Tack tack myrstack


Jag tror att matteprovet gick bra idag, det kändes då så.. jag kände iaf en lättnad när jag gick därifrån.
Här på kvällskvisten innan Navy började var jag på en 50 minuters promenad, det var dock inte så skönt i och med att jag fick så ont i ryggen men nu efteråt är det ju skönt att ha gjort det :)

Nu kikar vi The Mentalist, ååååh såå bra!

Hej!

SNILLE


Wille pluggar lite matte han också...

Igår kväll fick Jenny hjälpa mig med några/ganska många matteuppgifter som jag inte riktigt förstod. Samtidigt som det är ganska trist att plugga så tycker jag att vi hade rätt så kul :) haha.
Idag har jag ju då prov, jag hoppas att det går bra. Hoppas det inte kommer någon sådan uppgift som vi blev hollo på igår ;)

Jag funderar nu på om jag ska gå och duscha, göra mig i ordning och sen åka upp till skolan... kan plugga lite extra där, här hemma är det inte de lättaste att göra de när Wille är hemma :P

Nå nu.

Heyhå!

Han ska till läkaren på torsdag. Synd bara att tiden krockade med min engelskalektion, vi ska göra såna här gamla nationellaprov. Nog för att jag pratat med min eng.lärare. Hon sa att om man missar någon så kommer man få nya chanser eftersom hon vill att man ska ha gjort dom. Så det löser sig, det sa hon :) Och jag kan tyvärr inte hjälpa att Wille är sjuk och att vi såklart vill kolla upp det.


Nu sover han. Jag ska passa på att plugga lite matte, har prov imorgon.. spännande :)

So long!

a-a-amigo!



Här hemma myser vi, med barnkanalen på :)
Jag sitter och väntar på att vårdcentralen ska ringa igen.
Dom ringde upp tidigare men nu skulle hon höra med Willes läkare när han har tid sen skulle  hon ringa upp.
Hon tyckte absolut att vi skulle kolla upp Willeman.

Så vi får se när vi får en tid. Snarast möjligen hoppas vi ju på då.

Nu fortsätta kramas med Wille :)

Vård av barn


I morgon blir det att vara hemma med Wille, sjuklingen ;(
Ska ringa läkaren tror jag också, höra lite grand om Wille och hans sjukor ( som egentligen varit en enda stor sjukdom, han har ju aldrig blivit frisk från det att det startade ).

Nu Yesman.

Kram

Gäsp!


Nu har jag släckt ner läggan, nu återstår bara att krypa ner under täcket. Jag är riktigt trött.. och det är nog länge sedan jag varit uppe så här sent, jag brukar sova vid den här tiden. Men nu har jag varot social med mammsen och Kajsa.. eller så social jag kunnat, har varit skitatrött. Men nu är dom ute och dansar så nu kan jag sova. Nog för att mamma kommer hem snart igen, hem och hem. Hit iaf :)

Fan, imorgon söndag. Det innebär att imorgon säger man att imorgon är det måndag. Usch, jag gillar inte måndagar, då har man en hel vecka skola innan det är helg igen. MEN ett STORT plus är ju att det bara är den här veckan nu kvar innan påsklovet, ååååh så skönt. Och gud vad vi ska mysa under lovet. Lite pluggande lär det ju bli ändå men.. inte på samma sätt iaf.

På tal om plugga så är det precis vad jag måste göra imorgon.. har en hel del här nu innan vi ska gå på lov. Prov, muntliga redovisningar, "uppsats". Blääää!

Men nu nattinatti. guuuuu vad jag ska sova!
Garra vaknar Wille också här under natten, har en känlsa av det men den behöver ju itne stämma. Vi ser ju :)

Dessa rubriker...


I morgon blir det en tidig morgonpromenad med Willeman. Eller själv, det spelar ingen roll men jag tar ju såklart med mig Wille. Usch, jag testade en tröja av mamma idag.. hojja så jag såg ut! :D Ja.. nä från och med i morgon blir det andra bullar!

Mammsen är ju som sagt här. Det är trevligt :)
Wille har jag nyss lagt.

Nu ska jag kolla om det är nå bra på tv ikväll.. annars kanske det blir en film när mor min drar i väg på andra äventyr :)

Nu tvn till att börja med.

Ha en nice kväll allihopa!

DollarStore

Öppnar dom tio?
Eller öppnar dom senare på lördagar? Någon som vet? :)

Jag känner mig lite små rastlös. Nu har jag och Wille ätit frukost och badat, nu vill vi göra något :)

Mamma skulle iaf komma in idag, kuligt! Jag sa det åt Wille och han utbrat " MOMMAAA!" HAn sken verkligen upp, det är ju ett tag sedan dom träffats så, det är nu på tiden :)

Oh my gosch! Nu måste jag kila, Wille gör bus.

Hejdå!

MÖSSAN!


