Irritation


Jag mår illa. Jag känner mig rastlös men ändå är jag rackarns trött.
Har kikat idol nyss och idag tycker jag Sepideh (stava?) ska åka. Hon har blivit tråkig!

Annars har jag väl inte gjort så mycket idag. Glidit runt lite på coop, dollar, D's mormor och morfar, min pappa och sådär. Sen har vi väl spenderat en massa jäkla minuter på att hitta en parkeringsplats som man får stå på hela natten, lättare sagt än gjort. Helt värdelöst! Det slutade iaf med att jag står på en helt annan gata än den vi bor på. nåväl.. det är inte nå längre att gå dit än till parkeringen här utanför så det spelar inte så stor roll, men irriterande är det iaf.

Jag känner för att shoppa lite kläder men jag är i valet och kvalet om jag ska. Vi får se :)

Nu ska jag göra något annat.

Puss

God Fredag på er!


Frillan är kirrad, fejset är på och Wille låter "brumbrum" på sin bil här hemma. Kanske är det dags att fara ut och snurra lite. Hade velat fara på coop och dollar men jag får se om vi gör det eller om vi skiter i det helt enkelt. På stan ska jag iaf tror jag och dit tar jag mig med eller utan bil. Coop och dollar far jag bara på om jag ids ta bilen ;P hahaha.  sjukt det låter, ta bilen. Jag är ännu inte van det. Men kul är det! :)

Mammsen skulle komma till stan idag också :)

Nu ska jag leka med Wille lite, plocka fram kläder och sen får vi väl se vad som händer.


Puss

Tatuering!


Nu är vi äntligen hemma efter ett helt dygn av rännande. Vi kom väl hem från mamma idag vid tre-tiden. Då for vi och hälsade på min farfar, sen skjutsade jag hem lillebror, sen for vi till kullen och sen hem till D's mamma och pappa. Nu har jag parkerat bilen för idag. Nu ska jag troligtvis inte ut med den något mer. Men rackarns karrasugen är jag.


Wille har tatuerat sig. Ser ni det? En elefant på armen :)

Nu ska jag ringa min kära Jenny.

Hörs!

Puss

SUPRISE!


Vem kirrade körkortet idag om inte Matilda Green ?
Så jäkla nöjd, uppkörningen gick skitbra. Men såklart var jag ju jätte nervös men jag höll mina nerver i styr under körningen så det gick jätte bra. Jag höll på att börja gråta när han sa att jag vart godkänd, åååh så glad jag blev!

Jag har varit jätte duktig på att hålla mig från att försäga mig om min uppkörning. Jag har ju haft den bokad sen någongång i september. Två stycken har vetat om den, Pappa och Jenny :)

Så idag har jag suprisat några stycken, kuligt :)
Nu sitter vi i Nattavaara, vi överraskade Mamma här så nu blir vi kvar över natten. Mysigt värre :)

Nänu ska jag vara social här, natta WIlle och sådär :)

// VÄRLDENS GLADASTE TILDA

Puss

Pluggelipluggplugg


Mötet hos SYO'n gick bra. Synd bara att jag glömde mina betyg hemma så vi kunde inte kika på vad jag redan hade betyg i osv. Men det löser sig, jag ska lämna in dom senare. Nu ska jag bara välja vad jag ska gå för kurser, det blir svårt. Beslutsångest :)

Äh nu hann jag inte skriva så mkt mer. Lillgossen vaknade :)

Puss

Super-women


Inte så givande dag idag inte. Har egentligen inte gjort något vettigt alls.
Det enda som känns riktigt vettigt är att jag inte har rökt ett endaste bloss sen i lördags kväll. Jag är stolt över mig själv. Men viljan har jag ju haft länge men inte kraften. Men jag är riktigt förvånad över hur bra det gått den här gången. 3 dagar tar det för nikotinet att försvinna helt ur kroppen, så efter dag 3 sägs det bara bli lättare, fysiskt,  då är det bara den mentala biten som kan vara jobbig. Idag har det gått 3 dagar, söndag-måndag-och tisdag, så ja.. nu blir det bara lättare och det känns ju bra. Då kan jag ju bara inte misslyckas med det här. Så lätt som det gått hittills, lättare än så? Jahapp, de sägs ju så iaf!
Härligt!

Imorgon är det onsdag ja. Då har jag möte med SYOn :) Får se om vi kommer fram till nå bra, låter det inte bra så far jag direkt därifrån - till arbetsförmedlingen och söker jobb istället. Eller något sånt.

Nu ska jag sova.

Puss

Mirrors


Jag och Dan kikade nyss film, som rubriken lyder, mirrors. Den var ganska bra. Bra men läskig. Det är länge sen jag sett en film som faktiskt hade den kombinationen. Jag tycker det har börjat komma en massa jädrans skitfilmer rent ut sagt. Men den idag var ok, mer än ok. Visst, jag var väl på lite spookeyhumör :).

Nu hade jag tänkt gå och sova lite.
Trött som en iller, en sån hade jag velat ha.. en iller... eller en sköldpadda :) hihi.

Nu snarka.

Puss

Blåst på konfekten


Ja jäklar!
Carolina är en riktig lurifax, chockad blev jag då :)
Men grattis stumpan, vad kuuuuuuuuuuuul. Jag är inte liiiiiiiiiiiiiiiiite avis!


Jag har varit och övningskört idag med bilskolan, det gick bra. Bättre än förra gången, tur är ju det :)
Nu klurar vi på vad vi ska äta till middag.
Vi får väl se vad vi kommer fram till.

Puss

Måndag


Det känns som om jag har massor jag ska göra idag men det har jag inte, jag har en endaste sak inplanerat i almenackan. Jag ska till bilskolan. Sen är det som inget annat måste. Sen att jag känner att jag hade behövt göra en massa annat är ju en helt annan sak.

Idag har pengar rullat in på kontot också, alltid trevligt. Men jag har ju börjat mitt sparsamma liv nu så egentligen är det väl inte så kul med pengar när man inte får slösa heller ;) Nåväl, man får ju mat i magen och räkningar betalda iaf.

Jag vill ha mer ljus. Våra ljus börjar tryta. Äh, det löser sig kanske.

Nu ska jag gå och hoppa på karln.

Puss

Natural woman

Hur naturlig är jag ?

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
( ) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 6

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 1

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x ) Piercat dig
(x ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 5

Totalt: 12

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast





.

Duktiga jag

1. Jag har slutat röka, har varit helt utan nikotin nu i 24-25 timmar.
2. Har övningskört idag, gick enligt mig skitbra.
3. Jag gjorde ett IQ-test nyss, 113 fick jag, övernormal. Coolt, jag är inte dum i huvudet, ni är det :) Näe, skämtosido hurrni. Ta inte illa upp.

Detni.

Nu ska jag och Dannet kika någon film innan läggdags. Imorgon är det måndag igen. Jag tycker att det är måndag ofta, typ jämt. Men denna måndag ska det ske förändringar. Tänker inte ens skriva ner det här för då blir det inte av :)

Nu kilade jag.

Puss


In another life



Alla sover förutom jag. Bea ligger t.o.m här på soffan bredvid på rygg med benen i vädret (hon sover så) :) Wille sover sen ett par timmar tillbaka och D tog också en tidig kväll, han gick väl för en timme sen redan. Nu är jag själv här. Jenny for hem för ett tag sedan. Vi har gjort annanaspaj, smaskens var det! :) Jag fick mina grejjer från oriflame också idag, kul. Så idag ska jag testa rengörings mjölken när jag tvättar ansiktet :)

Jag ska också gå och sova nu.

Puss

I väntan på rätt tillfälle


Det finns inga bra tillfällen.
Alla tillfällen är lika dåliga.

Är jag en nörd?

Jag gillar den här låten, jag tycker killen i teliareklamen är grym istället för töntig som endast har den här låten på sin dator. Cool kille :) Tycker den är en störthärlig partylåt :) Haha.



