När det är varmt ute så får man bloggtorka


Sorry, för den hemskt dåliga uppdateringen men jag har antagligen inte haft tid. När jag har mkt tid över så märks det direkt på bloggen, då kan jag blogga hur mkt som helst på en dag men då jag inte har det så ja.. ja då har jag inte tid helt enkelt och då gör jag inte det. Nu när det varit så fint väder ute i så många dagar så har man liksom fullt upp. Man är ute och ränner i det fina vädret istället och det tycker jag att man ska göra. Sen måste jag ju erkänna att jag inte tycker att alla andra som bloggar ska hoppa över att blogga trots att solen skiner för då har ju inte en Tilda något att läsa när hon kommer hem på kvällen ;) Men jag har öndå överseende med det :) Jag blir inte arg, inte så jätte.

Annars idag så har det hänt massor, allt ids jag inte ens gå in på men.. har iaf varit på f-kassan, hört litegrand om min föräldrapenning och sånt.. Sen har vi varit ute i Lääjpoo och hälsat på Ronja och Latinoboy. Jag tycker att vi hade riktigt trevligt där :) Danne blev piercad och klippt för 0 kr :) sicket KLIPP! hihi. Sen begav vi oss mot Gälkatown igen för att hälsa på familjen Johansson - Lundgren. dvs. Jenny, Adam och lilla Gustav. Åh, vad han är söt! Nästan så man ville kidnappa honom hem ;) Jätte gullig!

Sen har vi varit förbi Willes fammo och faffa och ätit jordgubbar och glass, mumma!

Imorgon är planen, NATTAVAARA! till W's mormor. Ska troligen vara där över natten, ska bli mys.

Nu ska jag betala en räkning, trist men sant.

PoK

BÄJVÄ


Wille har besök av sin mommo, dom sitter och myser i soffan och jag sitter här, jag känner mig lite småtrött.. kanske mest rastlös? Det blir nog bättre sen när man hittat på något att göra :)


JAG FÅR ONT I MAGEN!

Alltså, nu kan jag inte sluta skratta bara för att Danne nyss läste mitt inlägg och utbrast något i stil med " men vafan, vad ska folk tro att jag gjorde egentligen ?! "
Sättet han sa det på lät så kul!

Haha nä, nu är jag övertrött.. nu får det vara färdigsvammlat!


GODNATT!

Ett gott skratt förlänger livet, yes!

Haha, jag påminnde Danne om en sak idag som hände bara här för någon dag sedan men det är först idag, då jag berättade för Danne om det som vi tyckte det var en rolig grej. HAHA. Då det hände, visst fnissade jag lite men ändå inte så här som vi gjorde idag. Då blev det mest en pinsam situation.. mest för Danne och det var det som var det roliga idag, då vi pratade högt om det. När det hände så pratades det som bort, HAHAHHA. Jag kan fan inte sluta skratta. Jag sitter här och skrattar för mig själv. Tyvärr kan jag inte berätta om det, just för att det var pinsamt.

Jag - Vad gör du?!
Danne - Tvättar håret! * svarade fortare än kvickt*

HAHAHHAHAHA!

Nä nu ska vi se film :)

Puss

Lillprinsen!


Grattis Jenny och Adam till eran underbara son :)

Jag har varit och träffat lill prinsen idag, rackarns vilken sötnos!
Han var så liten och go.
Jag är så glad för Jenny och Adams skull :)


Ja, vad säger man?


Klockan är mitt i natten och jag har ännu inte fått sova.
Jag har haft två grannar på besök, ett fyllo (som jag känner och som i vanliga fall är super trevlig men i natt var han mest full och behövde gå hem och sova ruset av sig ;P ) sen en annan granne som jag absolut inte känner, men jag vet att han bor här i trappen. Han plingade på dörren och började berätta att han inte kunde komma in i sin lägenhet för att det var fullt med folk där, dom släppte inte in honom och dom pratade inte svenska... eftersom jag är själv hemma med Wille så ville jag inte gå upp till grannen för att kolla läget, jag visste ju inte vad det var för folk och jag ville inte lämna lägenheten, gå upp dit och kanske bli kidnappad, om det nu var sant det den gamla farbron berättade. Vi ringde polisen, men under tiden som vi pratade med polis och sådär och ju mer han började surra så ringde de en klocka i mitt huvud, jag trodde inte nu på hans historia, för han började surra om tågvagnar och södra sverige där han bor och blahablaha.. MEN, jag ville fortfarande inte ha honom i mitt hem. Jag berättade för polisen om situationen men tillade att jag inte är säker på att det han berättar är sant, men jag vill ändå ha deras hjälp med att få ut honom ur lägenheten och jag visste ju inte helt säkert att det bara var dravvel det gubben berättade. Hursomhelst, detta tog nästan en timme men för att göra en lång historia kort så kan jag ju säga att polisen kom, jag gick och öppnade porten, det första dom säger till gubben var " Hej, kommer du ihåg oss? Det var vi som hjälpte dig upp för trappen tidigare idag" Sen önskade jag dom lycka till och gick in till mig och stängde dörren. 5 minuter senare ser jag poliserna komma ut från porten och sätter sig i sin bil och åker härifrån, dom hade inte med sig någon, och det var inga som gick ut samtidigt som dom.. dom kom helt enkelt ut själva och körde härifrån. Så, alltså.. gubben är hemma hos sig nu, det var inte en jävel där hos honom som inte skulle vara där, han är väl bara gammal och snurrig. Frid och fröjd!

