Haha, dagens !

Ja, i vanlig ordning så la jag Wille i hans säng när det var sovdags.
Jag pussade han godnatt och gick därifrån. Jag och Carro sitter här ute i v-rummet. Helt plötsligt blev det tyst och då tänkte jag att jag går in och kollar så han sover.
Jag kikade in i rummet men såg inte till min son, han var borta... trodde jag där ett tag. Men efter en sekund eller två så ser jag ju att han ligger i fotändan på sin spjälsäng... på BREDDEN. Han har alltså på något sätt lyckas för det första komma ända ner i sängen och sedan vrida sig. Han hade verkligen tryckt sig alldeles längst ner, längre ner skulle det inte gå att komma. Haha, ja det var verkligen en rolig syn. Ni får en bild på det hela. Jag var ju bara tvungen att fota :)
image30image31

Ja, så nu gör vi ett nytt försök. Men än så länge ligger han då där inne och surrar, killen är inte trött för fem öre.

Det var allt jag hade att berätta för nu.
Adjöken!

Time after time

Den här dagen har varit väldigt bra, den bästa dagen på länge tror jag. Fint väder, glass, umgås med familjen, suttit i gräset, ätit palt ja osv. Men ändå känns den så jävla BLÄÄÄÄ just nu. Vad hände ?
Wille grät,grät och grät och skrek, skrek och skrek tidigare på em idag. Jag kände mig så hjälplös, ont i hjärtat och mer och mer frustrerad blev jag, så det slutade med att jag satt och grät med honom. Nu sover han iaf, skönt. Får både honom och mig. Han har inte sovit mkt idag alls. Men vi får väl se hur det går med nattsovandet om han sover länge nu. Blir kanske samma historia engång till sen, får se.

Carro ska sova här idag, kuligt värre ! Då blev jag iaf inte själv. D är nämligen inte hemma och han kommer väl inte hem förrän sent heller så det känns bra att ha någon att vara med, helst "lillasyster" för hon är så gÖlli :)

Nä nu ska jag ringa min papi :)





Heartbeat


Ja imorse slog Wille upp sina blå klockan halv fem eller nåt i den stilen, det var först när jag varit och gjort i ordning käk och sånt jag brukar göra på morgonen och var på väg in i sovrummet igen som jag upptäckte vad klockan var. Så jag gav W mat sen så sov vi vidare. Men nu är vi uppe igen, vi har hunnit äta frukost, duscha, leka och mysa :)
Men med armen har det inte blivit bättre :/ Han rör den knappt.
Nå dom sa ju att vi skulle avvakta 2-3 dygn. Nu har det gått ett, så vi får väl se.

Nu är nästa plan att vi ska gå ut. Jag ska torka håret och fixa och grejja och klä på mig och sen Wille och sen bär det av utåt. Det ser ju så fint ut ute. Hoppas det är lika fint som det ser ut att vara om man kikar ut från vårat fönster.
Men jag ska nog inte överdriva och springa ut i shorts och linne för säkerhetsskull :)

SO LONG, SLÄNG ERAN LÅNGKALSONG ! :D

Bibiajaj


I morse vaknade jag av att pappa ringde och ville komma förbi. Klockan var väl kring nio. Nå jag klev upp med ett språng, jag tycker nämligen att det är kul att få morgon besök av mina föräldrar.
Ja, så jag klev upp och Wille tog jag med mig upp från sängen också. Willes moffi tog glatt emot honom. Men Wille var ovanligt grinig och ledsen. Men jag tänkte bara att han typ hade vaknat på fel sida eller något. Efter ett tag säger pappa att han vill testa en sak, så sagt och gjort.. han gav Willo en leksak i den andra handen än den han redan hade en i. Men han ville inte alls lyfta den armen mot munnen som han alltid gör. Så vi låter det gå en stund och provar samma sak igen, men icket ! Nå men jag tyckte att det var konstigt men tänkte egentligen inte mer på det. Pappa for hem och jag lade W i sängen för att han skulle få sova för att han var trött. Men under tiden han sov började jag fundera på det där mer och mer, jag och danne tyckte det var mkt märkligt men jag tänkte att det kanske bara var så för att han var trött eller liknande men jag sa att jag skulle kolla på det igen när han vaknat. Han vaknade och jag gick och rörde på hans arm och han skrek och började tokgrina, då fattade jag att det var något som var fel. Klockan var nu elva ungefär. Han kunde inte röra eller lyfta armen, den bara hängde längs kroppen helt lealös. Jag ringde till barn och rådfrågade dom, dom sa att vi skulle ringa akuten, det gjorde vi.. klockan tolv var vi där. Dom klämmde och kände på armen men kunde inte hitta nå fel, så vi blev remissad till röntgen. Stackarn grät när dom var tvungen att räta ut armen så dom skulle få bra bilder. Sen fick vi sitta utanför och vänta, vänta och åter vänta. Sen fick vi besked... INGET syntes på bilderna. Visst. det var ju som skönt men då började man ju fundera på varför han har så ont, och varför han inte lyfter eller anstränger armen överhuvudtaget. Nå ner på akuten igen, där fick vi prata med läkaren igen som sa att vi skulle åka hem och observera honom. Vi ska ge det några dygn. Har det inte gett med sig efter helgen så ska vi återkomma. Vid 17- tiden var vi hemma igen.

