Ännu en dag som gått


BVC gick bra. Jag visade upp Willes fossingar och dom såg att han belastade foten på insidan. De förstod att jag var orolig eller varför jag kom för att visa upp dom för dom. Det är ju inte som så att jag trott att det varit nå allvarligt men jag är ju mest rädd för att det kanske kommer ge problem då han är äldre, som t.ex ryggproblem. Förr så fick man inlägg då man belastade foten "fel"  men idag har dom dragit in på det och rekomenderar istället bra skor med särskilt stöd och så. Men hursomhelst så tyckte hon att en läkare skulle kolla på honom och så får hon sen säga om/vad man kan göra eller inte ska göra.

Efter BVC gled vi runt lite, först hem till läggan i mbgt, plockade upp mobbo Benna och sen pappsen för att åka och hälsa på farfar Tore, efter farfar så hälsade vi på på firman, hämtade lite kartonger och pantburkar. Sen coop och nu är vi hemma och ska äta middag, fyy vad gott det ska bli, jag är vrålhungrig hurrni.

Nu är krubbet klart, dags at förtära !

Pronation


Wille har snea fötter, ska upp på BVC och visa upp dom nu. Ska väl mest höra om det är något man kan göra åt osv, vill ju inte att han ska få problem pga de när han blir äldre om det är så att det går att förebygga det.




Han har "pronation". Som den högre foten på bilden, fast ännu tydligare.


Nu for vi !


En ballong


Jag är lik en ballong (inte bara till utseendet). Jag kan vara full med positiv energi, som luften i ballongen sen kommer det någon eller något som sticker ett litet litet hål i den fyllda ballongen och innehållet, i det här fallet all den positiva energin bara pyser ut på några få sekunder. Och detta stör mig så enormt, det är något jag vill arbeta bort. Jag vill inte att någon eller något ska komma i vägen för mig, inte på det sättet iaf. Jag vill kunna skaka av mig sån skit, inte låta det påverka mig.

Nu gör jag ett försök att skaka av mig det, att skriva kan ibland vara det bästa botemedlet. När jag sen sätter sista punkten här så ska jag sedan gå ut, lämna det bakom mig. Hitta tillbaka till den där positiva energin jag hade tidigare. Ingen eller inget ska hindra mig att ha ett gott humör. . Vill man sen bete sig som en kork så får man väl göra det men det ska inte gå ut över andra, det är orättvist. Men jag tar inte åt mig. Inte nå mer. Däremot så reagerar jag om det på något sätt går ut över min skatt. Då kan jag som inte hjälpa att jag låter mig påverkas, att jag blir arg/irriterad, sen kan jag däremot välja om jag ska älta, vara långsur eller om jag ska släppa och skita i det sen. . Jag väljer att skita i det, just nu. Och skatten, han är inte långsur ;)

.


Vi flyr i väg en stund

Min present som jag fick igår av mina killar ♥






Nu tänkte våran lilla familj haka på till stugan över helgen.
Syns återigen på söndag.
Ciao ! :)


Hippo








Ser ni likheten ? ;)

Toschdaaa

 

Dagen spenderades hemma hos min pappa. Vi gick därifrån kring sju först men det var ruggigt skönt att sitta ute på gården där då solen gassade på där. Wille har lekt (mest sökt myror och flugor som han ändå är rädd för). När vi kom hem därifrån så stod det en blomma på bänken hemma. Den var från Danne och Wille, jätte fin och jätte gulligt :) Ska visa er sen hur fin den är.

Jag har nyss kommit hem igen, har varit och glidit ute med Cärråhlajnen, alltid lika trevligt.
Nu har jag huvudvärk i vanlig ordning, det verkar inte spela någon roll om jag använder mina glasögon eller inte, lik förbannat har jag ont. GAH.

Dags för att krypa ner och sova nu, jag skulle bjuda på en bild men det sket sig, det funkade inte så dåååå får det väl vara då.

