Green
Grattis på födelsedagen !




Haha, 14 November - 88 föddes en flicka 14.02 (?)
3810 g & 52 cm

Idag: Hm, vikt: alldeles för mkt till mina 168 cm :)

Grattis mig själv också ! :D

KISSJUKA


Jag vet inte om jag har urinvägsinfektion precis men något i stil med "Det bränner när jag kissar-sjukan" iaf.
Jobbigt värre och direkt efter att jag varit och droppat av mig på toa så hinner jag inte mer än komma ut därifrån så känner jag mig akut kissnödig igen . . in på toa och * dropp dropp . .aj aj aj !* KLART !
Inge vidare.

Imorgon har vi redovisning i skolan och jag kan inte påstå att jag förberett mig så mkt, har inte kunnat fokusera på det för jag har blivit distraherad av magsmärtor, ryggsmärtor, svideri och kissnödighet och brännskador inuti mig . . typ ! så känns det :P haha. Tidigare på dagen kändes det lite bättre då jag tagit ipren men den har ju gått ur krppen för länge sen, så nu blire en ny dos sen sängen.

Hoppas på att det går bra imorgon ändå, det tror jag nog.. om jag bara får sova. Och jag är så trött så jag tror inte lite värk kan stoppa min skalle från att stänga av . . gudars!

Nå detta blev ju ett givande inlägg . . eller så inte. Men men det kan inte hjälpas, jag tänker varken börja om eller fortsätta. Så PUSS!

btw, på lördag fyller vi år . . mysigt :)

Söndagsklagande


Jag ser inte fram emot de kommande två veckorna.
Nu till veckan har vi vår sista lektion för vårat grupparbete, så det vore ju bra om vi blev klar då också. Sen ska vi ha redovisning på det.
Sen på fredag så har vi prov i blodtryck, så den här veckan måste de pluggas till det.

Nästa vecka har vi sen prov på nervsystemet, grupptenta. Jag vet inte ens hur en sån går till, hur bedömmer man en sån ? Ja, det lär ju visa sig det där :P

Hursomhelst så känns det tungt nu. . jag vet inte varför men det känns som så mkt. . eller nä, det känns inte bara mkt, det är mkt !

Sen ska det dikteras ihop en annons på min lilla vovvsing också ;(
Jag har försökt börja på den men det går inte. Jag får inte ens en börja på den.

Nu ska jag läsa lite bloggar.
TJINGTJONG!




En bra helg har också ett slut


Nu är det snart dags att packa ihop och sätta sig i bilen och åka hem.
Som vanligt så går helgen alltid i en faslig fart.
Men jag har haft en bra helg och det tror jag verkligen att Wille också har haft. Han har lekt med mommo, hjälpt Jojje att skotta gården med hjälp av fyrhjulingen och sen så har han ju också åkt skoter :) Sen en massa annat smått och gott, lagat mat med mormor sin och sådär :)

En bild mitt i allt.

Nu busar han med mina kusiner Julia och Stoffe. Dom leker med lillebrors gamla leksaker :) Fast som sagt, snart ska vi börja göra oss i ordning för hemfärd. Ska inte alls bli roligt. Jag hade gärna stannat ett par dagar till. Men men, "plikten" kallar :P

Hej så länge !


Nytt inlägg


Jag kände inte för att skriva följande i föregående inlägg, det skulle ju liksom förstöra hela "ha en bra dag alla pappor-stämningen". Så jag skriver ett till.

Igår när jag skulle gå och lägga mig så fastnade jag framför tvn, det var någon film där som jag nu inte ens kommer ihåg namnet på.  Men iaf, nästan från början så kände jag för att bara så av tvn och gå och lägga mig, för filmen var hemsk. Det var en liten pojke med i filmen som fick stå och se på när två grabbar misshandlade hans föräldrar. De alla fick veta att inom 12 timmar så skulle alla tre vara döda. Nej jag kände en riktigt obehaglig känsla hela filmen, men trots att jag bara kände för att slå av skiten och gå och sova så kunde jag inte slita mig.
Jag var bombsäker på att jag skulle drömma mardrömmar inatt, men jag klarade mig.

Var filmen bra ? Ja och nej. Ja för att lyckades hålla mig vaken från början till slut och såg hela trots att jag egentligen hade behövt gå och sova, men jag stannade uppe för att se klart den.

Nej, för att jag mådde illa hela filmen. Sjuka människor egentligen som kommer på såna filmer, det gjorde ont i hela mig av att se den stackars lilla pojken.

USCH!