Har kikat idol, jag gillade Lars idag. han bjöd verkligen på sig själv :)
Annars tycker jag egentligen inte så mkt, jag tycker alla är bra mer eller mindre.
Men idag tycker jag att LouLou kan åka, jag tycker inte att hon är lika bra nåmer som hon har varit från början.

Jag känner annars för att vara djup idag, men samtidigt så orkar jag inte. Jag har känt att jag har velat skriva av mig om allt och ingenting idag här på bloggen, men det kommer inte fram nå bra ord i rätt följd, eller nå liknande.
Får se vad som händer senare, kanske blir det ett till inlägg, kanske blir det ett djupt, kanske blir det ett helt tvärtom eller så blir det bara pannkaka eller så blir det ingenting :) Ni hajjar!

Puss

Positivt


Jag tycker att jag bara har gnällt de senaste inläggen så nu tänkte jag skärpa mig och anstränga mig för att skriva något roligt och mer glättigt inlägg :)

Jag funderar på att gå ut och promenera när Wille vaknar, hade varit skönt. Jag tror att jag behöver det (hälsomässigt VET jag) för att rensa tankar och sådär :) Ska springa förbi en kiosk eller något för att köpa ett frimärke så mamma får ersättningen för luleå-resan. Synd bara att mp3spelaren är urladdad men det gör inget, det går bra ändå :)

Sen får vi se vad som händer, funderar på att gå och hälsa på världens bästa pappa och morfar idag kanske, tanken var ju att vi kanske skulle åka till världens bästa mamma och mormor ihelg men det blev som inte, egentligen vet jag inte varför men vi tar det en annan helg :)

Snart fyller vi år också :) Det är kul!

Nu ska jag kila.

Puss

Womanizer


Jag kan inte direkt påstå att jag är på bra humör idag, absolut inte!
Därmed kan jag inte heller påstå att jag kommer att vara en rolig människa att vara med idag heller.
Inte då än så länge iaf.

Jag stör mig på allt idag, vill ni veta vad jag stör mig på just nu?
Nu stör jag mig på ett surplande och ett "svälj-ljud".
Tänk er: Det är knäpptyst i rummet, bredvid dig sitter det en kille med en kaffekopp, varje gång han ska dricka så surplar han i sig en klunk sen går det en sekund eller två, den här tiden har han då haft kaffet i munnen och nu är det dags att svälja, då låter det KLUNK! ..Och så detta om och om igen tills kaffet är slut. Det sitter jag och stör mig på just nu.


Som sagt, jag är lite överdrivet lättretlig idag. men jag mår inte bra, min skalle bara bankar och jag har ont i hela kroppen, när jag andas och .. bla bla. Sen har jag abstinens på det! Så det är skitbra! Tur så har det ännu inte gått ut över Willeman, det har man inte samvete att låta det göra. Det är nog tur att han finns såna här gånger, annars hade man väl deppat ihop helt :)

Och en låt som satt sig på hjärnan är Britneys Womanizer, jag tyckte faktiskt att den var lite bra :)
Ska digga lite till den nu innan våra bästa.

Puss

Jag, idag!


sjuk, trött, less, grinig, orolig, irriterad, gnällig, sliten.

Wille är gullig.

Bilderna är tagna när han sover och när han kikar ut genom fönstret på bilarna som susar förbi.
Men jag distraherade ju honom med kameran så han slutade kika på cars.



Nästan lika blåa ögon som tutten, oredigerad bild, blixten är lite för stark ibland.

Wille har förresten hittat ett nytt "hängar-ställe" :) Bilden nedan.


Wille kan då göra sin mamma glad iaf, av att bara finnas till!
Puss på dig lillskiten :)

Hejdå!


Den här gången är jag uppe före Wille :)


Jajjemen, jag har varit vaken i två timmar nu, ovanligt då det alltid är Wille som väcker mig. Men inte idag!
Idag klev jag upp för att jag inte kunde sova nå längre, jag vet att Wille ändå kommer att vakna snart, eller brukar göra det vid den här tiden. Men idag kan det ju bli annat då han grät och inte ville/kunde sova förrän vid tolv. Första natten under min "sjuk-period" jag själv sovit bra iaf, känns bra :)

Innan jag gick och lade mig igår så läste jag aftonbladet.
Äntligen har dom hittat Carolins kropp. För det första så ger den ju så många svar om vad som egentligen har hänt sen måste det ju kännas skönt för hennes familj att dom hittat henne, nu kanske dom kan få lite ro i själen. Som dom sa i efterlyst, hittar dom aldrig henne så kommer dom aldrig kunna sluta tänka på henne, vart hon är och vad som har hänt henne. Nu kommer dom att kunna ha en begravning, säga farväl och sådär, och dom kommer att ha en grav att gå till. Det känns skönt. Men bäst av allt skulle ju självklart vara att hon var vid livet, att det hon nu varit med om aldrig skulle ha hänt. Att hon skulle kommit fram dit hon var på väg.
*Sänder en tanke till Carolin och hennes familj*


Nu vaknade lillkillen.

Puss


Den söta sjuklingen :)


Mammas hjärtegull :)

Det jag inte ville skulle hända!


Wille är sjuk :/ Han vill absolut inte sova, han bara gråter och gråter, gallskriker.  Det förstår jag, om han har lika ont som jag. Och jag gissar att han har fått samma förkylning som oss (Benna och mig - Han smittade ju mig). Värre måste det ju vara för småttingar.  Jag har iaf gett honom både bricanyl och ipren. Mer än så kan jag tyvärr inte göra.

Nu ska jag ta hand om min sjukling.

Puss

Operation!


Nu är jag hemma igen, nyduschad och redo för sängen.
Det har varit en givande men dock så jobbig dag också mellan varven.

Var väl framme vid tio-tiden imorse i Luleå. Tjugo i elva kom vi in på läkarhuset och jag fick komma in med detsamma.
Sammanfattat vad som sades inne i undersökningsrummet: Han förstår att jag vill göra en operation och efter att ha undersökt mig och sådär så fanns det ännu mer skäl till att jag skulle få beviljat en också. Han tyckte det var väldigt trångt i min hals och att mina halsmandlar var stora. Alltså, jag ska operera bort halsmandlarna. Äntligen, jag har velat det i flera år.
Nu ska jag bara vänta på en tid, kan ta några månader, men det är värt väntan. Visst, jag kommer nog att ha jäkligt ont just efter operationen men förhoppningsvis får jag inga fler halsbesvär sen :)

Jag kom ut från rummer 11.05, så besöket gick fort. Sen skulle jag bara fylla i en massa papper, det var väl det som tog längst tid.

Sen har vi strosat runt på stan, jag fyndade en mössa och ett par vantar. Sen hittade jag en bok åt D :) Inget mer än så, men jag är nöjd. Jag hade ingen större budget med mig så jag lät mig inte ens fynda så mkt. Vi har då iaf ätit god mat, buffé och alt :) Så vi lastade på.

Men jag måste då säga att det inte var någon höjdare att fara på en sån här tripp när man är sjuk och ännu jobbigare då man verkligen känner att man sovit hur kasst som helst natten till idag. Tror att jag fick ihop 1½ timme eller något. WOW!

Jag hoppas att jag har en snäll karl som nästan frivilligt säger att jag ska få sova ut imorgon, helst om jag får en lika kass natt i natt igen. Vi får se. Han borde ju ha lite överseende. Men men, annars är det väl bara le och kliva upp imorgon när W vaknar :) Nog för att vi ändå alltid har så mysigt på morgonen så.

Nä nu lite cocilliana ( stava?) och en alvedon, sen kojjan.

Hoppas ni har haft en lika trevlig dag som jag har haft!
Tack Mamma och Jenny för det grymma sällskapet och för en jätte trevlig dag.