Puss så länge ! :D


Sunshine


Har sovit väldigt oroligt inatt, jobbigt värre när man ligger och vrider och vänder en hel natt. Men jag är ändå hyffsat pigg nu och är glad över att solen skiner. Jag och Wille ska bege oss ut här på en stund, trots att det inte är så varmt så vill man ändå passa på att vara ute då solen visar sig. Man vet ju aldrig när den försvinner igen.

Ja just det, Wille har slutat med tutten. Det gick hur bra som helst, han bestämde sig själv för att slänga tuttarna i soporna för att han är för stor för tutte, moffa och mobbo har ingen tutte sa han och det är ju sant. Han är så klok min lilla. Sen dess har han inte haft en tutte i munnen. När han bestämde sig för att slänga dom så hade vi för inte allt för länge sen blivit stenhårda med att tutten och snutten bara ska användas på natten då han sover. Det gick han också med på . . sen gick det några dagar och han ville slänga dom. Och han har inte sagt ett pip om att han vill ha tutte, däremot har det blivit oroligare kvällar, han vill inte sova för att trollen biter han i tårna osv ...

Jag vill göra nå kul, ska invänta pappsen som slutar om 3 timmar och höra om han har någon idé :)
Under tiden får vi roa oss här hemma och ute på gården.

 
 En gammal "tutt-bild" :)

Hej så länge !

Köksdag


Idag har jag spenderat den mesta tiden i köket, jag och Wille bestämde oss för att åka ut och handla där på förmiddagen för att vi skulle baka. Vi for på stan och inhandlade det vi behövde som inte fanns hemma.
När vi kom hem satte vi igång med att baka kladdkaksmuffins. Det gick sådär, örsta plåten såg ut som själva fan. Såg inte alls goda ut, den andra plåten blev brända och den tredje och sista plåten såg jätte fina ut, det var Willes mini-muffins på den. Fast sedan när vi smakade på dom så visade de sig att Willes som var sååå fina inte alls var nå goda, de var väldigt torra och den första plåtens muffins var riktigt smarriga.



Lilla bagaren

Sen plingade Carro, hon kom med idén att hon skulle bjussa oss på mat, så vi for och handlade middagen och for sedan tillbaka till oss för att tillaga den, det blev pottigralle och flärrefille, potatisgratäng är riktigt gott ! :)
Tack Carro för den goda maten ! :)

Nu är jag proppmätt och dödstrött, skulle vara skönt att göra som Carro - ta en powernap här på soffan ;)
Jag förstår faktiskt inte hur hon kan sova då hennes käära gudson klänger och skriker och busar precis bredvid med henne, han t.o.m pratar med henne, det låter nästan som att han har en vettig diskussion med en sovande Carro :) haha.

Nä nu ska jag lyfta arslet från soffan innan ja slocknar hit !
På återseende :)


Long time ago

Jag vill också blogga !
Jag är så avis på dom som kan .. och orkar göra det så bra som dom gör.
För det första har jag svårt att veta vad jag ska skriva om och för det andra att komma ihåg att skriva.

Nu när jag hämtat min dator, som jag inte haft på flera månader så ska jag försöka bli lite flitigare att skriva igen. Det är ju faktiskt rätt kul . . sen har jag ju införskaffat mig en systemkamera också, då äre roligare at bjussa på en eller sju bilder mellan varven också, jag börjar med att dela med mig av en bild på mitt charmtroll Wille :)



Igår fick han en till kusin i skaran också, mkt roligt. En liten tös, jätte fin !
Man blir väääldigt bebissugen då man träffar och får hålla i såna där småisar, rackarns vad det är underbart ! :)
Så vilken tur att lilla E finns ju, som jag kan åka och mysa med :)

Nu luktar det mat här, blev en sen middag men troligtvis värd att vänta på, kasslergryta och ris. Ser då riktigt smaskens ut ! :)

Vi ses !

RSS 2.0