2308


Jag har prov imorgon, shit vad jobbigt. Grejjen är liksom att jag inte ens har pluggat.. jag vet som egentligen inte vad provet ens handlar om. Nu får det bära eller brista. För det är ingen idé att jag sätter igång nu för inget kommer ändå att fastna, jag är alldeles för trött. Men jag har ju någon timme där innan på morgonen imorgon kanske. Vi får se hur det går.

Tjarrå nu!

Han är vaken ännu

Willeman verkar inte må så bra. Trist om han är på väg att bli sjuk :(



Så här ligger han just nu


Jag tror jag och Wille ska krypa ner i våran säng och slå på en film, där kanske han somnar. Han vill inte sova i sin säng iaf, det vägrar han.


Söndagsinfo

Nu är allt som vanligt igen, Wille är hemma! Åh.
När vi kom ut till byn så satt lilleman och åt, men sedan gick vi ut och han visade oss sin lilla fina stuga som han har spenderat mkt tid åt ihelg. En liten lekstuga med veranda och allt :) haha. Kaninernas gamla hus är nu W's hus. Sött var det när han lekte där inne :)

Nu är han hemma och jag kan inte annat än gilla läget.
Ska leka med honom nu :)

Puss och Kram

Touch and go



Lite bättre. Jag har till och med tordas mig ut och solat i stormen ;)
Jag ska och kirra nå bakismat. Gott!
Sen ska jag försöka komma ut till byn.
Jag tror inte att jag törs köra ännu.
Jag är så nojjig. Jag har helst bilen stående hela dagen efter.

Tjarrå!

Oh my !

Sliten.



Nu vill jag ha hem Wille man. Ska ringa Benna och fråga när vi ska åka :)
Det är ju morsdag idag också, det hade jag nästan glömt bort.

Nä nu ska jag ringa runt :)


Sängen next!

Ja, nå finns det ju idioter..

Nu ska jag sova, så man inte är allt för trött imorgon :)
Jag längtar!

Nattinatti!
. . eller gomorron?

Åh!


Jag saknar Wille, så är det bara. Jag längtar tills imorgon då jag ska fara till Nattavaara och hämta honom. Då ska jag krama honom. Det är bara att inse, utgångar är inge kul längre. Jag är hellre hemma med mitt guldhjärta, Wille. Inget annat kan slå det. Visst, nå kan det ju vara kul att fara i väg några kompisar och äta och surra skit en kväll men that's it. Sen kan jag gått och väl åka hem, där min lilleman är hemma med sin pappa sussandes i sin egen säng. Nå jo!

Det var allt för mig, nu vette tusan vad jag ska göra. Jag känner mig för full för att sova ( för pepp ) sen för nykter eller i "ostämning" för att gå ut på krogen eller nå annat liknande.

Äh, ska möta Carro nu.

Puss

Fit för fest!


2 timmar kvar


Dags att börja fixa sig inför kvällen. Håret är redan plattat sedan tidigare idag då Jenny var här och hjälpte mig med att få bukt på min kaluffs! :D haha. Nu äre bara ansiktet som skall sättas på och kläderna då såklart :)

Men alltså mitt öga ser inte så kul ut, alldeles för en stund sen då jag och darl satt ute och rökte så fick jag brännande aska i ögat ( då det blåser förjävligt ute ) så nu är mitt öga alldeles ilrött! men det går nog till sig snart :)

Nä nu ska jag ta tag i mig.

Ha en bra dag/kväll/natt.. det ska då vi försöka ha :)

Saknar W.


Puss

Gooooomårrån!


Solen skiner. Nu behövs det bara att det ska sluta blåsa och sen ett gott humör. Det blir grejt!

Jag vaknade rätt tidigt imorse, ändå hade jag tänkt blåsa på idag bara för att vi har kunnat göra det, men det är väl just då det inte går, när man väl kan. Jag har kämpat verkligen med att försöka somna om, klockan halv tio gav jag upp. Det var ändå skönt att bara kunna ligga och sträcka sig i sängen. Direkt jag steg upp så ringde jag ut till byn och kollade läget, läget var prima ballerina :) Kul!

Nu ska jag slänga på mig lite kläder, sen gå ut med vovven Bea.

Ha en good dag!

Empty room


Idag har jag kirrat några gamla godingar, riktiga tjejfilmer som man kan ligga och slökolla någon kväll då man behöver det, då kan man plocka med sig sin bärbara och krypa ner under täcket i sängen och gråta eller skratta av sig till någon mysig film :)

Imorgon nalkas det partaj, ska bli riktgt trevligt faktiskt.. har sett fram emot kvällen sen vi fick inbjudan.

Wille är hos sin mormor, känns jätte tomt här hemma, I miss him! Men jag pratade med honom tidigare och men han hade inte riktigt tid, han busade med sin favvo Jojje. Dom brukar ha roligt.. Han, mormor och Jojje är ett riktigt guldteam, de funkar bra ihop, när jag och Wille brukar vara där så vill han helst umgås med sina favoriter där i byn hellre än att busa med sin mammsi, jag är väl tråkig i jämförelse med dom ;) haha. Nä.. men inte riktigt, han har iaf riktigt roligt när han är ute i byn, helst då han får åka fyrhjuling eller på vintern skoter, då myser han! :)
Han babblade på i telefonen en kort stund iaf, han prata väldigt snabbt så han kanske drog hela sin dag på dom sekundrarna, jag hajjade knappt ett ord men mysigt var det iaf att få höra hans röst. ÅÅH!


Nä nu börjar John Blund närma sig känner jag...
Godnatt på er!

En bild jag älskar på den jag älskar mest.
Tagen av Mikaela

Update!


