God nyår ! :D


Snart bär det av mot familjen Johansson/Lundgren för nyårsmiddag :)  ok, några timmar kvar men det är planen iaf.
Wille och Danne har slipsarna på. Dom är redo att fira det nya året som kommer. Jag ska platta lite hår först, sen är jag också klar.

Mitt 2010 har varit bra, det startade lite sämre men gick till att bli ett riktigt bra år ändå. Nästa år kommer lillasyster/lillebror, det är de jag längtar mest till. För övrigt så hoppas jag att det kommer att bli ett toppen år på alla de andra vis också.

Ikväll ska vi skåla, jag har mitt alkoholfria vin jag. great ! Men framför allt så har jag ju mina pojkar som jag ska fira med vilket är det viktigaste :) I mitt glas hade de så kunnat vara Loka Päron, who cares ?
bubbel som bubbel :)

Gott nytt år på er !
.. och ni partypeople, nyår är överskattat, sup inte ihjäl er och var snälla mot varandra, det kommer en morgondag och framför allt ett helt nytt år :)

Höjden av lathet

Om det är något jag inte förstår mig på så är det latmaskar och då menar jag inte lat som i att ta bilen i stället för att promenera utan lathet som i att inte ens idas sätta sig ner på golvet för att göra något med sitt barn, denna gång var ursäkten "inte nu, jag håller på med posten" ..typ... minutrarna gick och sedan frågar karln om det går bra om han går över och tar en bastu, jamen visst tänkte jag .. nu när du inte är upptagen nåmer så kan du ju passa på att göra något med någon som inte är din son som alldeles precis frågat om ni kunde bygga pussel tillsammans. Jag delade ju såklart med mig utav min lilla pyttelilla åsikt.

Resultat: Danne står i duschen istället för att gå och basta, säkert för att han blev sur .. men för mig hade de inte spelat någon roll för jag tror ändå inte på att duschen innebär att han kommer att vara med sin son för det.

Nu hade de bara varit skönt om den där bastun hade blivit av .. då hade jag fått vara för mig själv. Surgris som jag är :) Jag skulle ha hållt käften !

Jag har sagt åt D att han borde läsa Max och Saga boken ( Varför gråter inte Emma ? ), då får man sig en tankeställare iaf. Ett tu tre så är man borta. Gränsen mellan liv och död är hårfin.

Och ja, jag är en mes och en surkärring - jag är på smällen och påverkad av alla hormoner mer än någonsin :)
Känner mig som en riktig lipsill .. men jag tycker att jag har lite rätt ibland, trots att jag låter som en grinolle.


HEJDÅ !

Bjuder på två


Här är våran kille julfin, innan julmiddagen :)




Här är våran kille busig ute i Nattavaara på Juldagen :)


En mjukis


Jag skulle slänga på mig ett par jeans idag, ett par baggy som jag hade på mig för inte allt så länge sedan, jo tjena - trodde jag ja ! Om jag näääästan hade fått igen dom hade de ju vart bra.
Mjukisbralla hej !

Nu ska vi åka på bilbesiktning.
Ikväll kanske det blir att klicka hem nå mamma kläder, detta börjar kännas tråkigt.


Hejdå !

Snarksnark


Oj, så vi sover :)
Idag vaknade jag och Wille tjugo i elva. IIINTE så att jag klagar ! Vi har ju lov faktiskt :)


.. nu hade jag ju behövt börja med mina skolarbeten men jag vill inte.


tired


Jag är så trött. trött. trött. trött.
Längtar till ljusare tider.
Jag och Wille lägger oss nu på soffan och kollar Björnbröder 2.
Hejdå.

DEPP



Känns som så deppigt just nu. Är det en sån tid ?
Tråkigt känns det, känns som om det inte händer något men vad ska hända egentligen ?
Har massor i skolan fortfarande känns det som :( - så nå har jag ju att göra om jag vill.

Äh ska kolla Marmaduke med Wille :)

Gott nytt jul och gott fortsättning


Nu är vi hemma igen efter allt julfirande :)
Wille fick ett berg med julklappar, han blev mkt nöjd över allt. Tack så mkt till allihop !
Jag är nöjd över mina också och Danne verkar nöjd över sina också. Toppen !
Det bästa med julen är ju att fira med sina nära och kära, och det gjorde vi.
Och maten, mumma !

Jag är helt slut i kroppen nu, så jag tänkte lägga mig på soffan.