Stackars gubbe. Stackars mig som inte fått sova, stackars min hund ( som har fått vakta ytterdörren här hemma istället för att sova).  Stackars mig igen som fan inte törs gå och sova, det är väl ingen idé, snart kommer väl nästa... det är ju några grannar kvar. Hm. Näe, nu vill jag att min karl ska komma hem. Jag vill inte vara själv. Ibland är det obehagligt.

Jag ska ändå göra ett försök till med att sova bredvid min prins.

GODNATT TACK!



Snack


Om man skulle krypa till kojs, lilleman ligger redan på min sida av sängen, mys att få sova med honom. Han tyckte tydligen att vi var för långsamma med att lägga honom så han tog beslutet själv att gå och lägga sig.. i våran säng! Plutten.

Tror jag ska lägga mig med datorn och kika en film med hörlurarna i öronen så jag inte väcker lillkillen :)
Danne är på äventyr så han ids man inte ens vänta på.

Puss

Skorpionen

Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kan känna, att du har hamnat i en situation,
som inte alls tagit dig dit, du hoppats.
Frågan är, vad skall du göra nu.

PAPPEJ!



Haha, min son är så himla gullig. Så fort han spiller eller någon annan spiller, det spelar ingen roll om det är ett helt glas eller om det bara har hamnat en liten liten droppe på bordet, då blir Wille helt uppspelt och ropar något i stil med "Oj! Pappej, Pappa, pappej!" eller bara " Pappej!" helt enkelt. Nåå, min duktiga lilla kille :) Just nu är han så duktig och är och hämtar papper från toaletten helt själv, få se hur det går.. om han kommer ut med nå papper eller om han glömmer av sig där inne.. jag ger honom en minut sen måste jag nog gå och kolla vad som händer där inne :)

..........................................................................................

 Han gick in dit och torkade munnen ;)
Pappa gav honom en pappersbit sen som han nu torkar bordet med, gullis!

Quick



Nu ska jag bara hoppa in i duschen, sen ut i solen :)
Have a nice day everyone!

Väderprognos för imorgon?


Herre vad tiden rann i väg, nu ska jag då krypa ner i sängen och sussa.
Imorgon såg jag att det skulle bli regn men ändå 27 grader ? Men jag tror inte att det skulle regna hela dagen iaf.

Jag hoppas iaf på fint väder, det måste inte vara lika hett som idag.. men fint ändå.. nästan lika varmt :) Så man kan vara ute. Regnet kan då hålla sig borta åtminstone. Iofs sas det ju att det skulle bli åska och regn ikväll, men det klarade vi oss ifrån, håller tummen för imorgon också...

GODNATT MINA DAMER OCH HERRAR

Livet blir mycket lättare om man äter frukost


.. hädan efter blir det en stor och redig wasa frukost varje morgon - så får vi se om livet blir nå lättare.

en massa minus och ett par plus


Nu har jag suttit här i säkert en halvtimme utan att komma på något att skriva.
Jag har inte lust, jag känner mig.. nere. Det känns jäkligt trist just nu. Allt känns bara BLÄÄÄ!
En positiv sak är iaf att jag fått träffa min bästaste lillebror idag, jag har saknat honom.

Dagen har gått åt till att ha gått runt på marknaden och suttit i solen, så mkt att jag t.o.m bränt mig! - skit det också.
Träffat mammsen, också ett +.



It's all bull

.. under dagens lopp har jag även hunnit med att tappa en gröttallrik i golvet och lyckas bränna köttbullar i mikron redan efter 20 sek i den(?). Nå men annars har dagen gått bra.

Nu ska jag ta mig något att äta, sen lägga mig i sängen och glo en film.

Imorgon är det marknad, lite små trevligt faktiskt. Men dock så blire inte att köpa något med min tomma börs. Vi ska mest glassa i solen ;) ( visst blir det sol? )

Lillebror kommer kanske hem imorgon också, det är kul!! :)

Äh, allt för nu.