- Religion (komplettera provet)
- Religion ( uppsats )
- NK (plugga till prov)
- NK (skogen)
- Förbereda mitt tal bättre ( renskriva lite)
- Rätta uppsats (engelska arg.)

Coolt va ? Bara resten kvar .  .


Things to do :/

Ska jag göra denna dag till en väldigt givande dag? Hur bra låter inte det? Jag borde egentligen sätta mig nu och plugga som ett djur ( djur pluggar väl inte men det låter ju bra ) och göra bort så mkt jag bara hinner idag. Det låter ju skitbra men skittrist. Men det hade inte varit helt fel att göra bort det mesta jag har att göra idag. Tänk då har jag resten av helgen på mig att bara vara och njuta av ledigheten från skolan. Det låter alltid som guld i mina öronen men det brukar även vara svårt att ta fingrarna ur röööva.

Nå jag ska iaf äta med Jenny, sen ska jag nog fara hem och sätta mig.
Jag ska göra en lista för min egen skull så jag har något att beta av:
- Religion (komplettera provet)
- Religion ( uppsats )
- NK (plugga till prov)
- NK (skogen)
- Förbereda mitt tal bättre ( renskriva lite)
- Rätta uppsats (engelska arg.)

Det skulle kännas jätte skönt att kunna stryka uppsatsen till religionen och NK provet. Det hade varit superduper!

Nu nå annat!

Mattesnillet Tilda.

Nu var nationella i matte också bortgjord, jag känner mig ganska nöjd. Men man ska aldrig säga att det gått bra för man vet ju egentligen inte förrän man får resultatet, man kan ju tänkt käpprätt fel men ändå har det känts klockrent. Så vi får se helt enkelt, jag svarade iaf på nästan alla frågor, hoppade över en eller två. Godkänd blir jag då men mer än så törs jag inte hoppas på. Sen är ju min önskan att få iaf VG, så jag får VG i hela kursen. Det hade varit fint :)

När jag var på väg från skolan tänkte jag " Jahaja, då var det dags att åka hem, ska bara hämta lillgossen först " Johaja, efter några få sekunder så kom jag ju på att han nu är i Nattavaara med dagis och att han sen stannar där till på söndag. Vad länge! Vad tråkigt vi kommer ha det här hemma ikväll. Jag måste ringa till honom sen, han är ju så duktig på att prata i telefonen. Åh jag kommer ju börja grina! ;P

Nä, nu ska vi inte vara någon mes här inte. Det kommer att gå finfint, han kommer ha det så roligt med sin mormor :)
Snart ska jag köra lillebror, ska dona lite innan.

Hare!

Kladd i håååjet

Här sitter jag med färg i håret, jenny är så snäll som hjälper mig med mitt ruffs :)
Men det var ingen fin färg på cremen om man säger så, det fick jag höra några gånger i början på färgningen. Carros kommentar var något i stil med " Det är typ samma färg som på Kalle Ankas näbb och fötter " Haha. Orange med andra ord då. Men i slutändan ska det iaf bli brunt. Klockan halv sju ska jag skölja ur, sen ska håret torka, sen i med nästa!

Idag fick jag glädjande besked gällande skolan. Jag ska få VG i hela samhällskursen, fett med nice, det hade jag verkligen inte trott med tanke på mitt resultat på första provet. Men med tanke på mitt andra och sista prov så var det ju inte helt fel, jag fick VG+ där :) hoohooo.

Nu ska jag socialisera :)

Skallebang


Nu har jag kikat Grey's och som jag sagt tidigare så ska jag gå och sova nu.

SKITVÄDER ÄR DET UTE OCKSÅ, hoppas på bättre imorgon.
Till helgen har dom iaf lovat fint, visst ? :) Jag hörde någon som sa det iaf..

Åh, jag har så jädrans ont i huvudet :(
Nu nattinatt.

Fläskkarré med plommon

Här har ni en bra låt :) Haha, så dålig så den blir bra!



Wihoo!

Såja, nu är jag klar. Jag måste vara klar nu för nu orkar jag inge mer :P Alltså jag tror att jag kan men jag är ju sån som kan plugga jääärnet men ändå aldrig känna mig helt säker, men det brkar gå bra iaf. Så jag hoppas att det går bra imorgon, jag har ju mina stödord och meningar, typ hela pappret men iaf :P Tappar jag bort mig så kan jag snabbt se vars jag är någonstans av att bara kika på pappret.

Nu väntar jag bara på att Greys ska börja, sen ska jag minnsan gå och sova, punkt slut.
Imorgon är planerna följande:
- Föra Wille på dagis
- Skola
- Bolaget
- Färga håret
- Kanske plugga om det finns tid, måste ta mig lite tid iaf, har nationellt prov i matte på fredag.

Så ungefär, jojust ja, sen måste jag packa åt Wille. Han åker till sin mommo på fredag. Dom ska dit med dagis men sen stannar han kvar där. Jag och Danne ska på 30-års fest på lördag så då har vi frågat W's mommo om hon ville vara med honom då. Och nu blir det hela helgen. Jag känner riktigt seperationsångesten men jag vet att det kommer att gå bra. Man får se det positiva med det hela. Hm, få se nu... Wille får vara med sin älskade mormor som han verkligen tycker om. Vi får chansen att göra något på tu man hand jag och Danne. Jag kommer ju sakna ihjäl mig, men men.. i värsta fall är han inte så långt bort :)

Nånå, nu ska jag lyssna lite musik innan Grey's :)

Puss

Ensam hemma

Nu är lillgossen och storgossen på väg upp till malmberget så jag ska passa på att ta ett bad och sen sätta mig med mitt pluggeri, nöta in så jag är duktig imorgon på redovisningen :)

Det ska även bli skönt med en tidig kväll i kväll, det har jag sett fram emot hela dagen. Klockan tio ska jag krypa ner, det är bestämt. Så därför skulle det ju vara skönt att göra bort badet och sedan har jag fram till klockan nio, då greys börjar att plugga, den tiden borde ju räcka tycker man ju. Vi får se.