Hoppas att ni haft en suverän jul ni också :)

Golfbollar

Nelly – Just A Dream
Skön låt :)


Är inte alls kry, är less på att vara "sjuk". Har varit det så länge nu. Är inte min hals bl.a bättre nästa vecka så ska jag gå till doktorn. Detta är typ första gången sen jag operarade bort halsmandlarna som jag har haft sån här onda i halsen. Det är ganska prick 2 år sedan golfbollarna till mandlar fick ryka :)

Jaja, nu ska jag och Wille poppa lite musik och tillaga någon lunch :)

Ciao dårå ..

Sådärja !


Med blod, svett och tårar har jag nu klarat av Matte B kursen. Finally !
Bara resten av alla kurser kvar nu, men jag kan beta av dom en efter en, sakta men(och) (o)säkert ! ;)

Nu krubb

Julen är här

Amy Diamond – Julen Är Här

Snart är det Julafton, idag har jag en känsla i kroppen som inte går att beskriva. Men den påminner mig om att det är jul, jag längtar till självaste julafton, det är en dag jag tänker släppa allt annat och bara fokusera på att njuta och umgås med mina nära och kära. Jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på julfirandet, jag tycker att det är såå mysigt att fira jul, när man var liten älskade man julen pga alla julklappar man fick. Idag infinner sig en helt annan känsla på julen, jag tycker det är en varm och mysig dag. En dag man tillbringar med människor som ligger en närmast om hjärtat. Sedan Wille kommit till världen så är för honom man firar jul också, jag vet hur jag känt för julen när jag varit liten och vill att han ska tycka att julen är något speciellt han också.

och sen är det tillåtet att snöa på julafton ... den enda dagen man inte svär över att snön vräker ner :)

Bedtimestory



Nu kryper jag ner bredvid min lille son som sover i våran säng.
Han ville inte sova i sin egen, eller rättare sagt, har har ingen säng enligt han själv. Sängen som står i hans rum är "Johans". Då var jag ju tvungen att fråga vars hans säng tagit vägen om Johans hamnat dit, svaret på det var att Johan har tagit hans säng.

Jag frågade om han tror att Johan lämnar tillbaka hans säng imorgon och det trodde han för annars blir Wille arg på Johan ;)

Stackars liten ! :)

Godnatt då !

Fyrverkerier

Grabbarna drog ut tidigare idag så jag fick lite egen tid till att plugga, vilket gjorde susen. Skrev nästan klart mitt arbete till religionen. Rackarns skönt.

Klockan fem blev det dags att åka upp till malmberget och kolla när LKAB skjöt upp raketer, vi fick en bra plats och stod bland några andra och kollade på de fina fyrverkerierna.


Jag - Ser du vad fina raketer ?
Wille - Vad gör dom ?
Jag - Dom skjuter ju upp raketer, visst är det fint ?
Wille - Vem ska dö ?
Jag - Men inte är det väl någon som ska dö Wille ?
Wille - Jo
Jag - Varför tror du det ?
Wille - Men vem skjuter dom då ?

Min älskade gulleplutt, de här måste ju vara den fränaste åldern - han kommentarer är ju helt otroliga ;)
Man får sig många skratt och mååånga funderingar, ibland funderar man på hur dom små tänker egentligen :)

Ikväll ska vi se Grinchen, nog för att vi nyligen sett den men bara för att den är på tv så kikar vi den igen, tills Wille somnar (om man nu gör det innan den är slut men jag har en känsla av att han inte kommer att orka se hela)

Nu lite fejja.

HAHA


Kan ju börja detta inlägg med att berätta för er att min karl skrattar som en ... skata ? Han låter som inte HAHA, inte heller HÖHÖ med stora bokstäver, utan han låter mer som he hi he med små men intensiva bokstäver ;)

MOHAHA ! cute va ? Jooooo ! :P

Tänkte ta mitt feta arsle och gå till kojs nu. Gooooode trött. Imorgon är det pluggelipluggplugg som står på schemat, gör jag inte det ena så måste jag göra det andra. SÅ DET SÅ !

Men sov gott mina vänner :)

Done and not done


Ja, hur gick provet ?
Åt skogen, känner mig så besviken på mig själv. Men vafan, jag hoppas att jag blir godkänd iaf ! Då har jag ju iaf klarat kursen.

