Måste man komma på en rubrikfan också ?


Snart är det dags för att pussa Willegubben hejdå, han åker till sin mormor idag. Jojje kommer snart och häntar honom. Just nu sitter vi hos Moffa och tar det lungt, eller ja.. han och moffa spelar gitarr minsann, låter riktigt vackert.

Carro ringde mig tidigare och försökte lura mig, men tji fick hon, den valsen gick jag då inte på riktigt, haha!

Jag väntar otåligt på mitt paket som jag har beställt från gina tricot, har väntat nu hela veckan. Det hade ju liksom varit kul om man hade haft nå (nya) kläder på sig ihelg. Men jag var på Ica tidigare idag och då hade inte posten kommit dit ännu idag, den var försenad så änfinns det hopp om att mitt paket kommer idag ändå.. skulle ju som vara trist att vänta till på måndag. Men men that's life! isf..

Pga sömnbisten inatt så blev det ingen skola eller dagis för mig och Wille. Wille vaknade kring tre-tiden och grät ochskrek.Han höll väl på så i ungefär två timmar då han till sist lugnade ner sig. Då tog det ytterligare en erller två timmar innan han somnade om, så vi somnade väl om där före sju iaf..

Ikväll blire det att umgänga med Carro :) Ska bli toppen!

Nä det får vara bra för nu, har väl inte så mkt mer att säga heller såå..
Kanske hörs vi senare bloggis eller så blir det en annan dag i stället, nu har jag ju iaf bloggat engång idag. Det är ju bättre det än inte alls !

Puss och kram gott folk!

Jag vill inte


Jag är inte riktigt på hugget med det här att blogga. Jag tycker det är bättre att jag återkommer när jag känner att det känns .. lättare?

Det händer inte allt för mkt i mitt liv just nu, bara i min skalle  . . Önskar det hände lite mer på riktigt också. Men just nu står det riktigt stilla. . och det gillas inte just nu! Nu vill jag att det ska gå framåt.

Men vi hörs.
Ska sova strax.
Tajrrå!

Bjuder på en stilig bild. Tagen i början på augusti.


RSS 2.0