Nu slog det mig en sak. Jag har ju lovat er en bild på Willes super-snygga och fina mössa han fått av Tant Lise :)
Jag fotade Wille tidigare idag då han hade satt på sig mössan :) Blev väl kanske inte så där jätte bra men de får duga. Man ser iaf att den är fin!

Bakifrån


Framifrån


Erkänn snygg!?
Hihi och ett plus i kanten är ju att ägaren själv till mössan är så otroligt söt i den också :)

 Nu godnatt!

BEFORE BED!

Wille har feber var och varannan dag, why?
Ikväll hade han också febran, han ville inte sova.. så jag tog upp honom. Han fick sitta och smaska lite ostkrokar men var dock inte så jätte intresserad utan somnade i min famn i stället, efter att ha haft honom sovandes på mig så kände jag hur jag själv höll på att somna, Jenny också ( eller jag tror hon somnade där ett slag på sin soffa ) ;) Så jag lade Wille på soffan så jag fick sätta mig upp, nu är jag riktigt trött och ska snarre gå och sussa, tänkte bara glo här lite först.

Gossen var iaf jätte söt i sina nya batman kläder som han sover i :)

Bilder från idag:





Nu ska jag göra som Wille, sova! :)

Imorgon drar pappsen hans i väg, han for aldrig idag. Så imorgon ska jag och Wille vara på tu man hand :)
Nå lär vi ju sakna pappsen litegrand iaf :)

Godnatt!

min fredag


Åh vad glad jag blev nyss då jag loggade in här på bloggen och hade fått tre kommentarer, kommentarer är kul! :)

Dagen har bestått av skola, shopping och matlagning hittills. Jag köpte lite kläder till Willevilding. Han fick cheap monday bralla + tröja :) Tänke att jag skulle unna honom ( och mig ) det :) Jag köper alltid annars så billigt som möjligt eftersom han ändå växer ur kläderna så snabbt. Men nu så köpte jag lite dyrare, inte för att det var så farligt ändå.. näe, nu när jag tänker efter var det inte ens så dyrt, kring 250 kr bara. Men jag hade ju fått mkt mer för pengarna på lindex t.ex ;P

Sen hem och lagade köttfärssås och makaroner med broccoli på sidan om :) mmmm! Jag gillar broccoli numera, för hatade jag det :)

Snart kommer Jenzan, NU! :)

Hejdå!

finally fredag ! :)

Jag har försökt att komma in på internet i en timme men inte har det gått. Men efter andra gången jag startade om båda datorerna så gick det :) wiihooo! Jag tänkte att det ändå skulle vara typiskt om internet skulle lägga av nu, helst när Danne ska åka iväg, hela helgen (?). Då hade jag verkligen haft lite att göra.. nu har jag ju iaf Wille och min kära dator (med internet, annars skulle den vara heeeeeeeeelt värdelös!)

Så, frågan är ju bara då vad vi ska fördriva helgen med? Hm, förslag? :) Händer det kanske nå kul här i samhället just denna helg då jag är själv med lillkillen? :)

Jag kan bjuda på alldeles nytagna bilder på Willeman :)



Vi ska snart börja göra oss i ordning för dagis/skola :)
Bye för nu! :)
Lär ju garra bli en massa bloggande i dag / helg beroende på hur mkt/ lite jag kommer ha att göra :)

Dagen



Dagen har gått fort idag. Den har bara rusat iväg tycker jag.
Jag började dagen med att kliva upp och göra i ordning Wille för dagis, lämnade honom där for hem igen eftersom min samhälls var inställd idag. Jag satt uppe en stund men sen kände jag för att gå och vila en stund, sagt och gjort jag sov till halv tolv. Då åkte jag upp till min söta farfar, vi drack varm choklad och surrade lite om ditt och datt. Sen for jag till engelskalektionen, där hade vi muntligredovisning på vårat grupparbete, det var kul :)

Efter engelskan var klockan halvfyra och det var dags att hämta lilleman från dagis. Vi for sen och hälsade på Willes moffa. (Off!-aa, som W själv säger) . Där var vi ända till klockan halvsju, då vi stressade till dollar-Tore och köpte ramar. Hem och tog tempen på lillgossen då han varit rosig om kinderna och varit varm. Jajjemen.. 38.7 i temp. alvedonade honom och lade honom sen i sängen. Han sover då än så länge, får se hur natten blir.

Vi hade på tal om den kommande natten en ganska rolig(ironi) natt förra natten.
Vi vaknade av att Wille grät, verkligen gall skrek i panik.
Han hade slitit av sig blöjan och kissat massor i sängen, så han var alldeles kall. Vi fick byta alla hans sängkläder, allt var blött! Han bara grät och grät.. skakade, han var helt panikslagen. Inte vet jag om det var det att han kissat i sängen och sen att det blivit kallt och obehagligt. Det tog iaf en lång stund innan han lugnat ner sig så han kunde somna om. Det här var vid tre på natten.