Idag blir det bara mys, sen förhoppningsvis redan ikväll så tar jag tag i lite plugg. Annars kommer resten av helgen bestå av att knåpa ihop alla arbeten som ska vara klart nästa vecka.

Bilen lagad iaf. Trist som fan att betala men vad gör man inte ? Nu är det ny besiktning nästa.

Vi är trött


Kul med så många nya läsare :)
Hejhej !

Nu sitter jag och Wille här och gäspar, vi är lite trötta idag.
Men men, bilen ska in på rep och kah måste upp till skolan och göra prov så det är ju bara att bita i det sura äpplet och göra det också :) Haha.

Wish me luck !
Bye !

Soap in my eye !

Bölkänslan gick över men tänkte däremot lägga mig och koppla av och bara njuta av tystnaden, och stressa av lite.. vilket gick rätt bra tills jag fick tvål i ögat och grinade ändå, blev sur och klev sedan upp :)

Känner mig lite piggare i huvudet, lite mindre stressad, kom fram till att jag bara kan göra mitt bästa imorgon på provet, jag kommer att hinna lämna in mina arbeten om jag bara sätter mig nu ihelg och skriver dom, jag kommer att klara proven nästa vecka om jag bara ger mig fan på att göra det, och jag kommer att hinna lämna in mina inlämningsuppgifter om jag så måste sitta på julaftonskvällen och göra klart dom, jag kommer att klara detta !
Jajjamensan fattas bara !

Nu tänkte jag gå och sova, ska lämna in bilen på lagning imorrn, sen kommer Jennypenny och hämtar upp mig och kör mig sedan till skolan :) shyrro av henne tycker då jag !

Gnight.

Big girls don't cry



Jag känner faktiskt för att gråta och ska jag vara ärlig så är det precis vad jag tänker göra snart också.
Tänkte lägga mig i ett varmt bad och bara låta tårarna rinna.

Jag känner mig såååå stressad vilket gör mig så frustrerad ..
Sen ligger Wille i sin säng och gråter just nu för att han inte vill sova, det gör mig ännu mer ledsen, har man redan gråten i halsen så är att höra någon annan gråta det sista man behöver, det gör ju knappast saken bättre.

Jag är för stressad i huvudet just nu, nästa vecka ska allt vara klart om man ska kunna njuta av julen också, GAH !

Som sagt, nu tar jag mig ett bad - där kommer jag ligga och tycka synd om mig själv oavsett om jag förtjänar det eller inte. Mycket är ju mitt eget fel, när man skjuter på saker och ting.




en jävla massa graviditetshormoner på det hela också ..




Videobloggande


Fan vad kul det är med dom som videobloggar, jag är impad alltså !
Jag tror aldrig att jag hade vågat, jag skulle nog aldrig blivit nöjd över videon på mig själv att jag hade kunnat publicera den, men återigen - skitkul med dom som törs göra det, iaf då och då. kan vara kul att se en video mitt ibland all textbloggande :)

jag skulle nog aldrig göra det men man vet aldrig, lite kul ändå :)

Har varit på kalas, gott fika var det och busiga barn - precis som det ska vara på barnkalas ;)

Nu ska jag ringa en vän.

Tvärtom indian



Snart bär det av på kalas igen. Denna gång är det lilla (stora) Anton som fyller år.
Jag känner mig fortfarande riktigt trött men det känns nog bättre så fort jag kommer utanför dörren.
Om vi nu kommer utanför ens en gång .. Wille visar inget som helst intresse för att åka dit. Han gör bara tvärtemot det vi säger.  Nåväl..

Ikväll måste jag sitta och plugga matte, jätte kul ? nej.

Hejdå så länge.

Wille man :)


Jag har fört över en massa videoklipp på Wille från mobilen till datorn, ja jäklar imin låda .. de tog ett tag att gå igenom alla kan jag ju säga :)

Men kul att ha dom på datorn istället för bara på telefonen.
När jag sett en del gamla klipp så slog det mig hur stor och duktig Wille har blivit på att prata bl.a :)

Några finns upplagda på facebook :D

Nu ska vi luncha.

Gooodmorning !


Fasiken vad jag är trött och frusen denna morgon. Brr !
Ska nog tända nå ljus, svepa in mig i en filt och slänga på mig mina duntofflor en stund innan det är dags att bege sig mot dagis och skola.

Jag känner mig lite depp idag, tror att jag vaknade på fel sida - även om Wille är den goaste killen i världen och gav mig många pussar och kramar innan jag ens stigit upp.

