Pyser


Drar till Kainulasjärvi. På återseende !

Ibland får man vara tråkig ?


Jag är trött, tråkig, less och sliten. Jag vet det. Jag är väl medveten om det, jag har sagt det högt.
Det som gör mig riktigt .. ledsen? Är att när man vet att andra vill göra en massa saker, eller iaf något. Då räcker jag inte till, för att jag inte har lusten till att göra det, någonting alls vissa dagar. Jag kan känna mig som en djävul då surpelle lägger sig under täcket och surar för att vi inte gör något. Men och andra sidan brukar jag säga att jag stoppar ju inte honom att göra saker bara för att jag inte vill. Det finns alltid något att hitta på utan mig också. Jag hade gärna bytt plats med honom. Jag hade mkt hellre legat under det där täcket och bara varit. Resten av familjen kan väl göra något som jag inte måste vara med på, men får om jag vill.

Hur som helst, det värsta jag vet är tjatet, när jag redan sagt en, två eller tre gånger att jag inte har lust.
Det är inte inom de här väggarna det här handlar om bara, utan rent allmänt. Jag är tråkig just nu. Jag brukar offra mig bara för att också.. men varför egentligen - låt mig bara vara tråkig ett tag så kommer jag väl snart att lessna och komma på att det inte är nå kul att vara tråkig längre. Snart börjar skolan och så kommer allt bli som vanligt igen. Man måste ut genom ytterdörren, längre än bara ut på gården.


So give me a break !

eller ge mig ett lyckopiller.



Mätt och belåten


Jag blev trött som ett ägg här efter maten (korvstroganoff & mackisar) så nu tänkte jag slänga mig på soffan med en kopp kaffe och min korsordstidning.


Jorå



Wille är badad och klar. Snart är det dags för honom att hoppa i säng och då ska jag minsann läga mig ner på soffan och bara göra ingenting. Jag har så ont i kroppen .. och i själen. Kroppen värker och jag är såå rackarns slut. Helt färdig alltså av att egentligen inte ha gjort någonting vettigt idag. Inget alls i stort sett. Illa.

Jag ringde folktandvården idag och bad om att få komma dit. De hade inga tider att erbjuda utan man ska tydligen komma dit på drop in mellan 8 -10.30 .. vafan äääääre här?! Inte där också ?! Skit påhitt. Helt galet, men vet ju aldrig hur länge man får sitta och vänta ... Samma sak till vårdcentralen, jag tycker det är de sämsta dom kommit på. Man måste ju även betänka att många av dom som kommer dit på den där öppna mottagningen är sjuka, jag blev hänvisad dit en gång med lilleman, som då hade öroninflamation - 40 graders feber. Vi satt och väntade i 2 ½ timme på att få träffa en läkare som kikade honom i örat och knapprade i väg ett recept på två röda sekunder. Nä fy. Sjukt !

Hur som helst lär jag väl måsta sitta snällt i väntrummet en vardagsmorgon som alla andra rätt snart. Värken i mitt ben vägrar ju ge med sig. Det går bra så länge jag är still. Alltså inte går nå längre sträckor. Men det räcker med ett varv genom coop så börjas det. Det behövs inte så mkt för att det ska börja göra ont och det stör mig.

Nej hurrni, nu ska jag gå och göra min lilla gosse klar.
Vi ska inviga rullgardinen också som vi köpte idag. En till Wille och en till oss. Perfekt.

Men hej så länge ! :)


En regnig dag



Efter ett gäng med soliga och varma dagar så kom regnet och lite kyliga vindar. Det känns inte alls trist, snarare skönt. Här eldas det i kaminen och stämningen är lugn. Man märker till och med på Wille att energin är på en lägre nivå. Jag tror att han också tycker att det här är mysigt. Ok, just nu står han på huvudet i soffan men han för sig lungt, långsamt och tyst upp. Annars har vi spenderat morgonen/förmiddagen framför en film, djungel George. Katterna ligger och sover. Hunden Molly ligger framför den öppna spisen och njuter. Värmen i huset luktar värme - eld.
Så härligt !

Jag blev sugen på att spela lite Mario jag.


