Ja ser det snöar, ja ser det snöar..

Det var väl roligt, hurra!
Idag är det verkligen vitt på backen. Annars brukar ju snön försvinna nästan på engång, för att den som inte fastnar på marken men idag har det varit snöigt länge. Kanske är den här för att stanna den här gången? Nä, den lär ju försvinna någon eller några gånger till innan den stannar, det är ju inte minus grader idag heller.. bara nästan :)

Igår tog vi fram åkpåsen till Wille, han var då varm och go då vi plockade upp honom ur vagnen då han sovit ute i den efter promenaden. Snart är det väl lika och slänga på vinteroverallen också, just nu har han en fleeceoverall. Den är mer senhöstig. Så snart är det vinter, eller är det de redan? Ja men då börjar det ju bli dags för vinterkläder isf.

Snart ska vi klä på oss och gå ut och gå lite. Förbi försäkringskassan blir det också. Om Wille är lugn och snäll :)

Just nu sitter jag här och diggar till Rock & Roll. Wille spelar på sin gitarr. Som det låter nu ska han då bli en hårdrockare, för än låter det ju förjävligt, ingen vidare melodi eller så. Precis som riktig hårdrock ;P me don't like!
Men han är jätte duktig, han  vet ju hur man spelar iaf, han är duktig på att få ljud på gitarren iaf :)

Nu kom han hit och vill ha telefonen som ligger här bredvid på databordet, han når den inte riktigt fast han står på tå :)
Kalla händer har han också. Ska klä på oss nu.
Ha en bra dag!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0