Hojj, det gör så ont i hjärtat när han gråter och jag vet att han har ont. Men nu har vi iaf gett honom alvedon och i skrivandes stund sover han. Han har vaknat några ggr efter det att vi la honom för att sova för natten klockan halv åtta eller nåt. En gång vaknade han och gallskrek jätte länge, så jag tog upp honom, lindade in honom i sitt täcke och mös med honom tills han till slut somnade igen. Jag hoppas verkligen att det går över snart och jag hoppas att han kommer att kunna sova natten ut nu.

Det roliga och charmiga med våran lillgosse är att han ändå är så otroligt glad, när läkaren höll på att undersöka honom så skrattade han och charmade verkligen henne. Han har varit jätte duktig idag. Han fick t.o.m en liten present innan vi for från sjukhuset. En liten mjukisvovvsing :)
Det var han värd ! =)

image29

Nu ska jag gå och borsta tänderna sedan är det hopp-i-säng-ögona-böj ! :D
PoK

Dr Feelgood


Åh man blir som glad varje dag man vaknar och ser att solen lyser där ute. Då blir man på bra humör.
Jag har redan varit ute på en liten prommis med min Bea.

Jag har haft sån tur de senaste mornarna jag klivit upp med Willekillen, jag har fått sova ända till klockan halv nio. Visst, det är bara en timme längre än vanligt typ. Men det gör mkt, jag är mkt piggare då på att kliva upp.
Just i skrivande stund så håller Wille på att spela på sin "jukebox" som jag kallar den. Den hänger iaf på datorstolen så han står här just bredvid mig i sin gåstol och spelar så glatt på den. Åh min gulleplutt, han är då alltid så glad. Det finns då inget bättre än att vara med min gladskit :D Nå förstår jag att "mommo" vill låna honom. Och inte ska jag väl egentligen vara snål. Så mommo, here he comes! TYP! :)

HMM, men va tusan? Nu springer han runt med fjärrkontrollen till tvn, hur fick han den ?! :) Haha. Äh, den tckte han inte var nå rolig, för han slängde den just i backen :)

Just nu lyssnar jag på låtarna jag och Carro brände igår. "Bil & vanlig". Riktigt bra om jag får skryta.
Just nu är det en låt från raggarrock !

Måste ju slänga upp en ascool bild också
image28
iiih :)

Idag har jag inga planer, funderar på att dra en svängom med dammsugaren här på morgonkvisten.
Då har man juf ått de bortgjort, då kan man ägna sina tankar och sig själv åt annat sen, slippa tänka på att den där städningen skulle behövas.

Nu lämnar jag rutan här.
Hejdå.



BESLUTSÅNGEST !


Kära läsare, hjälp mig!
Jag vill jätte gärna tatuera mig, jag har t.o.m en tid och allt.
MEN jag vill ha en bärbar dator också. Men som sagt, vi har ju redan en stationär men jag är ändå sugen på en bärbaris. Men nu är det såhär att jag bara kommer att kunna göra en sak av dom två tingen för tillfället, tatuering eller dator ? Vad ska jag börja med.

Eller så ska jag skita i båda sakerna och göra nå annat. Jag behöver ju faktiskt inte slösa pengar heller. Men jag vill ju som göra någonting roligt för dom ;P

Nå shit the same, det löser sig väl.

Nu blir det kullen strax :)


Ny frilla


a just de, nu har jag varit och snyggat till håret. Blev jätte nöjd. Men jag ser fan ut som en ryss i mina färgade ögonbryn, men men det är väl en vanesak.

Sen har vi varit förbi begravningsbyrån och sen har vi hunnit få i oss en lunch också.
Idag börjar dieten igen. Haha, för 564674787e gången. Eller egentligen så har jag aldrig slutat med den, bar att jag vavat den med lite annat också. Men nu blir det bara den.

Stötte på mor min idag också. Eller jag sa åt henne att hon inte fick fara hem innan hon sett min nyfrilla, men till svars fick jag att hon måste åka hem för att robbis var själv hemma. Men till min stora förvåning dök hon upp hos frissan och väntade tills jag var klar. Gulli! :)

Nu blir det mys med W :)
PUSS

Till dig mamma


Ja, idag är det Mors dag och självklart ville jag då fixa ett inlägg här endast åt min Mamma.
I love my mum ! <3




Så mamma, lyssna och njut ;P
Haha.

Ensam mamma söker...

Åh vad irriterande, jag söker en bra låt. Jag vet att jag har den men jag minns inte vad den heter eller vart jag har lagt den.

Och som jag nämnde i mitt förra inlägg så funderade ju Danne på att fara till stugaz och hör och häpna, han gjorde det! Så idag har jag fått vara själv, eller själv och själv har jag ju inte varit. Jag har tillbringat min tid först hos min käre far sedan har jag varit med mina älskade pigor, Jenny och Carro. Jenny for alldeles just hem så det är först nu jag blivit helt ensam (förutom Wille & Bea) men dom sover och jag pratar om att vara utan något vuxet sällskap.

Men men, det blir i vilket fall som helst första natten jag sover utan någon bredvid mig i sängen. Danne har varit borta en gång tidigare men då sov lillebror här, för jag ville inte sova själv den natten. Men det är också den ända gången Danne sovit borta när vi bott här. Nåväl, jag slipper ju höra och störa mig på Ds snarkningar inatt, hihi :)

Nä, nu börjar det bli nannatajm. Får väl se hur det går att sova, det är donkadonka-fest ovanför. Men jag är inte den som klagar, hoppas dom har det kul så det är värt att störa oss grannar :)

och grattis ryssland som vann eurovision idag. Fast det skulle ha varit Sverige som vann !!
DUMMA DUMMA !