Ciao

Torsdag den 25:e

MIN OTURSDAG

* Loggade in på internetbanken, INGA PENGAR!
* Gick och började laga lunch, SÄKRINGEN GÅR!
* Danne ringer, TELEFONEN HÄNGER SIG, den fortsätter att ringa trots att han hunnit lägga på och ringa på andra telefonen, under tiden jag pratar med honom i hemtelefonen så står det på min mobil att han fortfarande ringer dit. Men den har hängt sig och hur mkt jag än knapprar på den så händer inte ett skit.
* Går på toa, skulle leta efter kläder -under tiden lyckas jag med att hälla ut allt mitt smink på golvet och när jag väl fått ihop det så var det nästa grej - min kartong med trosskydd vändes upp och ner och jag hade såna över hela toaletten, Wille hjälpte till att få dom ännu mer utspridda - ut i hall och kök.
* När jag varit och plockat ihop alltihopa och var på väg in på toan igen så slog jag såklart i tån i listen också! Jippie!

Vi får väl se hur den kommer att fortsätta.. hoppas min otur vänder iaf.
Nu ska vi gå ut i solen, fast för eran skull ska jag väl kanske stanna inne, för när jag går ut så går väl solen i moln med min tur :P


Åh nej!


Fansjävlaskit!

Godernatter


Nu ger jag upp. En ny dag med nya möjligheter imorgon, känns skönt. De har ju lovat fint väder även imorgon, det gillas!

På smällen


Jag är så himla sugen på bebisar.
Alltså på hundbääbisar :) Jag vill att Bea ska bli mamma igen. Guuuu så kul!

Vi har ju en pojkvän åt henne, den perfekta mannen. Han är så himla fin och jag tror att deras valpar skulle bli riktigt superfina! Bea har redan 3 "barn" sedan tidigare, renrasiga. Men denna gång (om det nu skulle bli av) skulle det bli en blandning, men som sagt, jag tror att den blandingen skulle bli bra. Pojkvännens matte måste ju såklart godkänna det hela också... annars så får vi ordna så dom får älska i smyg ;)

mm, så nu får gummsan börja löpa så hon kan få ett skjut och bli på tjocken! :)

solsken!

Åh vilken underbar dag det har varit. Sol, sol strålande sol. Vi har varit i farten hela dagen och en massa glass har det blivit, det har suttit fint. Wille slocknade som en klubbad säl i bilen på väg hem och sov i pappas famn då han bar in honom, så vi lade honom direkt i sängen, tog av han kläderna och sådär sen fortsatte han att sova, gullis!

Nu ska jag kika om det är nå bra på tv, annars blire nog en film på det hela.

Puss och hej

Mannen i huset har tagit sovmorgon


Här sitter jag, väntar på att något ska hända.. typ som att Wille ska vakna, nu börjar det bli tråkigt att vara vaken själv, det är skönt de första minutrarna, kanske timmen också men sen känns det bara tomt och konstigt :)
Han borde nog vakna snart, jag kikade in till honom här tidigare då såg han inte ut att sova så djupt, men vad vet jag? Kanske han blåser på hela halva dagen? :) Nä, vi ska ju åka ut till mommo här på någon timme eller två, kanske tre. Vi ska ju hinna äta och göra oss i ordning också, vi ska förbi moffa och vattna blommor och ta in posten också.

Jag är nyfiken på vad C ville mig mitt i natten? :)

Nu something else.

Nu ger jag upp



Jag tog minsann en slummer istället för att kika filmen. Danne slog igång en värdelös film, jag bestämde nästan på en gång för att blunda en stund istället, sagt (tänkt) och gjort! Jag somnade snabbare än vad ljuset färdas och vaknade precis när filmen slutade. Nu är jag måttligt trött, ska gå och sova här på en stund, ska bara borsta tänder och hår. Imorgon blir det troligtvis en liten tripp ut till byn. Jag var sugen på att åka idag men då fick jag annat att göra här i stan så jag tänkte att jag säkert hinner med byn en annan dag. Jag nämde min plan till Jenny och hon sa att hon gärna hakar på ut, så imorgon medans Danno är på arbetet pckar vi troligtvis ihop oss och glider ut till Nattavaara.

Bilden ovan är tagen i hamnen i Siknäs.

Nu godnatt!

Fullt ös medvetslös

" En mamma är någon som gråter när du gör något dåligt
och gråter ännu mer när du gör något bra "

                                                              -               Robin Dibiase

Idag har vi varit i farten nästan hela dagen, jag , Wille och Jenny har varit på dollarstore och expo och shoppat loss, eller ja.. Jenny shoppade vi var som svansar efter bara :)
Sen har vi även varit på biltur till Nautanen, där blev det lite kaos med bilkörandet, vägen tog slut mitt i allt så jag var tvungen att backa en rätt bra bit tillbaka för att kunna vända. Haha, ja..det ska inte alltid vara lätt.