Jag väntar ju förresten med spänning på att få tillbaka mitt resultat från provet i tisdags, slängde iväg ett mail åt snubben(läraren) nyss där jags krev att han jätte görna får höra av sig när han rättat proven och att det går bra om han skickar resultatet via mailen också :)

Yes, så så är det.
Värme.nu


G-night.


Detta blir mitt sista inlägg här i bloggen .. för idag, för jag tänkte nämligen gå och sova.
Ska sitta här och läsa några bloggar och lyssna en låt eller tre innan jag ger mig.

Men godnatt mina läsare, hörs (eller ses man ?) imorrn.

PoK

Känner lugnet


Jäklar i min låda vad jag bloggat idag, men jag har känt mig rätt rastlös idag. Wille har roat sig själv nästan hela dagen och jag har inte tagit mig för att göra något vettigt av min tid heller.

Ska slänga igång en film här snart, efter den blir det att gå och sova, jag är gode trött.
Imorgon är motorvärmaren ställd på tjugo i elva, då först måste jag köra Wille till dagis, inte heller dåligt - jag älskar torsdagar på det viset, ingen stressig morgon ..

Imorgon däremot blir en riktig räkna matte dag ! prov på fredag på hela boken. Åh vad kul ! .. eller så inte.

Nä nu ska jag forska om en grej, är det så att det funkar så behöver jag inte ens åka till skolan imorgon :)

Wille sover så sött han ..
Ciaodårå.

Skin som den sol du är


Bild från google



Jag och Wille har rullat chokladbollar, han blev så ledsen då pappsen hans drog utan att han fick följa med så då kände jag att jag var tvungen att komma på något att göra. Han blev mkt nöjd och sken som en sol över förslaget. Nu är dom i kylen på kylning, sen ska vi fika innan läggdags.

Förresten så luktar det så gott här, päron champagnes-ljus eldas här :) mumma !


MVC 2


Viktuppgång: +2.5 kg
Hb: 116 (sist 130)
Blodtryck: 130/70
Bebbs hjärtslag: 148/min
Blodsocker: 4.9


Så besöket gick ju relativt bra.

Vikten
tyckte jag var helt ok, 2,5 kg sen sist (4 oktober) det är ju typ 1 kg i månaden, inte allt för hemskt. Såklart hade jag ju helst stått still men .. ja upp går man ju så det är väl bara att gilla läget.

Ja järnvärdet hade ju blivit sämre men skulle fortsätta äta järntabletter som jag gör tills nästa gång men att jag skulle höra av mig om jag misstänker att det försämrats ännu mer.

Blodtrycket, ja - bra.

Det tog en bra stund innan hon hittade hjärtslagen, och nojjig som jag är så hann jag ju ställa in mig på det värsta, men hon hittade bebban till slut, den låg och gömde sig låååångt lååångt ner :) Helt underbart att höra!

Mitt socker låg ju helt perfa, inget att klaga över, känns så otroligt skönt.







Falla fritt


Nu är vi mätta och belåtna.

Wille sitter och läser ur sina traktorböcker (han har två likadana).
Medans sitter jag och lyssnar på musik och vad passar inte bättre än Melissa Horn ? Hon är ju så jälva grym.
Fina texter och underbar röst.




Melissa Horn – Falla fritt
Vad vill du säga när allting är sagt
vad vill du känna när någon tagit din makt
du vill att jag ska sjunga
men bara om sånt som hör till sitt
men ska jag sjunga
då ska det finnas tid att sjunga fritt


Vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt


Hur ska du veta om ingen lärt dig hur
hur ska du våga chansa
du som aldrig haft nån tur
du vill att jag ska älska
nån som bara älskar sitt
men ska jag älska
då ska det finnas tid att älska fritt


Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt

yes.

Nu påklädning.


Game over !


Jag och Wille har haft en spelmorgon, han har suttit och spelat på bolibompa.se och jag har ett nytt spel på telefonen som jag spelade under tiden :)

Har även en video som jag först tänkte publicera här men jag kom på att jag måste ladda upp den på typ youtube först så det ids jag inte, blir att lägga den på fejjan som vanligt, allt läggs ut där :)

Nu ska vi äta köttbullar och makaroner, återkommer senare.
Ska även till MVC idag ..


Tjingtjong !