Puss

Uppe före tuppfan!


Jag är trött, efter några få timmars sömn var jag tvungen att kliva upp. Nåväl, det var ju inte så att larmet väckte mig ur min skönhetskoma precis. Jag var redan vaken sen 1 ½ timme tillbaka. Det har varit lite svårt att sova när det känns som att jag hellre slutar andas, än att ha så ont som jag har när jag andas.

Nå det är bara att bita ihop och le.

Ska slänga på mig lite kläder och ett face nu.

Önska mig lycka till!

Puss

Mat, hosta, slem, tryck, luleå och godnatt!


Kom nyss hem ifrån Jenny och Adam som bjöd oss på middag idag, gott var det :)
Jag har gått och blivit sjuk också :/ Jäkla lillebror som har smittat mig, för det verkar då som om jag har samma som honom. En jävla rethosta, är helt tjock i halsen och har ett tryck i skallen, öronen. Trist! Nå jag hoppas iaf att det kommer gå bra att åka till läkaren i luleå imorgon ändå, kan ju hoppas på att jag får ont i halsen också :P Men det kommer ju säkert inte vara superkul att åka bil dit och tillbaka, sen om vi ska gå på stan och sådär också, kanske kommer det att bli jobbigt eller så kommer det gå perfa, det åter står ju att se. Dit ska jag då!

Wille sover. Han somnade i bilen på väg hem så det var bara att göra honom i ordning för sängen och lägga honom, han somnade med de samma :)

Nu ska jag läggamig på soffan och tycka synd om mig själv, för D är uppe hos L.

Ha det bra hurrni! Det här var det första och det sista jag skrev idag.

Puss


Gråt och en massa tårar


Wille har en dålig kväll. Han gråter i sängen, precis som om han inte vill sova. Så jag tar upp honom efter ett tag men inte hjälpte det inte, då är han grinig och gråter ändå. Jag vet att han är trött, det märker man ju, så nu lade jag honom i sin säng igen men han vill då inte sova, han gråter och gråter han inte så står han upp i sängen och kastar bort tutten istället, jippie vad kul vi har! :)

Nä nu ska jag kämpa på här med Grin-Olle :)

Puss

Lurifax


Som ni säkert förstod så var det då inte jag som skrev förra inlägget. Det var min lillebror. Jag såg att han satt här och skrev blogg:
Jag - Har du skaffat en blogg?
Benna - Ja, det är ju länge sen.
Jag - Men varför visste inte jag det?
Benna - Inte vet väl jag, jag har ju typ haft den i 2 månader.
Jag - Jahaaaa, coolt!

Nu märkte jag att han lurades en aning :P Jag hade tydligen lämnat bloggsidan öppen, så det var fritt fram för någon vänlig själ att skriva en rad eller två :)

Här hostas och nyses det.
Alla utom jag och Wille.

Carro och Danne nyser och Benna hostar :)
Intresseklubben antecknar?

Idag ska jag köra hem storebror, eller jag ska köra halvvägs.
Nu ska jag socialisera.

Puss


Morgon!

Ja detta är en underbar morgon och jag ligger på soffan och bara degar, Lillebror får ta hand om mitt barn och carro bara sover. tur så har jag min älskade lillebror som alltid ställer upp för mig som skriver detta blogg inlägg åt mig.

För det första så vill jag bara säga att han är bäst
och det var det sista också för det var det enda jag hade tänkt säga :)


Min underbara lillebror Benjamin Nilsson

Bluff!


Vårat tidigare äventyr var att gå och hälsa på pappsen. Jag blev kvar där längre än planerat. Jag kände att jag ville sitta en stund extra där idag, så jag skickade hem Danne för att lägga Wille. Han började bli en aning trött. Jag, pappa och Benna började spela kort. Benna lärde oss nya kortspel, pokerbluff och bluff, och fy tusan vad jag har garvat! Tårarna har bara sprutat åt alla håll och kanter. För det första för att jag själv var så usel och för det andra för att min pappa var ännu uslare! :) Men kul var det och det är ju det som räknas. Men för att betona en sak, jag vann! Trots att jag var så kass men tydligen inte allt för värdelös :)

Haha, nu höll jag på att krascha tv-kontrollen. Eller jag gjorde väl det men den klarade sig, den funkar då ännu. Danne ber mig skicka kontrollen härifrån till honom som ligger i soffan två-tre meter bort. Jag kastar den! och hoppsan Kerstin! jag kastade lite för långt/hårt för den flög rätt in i väggen och den gick i två delar. Men den gick att laga :)

Nå bla bla bla..

Nu måste jag sova, man ska ju orka upp med lillkillen imorgon också :)

Puss

Dagens!

( Jag = J, Carro = C)
Jag sätter mig här på datastolen
*högt pruttljud*
C - Men tilda!
J - Vad?!
C - Du pruttade ju!
J - Gjorde jag?!
C - Nej men det var ju stolen som lät
J - Jahaaa, fan vad trög jag är!

Dålig humor som vi har så började vi ju såklart att tokgarva :) mohaha.

Nä nu ska vi ut på äventyr.

Puss


Bad :)



Efter maten bestämde jag att Wille skulle få ett bad, väl behövligt eftersom han var alldeles blöt i svett efter att ha sovit i vagnen. Vi var ute och gick men han sov så länge så jag gick hem och tog då in vagnen med honom fortfarande sovandes i den, han sov säkert en halvtimme till och var ju självklart tokvarm och svettig eftersom han sovit med overall och i åkpåsen, stackaren! :)

Så vi han badade i diskhon som vanligt, han brukar bada där eller i badkaret om han badar med någon av oss :)

PlaskPlask!


Efter badet i sin fina pirathandduk :)


Och sen lite bus, här leker han tittut bakom dörren :)




Nu har han varit in på sitt rum och hämtat både tutte och snuttefilt så han är beredd på att göra kväll han.
Han är så söt när han hämtar snutten, då sträcker han in handen mellan spjälarna på sin säng och drar ut snutten, sen lägger han sig antingen på golvet just bredvid sängen och snuttar eller så kommer han ut till oss med den :)
gullegris!


nu ska vi avrunda här.


Puss

Nipplar =)


Haha, det känns som om jag har haft en fnittrig dag idag :)
Jag gick med Jenny och Carro på stan idag, vi har strosat runt lite här och var, åkt lite bil, varit på Ica ( gamla rimi) där Carro köpte citroner, jag var såklart lika barnslig som vanligt och sprang runt med citronerna och ville "nippla" folk. Folket fick bli Carro, och hon bara rööööös som hon själv uttryckte det ;P haha. Sen flummade vi vidare ute på parkeringen. Ja, flummiga som vi är. Sen for vi till Jenny där Carro började prova lite outfits för ikväll. Haha ja, nå har man roligt åt henne, hon är så söt och gudomligt rolig. Hon spräckte även ett par av Jennys bagy brallor, hon skulle visa att dom var alldeles på tok för bagy på henne så det knappt gick att sära på benen, vipps! så knakade de till och det var ett hål i grenen :P hahaha. TokFia :) Ett gott skratt fick man då sig.

Troligtvis får vi en nattgäst här i natt också, Carro :)
Storebror skulle komma och kika idol här också, Jenny också.. tror jag :) KUL! =)

Men ja, nu hinner jag inte skriva något mer, Wille hjälper sin pappa i köket men pappa tycker att sin son är lite väl hjälpsam ;)

Puss

Rekord


Igår hade jag läsarrekord, vad kul ! =)

Nattten har varit hemsk, somnade inte förrän efter tre och jag har inte sovit bra ifrån dess heller, vaknat typ varje halvtimme-timme. Usch. Nä nu ska jag se om jag får sova en stund till, garra inte!