Pelle chillar också idag






Nattsudda



Jag har varit så otroligt trött idag, antagligen pga den dåliga sömnen natten till idag. Jag har ju ruggigt ont i mitt ben och det har stört mig enormt i natt, sen har det ju varit stekhett inne på rummet också. USCH för det !
I och med tröttheten jag känt hela dagen så har den här kvällen resulterat i tusen gäspningar och en massa fnitter. Jag har fnittrat i flera timmar, det är nu först då jag satte mig här som jag verkligen börjar känna mig tung i skallen. Tur att det är först nu, så det inte är flera timmar kvar tills jag ska åka och hämta min mammi från stan. Jag har lovat att hämta henne idag från stan (stadsfesten) och hon hämtar mig imorgon då jag planerat att gå.

Så medans jag satt här och "beklagade" mig över hur trött jag är så sa jag även att jag inte ska klaga desto mer för imorgon är det mamma som kommer att sitta i samma sits troligen :P

Ska bli kul och se sen hur många kärringstopp jag kommer att få med mammas bil då jag för det första inte är så supervan den och sen då jag är så trött :) Haha, men det blir en upplevelse, tur att jag inte behöver skämmas så mkt då jag inte bor här ;) Nu tror jag ju att det kommer att gå bra men inget skulle förvåna mig :)

Nu sätter jag punkt här för jag känner att jag hade kunnat pladdra på här en hel del men då blir det inge bra, rätt grötigt skulle jag tro.

punkt

Kära bloggen

Hej alla ! Vi lever ännu, grejen är att vi njuter och myser här nere i Härnölandet så pass att jag inte har tid/ork att blogga. Toppenväder är det ännu också, jag tror inte att jag vill åka hem ! .. inte ännu iaf !

Mamma ville ha ett roligt och långt blogginlägg idag. Långt kan jag fixa men roligt ? Det känns däremot rätt omöjligt. Jag gjorde ett försök men det gick inte att förmulera det lika kul som jag hade lagt upp det i huvudet så jag skippade det. Vi har iaf varit på "Härnösandsdagen" idag. Det var trevligt. Wille har nästan gjort allt. Man fick göra ansiktsmålning, han stod i kön men bangade sedan ur och gick med sin mormor bort till hästarna i stället, där skulle han minsann rida på en häst också. Det gjorde han dock aldrig men han stod minsann i kön. Efter det så gick vi vidare till båtåkningen, han stod på bryggan, fick på sig flytvästen och kom nästan ner i båten också men han ångrade sig. Medans de andra åkte med den där båten gick vi vidare till hoppborgen där det hoppades för fulla muggar och innan jag ens hunnit blinka så hade lilleman också tagit av sig skorna och skulle in i borgen och hoppa. Jahapp, tänkte jag. det var väl lika att låta honom nu när han ääntligen ville göra något. När killen som höll i den där hopp borgen gav klartecken åt Wille att hoppa så lyfte jag upp honom på den färsta delen av borden, den där "trappen" in.. som också är uppblåst. Där sa jag åt Wille att han kunde gå in och hoppa med de andra barnen ................. nej, det ville han inte. Han skulle stå och hoppa där vi nu stod. Jag förklarade läget och snubben och han sa att det också gick bra och skrattade. Där hoppade Wille i ca 2 min, sen var han klar !

Vid det här laget så hade vi då varit nere på stan i flera timmar, för varje kö tog ju flera herrans minutrar, vissa upp mot en timme. Så vi har alltså köat för en hel del. Men Wille hoppade till slut i 2 min :) Tur att köandet inte var helt förgäves, tur att det fanns andra barn i vårat sällskap som fullbordade de aktiviteter som vi köat för :)

Men min lillkille, han är bara för söt ! :)
Slut i både kropp och själ var han då vi gick från stan iaf. Men fick en massa ny energi efter middagen som vi sedan åt här hemma hos min mormor. Vi har fått mkt gott under tiden vi varit här, det tycker vi om ! :) Thanks MOMMO! :D Wille säger också att hon gör sååå god mat ! :)

Äh, nu har jag gaggat på här bra länge .. eller ja, det får iaf duga för nu. Jag är trött ! :)

Godnatt på er kära läsare !