Wille har varit som en propeller hela dagen, han slocknade en stund i bilen... men det var då inget att hänga i midsommarstången precis :)

Nu ska jag och min karl slänga igång en film serrni.
Ha en trevlig kväll!

Min sol


v Han gav livet ett ansikte v

Mama don't hate me

Nu är vi hemma igen efter en hel, skön helg i Siknäs. Grymt väder och trevligt har vi haft det, ska bjuda på någon/några bilder sen när jag laddat över dom till datorn.

Idag ringde jag ett hemskt men ändå lyckligt samtal.  -  min klump i magen som orsakat en massa sömnbesvär försvann! Nu känns det bra. Jag skiter i vad alla andra tycker, jag ville inte bita ihop, jag kunde inte! Jag hade gjort det om jag hade känt att jag hade klarat av det.

Nästa samtal ska gå till f-kassan.

Det jobbiga är att det ändå håller på att ringa här hemma, det gillas inte. Jag har sagt mitt, dom har sagt sitt.

Äh, ska ta en dusch.

Hejdå!

Sweetnose



Willo sov så sött imorse, jag var tvungen att ta fram kameran ;)




Nu ska vi se


Hela dagen igår försökte jag uppdatera bloggen, men det gick inte, all text bara försvann :/
Sen när jag gjorde ett test inlägg senare så funkade det. Jag tänkte att jag var tvungen att prova så att det går så slipper man sitta och skriva världens längsta blogginlägg och sen går det inte, men testinlägget funkade galant, så jag satte igång med de tredje eller fjärde försöket att uppdatera. När  jag sedan publicerade de så hände de inte ett skit! Förbannad blev jag. Så jag tänkte där ett tag att jag aldrig mer ska blogga, det är så irriterande när sånt där händer och jag tycker att blogg.se tjorvar på tok för ofta för mig, BLÄ!

nåväl, idag blir det att packa och grejja ( om vi nu bestämmer oss för att åka imorgon ) eftersom jag jobbar imorgon, till 14.30. Då vill man ha packat klart och sånt, så att det bara är att åka mot Siknäs så fort som det bara går. så det inte blir så sent. menmen :)

Nu ska jag gå och kika hur det går med lunchen.
Puss

morgon-gris

Ha, så jäkla lustig man kan vara så här på den tidiga morgonkvisten.. jag skulle skriva morgonpigg ( men i huvudet så ekade de gris när jag läste pigg = gris på eng om man tar bort ett p, det spelar ju ändå ingen roll hur många p det är, det låter ju ändå samma. . pigg... pig!. Japp!

Nå skit the same :P Det verkar iaf som om jag har haft tur med vädret idag, solen lyser då för fulla muggar här ute nu. Hoppas det håller i sig hela dagen, hela veckan.. men vi ska inte ta ut något i förskott. Jag är tacksam om den lyser idag, en dag i sänder...

Nä nu ska jag dra på mig ett par sockar och sedan glida till mitt blivande jobb.
Jippie, vad jag är en morgonmänniska!... not.
GÄSP GÄSP!

tjosan


Hemma! Skönt. Hoff. Blä. Gäsp. Dags att gå och sussa, börjar ju om drygt åtta timmar igen. Hoff. Alltså, jag tror att jag kommer att trivas med personal och allt de där, personerna som bor där är det heller inge fel på, absolut inte, alla är så charmiga på sitt sätt. Men, jag tror fan inte att det där jobbet är min grej. Njäää.. men men jag har ju gått om tid att känna efter bättre, hela åtta veckor! :( :) :S

Man vet inte om man ska skratta eller gråta.
Hur som haver så saknar jag min Wille, kanske man måste krypa ner i hans säng och sova med honom i natt. Jag har inte träffat honom mkt alls, idag.. på morgonen, då jag körde honom till dagis. Klockan tolv när jag hämtade honom. Sen for vi hem och Wille skulle vila.. han sov när jag for tillbaks till lövis. Nu när jag kom hem så sov han för natten. Imorgon åker jag innan han vaknat och får sen hämta honom från dagis vid tolv.. jag kommer inte att träffa honom på ett helt dygn!!! sjukt. Men sen är jag ledig resten av dagen imorgon och sen på torsdag.. sen jobbar jag fredag, sen ledig heeeela helgen :) det blir bra.

Nu ssssooooova!

1/3


Idag och imorgon har jag bredvidgång på Lövberga. Jag har varit på första halvan idag, ska tillbaka 15.30. Det känns faktiskt rätt ok at börja jobba där. Jag har varit lite små nervös, lite är man ju fortfarande, man kommer väl att känna sig osäker ett tag till, tills man kommit in i alla rutiner. På fredag börjar jag jobba på riktigt, ska bli spännande att se hur det kommer att gå. Man känner sig ju lite säkrare bara efter det jag varit med på idag, fått se hur det går till. Jag har ju ännu hela kvällen och imorgon på morgonen kvar att lära mig :) Jag hoppas allt kommer att flyta på bra sen, men det tror jag.