Puss

Wille har blivit stor :)


Efter prommisen till dollar så svände jag av och gick till svärmor. Där åt vi middag och bara var. Sen for vi och köpte en ny bilbarnstol åt Willekillen. Det blev en begagnad men den var fin. Wille ser så stor ut när han sitter i den :)
Det jobbiga med den nya stolen är att eftersom vi itne har egen bil så blir det ju besvärligare att sätta fast den i alla bilar än vad babyskyddet var. Men det får vi väl leva med tills vi har kirrat en egen car. Just nu sitter den i W's farmors bil eftersom han åker mest med henne. Men dagen då jag får körkort så lär vi nog flytta över den till min pappas bil, för det är nog den bilen jag kommer att köra tillsvidare :)

Wille, en blivande rockstjärna ! *


Wille och hans gitarr ;)

Nu ska jag unna mig ett glas cola och lägga mig och glo tv.
Imorgon ska jag ringa BVC och fixa en tid för 1års - kontrollen och sen kanske jag måste fixa en tid åt mig också på samma gång.

Vi ser ju om det blir någon mer uppdatering idag, man ska aldrig säga aldrig.

Puss

Meningslöst inlägg, men varför inte?

Wille sover, jag är ensam, Danne är på vift, Carro ska komma hit sen, Vi ska gå till C's pappas jobb, sen till dollar, sen är det dags att gå hem igen, laga mat. Det är det jag vet än så länge.

Willes farmor var förbi en snabbis här tidigare. Sen åkte hon och Danne till D's morfar. Han bör ju komma hem stralle, kanske :)

Idag är jag trött så det ska bli skönt att gå ut och promenera lite. Frisk luft är alltid bra. Annars finns en risk för att jag kommer att bli ännu tröttare av att inte göra någonting. Så det blir nog fina fisken.

Nu ska jag glo runt lite innan gossen vaknar :)

Puss

mmmmbrm mmmbrum mmmbrm!

Wille åker runt här på golvet och låter som en rääääzerbil, helt söt ! :)

Jag sitter här och funderar på vad vi ska hitta på idag men jag kommer inte på något sådär jätte kul men..
Vad ska ni göra idag?

Jag har iaf sovit som en prinsessa i natt. Än så länge har jag inte haft nå panikont heller, så kanske håller det på att vända?

Nu snurrar min lillkille runt, runt, runt på golvet och låter fortfarande som en bil :) haha.
Nu ska jag gå och pussa på honom och sedan leka lite med honom, kanske leker jag också att jag är en bil :)

Puss

Drar täcket över huvudet!


Jag har bestämt mig för att ta en tidig kväll. Jag ska bara kika en sista sväng här på internet, sen gå och borsta gaddarna och sen ska jag krypa ner under täcket och somna på en gång, så känns det då nu. För tillfället har jag inte så ont i magen så det gäller väl att passa på. Däremot värker mitt huvud men jag hoppas att det inte kommer att hindra mig från att somna.

Jag kom på en sak nu, vad mysigt det hade varit att slå på en bra skiva på stereon inne i sovrummet. Men då måste jag bränna en, för jag har ingen vettig. Men det innebär att det tar lite längre tid att få krypa till kojs än planerat och det kändes tungt. Jag ser fram emot att gå och lägga mig.. men kanske jag slänger ihop en fort?

Så får det bli. Jag ska iaf kika lite vad jag har här på datorn och ser det ut att kunna gå fort då gör jag det, men känns det så där trögt och fantasilöst så får det vara.

Godnatt hurrni!

Puss

Bad day!


Jag kan inte påstå att jag mår bra idag. Någonting är de då som inte är som det ska. Sen vad och hur allvarligt det är, det är en annan fråga. Men idag har jag haft så där ont i magen igen, i "flickmagen" och i ryggen. Det känns som om någon hugger mig med en kniv ( jag har aldrig blivit knivhuggen men det är den närmsta beskrivningen jag kunde komma på ), ibland bara en gång men ibland också flera gånger på rad. Sen är jag yr, det känns som om jag vilken sekund som helst kan falla omkull. En läskig känsla. Sen nu på kvällskvisten, efter jag pratade med mamma i telefonen så känns det nästan som om jag har feber men jag har inte det. Men jag svettas, kallsvettas som. Läskigt är det då, helst när man inte vet vad det beror på. Håller det i sig till imorgon så ska jag då det första jag gör när jag vaknar ringa vårdcentralen, för nu har jag ju haft det här i ett par dagar och det ger ju inte med sig, tvärtom. Jag känner mig mer och mer sjuk. Tidigare hade jag ju som mest ont, men idag har jag känt mig sjuk. Dåsig, yr, huvudvärk och trött. Sen om något av det har med de onda att göra, det vet jag ju egentligen inte. Men det känns som så iaf.

Jag tycker t.o.m att det är obehagligt att vara ensam hemma med Wille. För som sagt, det känns som om jag kan tuppa av bara här och nu. Helt skakis är jag. Nu kommer det säkert ändå inte att hända det är bara så det känns.  Men som tur är skulle lillebror komma förbi här på ett tag ( han ringde nyss och frågade om vi skulle vara hemma, att han skulle dyka förbi på en minut, en kvart eller en timme). Det skadar inte att han är här med oss :)

Nu har jag klagat av mig lite :)

Puss


En bild på Willes snygga virvel får nu här på slutet bl.a :)


Willes bus-min också =)

Dags för lite nytt och fräscht.

Vid frukostbordet





Blöjbyte.

Lek



Sådärja, min kamera har inte används så flitigt på sistone så jag tyckte att det var dags att damma av den nu.
Så nu blev det istället ett gäng med bilder på gossen :)

Idag varjag duktig som äntligen ringde till komvux, så nu har vi bokat in ett möte och så får vi se vad vi kommer fram till där.

Idag blir det lugna puckar skulle jag tro. Kanske att jag drar ett varv med dammsugaren, det skulle vara det. Inte så mkt mer än så. Till middag tror jag att vi ska äta antingen rester från igår, dvs korvstroganoff (om vi inte käkar det nu till en sen lunch och äter en liite senare middag sen för jag är hungrig) eller köttbullar, potatis och gräddsås. Är jätte sugen på potatis :) Vi får se!

Gossen sover så jag ska passa på att grejja här lite innan han vaknar.

Puss

Godkväll!


Idag, eller igår (14e) var det en månad kvar tills vi fyller år, jag och Wille :).

Jag kan inte påstå att jag mått bättre idag. Ännu en dag har gått med jätte yrsel men nu börjar jag bli van och farligt verkar det ju inte vara, annars mår jag prima ballerina. Några små hugg i magen har jag också haft men absolut inte i närheten som igår.

Dagen idag har fördrivit med handling, övningskört, handlat igen, dödat en mal som flög ut ur våran mjölpåse, ring lillebror och bett honom komma och käka krabbisar med oss och ta med nytt mjöl, gjort krabbisar, ätit krabbisar och druckit varm oboy, surrat skit, bytt stav i tungan ( länge sen sist, har inte brytt mig )och här sitter jag nu :) Där i mellan allt har jag ju såklart myst och lekt med lillgossen också. Mammas ögonsten! <3

Om en vecka blir det en tripp till luleå, träffa doktorn. Vad jag nu ska dit och göra nu?
Nu ska jag gå och sova, försöka iaf. Känner mig inte ett dugg trött.

Godnatt

Puss

Väldigt skumt


Igår när jag och Danne gick och la oss hände två skumma grejjer. Först så var det som om någon högg mig i magen flera gånger. Jag skrek rakt ner i kudden av smärta, kallsvettades och skakade. Men det gick över efter någon minut.

Sen blev jag jätte törstig, så jag skulle gå till köket för att dricka vatten. Jag klev upp, kände mig yr och PANG! så hade jag kraschat in i garderoben, jag är alldeles öm på överarmen idag så det var en ganska ordentlig smäll.