Hej så länge!

Bra eller dålig humor?










Jag tycker iaf att dom här reklamklippen är störtsköna :) Haha!

Of coooourse!

Här stressade jag till skolan, försov mig en aning men kom ändå bara 10 minuter sen till skolan. Men sååååklart så hade vi ingen lektion idag. Åh, men det förvånar mig samtidigt inte. Det har hänt så många gånger nu.
Nå man får se det positiva, nu får jag ju vara hemma i stället. Ska sova en stund, jag är sååå trött. Men det blir bara en timme typ. Nå det är inte så bara.

Hörs.. ss!

Puss

såååådär!

Nöjd över kvällens insats, jag ska ha en muntlig redovisning i engelskan och idag har jag översatt tre A4or med fakta som jag hittat på svenska till engelska, det får räcka för idag. Sen ska jag bara nöta in allt också så jag kan det näst intill utantill ( rolig mening det blev med en massa "tilln") :) haha.

Nu ska jag gå och sova. Jag har bestämt att Danne och Wille ska cykla till dagis imorgon så jag får lite mer tid för att hinna med dusch och sånt på morgonen, det brukar annars bli så stressigt.

Nu ska gaddarna skrubbas sen är det dags för nattinatten.

" Vi hörs " .. ss! haha, en kul grejj vi har hållt på med idag.. ss!

Hejdå! :)

Är det kanske dags nu ?

Idag har jag inhandlat lite hårfärg, det blev en mörkbrun och en blondering. Jag ska fära hela håret mörkt och sen sätta nå parti med ljust. Hoppas det blir bra.

Nu funderar jag på om man skulle ta tag ilite skolarbeten, det hade inte varit helt fel.. men tråkigt!
Äh, det är väl lika att börja innan jag somnar, är gryyyymt trött.

Vi hörs en annan gång :)

Hello

Godmorgon.

Jag sitter och provar vårat nya datorbord. Helt ok, bättre än det förra iaf, det var jag less på. Det här ser iaf mkt bättre ut.. det var bekvämt också :) Wille håller på att göra som pappsen hans gjorde igår. Han damsög ur skåpen, nu ligger W här på golvet med sin egna lilla dammsugare och gör samma sak. Sötsak!

Om en timme är det dags att köra W på dagis och mig själv till skolan.

Jag ska färga håret också, men jag har lite svårt att välja färg och sånt där. Men jag tippar på att det blir mörkt igen :P
Yes.

Ajustdet! Hittade ny musik av Eminem idag när jag var och klickade runt på spotify. Tyfft!.. eller så inte, det återstår att se/lyssna :)

Nu påklädning för hela slanten.

Två favoriter <3



v Bara för att jag älskar den
v
Jag kikade tillbaka bland gamla inlägg och hittade den här bilden, jag vet att jag lagt in den mer än bara en gång, jag tror det här blir tredje gången. Men grejjen är att jag verkligen tycker om den. Egentligen så ser den väl inte så "speciell" ut för er av att bara titta på den.
Jag älskar mer än bara bilden, den ger mig en känsla. Jag känner känslan som jag kände just i den stunden bilden togs, jag minns vi satt här vid datorn och fnissade, jag och min älskade mamma med min ögonsten i famnen :) Helt underbart! Visst är hon söt min mamma ? :) Jag tycker iaf att min mamma är den sötaste mamman i hela världen men det är jag nog inte ensam om att tycka om sin egen mamma. Men hon är söt, hon skulle vara söt även om hon inte vore min mamma. Men nu är hon ju det så då kan jag ju säga så att för mig är hon är den sötaste mamman och den vackraste mormodern i hela vida världen. Jag vet att Willegossen skulle hålla med mig om det om han kunde :)
Hursomhelst, jag kan inte annat än att le varje gång jag tittar på just den här bilden.

KÄRLEK!


p.s jag vet att min mamma kommer att tycka att jag är lite småknäpp om hon skulle läsa det här, vilket hon säkert kommer att göra. Men den bjuder jag på. Och jag vet att hon älskar mig ändå ;) Hon tycker nämligen inte att den här bilden är en favvo - bara för att hon själv är med på den :) hihi. Därfär är det extra kul för mig att ha den bland mina favvosar! Det är en bonus.

Nu Godnatt på allvar, klockan är mycket.

Goodnight sweethearts!

Hostmedde, filmtittande och nyborstade tänder.
Nu är jag redo för sängen.

Imorgon gäller det, skola igen! Men nu är det absolut inte länge kvar, ca 2 veckor bara.
Vilket innebär 3 veckor kvar tills jag börjar jobba. Det känns mindre kul men ändå lite spännande.

Nighty!

Pix från trippen i lördags





Det blev i stort sett bara bilder på Willeman i vanlig ordning, men han är ju som det  bästa objektet ;P Jag tror iaf att Wille tyckte att det roligaste på hela färden var att stanna till i Alexanders stuga och sitta på fyrhjulingen. Han satt på den i stort sett hela tiden vi var där :) Haha. Jag tyckte att Alex och Wille var så söta tillsammans på den :)

Nu film.