Nu ska vi kika någon film tror jag. Får se :)
Just ja, köpte en skitsöt kudde åt Wille från dollar.


Det var allt.

Onsdah!


Nu ska jag fara upp och kolla om min farfar är hemma, isåfall ska jag hälsa på honom en stund innan jag har engelska klockan 14. Blir bra! :)

Sen har Lillebror fått någon konstig idé om att ta "min" bil till luleå... jobbig han är. Jag har ju barnstol och allt i den. Mitt liv finns i den där bilen. Skolböcker, skor, kläder. haha!

Nu for jag.

Sleep sött!

Jag säger godnatt redan nu. Ska gå och lägga mig på direkten efter City, det är bokat!

Gräslig design, I know! Men jag var så less på min kalla och tråkiga och jag vet inte hur man gör en alldeles egen så jag tog bara någon med lite mer färg :) hihi.
Defågåååå! Dygere inte så fådu blönda! ;)

City today! HELLO?!

Jag höll helt på att glömma att det är måndag och att det innebär att det är City Akuten idag. VOJJ VOJJ!
Jag låg i badet och funderade i de tysta på om man kanske skulle slå i gång en film på bärbara och lägga sig i sängen och kolla den. Jag låg där i värmen och drömde mig bort.. DÅ, DÅ mitt i mitt tänkande så ploppade de bara upp en bid på City Akuts-gänget! Coolt, någon/något högre påminde mig...  :) Eller något. Jag visste knappt att det var måndag idag, det känns inte som det :P

Så nu sitter jag här och väntar... och väntar.. och väntar! :)


Ska söka lite fakta om frikyrkor, det kan jag fördriva tiden med.
Inte så kul men, religionsarbeten är inte ALLTID så kul!..

Nu hej!

Snälla snälla, på riktigt! :)




Jag tyckte den var kass då jag hörde den första gången men faktiskt ju mer jag lyssnar på den, desto bättre tycker jag att den har blivit. Inte så fantasifull då men... ändå. Trallvänlig. Jag har den på hjärnan rätt ofta :)



Samma vinnarlåten, jag var skitbesviken då den vann.. men jag har hört den några gånger på radion nu. Jag tycker den är lite så där party :) haha.
Vi slänger väl in den hit också :)


Skit låt!





RENTUTSAGT!

Jag hatar dessa, samtidigt så håller man på att kissa ner sig av skratt sen! :)

2256

Hihi, kul at vi båda blundar på denna bild. Den passar som godnattpix :)

Godnatt gott folk!

Söndag 1927


Wille sover, jag känner för att göra detsamma.
Jag är så rackarns trött numera, jag vet inte vad det är.. en tröttperiod :)

Tempen visade bara 37.7 nu när vi lade W. Han blir ändå hemma ifrån dagis imorgon, får se hur sjuk/frisk han är imorgon. Antingen får han gå på dagis på tisdag eller så blir han hemma då också.

Jag funderar på om jag ska ta och plugga lite. Jag ska skriva om 4 judiska helgdagar (religions arbete). Det går ju ganska snabbt, har redan skrivit om en, bara tre kvar.

Imorgon börjar jag 8.15... gääääääsp!

Nå kila nu. Hej!

Just nu feberfri!


Ja, tidigare skrev jag ju att killarna sov. Efter det inlägget ringde jag till min storebror och frågade om han ville gå på marknaden, det ville han så vi har varit där och gått ett varv eller två. När jag kom hem ( alldeles nyss, kanske en kvart sen ) så sov fortfarande Wille. Han hade alltså då sovit i 5 timmar! Oh jisses! Men nu har han vaknat och är iaf feberfri för tillfället, skönt. Men än ska vi inte ropa hej. Sen kan man ju hålla tummen på att han inte får tillbaka den. Men det kan inte vara alvedonen som ännu håller den borta, för han fick alvedon klockan åtta. Så länge verkar den inte va ? Jag hoppas då inte det för då är det Willes kropp, endast kroppen som håller den borta, utan någn hjälp och det vore ju bra :)

Jag köpte 13 par sockar för 100 kr på marknaden. Nu håller W på att lasta ur och in dom i påsen, skitkul sysselsättning :)

Bye Bye!

Inte taggad!


Killarna sover och jag är rastlös.
Funderar om man skulle gå ut men samtidigt så känns det inge kul. Jag har gått mina varv på marknaden, det är inte många men är redan nöjd. Jag har egentligen mkt mer att göra här hemma istället, plocka och dona. Det ser ut som ett bombnedslag här :/ Men det känns motigt att börja... vars börjar jag? BLÄ!