Skumt var det iaf, jag har ingen aning om vad det var för något som hände.

Jaja. Idag ska vi väl gå och handla, det blev aldrig igår, gick till pappa och kom aldrig nå längre.

Ikväll blir det troligen lite mys här hemma. Varm choklad med grädde och till de ska vi käka krabbilurer ( vet inte hur det stavas men nå sånt iaf :).

Ha en bra tisdag!

Puss

Min favvo just nu!




Godnatt på er!

Vart håller alla hus?


Jag har som vana att sätta mig på bloggkoll varje dag, mer än en gång. Idag har det nästan varit sten dött där, vad gör alla idag? Jag vill läsa, jag är beroende av att läsa bloggar. Men idag har jag inte fått läsa mycket.

Kom nyss hem ifrån min far, han bjöd på middag, fiskpinnar & mos.

Jag väntar på att det ska börja något bra på tv, sjukhuset och cityakuten.

I morgon ska jag ringa SYOn. Ska höra lite om utbildningar.

Jag har inge vettigt att skriva just nu. Det kommer säkert en till uppdatering :)
Det blev lite osammanhängande :P

Puss

Sleepy!

2-3 månader gammal :)



Han sover ännu.
Jag har varit in till honom och kikat så han lever, det gör han. Han sover bara :)

Jag själv börjar bli rastlös, känns knepigt att Wille inte varit uppe och lekt här ännu.
Han strulade lite i natt, till två-tiden så det kan ju vara därför han blåser på nu.

Solen lyser, jag vill ut! :)
Vi ska gå ut när lillgossen slagit upp sina blå.

Puss

Chocktillstånd


Vilken sovmorgon jag fått alltså. Klockan är 10.17. Jag tror aldrig att Wille sovit så här länge, jo kanske när han var lill-lill-liten, då han inte hade några rutiner egentligen. Ja men iaf, han sover ännu. Eller han håller på att vakna tror jag. För han ligger och rör på sig med jämna mellanrum. Men iaf! Shit vilken chock jag fick när jag klev upp och såg att klockan var tio och ingen Wille är vaken!

Jag har kommit på en sak, jag ska börja äta havregrynsgröt på morgonen till frukost hädan efter. För det första så gillar jag det, det är så länge sen jag har ätit det. För det andra så är det ju nästan den bästa frukosten man kan äta, det är ju jätte nyttigt och bra.

Sen har jag funderat på att börja köra en liten halv-variant av GI. Ta bort kolhydrater till lunch och middag. Iaf minska.
Vi får se hur det går. Får köpa hem lite kaninmat som jag får äta till i stället.

Min plan för idag är nu till en början av dagen gå till Coop och handla hem lite mat för veckan, varför jag väljer coop är ju då för att då tar jag två flugor i en smäll. Prommis & handling :)

Puss




It's shaking from the pain that's in my head

I’ll pull a sunshine story in a pouring rain


Flickor och barn - kissar, kan även pissa.
Killar - pissar (!)
tihi

Nu är jag trött. Fel att gå och lägga sig då?! Nä!
Det är precis det jag ska göra härnäst.

Imorgon ska jag försöka göra något vettigt. Kanske ta en långprommis t.o.m. , hade varit rätt skönt.
Tar den kanske tidigt, det är som skönt att vara ute och gå på morgonen, då det är ljust.
Men det brukar också vara riktigt skönt att vara ute och gå på kvällarna. Jag vet när vi är på väg hem någonstans ifrån på kvällen med vagnen, då brukar det kännas som om man hade kunnat gå mkt längre.

Sängen kallar!


Puss


So here’s my observation
You could never see it through my eyes

Hurtful

Ikväll - nu och frammåt blir det slappt på hög nivå. Ostkrokar, chips och coca cola har vi bunkrat upp med. Sen ska vi se film också. Mysigt värre.

Mamma kom förbi tidigare, sen kom Jenny, sen pappa, sen Ekman, sen Annelie och Pierre. Så vi har haft en massa folk här idag och inte klagar jag. Jag gillar folk! :)

Det känns tomt att inte ha någonting inbokat nästa vecka. Jag brukar ofta ha någonting, om så en pytteliten nästan oviktig sak. Men jag tror inte att jag har en endaste grej på att-göra-listan. Kanske har jag bara glömt bort något.

Nu säger jag hejdå för nu.

Puss

What I'm going through is hurtful

Bildblogg


Flumkväll! =)



Carro & Jag

Jag

Carro

Discolampan

Systrarna Johansson - Carro & Jenny

Idag har jag hosta!


Idag är det ju söndag, vad ovanligt att man känner för att bara fly fältet till något roligare ställe? Men frågan är om söndagar alltid känns trista och gråa i alla städer och länder? : ) Det kan jag inte tänka mig.

När jag tänker på gårdagen så känner jag en besvikelse, besviken på hur du ibland kan bete dig.
Du tycker att det är en baggis, du ser inget fel i det. Men du vet att jag gör det, jag tycker att det är fel.
Du vet ju vad jag tycker och tänker, så därför blir det fel. För mig handlar det om principen.
Du vet.

Dagen igår blev annars bra. Beställde lite smink ifrån oriflame, vi fick fika där och det var då den godaste morotskakan jag har ätit ( jag tror det var morotskaka ) :P Jag gillar egentligen inte den kakan så mkt men igår var den mummsig.
Jag och Jenny hängde ihop hela dagen efter den där visningen. Jag tror att vi skildes åt vid halv två någongångpå natten, då promenerade hon och Adam hem härifrån :)
Idag känner jag bara för att åka bort.

Här spelas ljuv musik. Wille spelar gitarr med en boll. Så det blir både som gitarr och trumma :)

Idag kommer min mamma !!
Något att se fram emot iaf :)

Nä nu ska jag lura karl min att fixa käk :)

Puss


Craazy!

Ja, dags att hoppa i duschen och slänga på sig lite kläder och ett ansikte. Klockan två ska jag på det där Oriflame.
Funderar om jag ska hinna på stan innan en sväng också, hade behövt köpa lite smått och gott.

Det är väl bara att sätta fart. Nu sover Wille, då gäller det att passa på. Annars blir jag tvungen att väcka Danne ( det gör jag så gärna iofs ) :).

Nej det får bli en uppdatering senare för det här blev inget vidare.

I drive myself insane!

Puss

Rally-Green!


Körningen idag gick väl inte så bra som jag hade hoppats, första halvan gick åt skogen men andra halvan gick skitbra så helt bajsigt gick det väl dock ändå inte men det hade ju kunnat gå bättre, första halvan hade också kunnat gå som smort. Men icket! Men sammanfattningen blev ändå att jag kan köra bil. Hon sa att det mest var slarv. Att jag körde lite för fort och inte kikade i speglarna i den ordningen man skulle. När hon skulle komma med en bedömning om hur jag hade kört första målkörningen så fick jag följande kommentar " Har du hört talas om uttrycket Rally-Green? Det var du idag" Jag bara ooops! Men efter att ha fått höra om mina fel så skärpte jag till mig och körde vidare och då gick det jättebra :)

Middagen hos Jenny var supergod. Pasta med/i wok med curryfärs? Nå liknande iaf :)

Efter middagen så smälte vi maten lite sen förslyttade vi oss hem till oss istället och kikade idol, helt rätt att Jesper åkte ut.

Nu har jag gjort mig i ordning för sängen.
Imorgon är det oriflame party, kallas det så? Nå iaf vi ska iaf och kika på nyheter från oriflame :)
Sen får vi se vad som händer :)

Goodienighty!
Puss


Bästa uppträdandet under idolshistora ffs!

Fem myror är fler än fyra elefanter.


Dagens planer är fyra.
Nu först, duscha
Sen, körlektion
Senare, Middag
Ännu senare, Idol.