Nu ska jag laga mig någon lunch, magen kurrar.

Tjarrå så länge!

Helgen


Lördagen blev lyckad, trots att det regnade så hade jag roligt, träffade en hel del folk man känner och sådär :)
Igår mådde man ju då som man förtjänade, jag mådde inte så dåligt men var trött som en koala, typ.
Men hursmhelst så var vi på 6-års kalas, min kusin Julia fyllde år :) Sen efter det så knattade vi bara över till Jenny och Adam och satt där och segade ett tag, Adam bjöd på blodpalt, mmmm mumma! :)

Sen gick vi hemmåt, mötte upp Latino och hans tös. Var trevligt att träffa honom, då det var ett tag sedan sist.

Vi har städat idag, det behövdes verkligen, såg ut som en svinstia här nästan, hojja. Men nu trivs jag i mitt eget hem igen :) haha.

Nu ska jag kika runt efter en billig och bra bilstereo, MÅSTE HA! :)

På återseende.

btw, ikväll är det väl sista city akuten-avsnittet EVER!!! Inte missa Tilda, inte missa! :)

Midnightsunmeet


Ny duschen, sen välja ut ett snyggt ansikte och kläder för tonight :)
Sen äre bara att sprätta loss :)

Carro, HURRY!  Jag är sugen :P

Puss

BINGO!


Wille har bajsat i pottan idag :)
Så här gick det till...

Wille - Bajbaj
Jag - Nähä inte har du väl bajsat?
Wille - Bajbaj!
Jag - Men... JAHA?! Är du kanske bajsnödig? Ska vi prova pottan?
Wille - * står och ser ut som ett frågetecken*

Jag satte honom på pottan och det gick inte många sekunder innan han började klämma :) haha.
Men ut kom skiten, i pottan! BINGO! :)

Haha, detta blev ett riktigt skitinlägg men jag kunde inte låta bli :)


2134

Jag är nästan seriös nu när jag säger detta, jag tror jag ska gå och lägga mig redan nu! Det har då inte hänt på länge, absolut inte såhär en fredagkväll :) Nog hade det varit mys med en karrapåse och en film meeeen, näe. Jag är ensam hemma med Wille så jag kan inte ens gå ut och införskaffa mig en heller, lika bra är ju det!
Jag är trött. Idag har varit en kulig dag, vi har firat Carro som tog studenten. GRATTIS!

Nä, jag är alldeles på tok för trött för att skriva här och nu..
GODNATT! :)

Sunderby-trippen


Då var mammografin över, men jälla det gjorde ont, hon tyckte jag var tålig men fasen där de sista röntgenbilderna, ooh. Fan de klämde fast brÖna där mellan "plattorna" så dom nästan plattades ihop och blev som ett par plättar, haha! Det är inte lite dom klämmer, jag hade förväntat mig klämmande men inte då så hårt! Kändes som om mina bröst skulle slitas av ;) Sen fick jag lite småpanik av att sitta fast, när de klämt fast bröstet så kunde man inte röra sig en millimeter, för det första så gjorde de alldeles på tok för ont och för det andra så.. ja, så var de fastklämt ända iinifrån bröstkorgen, just att man kunde andas. nååå.. hursomhelst så var jag urläcker i min vita rock som jag fick springa runt i i över en timme, sen det bästa av allt var att jag fick besked på en gång. INGET FARLIGT ALLS! Så knölen ska till och med få sitta kvar, men det gör inget, så länge den inte dödar mig :)

Efter besöket drog vi på biltema. Där hittade vi lite smått och gott. Vi köpte en motorcykel åt Willeman, men det var hans mormor som beställt den, hon bad oss köpa en sån åt honom från henne, så det gjorde vi och han älskar den!

Efter biltema så käkade vi bara och drog hemmåt. Vi for förbi Dannes faster som har våran gamla hund "Lotta". En rackarns blandning mellan, grand danois, varghund, schäfer, husky och någon/några mer? Hon är sååå söt!
Vi fick även en kopp kaffe och några kakor innan det var dags att rulla vidare.

Vi for förbi Nattavaara, där åt vi mat och lekte en stund. Wille lekte med en av sina favvo "leksaker". FYRHJULINGEN!
Han hälsade även på harungen som mommo hittat och tar hand om

Tänkte visa lite bilds.

"Lotta" som numera heter Shakira.

Chafför

En Wille


Wille äter glass hos mommo


Min mamma och lillebror fightas :) HA!