Hemma igen :)

Det var trevligt med kalas, som vanligt så får man alltid sig ett par goda skratt då man är och hälsar på familjen Krusbär(g). Wille ville inte åka hem heller men vi fick på honom kläderna till slut. Vi dumpade Danne på vägen till ett annat kalas medans jag och Wille sedan åkte hem, nu ligger gossen - blev en sen kväll.

Provet idag gick ganska bra men ändå rätt dåligt. Med tanke på att det var prov på halva boken och jag knappt tagit mig igenom halva så gick det bra .. men om man ska tänka på hur många frågor jag ändå inte kunde så gick det skit dåligt :P Nåväl, återstår att se om jag blev godkänd eller inte.

Nu tänkte jag glo fejjan en snabbis sen blir det att glo Navy CIS !

Tjingtjong långkalsong !

GRATTIS !


Nu åker vi och kalasar :)
Jag och mina uuunderbara killar ♥

Wille har ritat en fin teckning åt Robban, tror han kommer bli glad :)

Goodnatt !


Nu tänker då en Matilda hoppa i säng, helt slut och imorgon gäller det att vara laddad för prov.

Godnatt mina damer och herrar :)

Svenska hjältar



Har haft en väldigt grinig liten kille här på kvällen, fick känslan av att det är något på gång, någon sjuka typ.
Jag hoppas på att det bara var en dålig kväll, för nu ligger han i sängen .. tyst.

Jag har snabbläst företagsekonomiboken, ska göra prov på boken imorgon.

Nä nu började Svenska hjältargalan igen, ska kika den.

Hej ! :)

Luciatåg



"tuff tuff tåget går .." - sjöng min son när luciatåget började röra på sig :) Min gosegokille !

På väg till skolan idag kom jag på att jag var tvungen att tanka, hade inte tankluckan (luckan framför tanklocket) frysit igen ? Jojajjemen, men denna gång var jag beredd hade redan ställt in mig på att vålda upp den och än en gång - jag är grym på att få upp dessa luckor med stelfrusna fingrar numera !
Vem behöver en spak som fungerar och en lucka som inte är fastfrusen ? :) - Inte då jag !


Nu äre käk iaf, ses !

Julijuli .. eller julidecember ? :)

Detta har jag skickat runt, dock inte med posten så stackare utan mail/facebook osv får inget !

Sådetså, rackarns va ?


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin
Det tycker jag, inte för att den är bra men hallå var lite shysst ?

One piece

www.onepiece.no

 

Jag hade lätt kunnat äga en sådan, så om någon känner för att ge mig en lagomt dyr och mysig julklapp så varsågod ;)


Innehåll


Nu är jag helt slut i skallen men det är det värt, börjar närma mig ett slut på detta arbete iaf. Känns mkt bra, fast jag har glömt hur man gör en snygg innehållsförteckning, haha! Är så trött så den tar jag tag i imorgon.

Det tråkiga är ju att jag ännu inte kan pusta ut ordentligt ändå, har ju som två arbeten kvar sen .. :(

Har tre prov till veckan också, känns ju mindre kul det också .. ska iaf göra mitt bästa för att hinna/orka med allt.
Vi slutar ju snart och det känns underbart ! Sen att jag troligen ska fortsätta pyttelite efter jul med en eller två kurser behöver vi ju inte tänka på :P En sak i sänder. Men jag är mkt skolless nu !

Tror jag ska göra klart inlämningsuppgiften till photoshopen innan jag går och lägger mig, borde vara klar med den strax också :)


jag gört, hej ! :D

KONFLIKT !


Jag försöker verkligen få ihop det där jääääävla arbetet till skolan, ja ett av tre.
Men det går trögt, har fått  ihop tio rader kanske men där tar det stopp. Så nu tar jag ett break (läs: lär på sitta uppe hela natten sen) och åker och hälsar på Enya och hennes family på piano.

Först lite kläder, vore ju inte helt dumt :)

Tjejdå ! (?)

JAY YEAHY !


JAY VANN !


Sådärja, nu kan jag gå och sussa.

BEBISAR HIT OCH BEBISAR DIT !


Snart är idol över och jag hejjar ju givetvis på JAY ! ♥

.. sen får man gå och sova, fy rackarns vad skönt och herre rackarns vad jag ska sova för imorgon är det dags att ta tag i skolarbeten, sen får vi väl se om jag hinner träffa min underbara fruga från götet imorgon eller om jag får vänta på det - återstår att se !