Min dag startade inte bra, när jag klev upp var jag så förbannad eller jag var inte, jag blev förbannad.
Det är ingen lek nå mer, 1 år har gått. Nu är det då på tiden att skärpa till dig lite!


Annars så ser jag fram emot dagen. Körlektionen ska bli intresann, idag får jag mer svart på vitt vad jag kan och inte kan och det är ju skitbra.
Sen ska vi på middag hos Jenny, nu kommer jag inte ihåg vad hon skulle bjuda på men jag minns att jag tyckte att det lät gott iaf :)

Just ja, jag har två bilder på min Carro och på min Wille att bjuda på :)
Jag tyckte dom var söta ;)


Han tyckte att det var skitkul när Carro gjorde grisnäsa på honom :)


Ja, jag tror inte att jag har egentligen så mkt mer att skriva ner. Jag ska hoppa in i duschen nu medans Wille sover.

- Good or bad?
Puss

Tiihii!


Men se på fan, precis efter att jag publicerat förra inlägget vad tror ni händer?
Jo jag hittade låten :)

Nu ska vi på kalas.

Såw låååång!

Puss

Nostalgi



QBN - Dagboken

Någon som har Mångas verklighet med dom?
Söker som en tok men hittar den inte. Den väcker många minnen och hade verkligen velat ha den låten.
Så om någon vänlig själ har den så får hon/han gärna skicka den åt mig.
[email protected]

Tack på förhud!

Ja ser det snöar, ja ser det snöar..

Det var väl roligt, hurra!
Idag är det verkligen vitt på backen. Annars brukar ju snön försvinna nästan på engång, för att den som inte fastnar på marken men idag har det varit snöigt länge. Kanske är den här för att stanna den här gången? Nä, den lär ju försvinna någon eller några gånger till innan den stannar, det är ju inte minus grader idag heller.. bara nästan :)

Igår tog vi fram åkpåsen till Wille, han var då varm och go då vi plockade upp honom ur vagnen då han sovit ute i den efter promenaden. Snart är det väl lika och slänga på vinteroverallen också, just nu har han en fleeceoverall. Den är mer senhöstig. Så snart är det vinter, eller är det de redan? Ja men då börjar det ju bli dags för vinterkläder isf.

Snart ska vi klä på oss och gå ut och gå lite. Förbi försäkringskassan blir det också. Om Wille är lugn och snäll :)

Just nu sitter jag här och diggar till Rock & Roll. Wille spelar på sin gitarr. Som det låter nu ska han då bli en hårdrockare, för än låter det ju förjävligt, ingen vidare melodi eller så. Precis som riktig hårdrock ;P me don't like!
Men han är jätte duktig, han  vet ju hur man spelar iaf, han är duktig på att få ljud på gitarren iaf :)

Nu kom han hit och vill ha telefonen som ligger här bredvid på databordet, han når den inte riktigt fast han står på tå :)
Kalla händer har han också. Ska klä på oss nu.
Ha en bra dag!

Puss

Filmtips!


Meet Dave, en väldigt bra film enligt mig. Jag gillar Eddie och bara att han är med i en film gör den helt klart sevärd. Men i övrigt annars så tyckte jag även att den var rolig. Den var bra från början till slut!

Nu är det bädden nästa.

Imorgon ska jag försöka hinna med försäkringskassan, eller hinna med och hinna med, tid är det minsta bekymret. Det gäller bara att ta sig i kragen och knata dit också. Jag ska prata lite med dom om framtiden.

Godnatt på er!

Puss

Eddan


Klart som korvspad att jag hellre stannar inne i värmen och lägger mig under en filt på soffan och glor på Eddie Murphy istället för att pallra mig ut i kylan för att springa lite. Det hajjar ju vem som helst. Trots att jag inte pussade min karl så ska jag minsann se en film med Eddan nu.

Springeriet tar jag tag i någon annan dag. . . för det är något jag länge har tänkt göra. Någon dag måste jag ju ta tag i det också, men vafan. Det hinns! Haha! ( typiskt mig att skjuta fram saker och ting ) :)

Jag har pratat med min mamma idag om Luleåresan jag ska göra för att träffa Dr. Lasse. Jag frågade henne om hon har lust att köra dit mig och det hade hon. Hon kunde göra det om inget annat viktigt kanske skulle dyka upp men det trodde hon väl inte, hon skulle försöka hålla den dagen fri på almenackan. Jag sa till henne att det kunde vara roligt att passa på  att bara göra någonting med bara henne också. Så då kan man ju ta två flugor i en smäll, åka till luleå och träffa läkaren och samtidigt umgås och kanske göra lite annat där i storstaden utan barn och karlar ;P Bara jag och mamma (kanske Jenny skulle med också, om hon nu inte bara sa så på skoj men hon får också väldigt gärna följa med oss, det hade också varit trevlans ) Jag sa till mamma att Jenny kanske också skulle följa :) Så det är hon beredd på :)
Hihi.

Bla bla bla, snart spårar detta inlägget ut med en massa dravvel.
Nu ska vi slå igång filmen. Meet Dave.

Puss

Jag tror att jag har slagit huvudet


Nyss hemkommen från en promenad till Dannes mamma och pappa och hem igen. Vi hade bjudit in oss själv på middag idag. Köttbullar och mackisar blev det :)

Och vet ni? Just nu är jag grymt sugen på att fara ut och springa. Det hade väl inte varit allt för dumt, hälsosamt, oohja!  men vilken syn! Men det är ju såna här gånger då man är sugen man ska göra det också. Dessutom så är det ju mörkt och kväll, inte så mycket folk ute som man skämmer ut sig för :) hihi.
Jag hade då verkligen behövt bättta på flåset lite :)

Vi får se..

Tjarå!

Puss

Heaven or Hell


Blev en helkväll hemma hos pappsen ikväll. For dit vid halvsjusnåret, men då hann jag bara komma in igenom dörren och han säger att han var på väg hem till mig för att träffa Wille och spana in hans gitarr :) Så då bestämde vi oss för att fara till mig istället, för Danne och Wille var hemma. Innan vi for hit så fick jag övningsköra och även övningstanka för första gången. Det gick ju lätt som en plätt, helst med pappa vid sidan om som coach. Sen for vi hit men då hade Wille somnat för natten så pappa tog sig en slurk kaffe innan vi drog vidare mot malmberget för att hämta Lillebror, jag körde även dit. Men när vi var där så böt jag plats och hoppade bak och Lillebror fick ta över ratten.

Jag följde med dom hem och har suttit där tills nu. Det var faktiskt trevligt att sitta där själv för engång skull. Det blir att man umgås på et helt annat sätt mot för när Wille är med. Då ska ju moffa självklart lägga nästan all sin energi på att leka med lilleman istället :) Idag satt vi vid köksbordet och surrade om allt mellan himmel och jord.

Wille har blivit stor, det har han. Det märktes idag då han nästan började bråka med sin kusin då han inte fick leksaken som hon lekte med, då blev han arg och "bet" tag i kussens ben. Han brukar göra så när han blir arg på någon/något. Ska han komma förbi en stol säger vi och han inte klarar av det då blir han arg och sätter som stolen i munnen och biter tag och grymtar sig :) Han brukar t.o.m bli arg på golvet och då gör han samma sak, försöker som bita tag i golvet men det blir ju som mer som om han slickar golvet för det går inte så bra att bita tag i ett golv, det kan ni ju prova själva ;)
Han är så söt när han gör så men det är ju faktiskt en grej vi försöker och måste få ur honom. Han får ju inte lära sig att börja bitas. Än gör det inte ont, för han lyckas som inte bita tag riktigt, det är mer som om han bara sätter en kroppsdel eller sak i munnen. Men tiden går och han får fler tänder och lyckas snart hitta den rätta tekniken för att bitas så som sagt, det måste bort! :)

Jag har varit med Sötaste Carro idag också, i stort sett hela dagen till och från. Vi har vandrat runt på stan, fikat och ätit middag ihop. Skvallrat och snackat skit har vi ju också gjort som vanligt. Vi har haft trevligt enligt mig iaf. Hon är så mysig min Carro :)

Jenny drog till Luleå idag istället för att bjuda oss på maten som var planerat. Ja jävlar, det ska jag komma ihåg!
Nä, skämtosido. Det gör ju absolut ingenting, hoppas att hon har det trevligt där borta :)

Åh herregud vad jag skrivit. Nu till något annat. Typ sussatime!