Godnatt alla nissar och tissar!
Appropå tissar så har jag då fått ett gott skratt idag, hädan efter så kommer jag att börja skratta så fort någon säger ordet gnugga ! HAHAHA!
Du är så otroligt himla söt "lillis" ! :)

Nu punkt.

Lördag

Varför känns det inte som om det är lördag idag ?
Det känns mer som en tråkig söndag eller något. Men det är väl för att jag känner mig rastlös och inte har något att göra, och inte med någon heller. För Jenny jobbar och Carro är ju hemma. Sen så ska KANSKE D dra till stugan idag, får väl se vad han bestämmer sig för. Men han är ju en sån toffel så han inte kan fara till stugan och sova äver en natt utan sin älskade Tilda :P.. och det är sant. Men vi får väl se, han kanske gör sin debut idag? Återkommer senare med svaret på den frågan.

Ikväll är det ju iaf Eurovision, den skall ses ! :)

Och Wille har fått en ny favorit "leksak". Det är ett halsband han har fått låna av mommo, som hon har fått av Julia. Julia har gjort det alldeles själv.

image27
Här visar han stolt upp halsbandet :)

Jag har inte mer att skriva just nu. Men vi får väl se, blir det så att jag kommer att ha tråkigt idag så kommer jag säkert att skriva några fler rader under dagens lopp :)

// Tilda



There is no point of trying anymore, is there?

Ja, besviken är jag. Och hur många gånger jag än påpekar varför så är det som om du inte lyssnar.
Visst, nu vet jag ju inte med all säkerhet hur det blir idag, men bara det att du VILL ! Det är det de han dlar om, att om du vill så gör du det om du kan.
Detta är allvarligare än vad du tror. Än är det väl ganska så "oskyldigt" men det har ju faktiskt hänt att det varit helt okontrollerat och oansvarigt. Jag vill inte bara stå och se på, för i slutändan så är det lillen som kommer bli drabbad. Hur kul tror du han kommer tycka att det är ? För om det inte blir förändring så kommer ju allt bara stupa till sist. Jag ska vara ärlig, jag vill inte ens befinna mig i den situationen. Aldrig !
Så jag hoppas verkligen att det inte kommer gå¨"längre" än det redan gjort, men det kommer det att göra om du inte stannar upp och verkligen tar en titt på dig själv och allt runt omkring. Jag ser tecken, det borde du ju själv göra, eftersom du själv har tagit upp det engång. Så snälla, lägg av!
Jag själv kanske inte skulle bry mig överhuvudtaget. Men för 6 månader sen fick mitt liv en helt annan mening. Allt som kan påverka min son negativt, det vill jag inte komma nära. Jag vill min son det bästa som finns. Och just nu har han det bäst, det säger jag inte att han inte har, än har han inte kunnat påverkas av det. Men jag är livrädd, ja ..LIVRÄDD för att han en dag kommer att göra det. Jag kanske överreagerar, men det skiter jag i, det är så här jag känner och det är min känsla jag går på. Om du tycker jag är töntig som tycker och känner så som jag gör, låt så vara. Jag tycker, tänker och känner fortfarande likadant !
Och ja, jag är grymt besviken på att du inte tar mig på allvar.
Och det jag vill ha sagtär att det här kan bli ALLVAR PÅ ALLVAR EN DAG !

Jag vet att du läser det här, så jag hoppas att du verkligen LÄSER det också.
Kanske funkar det, det här med att prata verkar ju inte funka.

Just nu är jag vara så irri, men det verkar ju vara omöjligt att få dig att LYSSNA.

ÅH HEJDÅ!





Jag är på väg att bli en av världens bästa bluesmunspelare !

Yeah, stora framsteg. Från att för någon dag sen inte kunna spela något, så kan jag iaf spela happy birthday nu, eller ja.. nästan hela :) Sen kan jag även början på "lille katt" och det kom jag på alldeles själv hur man spelar, utan att läsa någonstans. iiih :)

Men nu måste jag pausa spelandet, man bör ju inte överöva för då finns risken att man blir less och glömmer sedan bort det man redan lärt sig. Sådetså!

Jag har iaf idag hunnit med en sväng på stan med Jenny, annars har jag inte gjort någonting.
Jo, jag har faktiskt funderat på en sak, alltså det här med bloggandet.
Jag är ju en sån som gillar att skriva ner tankar och känslor, det känns som om man lättar sitt härta, lastar av sina axlar med en massa tyngd och så vidare.. men samtidigt så är det ju jätte dåligt att skriva då så här som jag gör, helt öppet, för då har man ju en massa tyngd kvar på sina axlar, eftersom allt kan man ju inte bara skriva om, iomed att folk läser. allt vill jag ju faktiskt inte att alla ska veta. Men samtidigt så vet jag att skulle jag bara sätta igång och skriva så skulle jag verkligen skriva, för det finns säkert ganska mkt som är osagt som jag egentligen vill ha sagt, men frågan är ju då för vems skull? om jag ska skriva här på bloggen så antar jag väl att jag vill att någon ska läsa, annars hade jag ju lika gärna kunnat skriva det i ett anteckningsblock här hemma och sedan elda upp skiten, för då har jag ju fått som jag velat.. fått saker nerskrivet (urskrivet från min kropp) och samtidigt så har ingen annan än jag läst det. SMART! men det känns skittråkigt. Det får väl helt enkelt bli så att den här bloggen får bli "hemlig". Med löser och användarnamn och så får jag väl låssas som att det ändå är någon som läser, men ingen speciell, någon som inte känner mig, någon som bor i ett annat land, som ändå inte förstår, men någon som inte är någon för mig.