Sol sol, strålande sol


Vi har haft toppen väder varje dag hittills, inatt öste dock regnet ner men det var behövligt och vääldigt mysigt. Vilken skillnad det är på att höra på regnet från en lägenhet och från ett hus. Ytterligare en anledning till att man vill skaffa hus en dag. .. med plåt tak ;) haha !

Igår blev vi bjudna på middag på Eriksbergsgränd. Det serverades grillat ! - MUMS - vad gott det var.
Wille tryckte i sig en hel del han också, mest potatissallad dårå men iaf :)

Nu ska vi fixa fram lite frukost, sen vet jag inte alls vad dagen har att erbjuda - vi får se helt enkelt :)

Hare bra hurrninini !

Riktig sommar !



Äntligen har vi fått uppleva sommaren också ! Här är det jätte varmt och man känner verkligen i luften att man är 70 mil hemifrån och nära havet. SUPER ! ..... sen är jag ju faktiskt ingen "solare", jag gillar inte att sitta i solen, jag håller mig i skuggan men det är ju tack vare solen som det är behagligt och inte kallt att sitta där också :)
Jag dör ju av att sitta i solen, eller ja - dö var väl att ta i .. jag blir RÖD och BRÄND!

Snart äre käk, hörs !


Halli Hallå !



Ja, då befinner man sig i Härnösand. Vi startade igår kring halv två och var framme vid tio snåret.
Jag är väldigt imponerad över hur duktig Wille varit som inte klagat eller gnällt på hela den långa vägen, han är otrolig !

Idag har det varit fullt hus här hos mormor kan man verkligen säga, hon fyller år idag så det har varit massor av folk här. En hel drös av släktingar och även "osläktingar" också dårå :)
Man hade nästan kunnat tro att det var barnkalas, då det har varit ett gäng med barn här idag. En riktigt rolig och trevlig dag måste jag säga.


Min mormor, Wille och ett lass med små barnbarn


Jag känner mig alldeles för okoncentrerad för att skriva ett vettigt inlägg så jag tänkte sluta här.
Kortsagt, en varm, fin & underbar dag här hos mormor :)

Återkommer nästa gång ;)


Hallå hej !


Åh vad mygg !!
Jag ska försöka skriva ett inlägg här trots alla mygg som surrar här och stör mig. Det är alltså inte bara en eller två utan MASSOR !

Jag sitter alltså i Nattavaara, jag & Wille kom hit igår. Vi hade som tänkt att haka på mommo & mobbo ner till Härnösand. Rätt skojsigt va ?

Vi får se när vi tar oss i väg. Men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuu va mygg, måste rädda min son genom att sätta på han lite kläder.

Hörs !

Den som lever får se


Nu ger vi oss iväg på nästa äventyr, hur långt det blir är inte bestämt ännu. Vi tar en bit i sänder.
Först och främst blire kycklinggryta ute hos min älskade mamma ♥


Nu ger jag mig


Näfan, nu orkar jag inte nå mer idag. Jag ska ta min lilla gosse med mig till våran säng och kolla film. Jag är verkligen helt slut och min rygg/skinka gör fortfarande ont. Allmänt less pch trött !

Wille är ännu vaken och jag vill inte gå och sova innan han somnat - därför tar jag med mig honom, kan ju hoppas på att han somnar av tristess då jag ska lägga mig och kolla Walk the line. Jag och Dannes brorsas fru började kika den i ? ... fredags! men då började de spöregna, åska och blixtra, väärldens oväder. Så då var vi tvungen att dra ur tvn, vi hann kanske se en kvart. Jag har sett den tidigare och tycker att den är så bra, perfekt film att ligga och slökolla på.

Men godnatt mina kära läsare :)

Sötnos

Wille ville också ha smink ..

... och vantarna skulle på för att han skulle "jobba" = ut och cykla ;)



Jag har ont i arslet !


Jädrans vad jag har ont i min rumpa, alltså i ena skinkan. Helst när jag går, det nästan bränner på ett ställe och det känns ibland som om benet ska vika sig just därför också. När jag sitter så känns det också men inte lika illa. Nåväl, skulle egentligen behövt gå ut på en prommis men det känns inte så vidare kul då jag inte kommer kunna gå långt och inte heller länge. Men kanske senare, beroende på hur detta utvecklar sig. Hoppas på att det går över.