Godnatt.

Puss


Typiskt!


Ni tror inte att jag missade City akuten iaf, öööh jo! Ändå har vi (jag, Jenny & Danne) suttit i soffan framför tvn hela kvällen, från klockan halv åtta till nyss. Sen sätter sig Danne här och läser min blogg och säger " Tilda, du känner inte att du har glömt något?" Jag började fundera och ser sen att han är inne på min blog och utbrister då ett NEEEEJ. Vipps så hade klockan blivit tio och jag hade precis missat hela :) Vi har haft på en annan kanal hela tiden. Menmen, det är som sagt inget ovanligt :) Jag missar ofta saker jag tänk se på tv.

Nu ska jag ladda min söta lilla rosa mp3spelare med bra musik och sen ska jag gå och lägga mig i sängen och bara flyta med musiken tills John Blund varit på besök och gett mig en rejäl omgång och att jag sen kommer att somna på momangen ;)

Godnatt cybervärlden :)

Puss

DiggaH!


Lite musiktips.


Min playlist just nu:
DVDA - Now you're a man
John Wayne - Call the police
Sean Paul - Don't tease me
The Subways - Rock & Roll Queen
Anna David - Fuck you

R. Kelly - The world's greatest
Daddy Dj - Daddy Dj
Slightly Stupid - Wiseman
Agnes Carlsson - On & on
The verve - The drugs don't work
Coldplay - Viva la vida

Lite granna då.. Hittade en blogg som ägdes av en tös som verkar ha grym musiksmak som jag själv, där snodde jag själv lite tips! :)

Nu sjukhuset.
Puss

Den stora dagen närmar sig med stormsteg


Jag kom nyss hem från trafikskolan, körde i vanlig ordning dit och hem också :)
Det är så kul att köra bil nu när man börja känna sig säker. Det var inte länge sedan då jag verkligen gruvade mig för nästa korsning som kommer, jag ville verkligen inte stanna någonstans då jag var livrädd för att inte komma därifrån ;P hihi. Men så känns det inte längre och nu känns körkortet nära, uppkörningen är bokad. Nu är det bara att nöta så jag klarar den också. Skulle vara så great att klara uppkörningen på engång, inte kugga och vara tvungen att boka en ny och vara nervös ytterligare en gång. Men än är den stora dagen hemlig, folk kommer att få veta först när jag kommer hem med pappret där det står GODKÄND på :) Det räcker med att jag själv kommer att vara nervös, inga fler behöver vara det åt mig. Då blir jag bara ännu mer nervös :) Så, så är det!

Idag blir det tacotårta till middag. Jag väntar bara på mitt sego till pojkvän som ännu inte hade varit och handlat fast han stack samtidigt som mig hemifrån. Nä, han satt hemma hos sin morfar han. Får se hur länge jag får vänta, jag är vrålhungrig! :)

Jenny bjöd oss på mat idag men eftersom jag verkligen längtat efter tacotårtan så tackade jag artigt nej men bjöd henne hit istället och så blev det, hon kommer och äter här idag och sen får hon bjuda på middag imorgon istället, för hennes rätt lät också jävligt smarrig! :)

Ikväll börjar City akuten igen, den gillar jag. Ingenting jag brukar följa då jag alltid glömmer bort att den är men när jag väl ser den så gillar jag den skarpt. Så ikväll har jag planerat att försöka komma ihåg att se den.'
21.00 på tv3.

Hejdå!

Puss

Rosa bandet


Nu tänkte tildusen gå och knyta sig, varför säger man egentligen så? Knyta sig?
Äh, shit the same. Jag ska iaf gå och sova nu. Ska bara borsta gaddarna och slänga av mig kläderna, sen ska jag krypa ner under täcket och hoppas på att jag somnar på engång. Jag känner att jag verkligen behöver sova.

Danne kom hem från pressbyrån tidigare med ett rosa band. Han hade sponsrat bröstcancerforskningen med en liten slant. Jag gissar att han gjorde det lite av anledningen att det pratas en hel del om bröstcancer här hemma numera.
Vi har det i släkten så jag brukar alltid köpa ett rosa band när jag är och handlar och banden ligger där i kassan, har jag väl tänkt tanken "kanske man skulle köpa ett". Då kan jag inte kasta bort tanken utan måste då lägga en slant dit.
Jag brukar tänka " Jag kan vara en av de kvinnor som kommer att drabbas av bröscancer " Och oavsett om jag aldrig ens kommer att komma i närheten av det så känns det bra att bidra med en slant. För det är ju jäkligt många kvinnor som faktiskt drabbas, en tjuga har man väl råd att skänka bort, varje krona räknas. Jag brukar känna mig som en bättre människa då jag kommer ut ur en butik med ett rosa band. Då känner jag att jag gjort något bra :)
Och jag hoppas att forskningen kommer att utvecklas så pass bra att bröstcancer kommer bli lättare och lättare att bota, att dödsfallen pga bröstcancer kommer att minskas ännu mer.

Nu natti.

Puss

? ! ?


Jag har suttit här nu i nästan en timme och skrivit en rad och sedan tagit bort den, om och om några gånger. Det låter så rätt i huvudet men inte när jag väl fått det nerskrivet och läser det. Det funkar inte, så jag skiter i att skriva det jag skulle.

Imorgon ska jag ha sovmorgon, det är guld! :)

Puss


Nicke Nyfiken

SÖTNOS


Nu är vi hemma igen. Wille promenerar runt här med lära-gå-vagnen.
Mamma hade försökt ringa mig nästan direkt efter det att vi hade åkt, men pga den dåliga mottagningen efter vägen så kom hon aldrig fram, men jag ringde henne när jag kom hem och då berättade hon det. Hon skulle säga att vi skulle vända om, för det blev så tomt där hemma. Alla "barnen" har ju nästan varit där ihelg den enda som saknades var Fia.
Så det är klart att det blir tyst och tomt när vi far. Men lite skönt måste dom ju tycka att det är, inga ungar som är där och stökar ner ;P Men som jag sagt tidigare, jag hade då egentligen kunnat stanna där, om jag bara hade kunnat.

Och Wille har då verkligen blivit stor, det slog mig här tidigare. Han fyller ju snart 1 år. Gud, vad tiden gått fort.

Om ungefär en timme ska Wille sova i vanlig ordning, det ska bli skönt att få lägga sig på soffan och bara vara.
Är det någon bra film idag på tv?

Nu ska jag fortsätta här.
Puss



Gosa


Idag blir det hemgång, känns inge vidare. Hade det inte varit för att vällingen är slut och att jag har körlektion imorgon så hade jag då stannat här en eller två dagar till minst.

Snart ska jag och Wille gå och vila, Wille håller på att somna i sin matstol och jag håller på att slockna ner på tangenterna :) Idag är jag seg och trött. Och inte nog med det, sen är det söndag också, en jäkla seg dag blir det idag alltså. Så när W somnar så ska jag minsann också passa på att slummra en stund.

Men innan det så ska jag ut en sväng. Jag ska bara vänta på att mamma kommer ut ur duschen så hon kan hålla ett öga på Wille medans jag är ute på gården och glor lite.

PUSS & KRAM


En kratta!


I natt har hag sovit som en kratta. Uruselt! Det känns som om jag har varit mer vaken än vad jag sovit. Jag vet faktiskt inte hur många timmars sömn jag samlat ihop, jag vet bvara att jag sovit dåligt, somnat men vaknat efter några minuter igen.