Nå, jag ska iaf ringa mamma och höra när hon kommer in.
Hoppas hon är vaken för strax ringer telefonen och var hon inte vaken, så vaknade hon. Så jag kan ju säga att hon är vaken när jag ringer, hon är iaf det när  hon svarar :)

Anledningen till att jag vet att det är söndag!


Hur vet man vad det är för dag egentligen? Alltså utan almenacka och sånna där hjälpmedel.
Jag har ett knep. Eftersom Wille har 39 graders feber så innebär nog det att det är söndag. Hittills när han har blivit sjuk så har det alltid varit på en söndag. Och jag tycker så synd om honom. Han hade först 2 öroninflammationer på 1 månad. VAd är det nu då ? Jag håller då tummen på att det inte är något i öronen igen. Snälla, håll tummarna med mig ! Stackars lilla Wille i så fall. Hursomhelst är det ju lite små irri att han är sjuk igen.. Hosta, snor och feber. Åh, jäkla dagis. Det är sen han börjat där han har börjat bli sjuk.... kan man inte få vara hemma med honom tills han blivit lite äldre, typ 18 år ? :) haha.



Nu ska jag mysa med min sjukling.

Kram

Spyan i halsen!


Jag sitter här och håller på att ladda upp bilder som skall framkallas, det tar sin lilla tid och trots att jag sa innan jag började att jag inte skulle framkalla så jäkla många bilder, men nå blir det en hel del ändå. Jag har ju så svårt att välja en bild av flera som tagits vid samma tillfälle :) Det blir ju såklart mest bilder på Wille och han är ju så söt på alla bilder så det gör det ju så svårt.. jag hade velat framkalla typ alla men det hade ju blivit en miljon stycken ;P

Jag mår jätte illa. Det gör det ännu jobbigare att sitta och vänta på att alla bilder ska laddas upp, jag vill bara gå och sova. Somna och glömma bort att jag mår illa. Men det känns som om det är nära nu... hojj! Men jag vägrar!
Om det är någonting jag verkligen hatar och har en liten fobi för så är det att spy. Jag bryr mig knappt om någon annan spyr, jag har inte så lätt för att börja må illa då någon annan spyr. Det är inte så att jag håller på att spy själv då. Men jäklar när jag själv gör det, då bölar jag! Det är så hemskt! Det gör nästan ont och är så obehagligt.... nä hojj! Jag håller mig verkligen tills det inte går nå mer... tills jag spricker nästan!
Intresseklubben antecknar gissar jag?! ;) hihi.

Nu är bilderna klara.. ska fortsätta med det så jag kommer i säng sooooooon!

Godnatt!


Pics!


Wille och hans favvo - dammsugaren :)




Wille åker madrass med Moffa :)



En trött Wille..



Imorse då Wille tog på sig mössan och var redo att gå ut med vagnen på marknaden :)
Jag sa att vi skulle klä på honom och sen gå ut med vagnen.. han kröp på direkten ut i hallen och satte på sig mössan och började sen försöka rulla i väg med vagnen :) hihi gull!



Så här såg han ut då jag sa - Men Wille inte kan vi ju gå ut så här utan kläder din lilla tok! :)




Vi satte på kläderna och Wille borstade tänderna innan det vi gick ut blan folk :)

Fredag den.... 20e!


Stilig Wille i församlingsgården efter kusinen Enyas dop :)
Bild tagen av Kjellie :)


Idag blir det en promenad till dagis. Känns mkt skönt. Visst, det sägs att det blåser.. men va sjutton!? :)
Så ja, prommis dit, sen åker jag upp till skolan med Benna, sen pluggelipluggar jag där i 3 timmar, sen kommer Jenny och hämtar mig, kör mig till dagis där jag packar ner Wille i vagnen och traskar hemmåt :) Sen ska vi gå på marknaden, med Jenny :)

Nu ska jag och W äta frulle.

Ha en stört skön helg! :)

sussa


Jag längtar till efter The Mentalist, då ska jag gå och lägga mig. Och där ligger även min underbara älskade lilla son och sussar. Han ville inte sova tidigare och efter lite bus och lite protester så lade vi honom i våran säng, där somnade han. Mysigt vi ska ha det. Han är ju så otroligt söt när han sover. Kanske inte blir mkt sömn för mig. Risken finns att jag inte kan slita mig ifrån att ligga och studera min gullunge, jag är en stolt morsa åt honom! Jag älskar honom!

Bättre!



Gick in på hemsidan och fann då en bild som togs direkt då vi var klar.
Så ni får en bättre bild på en gång! :)
Bild tagen av "Piller".

Rackars så nöjd


Efter en sittning på tre timmar så blev detta resultatet.
( Den är ännu inplastad och bilden är tagen med webkameran, en bättre bild utan plast imorgon )



Och ooohja, så nöjd jag är! :)

Gjord av "Piller" Inkline.
Thank you!

Lalalalalala!


Entimmeochtrettiominuterkvar! :)
Spännande!