Wille och hans mobbo på fyrhjulingen :)

och sist och minst....


Det får duga, det tog sån rackarns tid att ladda upp dom :)

Ha det nu bra!

Allergi

Som det ser ut nu så får nog studenterna ett fint balväder :) Hoppas det håller i sig. Jajjemen, ikväll ska vi upp och kika på alla fina studenter som går. Mest far vi dit för att kika på Carro ofc.

Annars har min natt varit hemsk. Jag har haft så ont i halsen och i huvudet, bihålorna. Usch. Men jag har haft massa konstiga grejjer de senaste dagarna, jag undrar om jag kan vara allergisk och i så fall mot vad?
- Det kliar i näsan
- Därav en massa nysningar
- Rinner ur näsa och ögon
- Ont i kinderna, bihålorna.

Kan det vara allergi?


Nuuuuuu ska jag föra över en massa bilder och videoklipp från min mobil till datorn.
Puss

Så många kramar fick jag!

Så gick det med mitt kramande med Wille, han somnade på spurt innan ens den nya blöjan var på.




Han hann inte ens dricka sin välling som var i mikron :P

Jag hittade lite bilder från när han badade här för någon dag sen :)
Jag kan bjuda på en :)


en till.. där han leker med sin fisk som han fick på Alexanders kalas, han gillar den! :)


Nu ska jag kika slutet på sjukhuset.

Klirreklikirr!


Då var en "ny" bil kirrad? Nice.

Idag har varit en riktig seg dag, lååång. Visst egentligen är väl inte det någon nackdel men idag har jag varit så rackarns trött så jag har bara väntat på att klockan ska bli nio, City sen då den slutar kan man gå och sussa :)

Nu ska jag kjaaamas med Willo :)

Kram på er Å.

Mina namn

Lite att göra? Jojjomen!


DITT RIKTIGA NAMN

Elin Matilda Charlotte Green

DITT GANGSTAH NAMN (2 första bokstäverna i ditt förnamn + izzle)
Tiizzle (blev knas med Ma - Maizzle)

DITT DETEKTIV NAMN
(favoritmat och djur)
Kycklinghund

DITT STARWARS NAMN (det tre första bokstäverna från ditt efternamn och två första från ditt förnamn)
Grema

DITT HJÄLTE NAMN
(favorit färg och favorit dricka)
Svartcola

DITT ARAB NAMN
(två första bokstäverna i ditt första namn, tre sista i ditt mellannamn,fyra första i ditt efternamn)
Mattegree

DITT SPÖK NAMN
(svarta och ditt/dina husdjurs namn)
svartabea

"Men ska man ta steget så kan man ju lika gärna ta steget åt helvette!"

Rubriken är min egna kommentar då jag och Danne satt här nyss och diskuterade flytt.
Varför vi inte flyttar från samhället är ju pga släkt och vänner. Jag vill egentligen bo nära min familj. Men samtidigt så kan man ju inte tänka så, eller jo det kan man! Men det är där jag blir kluven. Då slank vi in på att samtala om att flytta inte så lång bort, typ luleå ( jag vill inte dit det var bara ett exempel ). Då sa Danne att då bor man ju som fortfarande nära.. och jag sa nej. Han säger att vi iaf har närmare än om vi flyttar längre söderut. Det var då jag sa " Men ska man ta steget så kan man ju lika gärna ta steget åt helvette!". Danne tyckte att jag var rolig. tss.. jag med, nu när jag hör det i efterhand.

Det är väldigt sent..

Vi tog en tur till Liikavaara här på kvällen. Jag som inte for till Jenny och Adam för att Wille skulle få komma i säng i tid för engång skull, här på senare har det blivit sena(re) kvällar än vad som är rutin. Men sen pratade jag med lillebror och han snackade om att han ville till liikis och efter många om och med så hakade jag på. Vi for dit vid åtta-halv nio och kom hem alldeles nyss ( kanske för 15 min sen men det är ju inte så petnoga ). Det var tevligt men lilleman var måttligt trött här nu de sista minutrarna så nu sover han ( eller håller på att somna, vi lade han nyss men det skulle inte förvåna mig om han somnade på engång vi stängde igen dörren ).




Jag och Wille roade oss medans pappsen gjorde i ordning välling. Visst ser han road ut ? :) ha!

Nä nu ska jag kika om vi ska se någon film eller om man ska gå och lägga sig och kanske läsa i stället ( mamma vill ju så gärna att jag ska börja läsa böckerna hon rekomenderat ). Jag kanske skulle ge de där med böcker en chans. Jag vet inte, men jag har som egentligen aldrig varit någon bokmal.. på riktigt. Jag har fastnat för en bok eller två.. men det är länge sedan.

Äh.
 Hejdå! :)

varfördärför


Jag fick sovmorgon idag. Det var mkt skönt :)
Nu är nästa plan att få något i magen, börjar bli lite småhungrig.