Äh nu blev det jätte grötigt men förhoppningsvis är det iaf någon som förstår mig :)

Nä nu ringde Jenkz.
Bye!

Fly away

Jag är rätt så stolt över mig själv. Jag städade faktiskt idag, det var en sekund eller två då jag tänkte att jag skulle skita i det och göra det imorgon istället. Men jag tog tag i skiten och tog bort det. Det gick fort, sen bjöd jag hit Jenny. Vi har kollat "spårlöst" och ja, vi grät !

Men sen insåg vi att vi i all gråt hade missat  "I sanningens ögonblick".
Jag fattar föresten inte hur folk ens ställer upp i ett sånt program, visst fan är det ju underhållning, jag gillar att titta det men jag hade då aldrig blottat mig på det viset. Nej nej. Vad som försigår i min hjärna är då iaf min hemlighet :)

Lite extra stålar hade suttit fint, det är så mkt jag hittat som jag hade vela äga, men men.. får väl hoppas på att jag vinner på lotto någongång.

Trött är jag, funderar på om man kanske skulle hoppa i kojjs.
JO !




Give it to me baby, aha aha !

image26
Jag vill ha !
OH YES !

Någon som känner sig sugen på att ge mig den ?
Schysst!

Jag känner på mig att den här dagen kommer att bli en sån här trist och långsam dag, jag höll på att skylla på vädret men när jag var ut med Bea tidigare så var det faktiskt ganska skönt ute. Men det ser trist ut när man kollar ut genom fönstret.

Nu vet jag. Det bara slog mig mittiallt, idag ska jag städa.. alldeles nu på engång!
Ska göra två saker först.
1. Gå ut en snabbis
2. Ringa mammsen

So long !

Scatman

Som sagt, jag har väldigt svårt att somna på nätterna så nu gav jag upp och tänkte fördriva lite tid här när jag ändå inte har något annat för mig.

Nyss spelades Scatman på radion och jag måste då säga att den väcker många minnen.
Dom flesta är relaterade till min mamma, ja i stort sett alla som ploppar upp i mitt huvud.
* Mammas vinröda volvo, i den poppades den ofta på den tiden. Men det starkaste minnet i volvon är när vi står utanför "fakta" som fanns då och åt glass.
* Mamma visade hur man skulle dansa till den ute i Liikavaara
* Myråsen i mammas stereo i vardagsrummet
* Och på rallarrosen inne på mitt rum när jag promt skulle lära mig att rabbla introt på den där låten,

"Ski-Bi dibby dib yo da dub dub Yo dab dub dub Ski-Bi dibby dib yo da dub dub Yo dab dub dub I'm the Scatman"
Haha !




Annars idag har jag varit med Jenko, vi har haft roligt.. iaf jag. Och garra Jenny också då hon varit på nå flummigt humör idag :) hehe eller nåt !

Man borde kanske gå och göra ett nytt försök att somna, hade varit grymt skönt att få sova för jag är egentligen jätte trött. Men jag är även grymt dålig på att släppa alla tankar och funderingar också, så det blir svårt.
Mamma min säger att jag borde börja meditera där sista minutrarna innan man ska sova, eller om hon menar att meditera ända tills man somnar eller vad, något iaf ! Men det låter inte som min stil men kanske värt att prova :P

Men en rolig grej jag måste berätta ( ni kommer att skratta när ni hör detta men det bjuder jag på ).
Jag har ett projekt, jag ska nämligen lära mig att spela munspel :) hahaha. Jag var hos pappa idag och han började spela för Wille och det slog mig att det låter ganska tufft, så papi sa att jag fick låna hem det och öva om jag ville. Och ofc ville jag det. Så nu är det bara att alla i min omgivning som inte gillar min dolda (o)talang sätter öronproppar för här ska det spelas. Stackars grannar bara, men förhoppningsvis har vi det inte så lyhört och förhoppningsvis lär jag mig fort. Kanske måste jag gå och knacka dörr och förbereda dom på det värsta dom hört i sina liv :P Nä men jag börjar redan få in stinget. Tack gode gud för att det finns internet som kan lära vem som helst vad som helst :)

Nu sängen.
GOODNIGHT !

One less reason


Jaha, då var det redan onsdag. Tiden bara rusar i väg tycker jag. Man hinner inte mer än att säga korv så har det redan gått 3 dagar av veckan. I natt har mamma sovit här, det är rätt mysigt att ha henne här, att umgås med henne ibland också.