Och fyyyy fasiken vad jag är bebissjuk nu, alla får bebisar hit och dit och alla bebisar är så himla gulliga.
Kan det inte bli våran tur snart ? :D alltså jag vill ju hemst gärna att bebis ska stanna där den är tiden ut, däremot önskar jag att tiden ut skulle vara nu, att det vore april/maj nu.

Fick iaf en till kusin idag :D ... men hon är 70 mil bort ju så henne får man ju inte träffa förrän om.. länge ju. :(

Jajja, nu börjar ju idol snart igen.
SEN SOVA !



"Snälla Wille hit och snälla Wille dit "
- Wille 3år.

SNOR !


Varför mår jag alltid som sämst på morgonen, då man hade behövt må som bäst så man skulle känna sig mer peppad till att gå utanför dörren. Jag gissar på att allt snor och slem ligger och samlar sig under natten i alla hålor, för det känns verkligen som om jag ska sprängas varje morgon, snyter mig men inget kommer ... snoret har stelnat på fel sida, shit alltså ;)


Äh, ska slänga i oss lite frulle nu innan det är dags att lämna Wille på dagis.

Men hej då.

Ingen frän morgon alls !

Här finns hela versionen ....

Satsar på nästa lektion alltså
.. detta var ingen bra morgon.
1. Sovit som en kratta.
2. Blev lite försenad eftersom att jag var tvungen att tanka men tanklucksjävlaskiten hade ju fryst som vanligt, men nu är jag ju riktigt grym på det där med att bryta sig in till tanklocket.
3. När jag väl då kommit i väg efter att jag tankat så kom jag på att jag glömt matteböckerna hemma, stannade och dubbelkollade detta, jojajjemen! Inga böcker i bilen.
4. Blev grinig, JAG ÅKTE HEM OCH TÄNKTE LÄGGA MIG OCH SOVA TILL NÄSTA LEKTION ! Hej !
5. Skulle lägga detta på min status på facebook men det var tydligen aaalldeles för många tecken ! Hej !




7 December


Nu har jag inget val, idag ringde vi till dagis och sa att Wille kommer imorgon = jag måste pallra mig ur sängen och köra honom dit och då kan jag ju lika gärna åka vidare till skolan, riiiight ? Yes.

Har bestämt mig för att lägga mig skit tidigt ikväll, så man vaknar riktigt utvilad imorgon, åh vad underbart !
Hade kunnat somna nu men känns som om det vore en dum idé .. då kommer jag väl inte kunna sova hela natten senare. Så jag får försöka hålla igång ett par timmar till ..




Detta skrev jag för en och en halv timme sedan .. glömde publicera :)


Fy bubblans !


Jag har idag sagt åt min son att han inte får säga fula ord. Han har nämligen svurit flera gånger idag "Hällvättä".
Då jag förklarade för honom att "hällvättä" är ett fult ord så sa han att han måste säga så för att hans legohus gick sönder, då förklarade jag för honom att han kunde säga fy bubblans i stället eller något, vad tror ni han har sagt hela kvällen sen ? Jajjemen, "Fy bubblans !" "Mamma vet du vad jag sa? Fy bubblans" ..

När vi satt och ritade så började han prata om det där med att säga fula ord igen.
- Mamma, visst får man inte säga fula ord?
- Nä Wille, det får man inte.
- Visst blir du arg om jag säger fula ord?
- Ja, jag tycker inte om att du säger såna ord.
- FINT ORD! FINT ORD ! Nuuuuuu blir du glad när Wille säger fint ord !
- Gullunge !
- Eller så kan jag säga fy bubblans för det får jag ...



Några minuter senare utspelar sig detta

Wille - Pappa hörde du? Jag sa fy bubblans.
Pappa - Ja, det hörde jag men du behöver inte säga så heller
Wille - Men jag får det!
Pappa - Men jag vet ju att du egentligen ska säga ett fult ord då du säger så, att du bara bytt ut svordomen mot ett annat ord.
Wille - *Börjar nästan gråta* Men mamma har sagt att jag får säga så *springer till mamma*, Mamma, pappa är dum !


Ja, vad säger man ?
Fy bubblans kanske ! ;D

No stress !