Idag vet jag inte alls vad som annars händer, ikväll blir det en myskväll iaf. Film och kanske något godare tilltugg (vad vet jag ännu inte)...

Äh, dags att gräva i kylskåpet :)


Nu fyller inte pappa år något mer för i år.

Dagen har bestått av städning. Knäskura, skura "vanligt" Dammsuga, torka skåp, rengöra kakel, och lite ditt som datt, så äre att flytta ur en lägga.. eller så äre när Jenny och Adam flyttar ut :) Jag har ju varit lite småsugen på att flytta men efter idag så.. nejtack! :)

Sen var det bara att fara hem och käka, sen till papz som fyllde år. Han fick en spikmatta :) Glad blev han! Trooojaa.
Där blev det tårtbiten, dryck och sen lite allsång. Nice som bara den. Nu är vi hemma.

Jag har huvudvärk. Dags to sleep.

Puss och Kram

1 2 3 4......45 46 47 48 49!

Ha, värdelös rubrik men ibland är det så svårt.
Goodnight sweethearts. Nu är det dags för att gå och sova, det har blivit många sena nätter den senaste tiden, skärpning! Jag behöver min skönhetssömn i längden.

Imorgon fyller världens bästa papi år, så det blir att fara och fira honom där på eftermiddag/kvällen för på dagen ska jag ju och hjälpa Jenkapenka att städa :)

Bye!

Ni får förlåta mig..


Jag vet att det är en massa tjat om min tråkiga skola nuförtiden men snart är det slut med det. Imorgon sätts betygen, eller då ska alla betyg vara satta iaf. Och jag var till skolan idag för att få veta hur det gått för mig i engelskan och eftersom jag fått VG på alla uppsatser förutom en ( G+ ) och VG på nationella och mitt muntliga tal så fick jag även ett VG i slutbetyg också, nöjd som få eftersom det var mitt mål :) Tjohoo, ni har jag fått alla mina VGn som jag velat ha ( självklart vill man ju ha det i alla kurser men i resterande kurser har jag inte varit lika engegerad och begär därför inge högre heller ). I matten och engelskan har jag verkligen ansträngt mig. I samhällsen gick det inte bra på första provet men till andra provet pluggade jag som ett psyk och det resulterade ju i ett VG+ som räddade mig så jag fick VG även i den kursen :)
SÅDÄRJA! . . resten blir nog tyvärr "bara" G. En kurs tror jag t.o.m kommer gå åt fanders, men huvudsaken är ju att jag vet om det själv. Det kommer inte komma som någon chock om man säger så..

Imorgon ska jag hjälpa till att städa ur Jennys och Adams lägga. Idag ska jag även och kika på den nya :) Sschpännande!

Nu ska vi fundera ut någon middag..
Hörs sen!

Intagningsbesked


Till hösten har jag blivit intagen till följande kurser:
Matematik B
Geriatrik
Medicinsk grundkurs
Vård omsorg

Social omsorg

Det är kursinnehållet för omvårdnadsprogrammets första termin, förutom matten, den har jag lagt dit själv. Vi får se sen till hösten hur det kommer att se ut med scheman och sånt, om det funkar med matten, annars finns ju alternativet att läsa på distans men det är ett beslut jag får ta då :)

Ska stopp något i magen nu innan det är dags att åka upp till skolan och få domen!

Tjarrå!

Tiierd!

Gäsp, gäsp! Jag är trött, så jag lär ju inte orka få ner så många ord här men jag tyckte det var dags för en liten uppdatering.
Jag var iaf till skolan idag och gjorde min muntliga redovisning på engelskan, det är skönt att fått det bortgjort. Det gick hyffsat också, jag stammade inte allt för mkt, hakades inte fast på så många ord. Jag var inte heller så nervös.. inte som jag brukar vara. Nog är jag alltid en social människa, jag är inte särskilt blyg eller så.. har aldig varit. Jag har alltid tyckt om att stå i centrum, tills nu på äldre dagar.. då backar jag undan lite oftare är förr iaf.. och nog är jag lite blygare och mer försiktig av mig än förr också och jag måste nog säga att det inte alltid är en nackdel, inget dåligt med det. Men dock kan det kännas väldigt jobbigt med såna här muntliga grejjer, stå inför en grupp människor och surra en massa, värre är det då jag ska prata på ett annat språk som inte är mitt modersmål.. ah, men idag gick det som sagt rätt bra, men då trivs jag som fan i våran engelskagrupp, alla är jätte trevliga och roliga typer, det gillas. Synd att skolan snart är slut, det innebär att alla slutar, vissa börjar inte till hösten, vissa kanske fortsätter att plugga men det är ju inte alls säkert att man hamnar i samma grupp som någon man gått med nu, alla har ju sina olika mål att uppnå, olika kurser man ska gå. Det blir en bonus i så fall :)

Ojdå, jag fick ner mkt mer än vad jag trodde det skulle bli idag här på bloggen. Men det skadar nog inte, hehe.