Nu ska vi iaf gå ut i lekparken, inne kan vi inte sitta hela dagen.

Ciao !

Trötta


Jag och Wille vaknade efter tio idag, nästan halv elva. Det var skönt att sova inatt/imorse, svalt i rummet och på sin egen kudde, under sitt egna täcke. I stugan var det skitvarmt i rummet och jag kan verkligeninte sova då det är så där varmt, usch ! Ändå vill jag tillbaka dit, men sova det hinner man göra sen.

Wille verkar ha vaknat på fel sida, jag tänkte först skriva att han verkar ännu vara trött men det kan han ju inte vara .. så jag tippar på att han bara vaknat på fel sida, han har varit så sur eller han är så sur och grinig, förhoppningsvis går det över. Nu surrar han om att vi ska gå och lägga oss och mysas och kramas. Han brukar alltid komma till mig på morgonen och lägga sig bredvid mig och krama och pussa på mig men idag blev det inte så eftersom jag redan hade klivit upp. Det kanske är där som skon klämmer ... hans morgonrutin blev rubbad och så var dagen förstörd :P

Nu börjar " Mamma tiijda " ( som Wille säger ) bli hungrig, ska gå och kika vad som finns.

Hemma


Nu är vi hemma igen. Fy faaaan vilken härlig helg alltså, jag ville inte alls hem men tyvärr var det ett måste, jag försökte så gott jag kunde att få stanna en eller två nätter till men det gick åt fanders.

Ska bjuda på en bild eller två imorgon kanske. Jag hade med mig kameran men har helt glömt bort den ihelg, IDAG tog jag fram den. Så klantigt !

Nu ska jag fara till Jenny men jag kan slänga in en bild på en rackarns söt kille innan jag drar.






Hejdårå ! :)

Bye bye


Ändrade planer, vi sticker till byn redan idag istället för imorgon som det var tänkt från början.
Så det kommer bli rätt dött här på min blogg ända till på söndag, jag kanske slänger in ett eller två inlägg från mobilen det vet man aldrig men det får i så fall bli som en överaskning, haha. Inget att räkna med alltså då jag tycker det är jobbigt att blogga med mobilen :)
But maybe baby !

Nu ska bilen tankas, det ska handlas, hämta grejjor, ja och packa bilen innan vi kan börja styra mondeon mot K-järvi :)

Men ha en bra helg !
puss och kram

Hejdåååå blågggääään! -
ropar Wille (jag sa till honom att jag bara skulle skriva hejdå på bloggen innan vi åker)

Två på samma ställe

vad tycker ni om den här låten ?




De är inspelade på samma ställe tydligen..


Den här tyckte jag mest om.

Plötsligt händer det !


ÅHÅ ! Det är inte varje dag man får hem ett brev där det står att företaget/bolaget ska betala tillbaka pengar åt mig.
Tydligen har jag betalat för mkt åt dom, också ovanligt - hur kan ma lyckas med det ?
Ok, nu var det ingen baaaaota summa men ändå hela 227 kr.

Har just hängt tvätten, jag har nästan stått och vaktat den där tvättmaskinen tills den ska bli klar, jag ville hänga tvätten fortare än möjligt bara för att jag vill att kläderna ska hinna torka tills imorgon då vi åker till stugan.
Så jag stod och stirrade på den där lampan som ska sluta lysa när maskinen är klar, jag stirrar, den lyser, jag stirrar, den lyser ännu, jag stirrar - LAMPAN SLUTAR ATT LYSA ! Då slet jag upp luckan och jag hängde kläderna i rekordfart, coolt !

Mitt i allt kan jag bjuda på en bild på Bea & Wille :) Vad tiden har gått, det där är väldigt länge sedan men känns som för några månader sedan bara ... åh ! :)

 

Wille gav mig en hjälpande hand där med tvätten också, han hjälpte till att slänga ner smutstvätt i maskinen medans jag då samtidigt stod och plockade ur den, ett plagg i taget allt eftersom jag hängde upp.. så tanken var ju god men det är nog bättre att först tömma maskinen från det rena innan man börjar fylla den med smuts, känns ju som lite omständigt och bakvänt kanske. Nåväl - när jag hade bett Wille sluta kanske fem ggr så surade han ihop och gick och byggde ett torn med sina klossar.  Där han nu sitter och säger " Jasså mamma .. " om och om igen. Som om någon satt honom på repeat. Gullungen !