Nöjd som få över min dag hittills


Dagen började ju då med mys med lillgossen. Sen plingade de in ett sms i min mobil där det stod att jag hade ett paket på Ica att hämta ut, mina skoooor. Sen strosade vi ( hittade Danne på stan också så han hakade på ) runt på stan, bl.a på Lindex, där shoppade vi loss på kläder åt lilleman. Jag har väntat tills den här lönen innan jag har fått handla något, så jag har bara shoppat med ögonen tills idag så givetvis plockade jag ihop massor som jag spanat in de senaste veckorna :) Så nu har han iaf sommarkläder, 8 nya plagg fick han idag :)
Sen hinner jag bara komma innanför dörren hemma så säger Danne att jag fått en avi från posten, att mina kläder från Gina kan hämtas ut. Va? tänkte jag, jag skulle ju få det på sms också.. men men, jag slog två flugor i en smäll och for upp till malmberget och hämtade mitt schema för sommarjobbet på Löfberga och sen for jag förbi och hämtade mitt paket. Väl hemma så slet jag upp allt, slängde på mig det och ställde mig framför spegeln. DAMN I'M HOT! tänkte jag, haha! Nä men det var faktiskt skitsnyggt, min partyoutfit för den kommande helgen är räddad :) Nice tycker ju jag då :) För det första så var skorna mkt snyggare och mkt bekvämare än jag trott. Jag är ingen stövel/klack människa men dessa par skor var helt perfekta för mig. Lagom hög ( och bred;) klack, mjuka och sköna :)

Nä nu ska vi fundera på nå mat, undra om vi ska vara lata idag eller seriösa. Det får vi se :)

Btw, schemat såg också riktigt bra ut. Såg inte allt för jobbigt ut :)

Puss

Han luras!


Wille - Mamma?
Jag - Ja gubben?
Wille - jaha baaaaj
Jag - Nähä? Har du bajsat nu ?
Wille - mmm * klappar sig bak på blöjan*
Jag - Jag tror dig inte, får jag kika.
Wille - ehee * skakar på huvudet * = nej!
Jag - Du luras ju med mamma!
Wille - *asgarv*


Det är roligt, man märker mer och mer hur man börjar kunna förstå honom, snart sitter vi och har vilda diskussioner i matbordet ;) haha.

Kul samtal med min son! :)


Wille (med tutte i munnen) - mhmdjaba baj
Mamma Tilda - Vad säger du?
Wille - mhdja baj baj
Mamma Tilda - Har du bajsat?
Wille -  *SUCK!* Går i väg.*

Han gav nog upp. Jag fattade inte vad han sa, men det brukar låta ungefär så där då han säger att han har bajsat men inte dena här gången, det märkte man på hans suck :) haha. Jag tyckte det var jätte gulligt :)

Min humor! :)


On the road

Nu är vi hemma igen :) Vi for på roadtrip tidigare, ut till Siknäs och hälsade på Pappa och Maj. Det blev nog en rätt rejäl suprise för dom.. det blev en suprise för oss att dom var på väg hem ;) haha! Men vi fick iaf umgås med dom en liten stund innan det var dags för att styra hemmåt. Då for vi förbi Lasse och Erikas och Alexanders stuga, där vi tröck i oss lite mat och hälsade på dom :) Wille lekte, Bea vovven lekte med sin hundkompis Mickey. Sen for vi hemmåt! Men det har då varit ett jäkla väder längs vägen. Vi startade med sol härifrån, sen regn, sen lite sol, sen spöregn, sen sol OCH regn, sen regn, sen spöregn och sol, sen sol.. ja ni hajjar? :)

Nu är jag måttligt trött, ska snart lägga mig på soffan och glo Robinson :) yeheeeey!

Bilder kommer senare, har fotat litegrand.

SUPRISE!

Nu far vi på hemligt uppdrag, man vet aldrig vem som läser och eftersom det är en överraskning så kan det inte nämnas här ännu, uppdaterar senare :)

Ha en bra dag!

Dagen efter den röda dagen

Nu har min mamma dragit sin kos. Det har varit riktigt nice att ha henne här de här dagarna :)
Wille tycker att det har varit kul att umgåsa med sin mommo, hehe. Han lyser upp så när han busar med henne.

Vad ska vi fördriva helgen med då?
Jag har inga planer, man får ta det som det kommer. Jag vet ju egentligen vad jag borde göra .. P.L.U.G.G.A.

Nu ska jag hoppa i duschen. Sen ta mig ut, kanske :)

Vad ska ni göra?

Är det lördag idag? fredag?

Jag är dålig på att uppdatera men jag skyller på att min mamma är här, det är hon och hon tar sååååå mkt tid och energi att ta hand om ;) tss. Näe, men nu allvarligt. Jag har inte haft tid.. vi gör istället roligare saker, som är ute och leker, gungar, gräver, hoppar i sanden. Det är det vi har gjort :)

Nu ska jag ta hand om min mamma och Wille :)

Puss och Kram

Jag vet knappt vad det är för dag idag. Dagvild.

Onsdag

Igår blev jag klar med min bokrecenssion, det känns jäkligt skönt!
Nu är det bara resten kvar:

* Plugga till NK prov / - göra provet.
* Förbereda ett tal på engelska
* Religionsarbete
* Nationellt prov i matte ( fila sig igenom sista kapitlet så man kan det avsnitten också )
* GARRA OMPROV I RELIGION!

Men det är ju typ bara tre veckor kvar av skolan, så det gäller att ligga i så man hinner med allt.

Äh nu har ja skrivit om det tråkiga, nu över till det vi tycker är kul.
Idag kommer Willes mommo hit! Det är något vi gillar :)


Nattinatti!