Wille är och gräver i skåpen, han har hittat en bok om småkryp, undra om han tycker det är intressant? :)
Han ser då väldigt inne ut i det han gör iaf.
Tihi.
Snart ska han på dagis, eller ja om en timme. Kanske man skulle klä på honom färdigt så han man gjort bort det :) Nu sitter han i endast body :)

Nu ska jag stäng aigen datorn och kika på bollibompa :)

Tidsfördriv


Äh jag höll på att fylla i en sån där lista med en massa frågor men insåg snabbt varför jag aldrig brukar göra det. JAG HATAR DET! Det är så tråkigt både att fylla i och sen är det astrist att läsa dom också.

Ja, så det sket jag i. Nu ska jag invänta Jenny, sen ska jag kika City. Kanske prata hemlisar med mini också :)

Jag vill fortfarande gå och sova men än är det för tidigt. Efter City någongång blir det... säkert långt efter de också.



BLÄÄÄÄ


Jag känner mig allmänt krasslig :S
Bara jag inte blir sjuk nu. Jag har ett tryck i skallen och börjar känna av halsen :/
Sen blir det ju inte bättre då jag har joordens, kanske universums mensvärk också :/

Jag hoppas att jag piggnar på mig, just nu vill jag bara lägga mig under täcket och sova en stund eller tjugofem.


Nånå. Imorgon är det dagen D iaf, som jag längtat! :)
En gadd rikare.

Ska väl ladda kameran så jag kan lägga upp en bild på den imorgon.. kanske.



Nu dör jag for a moment.

BÄÄÄBIZ!


Idag har vi varit ute och grillat, varit på kalas (grattis Adam fast klockan nu är över tolv), träffat min mami och bror och sist och absolut minst som man verkligen kan säga nu fast det ändå är SÅ STORT är att jag har fått känna mini idag, jag har fått tre sparkar i handen och känt mini röra sig, mini = Jennys bäääääbis i magen ;) ååååååååååh! Nu får det gärna bli Juli så vi får lära känna varandra bättre :)

Nu ska vi glida, jag Jenny, Bea och BÄÄÄÄÄÄBIIIIZEN :)

Imorgon ska vi på dop.

Hej!

Damdamdobedido.


Nu sticker jag på massage, hej! :)


Onsdag - min favoritdag.


Gydars vad jag har ont i nacken :( Igår sa jag åt Danne att jag troligen skulle avboka min tid hos sjukgymnasten som jag har imorgon, TUR att jag inte gjorde det... nu längtar jag! Hoppas dom har nå bra knep för att få smärtan att lätta lite.

Idag hände nå skumt, jag började gråta... helt utan förvaning, på en lektion. Jag blev rent ut sagt rädd för mig själv. Vad hände? Jag har aldrig varit med om nå liknande. Och det var inte bara tårar som började rinna utan jag kände mig också jätte ledsen men som sagt, jag kan som inte säga vad jag blev ledsen över. SKUMT!

Onsdag idag, skönt. Jag vet inte varför men jag älskar onsdagar. Jag tror att det är för att då känner man att halva veckan har gått, snart fredag och helg. Ännu bättre känns de då man ser tillbaka till måndag och tisdag och känner att man gjort något vettigt ( för mig numera betyder det att jag varit i skolan och fått saker gjort ) Då är det nu bara slutspurten kvar. Imorgon och fredag. Skönt :)

Jag lade just Wille för att han skulle vila, han har väl varit tyst i ca 10 minuter och nu hör jag honom, det är lika att plocka upp honom, det låter inte som om han vill vila :)

Hejdå!

Han har hittat den!


Nu har vi badat, satt pyjamas, tagit medde, ätit välling och sist men inte minst borstat bissingarna :)
Sen har vi sagt nattinatti :) Nu ligger Wille. Snart börjar Navy, den ska jag minsann se.. kanske man skulle räkna ett eller två tal i matten innan.. ska iag göra det efter. Känner mig lite matte sugen faktiskt, jag tror det är med uttryck kanske är min grej? :)

Jo förresten, jag kanske har nämnt Willes snorre tidigare men nu gör jag det igen. Haha. Han har hittat den!
Han har nu ett tag i samband med blöjbytet hållt på och dra och ha sig i den :P Sen när man har frågat vars snoppen är så har han pekat på den. Han tycker det är skitkul när man pratar om den, han har nu under en tid varit ganska jobbig att byta blöja på, han vrider och vänder och ska därifrån men inte sen han kommit på de där med snorren, då har det blivit som en kul grej, vi brukar säga att vi ska gömma snoppen (sätta på blöja). När vi sen satt på den så säger vi BORTA! :) Men nu hurrninini, nu drar han minsann in magen, tittar, känner och sliter i den! Sen håller han för den ibland och sätter handen för munnen och säger "baabaa" (borta!)