En annan gullig sak Wille gör är att när han är kissnödig så frågar han; Har jag blööja ?
Detta hade tydligen hänt mitt på coop igår då han var där med sin pappa. Då hade han stannat upp och frågat om han har en blöja på dig, Danne sa nej och fick för första gången (av säkert jätte jätte många) springa med sin son till cooptoaletten.  Lät riktigt kul då de kom hem därifrån och Danne berättade om det.

Nu är det dags att hoppa i lite vettigare kläder.
Men vi hörs hurrni ! :)


Morsning !



Jag och Wille myser på soffan med täcke och kudde, fast nu sprang lillen i väg för att kissa - han är verkligen superduktig på att vara utan blöja ! Det händer nästan inga olyckor nå mera heller *peppar peppar*
Nu är han tillbaka så nu ska vi fortsätta att mysa här och kolla på barnprogram :)
Skulle bara slänga iväg ett godmorgon åt er

 .. så GODMORGON !



Ja jävlar i min låda !


En film jag rekomenderar starkt, Case 39.
Alltså den var helt sjukt bra, jag blev inte less någonstans i hela filmen.


Shit pommes, hur ska jag kunna sova ? Nemas problemas, jag är faktiskt inte så lättskrämd - inte så det brukar påverka mig på så sätt att jag inte skulle våga gå ensam ute på kvällen eller sova ensam eller nå sånt.
Jag är en hårding ! :)

Bra var den iaf !


Nu kallar sängen. Utanför fönstret ser jag lulliga människor som går från och mot puben, själv vinkar jag godnatt (eller så inte, men jag hade kunnat göra det fast då hade folket antagligen tagit mig för något psyk eller för en väääldigt överglad och positiv människa som hejjar så glatt den här tiden på folk som hon inte ens känner).


Filmdags

Gossen ligger i sängen (vaken ännu men förhoppningsvis inte länge till), Danne vid sin dator och jag vid min. Min plan för kvällen är att vi ska se film .. typ nu på en gång. Efter den hade jag tänkt gå och sova på momangen för jag har ännu huvudvärk .. gaaah ! Racksickens !


Denna här ska vi se ..


.. SOM VI HAR SKRATTAT IDAG OCKSÅ ! .. Det har jag glömt att berätta; men ni minns videon jag lade upp tidigare, Wille har ju hunnit se ( & höra) den några gånger han också, så idag har vi hört honom sitta och prata för sig själv vid ett par olika tillfällen, då låter han ungefär så här " Heej mamma å pappa, ja UUUUndjar vad ni äter, låter gott! .. och Och ! Kul i jäsujaaaangen ! Hejdååååååå ! "

Så svårt att återberätta det i bara ord men det har iaf låtit riktigt kul och gulligt, haha ! Jag börjar skratta för mig själv varje gång jag tänker på det  ! HAHA. Här har ni videon en gång till bara för att den var så .. söt ? ;) haha !




I'm aaaaalive


Wille gillar att bygga torn


Danne och Wille är ute på vift igen, då passar jag på att bara njuuuuta här i min ensamhet. Jag lyssnar på musik, läser bloggar och ligger på soffan, gött som fasen !
Dock har jag fruktansvärt ont i mitt ena smalben .. ja i smalbenet, jag tror aldrig att jag har haft ont där tidigare, jo om jag typ slagit mig och kanske fått ett blåmärke där eller så. Men inte I benet, alltså inte på huden utan mer på insidan. Kanske är träningsvärk eller nå annat sjukt men hursomhaver så kan jag ändå inte minnas att jag haft ens träningsvärk just där heller. Det gör ont preciiiis bredvid benet. Mysko iaf.

Annars då ? Jotack, jag känner att jag lever.


Krubbelikrubbkrubb



Det blev ingen lång promenad men det blev iaf en promenad på 40 min kanske, jag har haft sån huvudvärk idag så för varje steg jag tog så dunkade det bara i skallen.