Jag såg årets första geting idag, buuhää! Jag hatar dom. Livrädd! Den surrade runt min bildörr så jag vågade inte ens gå fram till bilen, getingfan fick mig att stå i flera minuter ett par meter bort, den slösade på min tid ;)

Nå jag har inte så mkt på hjärtat. Har varit ute i finvädret idag igen :)

Nu äre nattinatt så jag inte försover mig som jag gjorde imorse.
Godnatt :)

Solens strålar gör oss glada

Haha, eller något. Rubriker är jobbiga :)

Natten till idag spenderade jag tillsammans med Carro, mesta delen i en bil då hon var fyllechaffis :) I stan och ut till byarna :) haha. Men kul var det, helst när C körde över H's fot ;P Visst, det låter väl inte så kul men det var det, och det var hans eget fel, så det så! :)
När jag väl kom hem halv fyra på natten så vaknade även Wille, det blev att vara vaken med honom i över en timma. Så vid fem kröp jag ber under mitt täcke i min säng. Som tur var så fick jag sovmorgon idag. Men direkt jag vaknade klädde vi på oss och gick ut.

Vi har suttit ute hela dagen, mysigt med fint väder. Nackdelen för mig med fint väder är att allt som har med pluggande att göra skjuts frammåt, men det blev kvällens ochblir sen resten av veckans bekymmer det.

Nu är jag jätte trött, har streckläst mer än en halv engelska bok som jag ska ska skriva om sen, imorgon blir det att läsa resten och göra lite annat skojgrejjs.

Nu nattinatti.
Skola, dagis och Tagis imorgon.

Puss

Mörkrädd!

Alltså, ett huvud?!
Shit alltså, dom har hittat ett huvud på granbacka här i Gällivare. Jag hörde att dom hittat kroppen nu också. Läskigt, man blir ju lite mörkrädd!
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4637016

Nåväl, annars har det varit en riktigt bra dag. Började dagen med mys med gossen, vi bakade en sockerkaka och kokade kaffe, sen när pappsen klev upp (väcktes av oss) så begav vi oss ut på stan och glassade. Träffade Hjalmar och Angelika, så vi satt och åt glass med dom innan dom traskade vidare hem. Då satt vi kvar ännu en stund innan vi gick hem till W's moffa och fortsatte att glassa. Där var det superhett, inte ens en vind som kunde svalka heller, så Wille fick faktiskt ta sitt första bad utomhus i sommar :) Det blev en snabis för han är inte fullt frisk. Hojja vilken jobbig natt han hade inatt, stackarn. Hostade nästan tills han spydde, det var då nära.. men ändå hjälpte de inte honom att andas. Han hade de jätte tungt så vi slänge fram bricanylen och näsdropparna, briccisen gjorde nog susen. Det vill vi alltid ha hemma, eftersom Wille då och då har det jobbigt med andningen. Men nu börjar den ta slut så nu är det dags att ringa om en ny.

Soon, Robinsson. great!
I år tänker jag skita i Eurovision. BLÄ! Alla andra år har man sett den om man kunnat men hojj, jag är spyless!


Helg! :)

Guu, så underbart det känns att inte måste åka upp till skolan imorgon. Fett med nice!
Nu ska jag njuta av en natts sömn utan att behöva ställa något larm, dock har jag ju automatisk väckning ändå, Wille vaknar rätt tidigt men det är en helt annan sak. Det är ett underbart "larm" :) Så imorgon blir det morgonmys med gossen. Det blir ju som inte det på vardagarna då man ska stressa till skola och dagis, så äntligen helg, äntligen ledighetsmys :)


Jag och Wille (4mån)

Hemsk fin dag

Åtta på morgonen satte jag mig vid skolbänken och började med de nationella proven. Det gick sådär, jag tror ändå att det gick rätt bra, det var någon del som inte gick alls kändes det som men förutom den delen så tror jag som sagt att det gick. Men alltså, det var jobbigt som bara den. Att sitta fullt koncentrerad i 3 timmar tog på mina krafter, all min energi var slut när det var dags för en timmes religionsprov också. Det provet kan jag lova er gick käpp rätt, oohja. Men men, jag kunde inte göra annat än mitt bästa.

Nu har jag helg och det känns både och. Det är skönt att vara ledig men ändå så vet jag att jag har en hel del att göra iaf. Sen att dom lovat fint väder helgen är ingen bra kombination. Då vill man verkligen inte sitta inne och plugga.

Idag på proven gjorde jag det bästa av situationen. Jag satte mig bredvid föntrerna så jag iaf såg det fina vädret och kände solen värma. Ha!

Nu är jag hemma och väntar på att Wille ska vakna, då ska vi förbi dagis och hämta lite grejjs sen ska jag förbi biblioteket och låna en ny engelska bok som jag måste streckläsa klart här under helgen så jag kan börja skriva recenssion på den.
Matte ska jag också hinna en bit med till på måndag, gah! Skit samma. Det löser sig nog :)

Nu ger jag upp.

Puss och kram

Mamma och Wille Green <3


GREEN
Haha, lite att göra. Yes. Jag har ännu inte gått och lagt mig, jag blev kvar här framför datorn och förde över bilder från kameran istället :) Lekte lite som ni ser. Kinesöga har jag också men den bjussar jag på - inge fel med det! :)

Wille ligger och hostar för fullt, jag tycker så synd om honom :( Det låter inge kul.
Nu ska jag sova.
GODNATT!