Vid badningen skulle han tydligen dyka ner och titta på den också :P haha.
Klart att han tycker det är konstigt att något utstickande där :D

Haha, gullungen min! :)

Nä nu flyger tiden i väg, jag kommer nog inte hinna räkna nå matte innan navy men skit samma :) ha.


En tisdag


Nu är Willes dopoutfit kirrad, sprang in på Lindex idag då jag var på väg på apoteket innan skolan. Där hittade jag hans utstyrsel för en billig slant :)

Wille fick en starkare dos penicillin den här gången. Tre ggr om dagen ska han få den här smarriga medden ;)

Jag har 7 uppgifter i matten att göra till på torsdag, dvs inte alls många. Tidigare har jag legat efter snarare MINST 7 sidor. Det känns bara att vara back on track igen :)

Nä nu gos med lillponken! :D

Snart skoltime


Wille har sovit hela natten, skönt som tusan! Antagligen för hans egen skull, han harinte vaknat och skrikit av smärta. Och då har det ju även varit skönt för oss föräldrar också :) Utvilade och allt idag.

Ska snart börja bege mig mot skolan, börjar på lite mer än en timme men jag funderar om man skulle drajva förbi apoteket och hämta ut Willes medde först.. eller om man ska ta det efter skolan. Vi får se, ut ska den iaf :)

Två lektioner idag. Nu först NK. Sen lite mattelimattedårå.

Ja, det var allt för nu.

Puss

Måttligt trött!

Med tanke på den lilla mängd sömn jag fick förra natten, alltså natten till idag så borde man ju hajja varför jag varit så rackars trött hela dagen. Nu när man äntligen får gå och sova så har man hittat annan sysselsättning.. jag fastnade först vid City, sen vid matteboken.. känner mig lite flitig fast jag inte gjorde så många uppgifter men ändå.. och nu sitter jag här :)

Nä ska faktiskt bara glo en snabbis här sen ska jag krypa ner :)

Puss

Mami hade rätt!


Öroninflammation igen :(
Wille ska nu få en annan penicillin än han hade sist. Och om 2-3 månader ska vi till Barn för att undersöka hans öron igen så att det inte blivit några komplikationer.

Nu sover bubben iaf :)

Ska kika City Akuten nu stralle.


Sympati?


Åh det skär i hjärtat när lillhjärtat bara gråter, man hör att det inte bara är "gnällskrik" utan man hör att han har ont :/
Man får absolut inte komma nära hans öra, bara han själv får vara där och dra och peta så jag har en stark känsla om att han åkt på öroninflammation. Själv sitter jag här med ont i vänstra örat, kanske är det sympationt?

Nu sitter jag och Wille här och väntar på att dom ska ringa upp från vårdcentralen. Det känns som lååååånga minutrar då Wille är så ledsen.

Nu borde dom ringa alldeles strax, ska ligga på luren.

Hejs

Nu det roliga! :)


Grattis världens bästa Rosie som fyller 40 år idag! :)
Så idag ska vi på kalas.


Först de tråkiga :(


Den finaste och charmigaste Nito har lämnat oss.
Det kommer att kännas tomt att komma hem till mormor,
 ingen Nito som ska tränga sig fram för att bli klappad och kräva all uppmärksamhet.
Ingen Nito som kommer att "prata" med oss.
Jag kommer att sakna hans tassar runt om mig. Han skulle alltid kramas när man låg på golvet.
Han satt eller låg alltd tätt intill. Han var en riktig gobit. Så stilig.
Åh han var en helt underbar hund. En väldigt speciell hund.
Det är jätte trist men säkert det bästa för honom ändå.
Hoppas du har det bra där du är nu.

Vila i frid gubben!

ÅH NEJ!


Det är inte sant alltså. Wille är sjuk .. IGEN! :(
Han vaknade vid åtta, ja ganska precis efter senaste blogginlägget, han var alldeles skållhet. 39.2 i temp. Hojja!
Han var ju alldeles nyss sjuk. När jag fick sportlov så hade han väl frisknat till något så när.. Nu är lovet slut, som jag hade en vecka och nu var det såklart dags för honom att vara sjuk igen :( stackars lilla bubben! Jätte ledsen har han varit, kanske därfär han varit extra grinig och skrikig idag. Han har även nu på kvällen dragit och petat i öronen, kanke öroninflammationen som är tillbaka eller som kanske aldrig riktigt försvann? Hm.

Ja, så jag lär ju missa en hel del i skolan den här veckan också med våran tur. Eftersom det blir så jävla mkt tjaffs då D ska vara hemma med Wille så lär det väl bli jag som blir hemma, trots att jag som sagt missar massor i skolan. Men jag vill jätte gärna vara hemma med honom också.. det är bara de att jag missar så mkt. ( och missförstå mig inte, Det är inte Danne som tjaffsar när det gäller att vara hemma med sin son utan det är stället där han ska ta ledigt/vård av barn ifrån ) IRRI! Nånånå. Vi får se, W kanske är frisk och alert snabbt som tusan den här gången.. det vet man ju inte. Man kan ju alltid hoppas att det inte blir lika långdragigt som sist då han var sjuk i två weeks :/

Ska sova nu med inställningen att inte få sova särskilt mkt inatt.