Mitt nya liv går sådär.. jag vet att jag kan, men motivationen är typ gone! Men det är typiskt mig.. när jag har en "bad-period" så tröstar jag mig själv genom att äta. Sjukt, jag vet men så har det alltid varit. Det är svårt att gå på en diet när jag inte är på top, då vill jag inte inte det ens. Så vi får väl se hur det går den här veckan. Annars gör vi ett nytt ryck när jag känner att det är rätt tid för det. Förhoppningsvis är den rätta tiden redan idag, snart. Åtminstone imorgon.
Jag funderar på att kanske ha ett "farvälmål" idag. Haha, efter den måltiden så tar jag mig i kragen och skriker åt mig själv att nu får det vara nog !! Får se, det bästa vore ju att göra det redan nu. Men då blir jag kanske ledsen på mig själv och säger åt mig själv att vara snäll och inte höjja rösten åt mig :P äääh, flumm.

Annars är allt som vanligt, tyvärr.
Jag är så sugen på att bara lämna Gällivare, en del av mig vill bara bort, ju längre desto bättre.
Men den andra delen av mig vill inte flytta härifrån, någonsin typ.
Inte så länge jag har släkt och vänner här, för jag förstår inte hur jag skulle klara mig utan dom. Visst det finns fortfarande kvar och det finns idag telefoner, mobiler, datorer, ja allt för att man ska kunna kommunicera. Men det skulle inte alls vara samma sak. Jag vill kunna träffa dom när jag vill.
Det ska ta max en timme innan jag är där.. typ så känner jag.

Det gäller bara att våga ta steget, det jätte stora klivet som skulle förändra mitt liv.

Nu ska jag plugga teori.
Tjarrå.


"I'm not too far from breaking down
All I've got are the screams inside
But somehow they come out in a smile
And I'm wondering if I'll always feel this way"




Dag 1 igen.


Nu jag börjat om igen. Det känns bra, för jag har ju ett mål jag ska nå och jävlar att jag ska klara det också !


Mamma visade mig några roliga klipp från Englands(?) talang och fyfan vad jag diggar han som dansar som Michael Jackson, haha. Han och någon arab eller nåt :) Grymt bra.. man får som lust att dansa med dom :)
Så nu håller jag på att kirra fram låten dom dansar till. iih :)







Nu så, men låten är ju inte lika bra när man inte ser dom dansa till den. Men lite halvskön så där var den dock :) Tigerstyle-Nachna Onda Ni Idag ska vi gå och handla, får se hur det går, eller hur mkt vi får ihop vill säga, fattiglapp som man är ): Nu ska jag plÖgga lite teori, sen kanske provspela spelet jag fick av min far för någon dag sedan. Han hade fått med de i nå flingpaket :) huh!

PoK

"Syndar-dag"

Jajjesemensan, idag är det min sista "syndar-dag". Sen blir det att börja om igen. En vecka i taget, ren kur !
Det gick ju så bra så jag förstår inte vad jag har hållt på och svammlat.
Nej så imorgon eller säkert redan ikväll startar vi på ny kula. That's it !

Nä nu kom min kära mor, så jag måste vara social med henne :)
Bye !


Can you handle me?


En kväll man hade gett upp hoppet om blev till min stora förvåning rätt så jävla bra.

Idag har jag däremot inte gjort så mkt, jag och Wille var förbi moffi en sväng. Sen kom mommo förbi här och hälsade på.

Ikväll blir det nog lugna puckar, blir väl att kanske glo någon film. Fast det är ju i sanningens ögonblick idag också. Den måste jag ju kanske se, det är faktiskt lite underhållande, det dyker ju upp en och annan taskig fråga. Kul att se reaktioner, fast jag tycker väldigt synd om vissa.

Nu ska jag gå och ta en en tallrik med sallad. Mumma!

C ya ! / Tildus *

Miles away

Nu känns allt mkt bättre.
Jag kommer nog få en suverän dag idag med tanke på hur dålig dag jag hade igår.

Danne drar till Kiruna här på dagen, får se hur länge han blir borta. Ikväll är jag sugen på att göra något, men vad? Ja det har jag inte bestämt ännu.

Men något som är väldigt dep är ju att solen skiner starkt men samtidigt snöar det och är otroligt jävla kallt ute.
DEPRIMERANDE, JA!

Min lillkille ligger här på golvet, han har haft det ganska kul, han har vridit och vänt sig fram och tillbaka från mage och rygg ett X antal gånger. Men nu är han helt slut så nu ligger han på rygg med en tutte i munnen. Gullungen.

Tidigare idag var pappsen förbi, det var trevligt med lite morgonbesök av min käre far. Mamma har jag också pratat med men det var via telefon, men det går det också, också trevligt.. men det är ju iofs inge ovanligt. Vi pratar väl 2-3 ggr om dagen ibland :) haha.

Nä nu måste jag bara bjussa på en av mina favoriter igen, favorit i repris <3
( förlåt mami, men det är bara att du vänjer dig )
image25

Dagens bild
Jag tycker den är så himla charmig, tycker inte ni det ?

Det ser ut som om dom båda gör samma min, bara att Wille har Mommos hand i munnen :D
Men att om man tittar i ögonen så ser det ut som om dom tänker precis likadant :)
haha, ja jag ser det iaf.
I LOVE YOU !


** Dagens låt: Tanya Stevens - It's a pity **

Ha en bra dag
kanske hörs vi senare.
// T*


Gråtfärdig

Tänk att det ska börjas diskuteras om allting. Jag kan inte ens ta bort vårat vardagsrumsbord för min sons skull utan diskussion.

Gråta är vad jag hade behövt !
Jag har en otroligt dålig dag idag. Jag hade bara velat hoppa över den här dagen i almenackan.