Frustrerande


Jag sitter och pluggar, eller försöker iaf plugga till religionsprovet som jag har imorgon. Nu till saken. JAG FÅR DET INTE ATT FASTNA. Jag är urkass på religion, är inte ens ett dugg intresserad och det gör väl saken mkt svårare. Jag kan inte ens skilja på Judendomen och Islam. Det är dom två religionerna jag har prov på imorgon. Det känns som om jag har haft alldeles på tok för mkt att lära in den här veckan så det känns som om jag är fullmatad med information och fakta så det går inte in nå mer i mitt huvud. På ett sätt vill jag säga till min lärare precis som det är att jag faktiskt inte pallar att göra ytterligare ett prov imorgon men å andra sidan vill jag verkligen göra bort provet också. Jag vill inte ha en massa att tänka på framöver, det är nog så mkt. Åh! Jag börjar klockan åtta imorgon, då har jag tre timmar nationellt, sen en halvtimme efter så har jag religionsprovet, fyyyy vad slut i skallen jag lär vara.

BLÄÄÄÄ FÖR DETTA!


Nä jag får gå dit imorgon, sätta mig och göra mitt bästa. Går det åt fanders så får jag ju helt enkelt göra om det, jag är inte alls ute efter att få nå högt betyg, jag vill bara bli godkänd. Sen skulle jag ju inte gråta floder om jag skulle få tt högre betyg men det är nog ingen risk, haha. Fördelen med omprov är ju att man vet vilka frågor som kommer och har ju då chansen att plugga hårdare kring de frågorna och förhoppningsvis klarar man ju provet andra gången, annars är det illa. Då ligger man risigt till.

Men jag är rädd för att det kommer att gå köpp rätt imorgon - det har flytit på så bra den här veckan, någongång ska ju flytet ta slut också, I'm afraid that day is tomorrow!

Nä nu blev det en massa blahablaha i det här inlägget. Sorry, men jag behövde skriva av mig lite.

Nu ska jag gå och sova så jag är laddad med energi till imorgon.
Godnatt!

Tordagen bortgjord!


två prov gjorde idag också. Det är så härligt att göra bort dom, matteprovet gick väldigt bra (fast jag inte trodde det) och kommunikationsprovet tror jag ändå gick hyffsat :)

Nu är det bara Nationella och religionsprovet kvar imorgon, sen tar jag då helg! Trist är ju ändå att det alltid finns något man måste göra, visst det kommer inte vara lika stressigt som det varit men jag ska plugga matte och läsa en engelskabok, prio 1! Sen kommer det mera efter helgen men det känns ändå bra :)

Wille går här hemma för fullt, det är så kul att se.. vi har ju väntat så länge på att den där spärren ska låstna men nu har den då börja släppa.. :) Idag blir han förresten 18 månader kom jag på :)

Nu ska vi goa :)

Puss

Det går frammåt


Tis - Matte prov och muntlig redovisning i NK.
Onsdag - Nationellt prov engelska muntligt
Torsdag - Matteprov igen och Kommunikations prov.
Fredag - Nationellt prov i engelska, prov i religon.
* Engelska argumentation
* Religionsarbete
* Börja läsa en bok på engelska ( bokrecenssion)
* Räkna matte ( står rätt still där, jag har nog mkt att räkna i kapp ).
* Rätta kompletera en filmrecension
* Förbereda ett tal på engelska

Hade matteprov igår, det gick väl sådär.. godkänd blev jag nog men jag hoppas ju iaf på snäppet högre :)
Idag hade jag muntliga nationella i engelska, det gick inte så bra. Hojj, nervös som bara den och fick tunghäfta lite då och då, men läraren sa att det gick bra så jag får väl tro på henne :)

Imorgon väntas matteprov igen och sen kommunikationsprovet.

Nu en dusch eller ett bad :)
Tjingtjing!

I rätt ordning

Här kommer några bilder från helgen som jag sagt att jag ska visa :)

Lördagsgott! :)
OBSERVERA DET LÅNGA HÅRET!






Söndagspromenad:




Måndagsklippet:





Det var dags att klippa bort håret, han har svinto ( stava?) hår varje morgon ;)
Och en massa klet i håret jämt. Det tog emot att ta bort busfrillan men någongång ska ju vara den första.

Nu ska jag lägga lillgossen, sen blire att rota fram matteboken ur min sprängfyllda skolväska.
Sen City Akuten, sen kanske PB? ;D

Hejhej !

Söndagsfilm

Bilder från helgen kommer imorgon.
Nu kikade jag mest in för att säga godnatt och faktiskt fördriva lite tid under reklamen. Kikar någon film på 3an. Galen i kärlek? Heter den så, I think so. Något sånt iaf.

Ringde ett samtal här tidigare angående lägenhetsbyte. Nå hade det varit nice. Vi får väl se vad som händer.

Imorgon börjat allvaret igen, det är så synd att helgen alltid springer iväg, man hinner knappt säga ordet helg så var den över. Om jag inte räknade fel idag så är det bara 23 skoldagar kvar, så nu är det verkligen sista rycket. Jag har inte tid att hamna efter något nå mer, för då blir det kämpigt på slutet. Det är nog med allt som jag har nu enligt planeringen + några rester. Mycket görs bort nu den här veckan. Som sagt, det blir en riktigt tuff vecka med 5 prov och lite andra arbeten som ska lämnas in eller vara klar. Hoff! Det blir en riktig pluggvecka, kommer inte ha så mkt tid för annat än det. Men sen lugnar det ner sig en liten aning men sen innan absoluta slutet så blire lite stress igen. Det ska bli så skänt när skolan slutar..
visst, då är jag bara ledig en vecka innan jag börjar att jobba men det är stor skillnad på att jobba och plugga. När man jobbar så jobbar man mellan vissa tider, man jobbar sitt pass sen när man kommer hem så är man verkligen ledig. Med skolan så går man mellan sina tider men har även en massa jobb på fritiden också, hemuppgifter, läxor och skit :P

Så jag ser fram emot att börja jobba... eller nåt :)

Nu filmen. Natti natti!

Söndagssol!