Uppdatering


Åh vad jag varit duktig på att uppdatera bloggen idag. Rätta takter :)
Inte så mkt intressant dock men vafan gör det ? ;) hihi.

Somnade med Wille vid sju-tiden i våran säng. Det var mysigt, det är inte så ofta man får sova bredvid honom. Han brukar faktiskt inte vela sova så, han vill helst sova i sin egen säng ( om inte med fammo och faffa, det har gått hur bra som helst tydligen, han har somnat på spurt mellan dom och sovit hela natten ) ;P. Men idag fick jag den stora äran men sen kom pappa Daniel och tyckte att vi myst färdigt tydligen. Han frågade ( läs: han VÄCKTE OSS ) om han skulle bära W till sin egen säng. Jäkla glädjedödare ;P Ok, jag hade bett honom göra det 20 minuter senare för då skulle jag ändå stiga upp och bänka mig framför det nya programmet som börjar idag på femman klockan åtta, Wipeout, det verkar ju galet :) Men iaf.. jag hade fått mysa i hela 20 minuter till :) Nu sitter jag och äter en sandwich glass och väntar på att klockan ska bli 20.00.

Ja, en liten uppdatering om hur det går med min filmrecension... not good! Jag har väl ändå kommit en bra bit men jag vet fasiken inte hur man skriver en sån. Jag får som inte ihop det till något vettigt. Bara en massa dravvel. Åh. Nå jag får hoppas på det bästa.. alltså att den skrivs klart av sig själv under natten och att jag får en positiv överaskning när jag kliver upp imorgon på morgonen ;D

Nu något annat.

Puss

Det är inte alla som har en blodigel inte!


Ja, ni som följt bloggen den senaste tiden vet ju att Willemannen har varit sjuk ganska länge här för någon vecka sen. Ja men iaf, då var han verkligen famnig av sig.. visst han orkade ju då inte så mkt annat.. och gick man i väg så orkade han inte gråta efter en. Men nu, nu när han blivit frisk är han värre än någonsin. Är jag hemma så ska han vara i famnen 24/7 typ. Han är som en liten blodigel på mig. Tar jag inte upp honom så skriker han och gråter. Jag menar, jag älskar att kramas och ha min son i famnen men det kan även gå mig på nerverna.. ibland får och kan man inte göra något bara för att han är som en blodigel på mig. Det hade varit en sak om jag vet att han inte kan ta sig fram på egen hand eller roa sig själv men nu vet jag ju att det är han jätte duktig på.. annars.

Nä, ingen annan duger. Inte då så länge det bara är jag och Willes pappa hemma. Han borde ju iaf dela upp klängandet. Halva dagen på mig och andra halvan på sin pappa! :)

Men jag älskar honom ändå! :)

En bild tagen idag då Wille promt skulle vara i famnen, så vi roade oss med att se oss själva i webkameran, passade på att ta en bild :)


ToppHälsa


Jag fick för mig att jag ville vara djup i det här inlägget men när jag väl satte mig här och skulle formulera mina tankar till meningar så gick det inge vidare bra. Så det får vara..

Jag och Wille har varit och rantat lite, först gick vi ut för att ta en liten promenix medans pappsen sov.. tänkte att jag passar på att gå förbi Ica och hämta ut mina skolböcker men där var det stängt, de öppnade först tolv så vad skulle jag då hitta på i en och en halv timme typ? Jo, vi knallade förbi familjen Krusbär (Krusberg annars men jag tycket det är gulligare att säga krusbär, dom är söta som bär där eller något ) ;) Blev där ett tag, sen tog jag och moster sällskap till Ica, hon skulle handla så det blev ju perfa det :) Nu sitter jag hemma, Wille sover, Danne har vaknat och jag ska sätta mig och ta tag i min filmrecension. Känner på mig att det kommer gå segt som attans men den ska vara klar till imorgon så det är ju bara att sätta igång.

Fick med mig ett erbjudande från ToppHälsa också ( tidningen ). Började man prenumerera på tidningen så fick man med en steg räknare (värde 150 kr ), en pilatesboll ( värde 250 kr ) och en DVD träna hemma med Blossom ( värde 200 kr ) + 3 nummer av tidninger dårå. Allt för endast 49 kr + porto på 29 kr. Man sparar 678 kr :P
Kanske man skulle gå på det :) Haha tänk vad kul att stå här hemma framför tvn och träna med Blossom, mohaha!
Det kör vi på ! :)

Nu pluggeripluggera!