Nu ska jag gå till köket och gräva i kylskåp, frys och skafferi för att få ihop en middag.


Hej !


Nu sticker jag ut på en prommis, trots att Ipoden jävlas med mig, tar mobilen istället !



Fia L, om jag skulle få för mig att flytta till luleå så skulle det enbart vara för att du bor där - inte så mkt annat som lockar mig dit ;) Tjohooo !

Hej så länge ! :)



Should I stay or should I go ?


Jag har som fastnat i ett visst tankemönster.
Nåmen iaf, jag känner verkligen ibland för att ta vårat pick och pack och bara flytta, jag menar egentligen .. varför inte ? Här händer det inte så mkt mer än så här, jag tror absolut inte att vi skulle gå miste om någonting och Gällivare finns ju alltid kvar ( eller det vette tusan men ett tag till iaf :P ). Och jag har alltid sagt att jag någon gång ska flytta, bara för att ha provat på att bo/leva någon annanstans än här. Jag vill inte sitta där när jag är 80 år och ångra att jag aldrig provade på det. Sen är det ju en vardag, säkert samma tråkiga vardag som det är här, för allt blir ju en vardag men ändå . . frågan är ju då när den bästa tiden är att flytta, nu när Wille är hyffsat liten eller då han blivit äldre eller spelar det ingen större roll. Jag vill dock inte hålla på att flytta och grejja då Wille börjat skolan, tvingas flytta ifrån sina kompisar osv, visst i den åldern har man ju egentligen som lättast för att hitta nya kompisar men ändå . . ok, att flytta en gång eller så det tror jag inte skulle skada något barn rent generellt dock om man börjar flytta en gång, sen när barnet börjat en ny skola och precis fått nya kompisar då flyttar man igen, samma visa en gång till och så.. men det är ju ett extremt fall. Inte så jag hade tänkt mig precis.

Men nu när jag har Wille så känns det ännu mer vemodigt att flyttta från Gällivare än vad jag skulle ha känt utan honom, för nu kretsar alla frågor och tveksamheter kring honom. Hur vill jag att han ska växa upp ? Den största anledningen till att jag inte skulle flytta härifrån är pga Wille och hans relationer till sina mor/far-föräldrar och alla kusiner. Jag vill ju att dom ska finnas nära honom, att han ska ha nära till dom.

Sen vet jag inte om jag hade flyttat bara för att flytta heller, det tror jag helt ärligt inte men däremot vill jag som t.ex läsa vidare, utbilda mig - vilket jag inte känner för att göra på distans. Det är en anledning/tillfälle till att flytta. Jag vill inte skita i att skaffa mig en utbildning jag vill ha bara för att få bo kvar här, nej det vill jag inte heller.

Det är lite knasigt. Synd att Gällivare inte var en stor stundentstad eller en större stad med mer jobb, då kanske jag har varit nöjd att bo här resten av mitt liv, det vet man inte. Men nu är Gällivare Gällivare - där jag ibland känner för att bo kvar resten av mitt liv men som jag oftare säger att jag hade velat flytta ifrån för att sedan kanske eller aldrig komma tillbaka för att fortsätta bo.


Det var dagens tankar.

HAHA !



Jag och Wille sitter och fnissar till den här videon, så jäkla rolig :)


Nu var det slut på det roliga . .



Nä, här händer det inte så mkt mer. Rätt värdelöst faktiskt, inget nytt på fejjan, inga roliga bloggar kvar att läsa, inga mail, inga roliga nya annonser, inget bra på tv, jag är rätt trött så det passar mig fin fint att gå och sova.

Nighty night på er ! 

Vilken skit alltså !


Min dag som började så bra bara rasade ihop på några sekunder.
CSN har fått för sig att börja jävlas med mig för det första sen har jag sån jävla ångestklump i magen alltså.
Huvudvärk också ! Nä fy usch och blä, vilken bajsdag den här dagen förvandlades till.

Jag blev hungrig men samtidigt vill jag bara spy, fan vad less jag bliiiiir !


Nå positivt men ändå negativt. Wille sover - dock så behövdes det en mamma till det som vanligt. Vad gör jag som inte pappsen klarar av att göra lika bra ? Nåväl, huvudsaken att lilleman sover.