Wihooo! Solen skiner, idag blir det att gåut och hitta på nu kul med lilleman. Vi ska bara komma på nå spännande, kommer vi inte på något spännande så gör vi nå mindre spännande, något ska vi göra!

Jag har en eller två bilder att bjuda på sen, men det får bli senare för dom är fortfarande på kameran.. but later ? :)

Nu gör vi planer :)

Puss och Kram

Lördagsgodis


Jag har fått lite av pluggandet bortgjort idag. Satt här tidigare och pluggade igenom några tal i matten. Imorgon blir det att fortsätta, sen har jag mattelektion på måndag där det blir att ligga i, passa på. Ta vara på tiden. Sen måndag kväll lär det u också bli att repetera lite så man fräschar upp sig innan provet på tisdag. Sen när det är gjort så är det bara att fortsätta att plugga till nästa matteprov jag har på torsag, ett gammalt kapitel som jag har kvar att göra prov på.

Sen har jag ju som sagt en hel del andra prov som ska göras under veckan också, tungt men jag ska fan ligga i. Det är så trist att hamna efter, helst här på slutet.. det är nog så stressigt, onödigt att göra det värre än det redan är :P

Just nu är jag med Jenny, vi planerar ;)
Vi ska snart bänka oss framför Robinsson med gottigottgott :)

Hörs later!

Fredagsmys


Sitter nu bänkad framför tv ( och datorn ), ska kika Talang.
Vi har varit hos min papi, där lekte och busade vi på gården. Wille ramlade och slog huvudet. Nu har han en ilröd bula i pannan, stackarn ;P Hemma hos pappsen kikade jag på en gammal hemvideo där jag dansade till aqua. Jag och Mallan :) Pinsamt gulligt :P

Nä nu ska vi mysa på här.. ha en bra kväll! :)

Puss

Näe, jag vill inte!


Vi har ju som sagt fått erbjudande om omplacering som vi bett om, från Älven till Maria.
Men ju mer jag funderar på det ju mindre vill jag byta. Alltså jo, anledningen till att byta är ju då pga avståndet. Annars är allt perfekt. En av fröknarna frågade idag varför inte vi flyttar istället :P Jag svarade då genast att jag lätt hade gjort det om det bara var att flytta, nu bor vi ju i Gällivare och här är det ju inte bara, utan först ska man vänta i 3 år innan man ens får en lägga.

Såå gott folk, ingen som känner för att byta lägenhet med oss?
Vi har en trea på bottenvåningen på norskavägen, hyra 4600. Vi vill byta till en trea på hägern, samariten, schaktmästaregatan går också bra :) Huvudsaken är att det inte är på forsheden men ändå nära till Älvens förskola :)
Hihi.

Jag saknar min lillgosse



Wille är på dagis, han ska vara där i 3 timmar till. Jag ska hämta honom efter mitt möte.
Jag blev plötsligt jätte Willesjuk, tiden får gärna gå lite fortare nu :)



Stress


Nu är nationella provet över. bara resten kvar.
Jag är helt slut i skallen, det är jobbigt att sitta och skriva sådär intensivt i nästan en och en halv timme. Men men nästa fredag blir det dubbelt så lång tid, 3 timmar kommer det att ta. Yes!

Nu ska jag ta mig något att äta. Klockan 13 ska jag på möte för nya vikarier inom vakansen.
Sen ska jag vara med Jenny ;)

PoK

Grått och trist

Idag är Wille väldigt väldigt morgontrött, han blev tokarg när jag tog upp honom från sängen. Jag klädde på honom, trots lite protest från hans sida.. slutligen nu, så fort han fick chansen så kröp han upp bredvid pappa i sängen och ligger där och snart kommer han att somna. Jag ska hinna lyfta upp han därifrån också innan han somnar om, vi ska vara på dagis om ca 20.

Sen äre dags för nationella. Oh my!
Det ska nog gå bra! *intalar mig själv*

Ha en ruskigt bra fredag hurrni!

Wierdo!

Du har klippt din frisyr själv i en CRAZY frisyr, och du gillar knäppa kläder som får dig att synas. Ja.. asså... visst kan du vara skön och rolig, men inte medvetet. Du är lite av ett psycho... dina klasskompisar sitter och tittar på dig i klassrummet, i väntan på det nästa galna du ska hitta på! Äter suddigumm och skrattar hysteriskt, du är ju inte klok.

Haha, jag gjorde ett quiz på Fejjan, ja jävlar.. nå har jag fått många roliga svar och de här är väl kanske egentligen inte de roligaste  men fan vad jag garvade :) Helst när Danne säger " Det stämmer ju fan in på dig! Det är du!" Haha, fult. Jag vet, jag är trött, då är jag lite mer hollo än vanligt :)

SHIIT!


Ett arbete bortgjort. Skönt, bara tio kvar nu ? ;) Kanske inte riktigt men nästan.

Det blir en tung vecka nästa vecka:
Mån - Prov i NK
Tis - Matte prov och muntlig redovisning i NK.
Torsdag - Matteprov igen och Kommunikations prov.
Fredag - Nationellt prov i engelska, prov i religon.

Sen måste jag börja förbereda för bokrecension och ett tal på engelska också.

Åh herreguuuuuu, hur ska jag palla?
Det blir tufft. Med start från imorgon, då börjar jag dagen med nationellt i engelska. Sen blir det hårdplugg i helg. I första hand måste jag fokusera på att plugga matten och NK, det är där jag har som mest problem, i andra hand kommer kommunikationen och sen kommer religionen. Jag måste dela upp det någorlunda så jag har en bra plan. Lite struktur så det blr något gjort.