Jag och Wille sitter här vid köksbordet, vi ska äta frukost.

Kanske hörs vi senare.

Puss

Hej igen kära bloggen!


Just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen, men jag vänder mig hit för huset är fullt av folk och jag känner bara för att gå in i ett rum och bara skrika och gråta, jag är besviken. Och jag är mer besviken på mig själv som ens orkar bry mig, att jag orkar ens lägga energi på att bli arg och besviken. Det är ju aldrig till någon nytta.
Och det värsta är ju att du faktiskt inte förstår varför jag bryr mig. Tro mig, hade det varit så enkelt som du får det att låta, då hade jag faktiskt inte sagt något, men nu är det ju inte riktigt så enkelt. Och såna här gånger så förstår jag mig själv, varför  jag känner som jag gör. Jag tror nämligen att jag förtjänar bättre. Det borde ju vara värt att offra sig ibland bara för mig. För oss. Bevisa någongång att jag har fel!


Det är som att lära en gammal hund att sitta.

GODNATT !!!!!!!!

Nu ska jag lägga mig bredvid den bästa människan som någonsin satt sin fot på denna jord. Han är den underbaraste i hela vida världen, min son Wille! My everything!


Det blev ett väldigt neggoinlägg igen. Men jag lovar, jag kommer att vara på bättre humör efter lite sömn.
Förhoppningsvis. Puss.

Live your life


Jag vet inte vart jag ska börja, jag vet inte ens vad jag vill ha sagt men det känns som om jag borde ha massor att skriva men med stort m ..

Jag vet inte ens vad jag vill med mitt liv egentligen, jag önskar att allt bara var enkelt. Det är det inte tyvärr. Visst, det ska väl inte vara så svårt det här heller men för mig är de det. Jag har beslut som jag måste ta, beslut om vad jag helt enkelt vill göra med mitt liv. Eller vad jag kan göra med det.

Det är svårt ibland att känna efter hur man känner, ibland är det så självklart vad eller hur man känner. Men andra gånger, då vet man varken ut eller in.

Jag börjar få lite småpanik om vad jag ska göra nu, ska jag börja plugga eller ska jag söka jobb och hoppas att jag kommer att få ett, trots att jag inte har någon utbildning. Men något jobb tycker man ju att man borde få, nångång iaf! Jag begär inte ett hejjarjobb, jag kommer vara glad över det jag får i stort sett. Jag vill bara kunna ge min son mat på bordet.


Jag gillar inte den här känslan, den där tomma äckliga känslan.

Jag måste ta tag i mig själv... och i mitt feta liv.

Men det ordnar sig, det gör det alltid!

Nu ett samtal sen blir det godnatt för min del.

P

Wille somnade på mackan.. nästan.



Idag fick jag sovmorgon, när W vaknade så kom mormor hans upp och hämtade honom så jag hade turen att få sova lite längre, skönt var det. Lillgossen har vaknatsovitvaknatsovit hela natten. Halvfem tror jag att han somnade och sov i ett svep till halvnio. Jag klev upp vid halvelva kanske, då satte jag mig med Wille och lillebror (och mamma satt här vid datorn) vid frukost bordet. Wille fick en macka men han la den bara mot kinden och goade med den, sen la han sig fortfarande med mackan mot kinden ner mot armen och ner på bordet. Han var jätte trött, hade han fått ligga så typ 3 sekunder till så hade han somnat där han låg :) hihi.

Får se vad som händer idag, det är det som är ganska skönt att vara här.. man tar bara dagen som den kommer, här behöver man inte göra ett skit egentligen :) lovely!

Nu ska jag spela lite guitarhero !

Willes andra tand har kommit upp nu :)

Puss

Skrattsjuka


Jag gillar läget just nu. Är hemma hos mammsen och det bästa av allt är att båda mina brorsor också är här, då kan det inte bli bättre. Jag och lillebror delar rum nu medans vi är här och jag måste erkänna att det kändes lite nostalgiskt igår när vi gick och lade oss. Vi surrade på innan jag som vanligt, som förr alltid somnade nästan mitt i en av lillens meningar :) inte riktigt men nästan...
Och jag kommer ihåg att man alltid hade svårt att somna när man sov i samma rum, det kändes som om man hade alldeles för mkt att prata om, eller så fick man "skrattsjuka" och bara skrattade tills tårarna sprutade, det gick inte att sluta. Och jag minns att Benna, han var expert på det.. det kanske han ännu är (?) Jag minns en gång ganska nyligen, kanske 3 år tillbaka då han sov hos mig i lägenheten. Då satt han igång och tokgarva men den gången skrattade jag inte med han, eller jo en stund men sen blev jag bara irri, för jag var jätte trött.

Och att Wille är en charmig kille, han charmar en även när han sover gullungen! :)
( han sover också med oss :) )

Idag har det inte hunnit hända så mkt egentligen, fikat lite snickerskaka och misslyckade vita choklad toppar, varit ute och åkt fyrhjuling.

Nu ska jag ge min son lunch sen ska han få vila en stund.

Vi får höras senare.

Puss

Goodie!


Min mun ser bättre ut och känns även mkt bättre. Nu kliar det mer än gör ont och det sägs ju vara bra, klia = läka. Men jag fick ändå en liten dutt med penicillin.

Ihelg ska jag och Willeman bosätta oss i Nattavaara. Vi kanske åker dit redan imorgon, det får vi se. Mamma ska in på fredag också, så då hade vi ju kunnat åka med henne då också. Men det känns som om jag lika gärna kan åka imorgon, för vad sjutton ska jag göra här hemma ändå? Svar ingenting. Det ska bli skönt att åka hem till mammsen. Lillebror skulle också dit, tror jag och hoppas jag. Det hade inte varit allt för dumt. Då får vi lite godtid :) I love my little brother!

Snart ska vi på middag, thaimat :) Jag längtar! Det ska bli så gott.
Efter det tror jag att jag ska lura svärföräldrarna att svänga in på coop eller så får jag helt enkelt ta mig dit själv sen. Vill handla lite bak ingredienser. Är på bakhumör och då har jag med mig litte gotta till byn att bjuda på. Jag får göra dubbelsats så Danne får ha lite här hemma också. Inte för att jag tror att det jag ska göra är något för honom, det är en väldigt "gräddig" kaka. Så, vi ser ju :)

Nu ska jag invänta svärisarna :)
Kurrikurr!

Puss

All messed up


30 minuter till att bara sitta här och glo, sväva iväg på moln med hög musik i mina skullcandylurar.
Wille sover så då passar jag på att chilla här framför burken.

Mitt liv just nu känns rätt upp&ner. Känns som om jag har så mkt att säga men jag kommer samtidigt inte på något. Jag känner mig tom, det är nog rätt ord. Och tom, det är det sista jag vill känna mig just nu. Jag vill känna så mkt mer. Det är mkt roligare att känna, oavsett om man känner glädje eller sorg. Det är iaf en känsla man kan förklara. När man känner sig tom så finns det ju inte så mkt att säga eller förklara heller.
Förhoppningsvis är det den här tiden som får mig att känna så här. Men i vanliga fall älskar jag hösten, men nu är det i stort sett slutet på hösten, snart kommer vintern och det känns ju ganska deprimerande. Det känns inte lika kul.

Nåväl skit samma, det går över.. det gör det alltid. Vi alla kan ha dåliga dagar/tider/perioder.

Snart börjar våra bästa, sen ska jag till tandis, senare blir det middag hos Dannes brorsa sen hem och sova eller något.

Men shit vilket deprimerande inlägg det blev, så får det ju inte se ut.
Kan väl avsluta med en video :)





Han är grymt rolig! ^^
Eller så har jag kass humor :)

Nu hej.

Puss

RSS 2.0