Nu går jag. Hej.



fläng i huvudet


Nå fan är man rätt borta i skallen när man försöker höjja musiken på datorn, på bärbara telefonens bas, där telefonen laddas ni vet.

Just nu lyssnar jag på en rätt gullig låt som jag fick från min vän Ekman.
Dj toad - Synd att du är så söt :)

Mer har jag väl inte att säga just nu, kanske skriver en rad eller två senare.
10 dagar kvar tills jag får fixa till min kaluffs.


Passiv rökning - skadas hundar av det?

En tanke som slog mig så här plötsligt...
På ett cigarettpaket står det ju:
- Skadar folk i din omgivning. Då är frågan, tillhör hundar också folket ?
Det borde ju vara skadligt för dom också, dom har ju också lungor, hjärta och hjärna.

Nåja, nu är det färdig möblerat här hemma också, blev en "mittinattenmöblering".
Men jag blev inte riktigt nöjd först men det ser bättre och bättre ut för varje gång jag går ut och in i vardagsrummet. Så efter si så där 10 ut-och ingångar så blir det nog perfekt !

Jag har fått jätte svårt att somna om nätterna också, jag ligger och vrider och vänder i flera timmar innan jag somnar, jag ligger och tänker och när jag försöker få mig själv att släppa alla funderingar, jag ruskar på skallen och tänker sov nu tilda.. går det som inte, fort halkar jag in på tankar och funderingar igen. Skit jobbigt. Jag måste lära mig att slappna av, men det är inte det lättaste.

Finns det något jobbigare än när en av personerna man verkligen älskar högst på jorden mår dåligt?
Det tycker då inte jag, jag känner mig så hjälplös. Åh, vad jag ogillar det här.
 JAG ÄLSKAR DIG!

Och till en annan person som står mig nära vill jag säga: Jag kommer alltid stå bakom dig, oavsett vad. Jag kommer alltid vara ett stöd för dig och om du någongång skulle falla, skulle jag vara den första som skulle räcka ut en hand och hjälpa dig på fötter igen. Du betyder så mkt för mig och jag vill dig bara väl. Jag hoppas att du vet det och aldrig kommer att tvivla på om jag finns bakom dig hela vägen. För det kommer jag att göra. Jag kommer att finnas för dig i både glädje och sorg hela livet ut. Du är min älskade "lillasyster" <3

Men en frän sak som slog mig här för någon natt sen är att jag är ett fan av tjej artister, först av alla var det Laleh, sen blev det även Duffy, sen blev det Madonna och sist men absolut inte minst Amanda. Och alla gillar jag som fasiken just nu. Dom spelas ofta och högt :)

Äh, nu är det bara att knyta sig.
 

Puss

Internationella familjedagen

Den dagen är det idag och de passar perfekt eftersom idag blir det bara att umgås med familjen. Jag, Danne, Wille och Bea. Vi ska bara mysa här hemma, för ute vill man ju inte vara i det här tråkiga vädret :/ Eventuellt att vi ska möblera om, men det är ju också ett sätt att umgås på :)

Åh, jag blev nästan tårögd idag när vi tog upp Willes kläder från de att han var nyfödd, vilka minnen, man blev verkligen påmind om alla känslor och speciella tillfällen.. visst, tiden från då och nu är ett enda stort speciellt tillfälle, för vi följer hans framsteg varje dag och vi kan inte vara annat än lycklig när vi har våran glada lilla sötnos till son. Det första man ser när man kliver upp ett leende som bara Wille kan le :)

Äh nu tappade jag tråden, Danne stressar mig för han ska skruva i jacket och då kommer jag att tappa internetuppkopplingen. Och som jag nämt förr i något inlägg så finns det en risk för att när Danne ska göra någonting "till det bättre" så slutar det ofta med att det inte funkar alls.. så vi får ju se hur länge det tar tills nästa gång jag kan skriva blogg då ;) hehe.

So long !

I try to do no harm


Natten har varit jobbig, har haft jätte svårt att sova. Och när jag väl somnat så har jag drömt mardrömmar. Riktigt hemska, jag kände riktigt hur ledsen och rädd jag hade varit i drömmen när jag vaknade. Jag ville verkligen inte somna tillbaka till den drömmen. Men det gjorde jag och när jag väl vaknade igen så kände jag att jag inte ville sova nåmer, så jag klev upp, strosa runt i läggan ett tag men sen så gjorde jag ett nytt försök.
Jag hade velat kunna tyda drömmar, för jag har jätte sjuka drömmar och jag hade gärna velat sluta drömma såna här läskiga drömmar bl.a.

Nånå. 11.11 är klockan just nu.. så jag blundar hårt och önskar mig något. Sådärja !

Och jag är så less på den här datorn, så förbannat seg - en ny anledning till att skaffa ny *leeeeeeeeer*
Troligen följer lillen med mig, D och Wille till härnösand i sommar. Det blir ju trevligt, han är ju där så sällan. Annat är det ju med oss, vi har varit där nere rätt mkt under våran tid tillsammans. Säkert två ggr per år, 3 kanske t.o.m men iaf.. om vi varit 2 ggr per år så måste vi varit där typ 6 ggr, hmm.. ja, kanske stämmer. Eller så inte. skit samma :)  Får se om det ens blir en resa, ska troligen ringa och avboka min tatueringtid där iaf.. för i slutet på juni ska vi inte åka iaf.. så då måste jag i vilket fall somhelst flytta den men ja.. får se!