Cysta


Nu har jag varit på mitt läkarbesök som jag oroat mig över hela veckan. Läkaren trodde iaf att det var en cysta och att jag ska få åka till sunderbyn för att kolla upp den. Han trodde att den var helt ofarlig men jag ska dit iaf för att utesluta att de skulle vara något värre.

Nu är det bara att vänta på ett brev som ska komma med posten.

Nu mat, sen kalas.

Hejdå!

The reason is you



Min sol i mörkret :)

Nuuuuuu godnatt!

Jag skrev ett långt inlägg här tidigare men det blev inte att publicera det. Det slutade med några mail i stället :P

Nu ska jag strax gå och sova. Eller ja, typ med detsamma. Ska bara gå och borsta gaddarna sen är jag redo för en natt skönhetssömn. Imorgon är det skola som gäller. Jag känner mig inte ett dugg taggad men det är slutkampen nu, det är väl bara att stå ut, härda!

Imorgon har jag mkt att göra. Först skolan då, sen läkarbesök, sen kalas. Alexander som fyller ett helt år! :) Sen måste jag verkligen plugga. Jajjemen!

Imorgon, sen bara fredag kvar innan helg, skönt. Fast jag längtar då inte till på fredag, då har jag nationellt prov i engelska, jippie!

Nä nu kallar sängen.

Puss

Jag kan inte alltid vara på topp.


Jag är inne i en sån här period då jag inte är så flitig på att uppdatera bloggen.
Men det är nog rätt skönt att jag hellre är tyst än skriver blogg just nu. Det skulle nämligen bara vara tråkiga och gnälliga inlägg, det är bättre att börja skriva igen när jag tagit bort påsen jag har över huvudet, right?

Nu när jag ändå är här så kan jag ju ge en snabb uppdatering om mitt rätt så hängiga liv trots solen som visat sig i några dagar ( men undantag för idag ). Jag har iaf varit jätte trött, lite små depp av some reason. Igår var jag hos läkaren, tog en böltime (pinsamt, I know.. men när jag var där så brast det), Imorgon ska jag också till läkaren, en annan läkare för en helt annan sak, en knöl som jag har haft i ett år, den skall kollas upp. Idag har jag bara legat i sängen tills nu, har haft ont i huvudet och mått illa.

Idag måste vi ut på stan och kika lite, vi har nämligen två underbaringar som fyller år i morgon, ena fyller 1 år och den andra 23 (tror jag, hon för född 86, blir man så gammal då ? )

Wille är på dagis och har fått omplacering, till Maria i augusti. Men jag vet inte... Maria?
Men vi är så fäst vid Älven nu, Wille trivs, vi gillar fröknarna och ja, allt är perfekt, förutom läget.

Det får vara allt för nu.
PoK

sååja

Godnatt! :)

Sol, sol, strååålande sol!


Här väntar vi på mat. Pottigralle och flärrefille blire! :)  Mumma!

Har varit på stan idag och köpt ett par överdragsbrallor åt W, lite för varmt med täckisar nu. Men inte kul att vara utan dom i vanliga byxor då han fortfarande kryper. Det kan lätt bli lite skititgt och kanske blött. Så vi köpte ett par tunnare byxor. Sen köpte vi även två "hattar" åt honom. En fiskehatt och en keps :) Vi kunde inte välja en av dom :P

Skulle inte klockan börjat bli så mkt så hade jag traskat ut efter älven och satt mig, skönt att bara sitta ute och glassa. Planen var ju så men Carro glömde bort mig så det blidde inte så ;P Sen ringde jag Benna för att höra hur länge dom blir ute om det ens var någon idé att man kom ändå, njää det var det inte eftersom dom typ var på väg stralle. Så ja, jag och Wille får väl kanske traska ut ändå.. det kan ju bli en kortis :) Ut ska vi gå, nu var det bestämt. Det är ju ändå 2 timmar kvar till kvällning! :)

So long ! :)

Helgens låt



Tihiii! :)

Helgens alla dagar


Den här helgen har varit väldigt bra. Vi har gjort roliga saker varje dag.

Torsdag: Var på middag sen ute och grillade :)

Fredag: Var och hälsade på i Nattavaara, grillade även mat där :)

Lördag/igår: Var till luleå med Malin, vi körde dit..  stolt över mig själv som körde själv hela vägen, både fram, i luleå, och tillbaka hem :) Vi hade de riktigt trevligt. På kvällen blev det utgång med Malin, riktigt kul hade jag. For ut på Harrys där hittade jag även Carro. Hon sov över här, kul hade vi också :)

En rolig grej som hände när vi kom hem:
Jag gick in till Danne som låg och sov i sängen. Jag frågade honom om han ville sova på soffan så jag och Carro kunde sova i sängen och få sova ut en stund på morgonen. Danne mumlade på där men svarade iaf ja. Jag sa åt han att jag skulle bädda upp soffan åt honom att han fick flytta sig på en gång så vi fick gå och sova.

När jag kommer tillbaka till sovrummet utspelade sig följande konversation
Jag - Men Danne, har du inte klivit upp ännu? Du ska ju sova på soffan.
Danne - Men vad har jag gjort? * sätter sig upp och ser jätte ledsen ut*
Haha, det är så svårt att återberätta det men det var så kul, jag och Carro låg och skrattade i säkert en halvtimme ;)
Han såg så söt ut, alldeles nyvaken och fattade väl säkert ingenting. Där kom jag hem och det första jag säger åt honom är att han ska gå och sova på soffan! haha.



Söndag/idag: Mått som man förtjänat, hälsat på pappsen och haft Jenny och Adam på besök :)

Nu ska jag gå och sova. Det ska bli sååå skönt :)

Godnatt på er!

RSS 2.0