Man kan inte ta det såå mkt lugnare än vad jag har gjort idag, som det känns nu i magen så kan man nästan tro att jag nästan stressat ihjäl mig idag .. jag har såna sammandragningar, jag har haft sammandragningar till och från i flera veckor egentligen men aldrig så här "hårda" eller hur man ska förklara det. På gränsen till att det gör ont ibland.

Ska lägga mig i ett varmt bad och hoppas på att det släpper snart, känns lite obehagligt faktiskt.


Sjukdag


Sjuk idag, ingen höjdare !
Tog mig iaf iväg på besiktningen. Ombesiktning pga glapp spindelled(?). Skit också ! 2 papp för det, nå finns det väl roligare saker att lägga pengar på ?

Positivt: Åt en god middag som karln stod för, fläskfilégratäng och ris.
Negativt: Jag mår som ett anus och vill egentligen bara gå och sova men det lär ju icke hända. Danne och grannen drar nu iväg på dollarstore och jag ska tydligen ta resten av disken därför ...  men fiiiiiine ! Ska göra det, sen ska jag hitta på något mysigt med min lille goding som är vääääldigt förbannad just nu för att Danne stack iväg utan att pussa honom, hoppsan där hoppade det ut en goda ur mun på honom till och med ..



Jajja, ska väl " ta resten " i köket. HEJ !

En vit, grön, röd eller svart julafton ?

Satt och läste lite bloggar och kom då in på en blogg och ett inlägg som jag tyckte var skitbra. Jag håller med till fullo.

Vi kommer ändå vara spiknyktra på julafton, det behöver jag inte gå med i någon grupp för att "bevisa"..

Skolångest !

* Religiös konflikt
* Eget arbete i religion (valfritt)
* Andra världskriget rapport
* Prov (första världskriget)
* Prov (företagsekonomi)
* Prov (Matte B)
* Inlämningsuppgift (Photoshop)
* Inlämningsuppgift (Photoshop)
* Inlämningsuppgift (Webbdesign)
* Designa en egen webbsida
* Företagsekonomi uppgifter i massor egentligen ..


.. och tre veckor kvar. Hur ska jag hinna ?

Ska iaf ta tag i photoshop uppgiften nu, den är jag snaaaart klar med.

Är det torsdag idag igen ?


Rätt fränt, det går inte åt lika mkt schampo och balsam varje gång jag tvättar håret nåmer .. förr använde jag ju en hel hand med schampo/balsam för att det skulle räcka till hela håret, nu behövs bara en liten klutt :P Intresseklubben antecknar?

Jaja, hursomhelst så har jag och Wille tagit oss en varm dusch här nyss, vi båda frös så vi båda tyckte nog att det var skönt med en dusch. Härliga morgon när man till och med hinner med sånt och ännu är det två timmar kvar innan han ska på dagis och jag till skolan.

Imorgon är vi ledig, mkt skönt. Fast jag vet att jag måste plugga ändå men det är ju skönt att slippa åka till skolan :)

Nu ska jag springa och torka håret och leta fram kläder till lilleman :)

Ha en bra .. torsdag ! =)

Bad hair day


ja, jag är ju numera snaggad, eller nää.. jag är faktiskt bara korthårig, har klippt en kort frilla som jag är rackarns nöjd med, det var så skönt att gå från frissan, huvudet kändes så lätt och skönt.

Jajja, igår kväll duschade jag iaf och gick sa godnatt ganska snart efter det, håret hade ju hunnit torka .. lite. Imorse stod håret rakt upp alltså, helt sjukt - har aldrig varit med om nå liknande. Jag har aldrig tyckt om "dagen efter frillan efter att ha sovit med blött/fuktigt hår" men då har jag ju aldrig varit så här korthårig heller sedan jag varit liten och nu vet jag vad bad hair day är alltså. Jag försökte "blöta ner" håret så gott jag kunde, men stressad som jag var så slängde jag bara på en mössa och gick sedan ut. Nu är håret "platt" igen men ack så fult. Fan också jag har skaffat en frilla som jag måste "tänka på". Gör inte si eller så för då ser håret så eller si ut. Min förra frilla, eller alla mina förra frillor har alltid varit busiga trollfrisyrer, man har kunnat göra vad som helst, det har ändå bara sett busigt/ruffsigt/trolligt ut.. visst jag har haft sämre och bättre hårdagar, givetvis. Men nu... detta får inte upprepas, mitt hår är galet fult idag :D Ska försöka åtgärda detta innan jag går utanför dörren senare ! :D

RSS 2.0