Puss


Ibland känns det som om jag hade kunnat sitta och studera min son i timmar där han står i sin egna lilla underbara värld. Fy fan vad jag älskar honom !





Nu ska jag hoppa i duschen sen ska vi åka iväg på nå mission.


Tisdag


Äcklig jordgubbsdrink som dracks till frukost, never more !






Wille åt iaf en god yoghurt




Här har ni några (rätt kassa) bilder på möbleringen ...



Jag och Wille tog en promenad till pappsens jobb lagomt tills han slutade, så fick han gå och leda sin cykel hem med oss. Det var trevligt tyckte jag.

Jag försökte blogga tidigare imorse men det gick då inte alls eftersom vårat internet slutade funka. Det var då vi surade ihop och gick ut istället.

Nä nu ska jag klicka runt lite på blocket, jag har hittat en hund där som jag blev skiiiiiitakär i, ååååh ! Att han bor så långt ner i detta avlånga land, annars hade jag åkt och hälsat på honom :)


Det är fan skönt att svettas ibland


Google



Det blev en rask promenad med Jenny och myggorna, när vi gått klart var jag lagomt svettig och hela kroppen kliade utav bara fan, men trots alla döda mygg jag nu har i håret, innanför t-shirten, i skorna, i magen (har säkert svalt ett par), i öronen och i näsan så var det jääävligt skönt. Imorgon blir det nog samma runda fast ensam ( har ju såklart myggen med mig ) och med eminems musik i öronen, kan bli rätt nice det med. Jag måste verkligen få upp flåset några snäpp, har så dålig kondis att det nästan är pinsamt, så nu har jag börjat och hoppas att jag inte slutar som såå många gånger förr, nejfan ! JAG SKA KLARA DET HÄR !

men fan vad det kliar !

Möblering


Här sitter jag i vårat nymöblerade vardagsrum och känner mig mkt nöjd, om man jämför med möbleringen innan den här iaf - då är den här superbra ! Sen kanske det finns något som skulle vara bättre men den här var iaf lättast, nu har vi ingen soffa som står mitt i rummet, nu är allt längs väggarna som det ska vara enligt mig - bor man trångt med mkt saker så är det så det ska vara iaf. .

Nä nu håller jag på att svettas ihjäl, tror jag måste ta en kalldusch innan promenaden, sen en till efter promenaden. Jag tror fasiken att det får bli så.

Ett glas vatten står högst upp på listan nu efter punkten.


* * *



JAG KVÄÄÄÄÄVS ! - det ligger åska i luften ? OHJA !

Ciao



Riktigt kasst har jag sovit i natt så jag känner mig nästan lika död som jag kände mig igår, en aaaaning piggare idag faktiskt, haha.

Nu drar jag till byn, jag saknar mitt hjärta alldeles för mkt för att dra ut på det nåmer.

Fit for fight

 

Sådärja, lagomt tills det är dags att gå och sov har man börjat vakna till liv igen, såg klart filmen sen hoppade jag i duschen och nu är jag fit for fight igen, haha !

Jag verkligen älskar Eminems nya album, jag är störtkär i hans låtar. Jag kan som inte slita mig ifrån datorn bara för att jag inte vill lämna musiken. Måste fixa in dom på min telefon eller på Ipoden så jag kan fortsätta lyssna på musiken vars jag än går.

Jahapp, imorgon är det måndag igen, tycker att det är måndag typ jämt, dvs veckorna går så rackarns fort, alltid är det måndag.. samma sak tisdag, onsdag osv ... fredag, lördag och söndag däremot tycker jag att det aldrig  är nästan.

Imorgon ska jag åka ut till byn och hämta hem mitt lilla hjärta. Jag saknar honom !
Tur att han trivs där ute, han har nog tyckt det har varit helt uuunderbart att fått spendera lite "ensamtid" med sin älskade mormor.

Nä hurrninini, nu ska en Tilda dra sig vidare mot sängen. Trots att jag känner mig gode pigg så ska det bli så jävla skönt att få sova.

 

Godnatt godingar !


IRRI !