Och jag håller tummen på att vi får sålt moppen snart också, telefonen har ju iaf ringt :)

Nu vaknade min kissemisse ( han lät som en kattunge när han var pytteliten ) :)

PoK


Övertrött ?

Yes, I think so !

Nu ska jag ta mitt kvällsmål, sen blir det då sängen på engång och jag lär ju drömma om vad vi gjorde :)
Haha, ingen kommer hajja men vafan, det är inte meningen heller. Och hade ni hajjat så hade ni inte skrattat heller för det är bara en övertrött och flummig Tilda och en Danne som kan förstå.

Detta blev ett helt meningslöst inlägg men who cares? Jag kommer då minnas vad vi gjorde den här kvällen.
HAHAHAHA, nä nu måste jag gå innan jag kissar på mig av skratt !

- Det var så du gjorde ... (fniss)

Puss och godnatt era små rackare !


Hard Candy

Titeln på Madonnas nya album..

Ja, här sitter jag och diggar hennes nya och ska jag erkänna så tycker jag att den är jävligt bra.
Jag har aldrig varit så mkt för Madonna, never! Men efter en trip till min mamma så har jag ändrat min nya åsikt.
Se vad ett nattavaarabesök kan ställa till med - nu får folk i min närvaro stå ut med att lyssna på Madonna.
Lillebror lär ju inte tillåta att det spelas hennes musik här när han är på besök :)

Som sagt så spelas det musik här just nu och på högsta volym t.o.m eftersom jag och Bea är ensamma hemma.
Danne och Wille for upp till  Gammelmoffi & Gammelmommo :)
Så då passar vi på att digga musiken vi gillar här hemma.
Jag ska även passa på att städa här hemma, tända lite fina och goda ljus. Det är ett tag det har doftat så där gott som bara partyliteljus kan dofta här hemma. Ljusen håller väl på att dammas igen och det får ju inte hända.

Ska kanske ta och beställa lite nya ljus av de där sommardofterna som hade kommit nu.
Åh det doftade himmelskt :)

Och idag har hag ett sånt här hemskt "ha-begär".
Jag vill ha en bärbar dator. Men jag har inte bestämt mig om jag ska köpa en, för det är ju bara lyx egentligen.
Vi har ju en dator. Men nå hade det varit skönt med en "egen" dator. Jag kan sitta var och hur jag vill och skriva blogg bl.a :D  Men som sagt, det är lyx.. men idag känner jag att jag förtjänar och vill ha lyx. Jag tycker inte att jag någonsin har köpt mig själv något riktigt lyxigt.
Men då kommer det ju till beslutsångesten, vill jag köpa en dator istället för att göra kanske nå vettigare för pengarna, kanske resa lite i sommar, spara till oväntade utgifter ( som låter väldigt tråkigt och vuxet ), tatuering, något annat jag kanske kommer vilja ha om en månad ( jag är nämligen sån, det kommer och går saker i mitt huvud hela tiden som jag vill ha ). Ja ni fattar..

Jag säger som Madonna - Give it 2 me !

image24
Här får ni en bild på min Wille,
en bild som är tagen av världens bästa Mikaela :)

Nä nu måste jag slita mig från datorn om jag ska hinna göra något vettigt innan killarna kommer hem.
Men ha en bra tisdag, för visst är det tisdag idag ? Jag är så dagvild så hälften vore nog. Men ja, jag tror jag har koll på läget idag :)

På återseende / T


Sänder en tanke..

image23

Till Ida och hennes familj som förlorade sin dotter Alma som inte blev äldre än 7 månader.
Jag tänker på er.



När jag fick höra den sorgliga nyheten så rann tårarna.
Jag tänker på er och alla anhöriga.

Alma, sov i ro <3


Mopedsugen ?


http://www.blocket.se/vi/16350265.htm?ca=1_4_s
Mopeden till salu :)



Jag är less, så otoligt less idag.
Jag hade kunnat hoppa på nästa tåg och bara åka iväg.


BLÄ!



Nattavaara

Ja, där sitter vi nu, hela familjen och bara myser.
Wille har fått smaka sitt första smörgåsrån och han ser ut att älska det. Det ser däremot inte ut som om det är det lättaste för honom att få in i munnen, han kämpar och står i för att få in det i munnen och för att det ska hålla kvar där också. Men när det väl går ser han jäkligt nöjd ut :)

Jag har en sån där tråkdag idag, då man inte har så mkt att skriva. Men jag tänkte att jag iaf skriver någon rad och visar att jag lever.

Nu så ska vi invänta grillningen, fläskfilé med pottigratäng blir det. MUMMA ! :)

puss & adjöken.

Damma av skorna ?!

- Tilda, vill inte du börja spela basket med oss ?

Det var en fråga som Malin ställde mig igår, jag svarade på den frågan genom att börja asgarva :)
Men hon tyckte minsann det, att jag skulle damma av skorna och börja igen.
Och svaret var ju som ett självklart nej, men jag tyckte samtidigt att det var jättekul att höra att hon tyckte jag var duktig när jag väl höll på. . men that's it ! Inge mer spelande för mig inte tänkte jag.
Sen när jag kom hem igår och funderat på saken så kom jag fram till att det skulle ha varit jävligt kul att börja igen, jag älskade verkligen att spela. Och det är inte länge sen då jag sa till någon att jag ångrar att jag engång slutade spela.. men det har ju kännts så skumt att börja igen, eller att ens försöka. Nåväl, det där får ödet bestämma, haha.