Snart börjar Greys, den ska jag inte missa!

Nu har jag bara en grej kvar att lämna in till skolan också, men det är inte så bara faktiskt.. det går segt med den, jag har hakat fast på en svår uppgift. Äh, ska försöka få det gjort ikväll. Kanske nu på en gång? Annars blir det att ligga i i morgon så den kommer in i morgon eller på fredag morgon :) Det lööööser sig!

Idag fick jag även den där tiden jag skulle få till mammografin i sunderbyn. Nästa vecka på tordag ska jag dit. Jag är faktiskt inte så nervös.. bara lite. Jag är inte nervös för att läkaren som jag var till nu första gången sa ju att han inte trodde det skulle vara någon fara.. men lite nervös är jag ju för att det inte skulle vara så ofarligt som han trodde. För han trodde ju faktiskt bara, och då har ju inte jag heller trott att det är nå värre men nu ska jag få ju faktiskt få veta.
Det blir nog bra ! :)

Nu ska jag zappa på tvn.

Ha en nice kväll.

Idag har jag fått mycket gjort


- Religion (komplettera provet)
- Religion ( uppsats )
- NK (plugga till prov) + göra provet
- NK (skogen)

- Förbereda mitt tal bättre ( renskriva lite)
- Genomföra mitt tal
- Rätta uppsats (engelska arg.)
- NK läxförhör
- NK energi uppgift

Jag är ganska nöjd. Fast lite besviken är jag, idag for jag till skolan och gjorde bort det sista ( trodde jag, det var då den infon jag hade fått ) i NK, ett gammalt läxförhör på atomer. När jag väl gjort det så prackar hon på mig en extra uppgift, visst jag har säkert missat den, så är säkert fallet men det är inget jag har vetat om att jag har missat, men det hade hon väl kunnat kläcka ur sig tidigare? Så nu måste jag göra den uppgiften. Visst, inte allt för svår men tillräckligt för att jag ska känna mig stressad. På fredag ska betygen sättas. Jag ska vara klar med uppgiften helst imorgon ( lär ju inte hinna med det ) men senast på torsdag. Blä för stress. Men sen har jag bara mitt tal kvar, det ska jag ha imorgon om jag hinner till lektionen, har ett viktigt möte som jag inte kan (vill) avboka. Annars blir det att göra det på torsdag, sista tillfället.

Men jag är hursomhelst väldigt nöjd med att ha hunnit kart med alla andra "things to do". Imorgon ska jag bara förbi skolan och skriva ut och lämna in allt som är oinlämnat också :)

Men nu är det absolut godnatt.
Jag blev helt chockad när jag nu stirrade på klockan, är den redan efter ett?! Hallåbah!

Nattinatt.

Hungrig

Tjosanhejsan!

Nice dag idag, jag ska bara upp till skolan för en lektion. Visst den lektionen kommer nog att bli jobbig, då jag ska ha ett prov, eller inte ett riktigt prov men ett läxförhör som visar att jag lärt mig. Men saken är som så att jag inte har lärt mig, jag fattar som inte. Nånå.. ska försöka lära mig det iiite bättre iaf till då lektionen börjar.

Idag är Wille ledig, han fick en ledig dag då han är så förkyld. Det rinner massor ur ögon och näsa. Hostan har kommit tillbaka också.

Nä nu ska jag kika om det finns nå vettigt att äta.

Puss

0000

Wohoo, så var VG:t i matte avklarat också, riktigt nöjd. Det var mitt mål. Jag är tyvärr ingen MVG:are och har aldrig varit, så för mig är VG mkt mkt bra. Nu är det bara engelskan kvar att få VG i, då har jag fått alla mina VG:n som jag strävat efter :)

Nu är klockan sent, ska sova. Men nå är jag sugen på en film men det är nog lite sent för det.

Natto!

Sicken sovis!


Prov snart :( Ångest! Det kommer gå åt skogen, I know that. Menmen, jag måste göra bort det nu. Det går ju inte att skjuta på det heller. Betygen ska vara satta på fredag? Ja, typ.

Det ska iaf bli intressant att gå på matten idag, hoppas hoppas han har gått igenom nationella provet, det hade varit guld att få veta hur det gick.

Ska börja klä på mig och Wille strax, han ska på dagis klockan elva, sen drar jag upp till skolan. Förresten så vaknade vi typ nyss, för en halvtimme sen. Wille blåste på och det tackar vi för :) hii.

Nu fixning.

Puss

RSS 2.0