Idag är det alla pappors dag


Wille (jag) skickade ett mms åt pappa Danne idag. Eftersom vi är här och han är där.

" *En bild på Wille som visar en pussmun*
Grattis på fars-dag. Min present till dig idag är en sovmorgon, så passa på att njuta.
Puss och kram / Wille "


Haha. Alltid något !

Hoppas alla pappor får en underbar dag, inklusive min egen papi. Jag ska slå honom en signal här på en stund ! :D




Wonderful life


I skrivandes stund befinner jag och Wille oss i Nattavaara hos mamma/mormor och att lillebror också är här, det är ett stort plus i kanten. Jag och han umgås ju "hemma" också men här blir det som mer kvalitet på det hela. Underbart.

Annars händer det inte så mkt i mitt liv för tillfället. Jag väntar ännu på flytt, men nu börjar det iaf börja kännas nära. 1 december är inte så långt borta. Vi har nått 1 av 3 milstolpar. Första var att det först och främst skulle bli november, andra stolpen är om en vecka då jag och Wille fyller år, 14 november och då är det ju bara ca 2 veckor kvar till den tredje och sista milstoplen, december månad. Jag ser verkligen fram emot att få flytta nu, få börja på ny kula. Jag behöver det. Allt känns som en enda gröt just nu. Nu står jag stilla och för att ens kunna börja röra mig framåt så behöver jag få mitt eget place. Vårat hem som vi haft tillsammans nu en lång tid, känns inte som mitt hem nåmer, kanske för att jag vet att jag ska därifrån, kanske för att situationen känns helt fel. Det är mest jobbigt psykiskt. . men det har ändå gått över förväntan, i början trodde jag att någon skulle trilla av pinnen på kuppen. Det var verkligen jätte jobbigt men med tiden har det bara blivit bättre, stämningen i mellan oss. Under den här "bättre" tiden har vi kunnat bearbeta vad som komma skall. Från början kunde jag inte ens bearbeta "oss" för det hände så mkt annat runt i kring . .  Men såklart så kommer ju den riktiga "bearbetningen" när vi flyttat isär. Det är väl därför man vill att den dagen ska komma nu, eftersom den ändå ska komma förr eller senare. Man vill som kunna gå vidare på nå vis. Med sig själv. Sitt liv.

Samtidigt är det läskigt hur fort tiden gått den senaste tiden, skolan har rullat på i en jävla fart. Är väl bara 2 veckor kvar av lektioner, sen ska vi ut på praktik i 4 veckor. Sen har vi jullov. Hittills har skolan gått bra också. Är nöjd med mina resultat på tentorna och sådär. Nu sista provet hade lätt kunnat gå bättre men jag är ändå nöjd att jag ens klarade de eftersom det kändes hopplöst dagen innan själva provdagen. Jag trodde de skulle gå åt h-vete faktiskt men jag klarade de, det kändes iaf skönt. Jag är nöjd med våran klass, känns också bra då vi ska gå igenom 3 terminer tillsammans. 

Nu har jag skrivit på en massa här utan att ens gå tillbaka och se om och hur jag formulerat mig. Men det bjuder jag på :) Blev säkert bra.

Hoppas livet leker för er, att det är godis ! :)

TA INGEN SKIT !
Puss och kram




Onsdag


Jag glömde att ställa klockan, alarmet igår kväll när jag gick och lade mig vilet resulterade i att jag vaknade först när Wille gjorde det. Det var klockan halv tio. Idag har jag bara en lektion, den var från åtta till tio någongång, så den missade jag.

Nu är planen att jag ska hoppa i duschen och sen ska vi hitta på något.

Vi var till doktorn med Wille igår, för att kolla upp hur han egentligen mår. När vi kom till sjukhuset så var han pigg och glad :) Det är typsikt. Och efter att läkaren klämt och känt och lyssnat och tagit prov på Wille så visade de sig att han hade virus och den jobbiga andningen var pga en massa slem som låg i lungorna. Bara att vänta ut det. Idag är det mkt bättre. Idag är Wille rätt pigg. . mkt piggare än alla de andra senaste dagarna. Känns skönt. Det är så jobbigt när han är sjuk. Det är ju såklart mkt roligare med friska och glada barn :D

Willes 2-årsdag börjar närma sig också, bara 10 dagar kvar :)
Då fyller jag hela 21 år också :) Vi börjar bli så stora ;)

Nä nu en varm dusch, sen påklädning, sen får vi se vad vi hittar på :)

Ha en bra dag.


RSS 2.0