Jag är väldigt less på min dator, på skärmen som inte kan hållas uppe. Så just nu ser jag inte skärmen, inte vad jag skriver men det får jag kika på sen när jag skrivit klart, då får jag ändra på det som blitt fel.

Här hemma är det lungt som fan. Vi har inte gjort många knop idag. Nu ligger vi och kollar en film som är på 3an, fast nu är det reklam och då passade jag på att slänga in några rader här.

Näfan vilket skit, måste lämna in datorn i veckan för det här funkar inte.

Reklamen slut, dags att sätta punkt här.

Tjingeling !

Nu kan jag det här, eller ?


Idag mår man inte sådär vidare toppen men ändå helt ok. Jag är mest trött.
Gårdagen var riktigt trevlig, jag träffade släktingar som jag typ aldrig träffat - inte då vad jag minns.
Sen även släktingar som jag träffat men för väldigt länge sedan. Så det var kul.

Nu hade jag behövt vila en stund, en jävla bra stund tror jag.
Det roliga är att jag inte känner mig bakis utan mest ... full ? Ha !

Jaja men nu kan jag det här, eller ? Hur som helst,  nu lämnar jag över det här festandet till någon annan.



Borta bra men hemma bäst


Jag känner att jag egentligen inte borde blogga den här tiden men jag gör det ändå men fattar mig kort.

Jävligt lyckad kväll/morgon trots en massa strunt ( som hör till sånt här ).

Nu först går vi och sover.

GODNATT ! =)

och så några ord . .


Duschen bortgjord, nu äre bara resten kvar. Kläder och smink sen är jag väl redo för att fara och fira 40-åringen. Jag tror det blir riktigt trevligt, det brukar det vara.

Nä, nu ska jag gå och rota i garderoben efter lämpliga kläder, vet inte ens vad det är för väder ute nåmer. Det var ju hyffsat för någon timme sedan och när jag kikar ut genom fönstret så ser det rätt bra ut fortfarande, då vet man det !

Ha en bra dag alliallihopa :)




( " , )

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


.


Jag är ju rätt frän


Nä nu är det dags att gå och sova känner jag, mina ögon är väldigt trötta.
Vi har kollat en film till nu, kommer inte ens ihåg vad den hette men den var rätt bra, helt ok iaf. Det var en thriller.
Nu efter filmen gjorde jag en hemlig grej, rätt frän grej egentligen men troligen inget ni kommer att få veta iaf då jag tror att det var en helt onödig grej att göra. Men vem vet, ni kanske också får veta det en dag, det vet man aldrig.

Nu tänkte jag ta mig ett glas vatten, eller rättare sagt ett glas Loka päron. Intreeseklubben antecknar hoppas jag ?



Tilda

Röda veckan


Snart är den här hemska veckan över. Jag hatar mina mensveckor, jag har så jävlars ont att jag mest sitter hemma hela dagarna, vilket leder till att jag är tråkig. Jag märker på Danne hur han surar ihop när jag inte vill fara ut och göra något och då surar jag lite också bara för att jag tycker att han kan göra något själv, iaf försöka hitta på något som han kan göra ensam, jag måste inte vara med för att han ska göra något och tvärtom.
Men grejjen är att jag också är så rackarns trött, galet trött. Jag hade kunnat sova mig igenom röda veckan alltså. Skönt det hade varit, men som sagt .. ännu tråkigare !

Nå men nu är iaf Danne och Wille ute på vift. Där har pappa D någon som alltid följer med, lilla Wille. Han ställer gärna upp som sällskap.

Nu ska jag ta fram min telefon och ringa någon.

Hej så länge !

Hand i hand.


Jag och Wille the man ska ta oss ut på en liten promenad, vi ska gå och posta ett brev. Det är inte så lång, vi har två val - antingen går vi bara över vägen eller så går vi den liiite längre promenaden ner till pressbyrån, inte så stor skillnad egentligen. Vi lär nog ta pressis låddan eftersom den vägen känns lite mysigare. Men först är det påklädning som gäller. Vi går fortfarande i pyjamas här, härligt värre !

Just ja, sen ska vi steka blodpalt till lunch. Gött.
Men jag tror att vi väntar på pappa .. han kommer ju hem snart.


RSS 2.0