Annars igår hände det inte så vidare värst mkt, gick på stan, gick hem, Benna kom, vi gick till Malin, gick hem och kollade frusna män, sen tog jag ett bad, sen kikade jag två avsnitt av sex and the city, sen gick jag och sov :)





Grattis till Erika och Lasse som fick en liten pojke igår ! =)
Jag längtar efter att få se honom :)

Åh vad lyckliga dom måste vara nu, jag längtar tillbaka till den dagen då Wille föddes. Det finns inte en mäktigare känsla än att få ett vackert litet barn, sitt eget kött och blod. ÅH!

image22
Min ögonsten

Nu ska jag gå och plocka upp tuttar som Wille slänger runt sig sen ska jag nog pussa lite på honom, han ser så söt ut med tutten i munnen när han rääjzar runt i gåstolen :)
HARE !


Goseligosgos :)


Som jag skrev i förra inlägget så ville Wille inte riktigt sova igår så det blev att han fick komma upp och vara med mobbo en stund. När vi sedan lade honom i sängen igen så ville han inte sova då heller, han bara grät. Så till slut bestämde jag mig för att han fick sova med oss. Och sagt och gjort, han somnade på momangen och har sovit ända till klockan åtta imorse. Det var faktiskt jätte mysigt att ha honom sovandes mellan oss en hel natt för engångs skull. Det händer inte ofta nuförtiden då han alltid brukar somna själv i sin säng. När han var lill-liten så sov han jämt med oss :)

Idag har jag inga planer, dåligt väder är det också så då kanske man skulle passa på att städa eller nåt.
Kanske plugga lite teori också. Jo det ska jag göra, plugga alltså..direkt efter jag är klar med dagens bloggande.

Jag har inte så mkt att säga egentligen, det är ju som fortfarande morgon och har ju inte hunnit hända så mkt.
Jag ställde mig på vågen direkt när jag vaknade och till min stora förvåning så såg jag att något hade hänt, REDAN!.. det är kul. Men nu är det inte vägning förrän på måndag :)
Bara 11 dagar kvar..
men det känns inte alls jobbigt, snarare kul eftersom det går alldeles utmärkt och är roligt eftersom det ger resultat, men det visste jag ju att det skulle göra.. annars vore det ju väldigt konstigt. Men det är som kul att få det svart på vitt.

Snart är det Juni också, vilket betyder sommar och sol. Jag känner verkligen för att göra nå kul i sommar, får se vad det blir, något ska det då bli.

Nu teori !




Beautiful 80's

- I wanna kiss you all over är en av 17 andra låtar som snurrar på winamp just nu.

Kaffe & en brownie åt jag alldeles nyss, det var mitt kvällsmål. Eller det var inte en riktig brownie men det lät som mysigt. Det var en sån här bar med brownie smak. Väldigt gott att tugga på.

För övrigt så smider allt på riktigt smidigt. Jag är rent ut sagt chockad på hur bra det går.

Idag tog vi oss till pappa/svärfar/Moffi (som han numera alltid kommer att kallas här tror jag). Det var trevligt, jag har ju som inte träffat honom på en hel vecka och för er som inte känner mig så är det väääääääääldigt lång tid.Jag är där var och varannan dag nästan annars.

Jag och Bennalillebror ( Lillen ) pratade och diskuterade om det är dags att sälja pomadan, och så blir det troligen.
Känns ju bra, för jag har inte använt den på ett jäkla bra tag och lillen har ju som också lessnat.
Så vi kanske får säga adjö till Bettan.

Nu har jag lagt Wipplo ( som morbrorbenna kallar Wille ) men han vill som inte sova, han ligger och sjunger/pratar där i sängen :)

Nattavaara-sugna är vi också, så det kanske blir en tur dit till helgen, vi får se vad som händer och sker, men förhoppningsvis.

Nu ska jag sätta punkt här och gå och se till så att lillkillen somnar.
Men ha det bra !

I'll never love this way again

// Tilda      . (läs punkt)



4 minutes

Rubriken valdes slumpvis med hjälp av winamp, det ska nog bli den nya grejjen för jag har alltid svårt att hitta en bra rubrik !

Ja, det har ju gått ett tag sen jag skrev sist.
Vi har varit i stugan Onsdag-Söndag och det har varit otroligt skönt att komma bort från gällivare och bara vara, för det är precis det jag gjort.. bara varit.

Igår packade vi upp, var med Jenny ett tag och hon hade köpt rackarns-så-snygga kläder åt Willen, nu måste bara sommaren komma så han kan börja använda dom :)
Det blev en ganska tidig kväll igår, redan vid tio tror jag att det blev. Men som jag sa igår " det känns som om jag har supit en helg och äntligen kommit hem och får sova " Det kändes faktiskt så, jag var så trött igår!

Killen sover just nu så jag passade på att skriva ett inlägg, ska hoppa in i duschen också. Sen ska jag nog ut och gå med vagnen en sväng, kanske gå förbi Moffi (?) Kanske det.

Nä nu ska jag dricka min tredje för idag sen blir det duschen.

PUSS !


RSS 2.0