Fullbokad!


Jajjemen, min dag är fullbokad idag.
Nu ska vi ut på en promenix först sen ska jag sitta hemma hela dagen för att skriva och bli klar med min filmrecension. Trist men så är det.

Jag sitter här med Wille i famnen, vi är nybadade. Vi tog oss ett dopp i brist på annan sysselsättning :)

Nä nu hejdå, ska klä oss :)

Rappa kalja!


Jag är nöjd med dagen. Vi började med att gå på stan och köpa presenter, en åt Erika som fyller år i 20 minuter till :) Och en åt hennes supergulliga son Alexander. Vi var på kalas där sen gick vi ner till oss och Wille fick vila en stund, sen pulkade vi vidare mot pappsen/moffa. Efter besöket där for vi och handlade på coop. Sen hem och inväntade finfrämmande av Dannes syster, Pirre och lilla Enya. Vi har spelat spel :) Jag har haft riktigt trevligt här på kvällen. Det är länge sen jag skrattat så mkt som jag gjort uder de här sista timmarna. Vi spelade rappa kalja och jag måste då säga att jag är en grym lögnerska ;) mohahaha!
Jag har skrattat så mkt att jag nu har ont i magen, kul ;P

Nu är det inget mer på schemat för idag, ska hoppa i kojs nu.
Godnatt på er!

Byn =)


Då var det mammadags igen. Jag, Wille och Bea satte oss i bilen idag och åkte ut till mamma/mommo i Nattavaara. Ja och så får vi ju inte glömma att vi hälsar på bror/mobbo Robban också :) Så här sitter vi nu, ok, Wille har jag just lagt så det är jag och mamma som sitter här vid köksbordet och lilla Bea ligger under. Robban donar med något inne hos sig. Imorgon blir det att åka in till stan igen.

Vi kom hit vid ett-tiden. Så vi for ut på en skotertur medans det ännu var ljust. Bea, jag och W i kälken. Mamma på skotern, efter lite mer än halva vägen omplacerade vi oss lite :)

Hojj, trött som vanligt den här tiden på kvällen.
Funderar på om man skulle kolla upp om det är nå bra på tv, då hade man kunnat lägga sig och slöa på soffan tills det blir dags att gå och sova :)
Lät som en bra idé.

Jag är så nyfiken på hur skissen på min blivande tatuering kommer att se ut. Jag hoppas iaf att jag blir nöjd, men är man missnöjd så ska man ju självklart säga till och be om justeringar, den ska ju faktiskt sitta på kroppen resten av livet :)

Nä. nu.


Onsdag


Dagen har bestått av promenad ( med Jenny och Willekillen då ) :)
Krock ;P
Städande
Middag
Badat Wille
& kikat efterlyst hos Jenny :)

Jo just ja, har även hunnit med att boka en tid för gaddning, great! :)

Nu har jag ont i huvudet så jag ska lägga mig på soffan och hjälpa Danne med någon uppgift också ja.
Sen godnatt.

Puss

Nöjd

Jag är grymt nöjd med min nya frilla :)
Det klipptes skitakort där bak sen har jag fortfarande långt och lite stripigt fram. Ja svårt att förklara men snyggt blev det då :)

Jag har inte så mkt att skriva just nu. Inte mer än godnatt egentligen.

så godnatt på er.

Love story


Wille är hemma igen! :)
Han kom hem för ungefär två timmar sen men han var så trött så han fick vila på en gång och nu sitter jag bara och väntar på att han ska vakna :) hihi. Jag vill kramas med honom.

Jag håller på att slänger över lite musik från datorn till min Zen så man har nå musik att sätta i öronen nu när vi ska sporta en hel vecka :P haha. Nä men jag funderar på att klä på Wille nu när han vaknar, sätta han i vagnen eller pulkan och iaf gå ut en stund, jag har bara inte bestämt mig om jag ska gå på en riktig långprommis eller om jag bara ska gå här mellan kvarteren, sen in till pappa och hämta min kamera bland annat. Jag vill föra över bilderna från den och sen fota nya. Nu har det inte fotas på 2-3 veckor. Trist!

Sen här någon dag ska jag sätta mig ner och välja och vraka bland alla miljoner bilder vi har, vilka som ska skickas in på framkallnings. Det är på tiden för en ny sådan.

Ja men åter till prommandet. Jag ids ju inte ta pulkan om vi ska på långprommis, men samtidigt så har vi så lite luft i däcken på vagnen så det är lite småtrögt att ratta den ;P Nåväl, extra träning :P

Imorgon har jag ju min klipptid ja :) Måste ringa tidigt på morgonen och höra exakt vilken tid jag hade. Jag minns att det var vid nio iaf, sen kommer jag inte ihåg om det var halv, kvart i eller kvart över :)

Nä nu hör jag min W.

Puss

RSS 2.0